Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 4.Ev
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(09-04-2009 04:41 PM)Serena Yazılan: [ -> ]bir şey çok dikkatimi çekti. 4. evin bulunduğu burç, incelediğim haritalarda kişinin ailesinden en çok önem verdiği ya da en çok paylaşımı olan kişinin burcuyla örtüşüyor.örneğin benim 4. evim aslan burcunda. babam vefat etti ve annem aslan burcu. aile demek benim için annem demek. bir arkadaşımın yengeç burcunda. keza o da benimle aynı durumda ve yengeç burcu olan annesiyle birlikte yaşıyor. abimin 4. evi balıkta ve ailede en çok bana düşkündür. onun için aile demek , ben demek.
bu yönde bir gözlemim var. ne diyorsunuz ?

sevgili serenanın dediğine katılıyorum bana uyuyor çünkügülücük

sevgili balığımın 4.evi başak; yani bengülücük

annesi, babası, kardeşleri başka burçlardan..
4 evim malesef dolu...çok sinir durum
Uranus-saturn-Neptun....bu evımdeler

Ay-Mars-Chirona karşıt açıdalar...

Ailemi tabiki severim ama ailem ile yaşamak beni çok sıkıyor...devamlı saçma saçma sürtüşmeler huzursuzluklar....annem çok anlayışsız....babam duygularını bastırayım derken birden küzme kirizlerine girer vs.....
Aile içi şiddet kesinlikle yok...ama onun yerine psikolojik baskı-işkence var resmenaðla...
Babamın küçüklüyü biraz travmatik...devamlı dayak yemiş...bize karşı hiç şiddet kullanmaz ama her saçma şeyi içine atar ve kominikasyon kurmasını bilmediyinden sonunda patlar...küser.....ofaðla...

Okadar istiyorumki kendi ayaklarım üstünde durmayı kendi nizanım düzenim olmasını...
Benim de 4.evimde Satürn,Uranüs,Neptün var.4.evim de Oğlak.
Benim durumum biraz ilginç sayılır.Bana ''ailen çok baskı yapıyor sana nasıl dayanıyorsun?'' diye soran çoktur.Fakat ben durumumdan oldukça memnunum.
Ailecek dışarıya kapalı,muhafazakar sayılırız.Özellikle annem çok disiplinlidir.Çok iyi anlaşmamıza rağmen aramızda hep bir mesafe vardır.
Uranüs'e karşın hiç evden,ailemden erken ayrılma gibi bir düşüncem olmadı.Ailem hakkında ''sevgisiz'' diye de düşünmedim..
Açılarım;
Satürn-Güneş Kare(İşkolik+yaşlı bir baba figürü ayrıca genç yaşlarda kendine güven sorunuymuş.İki durum da var bende.)
Satürn-Merkür Kare
Satürn-AC üçgen

Uranüs-Güneş Kare
''-Ay üçgen
''-Merkür üçgen
''-jüpiter karşıt
''-Neptün kavuşum

Neptün-Güneş kare
''-Ay üçgen
''-Plüto 60

Félicé

Yani Ic ile kavuşum yapan ay'ım bana sadece anne mi ol diyor? O zaman mc'deki güneş başka şey söylüyor.. Bunu kabul edebilemem:D Dolunayın şefkatievill
Kişinin horoskobunda anne babasının güneş burcunun genellikle 4. ev veya 10 evde olduğunu düşünüyorum. Kendi annemin güneş burcu kovanın son derecelerinde ve 4. evime düşüyor. Daha çok ev içinde ilişkileriniz. Bir arkadaşımın annesinin güneş burcu 10. evine düşüyor. O annesiyle gezmelere gider, sosyal ortamlarda bulunur.
çocuğumun 9/10 evde satürn var ikizlerde.4. evdede şiron var.4. ev yaydan başlıyor 4. evde oğlakta şiron var. 5. evi kova allah kısmet ederse torunlarım bana benzicek sanırsamgülücük
4. evim ikizlerde başlıyor yengecte bitiyor ikizlerin yöneticisi merkür 1. evde ve koc burcunda yengecin yöneticisi ay ise 11 evde ve oğlakta ayrıca 4. evde yengec burcunda marc ve satürn var satürn 4. evde erken yaşta sorumluluk almak diye anımsıyorum evet evin 2. annesi gibiydim ben cocukken ama marsın burada etkisi ne bilemiyorum.
kızımın 4. evi akrep ve bu evde ay,venüs ve pluto bulunuyor ayında bu avde olmasından dolayı beni nasıl algıladıgını merak ettim ayrıca ay pluto ile 3 orbla kavusum yapmıs bu evde ..
kızın ay akrep... benım gibi.. pluto ile kavşumu nasıldır , ne değiştirir bilemıyorum ama benım için hiç iyi olmadı ay akrep,,, çok fazla hisstim bunu hep... yani ay anne...
(06-27-2011 06:38 PM)kare Yazılan: [ -> ]benim evle ve genel olarak tüm köklerle sorunum var. sürekli bir evden ayrılma isteği. kökle ifade edilen hiçbir şeye karşı bağlılık hissetmiyorum aile, vatan benzeri. bunlara zorlandığım için de kızıyorum. ve her türlü sorumluluktan kaçmak istiyorum. ( bu yüzden sevgilim olmasını bile istemiyorum)
babamla ciddi problemlerim var. aslında evle alakalı tüm sıkıntılı hali ona atmadayım. 4.ev baba ile de ilgili deniyor anneyle de. bir kadın için baba figürü daha mı baskın bu noktada? güneş merkür kavuşumum bunu mu işaret ediyor? IC başak, merkür venüs kavuşumum var. 12.ev ikizler. ve başak köklerle ilgili derdime zıt gibi değil mi?

doğum saatin net mi? plütonun 4. evde olma olasılığı varmı?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler