Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars Devinimi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Transit mars Haziran'dan Ağustos'a kadar gerileyecek.
Marsın özellikle oğlak burcunda gerilediği döneme dikkat etmenizi öneririm.
İstediğimiz kadar hızlı gidemeyeceğiz konularda.
(05-10-2018 01:34 AM)Ahmeedd Yazılan: [ -> ]Transit mars Haziran'dan Ağustos'a kadar gerileyecek.
Marsın özellikle oğlak burcunda gerilediği döneme dikkat etmenizi öneririm.
İstediğimiz kadar hızlı gidemeyeceğiz konularda.

Demek Mars gerileyecek hem de Oğlak'da. Benim de natalımda Mars Oğlak da geriliyor. Temmuz'da davamın ön duruşması var. Üstelik 13 Temmuz'da. O gün de Güneş Tutulması varmış. Pluto da karşıtlık yapacak Güneşle. Her ne kadar davamda haklı olsam da, üzerimde yoğun baskı hissediyorum, kapana kısılmışlık hissi.
Whole signse göre 4. evimde olan marsiyen ay tutulmasının etkisi; annemle bir süredir azalmış olan gerginliğimiz artıyor gibi..

Ek 30.07.2018:
Ayımla kavuşum halindeymiş mars dikkat etmemişim, dün geceden beri ev dışından birine çok öfkelendim ve bayadır ilk defa bu kadar düştüğüm için bir haritama bakayım dediğimde farkettim. Genel olarak hafif bir huysuzluk hissediyorum kendimde ve özellikle ev ortamında tetiklendikçe(%99 annem tarafından) öfkeleniyorum.
Mars 1.evde ilerlerken ne tür olumlu ya da olumsuz durumlar yaşanabilir?
Mars Oğlaktan başlayan 6. evimde ve ben bel ağrıları çekiyorum 4-5 aydır.
Nin sen benden daha bilgilisin ama bel ağrısı deyince yazmadan edemedim. Senin de yükselen aslan diye hatırlıyorum. Benim de öyle ve 6. evimde transit Saturn. Allah ne verdiyse eklem,bel,diz,diş 70 yaşında gibi ağrılarla geziyorum.
(10-01-2018 02:52 PM)Kumsal Yazılan: [ -> ]Nin sen benden daha bilgilisin ama bel ağrısı deyince yazmadan edemedim. Senin de yükselen aslan diye hatırlıyorum. Benim de öyle ve 6. evimde transit Saturn. Allah ne verdiyse eklem,bel,diz,diş 70 yaşında gibi ağrılarla geziyorum.

Evet Benim 1. evimde Güneş ve Ay ile T-kare yapan bir Satürnüm var zaten.Satürn henüz geçmedi galiba 6. evime bir de onu mu çekeceğim sürprizzz
İnşallah çekmezsin ama ben daha fragmandayım orası belli. Benim 6. evimde şu an ve öncü burçlarda aksım,gezegenim var. Daha onların derecelerine bile yaklaşmadan vurdu beni.
Tr Mars 12.evime girdiğinden beri çok fazla rüya görüyorum,tek değişiklik bu oldu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler