Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay Düğümü Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
The North Node conjunct North Node often reflects forming relationships and fortunate connections, while the South Node conjunct the North Node indicates broken relationships and unfortunate connections. The latter combination frequently times mishaps, accidents, and unusual circumstances.

tr kuzey ay dugumu natal kkad kavusumu yeni iliski ve kadersel bulusmalar getirir.. oysa gad ve kad kavusumu biten iliskiler ya da talihsiz baslagiclari ifade eder.. ayrica sanssizlik ,kaza ve beklenmedik olaylar soz konusu olabilir..
(12-31-2011 11:20 PM)picachu Yazılan: [ -> ]The North Node conjunct North Node often reflects forming relationships and fortunate connections, while the South Node conjunct the North Node indicates broken relationships and unfortunate connections. The latter combination frequently times mishaps, accidents, and unusual circumstances.

tr kuzey ay dugumu natal kkad kavusumu yeni iliski ve kadersel bulusmalar getirir.. oysa gad ve kad kavusumu biten iliskiler ya da talihsiz baslagiclari ifade eder.. ayrica sanssizlik ,kaza ve beklenmedik olaylar soz konusu olabilir..


evet canımm çok saolçiçek

ben buna canlı bir örneğim, n-güneydüğüm t-kuzeydüğümümle tam kavuşum yaptığında talihsiz bir başlangıcım oldu.. diğer transitlerin etkisi var mıydı yok muydu anlayamadım..
bisey degil cnm gülücük) benimde tam iliskimin bittiginde tam kavusummus.. gülücük) ya uzuldugum nokta bir arkadasimin dugun tarihine baktim onunda tam kavusumda o tarihteaðla... insallah cok mutlu olur baska seyler etki eder..
(12-31-2011 11:43 PM)picachu Yazılan: [ -> ]bisey degil cnm gülücük) benimde tam iliskimin bittiginde tam kavusummus.. gülücük) ya uzuldugum nokta bir arkadasimin dugun tarihine baktim onunda tam kavusumda o tarihteaðla... insallah cok mutlu olur baska seyler etki eder..


inşallah çok mutlu olur.. sonuçda arkadaşın düğünden önce tanışmış..
evette bilmiyorum evlilik yeni bir baslangic olduguna gore.. korktum biraz tarihten 4 hazirandaki ay tutulmasindan sonra(7inci evinde).. bu kavusum asc ustunde 7inci evde jupi.. cok karisik bu astroloji Allahtn baska kimse bilmiyo.. çiçek
Arkadaslar sanirim bir örnek de ben verebilirim kendimden talihsiz bir baslangic ve sonucunda gelen bir ayrilik kuzey ay dügümü nataldaki güney ay dügümüyle kavustugu zamanlar... evi de önemli sanirim bunun... 5. evde gerceklesiyor ve talihsiz aska veda zamani diyebilirim...
Transit dugumlerin ters kavusumuyla ilgili neler yasadiniz? Buna benzer ornekler varmi ayrilik gibi?
9 mayista kuzey ay düğümü burc degistiriyo aslan ve kova aksi oluyor. Venusum ve marsimla kavusum uranusumle de zit açı yapacak
(08-29-2014 12:44 PM)unique Yazılan: [ -> ]Transit dugumlerin ters kavusumuyla ilgili neler yasadiniz? Buna benzer ornekler varmi ayrilik gibi?

Arkadaşlar cidden çok güzel konu zira bende 1. Evimde gerçekleştiricem bunu yaklaşık 4 ay sonra
Pişmanlıklar sadece Aşk meşk işlerinde mj gerçekleşiyor
Genelde gezegen harici transitlerle ilgilenmem, hele ki asteroidler olsun. Ay düğümleri farklı ama. Etkili transitleri önemli transitler olabiliyor. Gezegen değil deyip geçmeyin. Kadersel olaylarla ilişkili olduğu için iz bırakabilecek transit yaşatmaya adaylar.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler