Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay Düğümü Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-05-2017 06:47 PM)hanzade Yazılan: [ -> ]
(08-29-2014 12:44 PM)unique Yazılan: [ -> ]Transit dugumlerin ters kavusumuyla ilgili neler yasadiniz? Buna benzer ornekler varmi ayrilik gibi?

Arkadaşlar cidden çok güzel konu zira bende 1. Evimde gerçekleştiricem bunu yaklaşık 4 ay sonra
Pişmanlıklar sadece Aşk meşk işlerinde mj gerçekleşiyor

Bi daha soruyum da?utangaç
Güney ay düğümü satürn kavuşumu(şiron karşıt) iç sıkıntısı verir mi? Bir de yavaştan kuzey ay düğümü ve ayıma yaklaşıyor...

(12-31-2011 11:20 PM)picachu Yazılan: [ -> ]The North Node conjunct North Node often reflects forming relationships and fortunate connections, while the South Node conjunct the North Node indicates broken relationships and unfortunate connections. The latter combination frequently times mishaps, accidents, and unusual circumstances.

tr kuzey ay dugumu natal kkad kavusumu yeni iliski ve kadersel bulusmalar getirir.. oysa gad ve kad kavusumu biten iliskiler ya da talihsiz baslagiclari ifade eder.. ayrica sanssizlik ,kaza ve beklenmedik olaylar soz konusu olabilir..

Eyvah eyvah gülücük
Youtube dan Uygur Gür'ün Kasım ayı yükselen yay ve akrep videolarını dinledim az önce, yükselen yayı dinlerken transit güney ay düğümünün ilerlediği ev ile alakalı gündeme gelen konular ne kadar cazip görünse de tuzaktır dedi.
2. ev(gad) ile alakalı geçmişte para kazandığınız işlerin tekrar gündeme gelmesi size cazip görünebilir ama uzak durun, yeni şeylere yönelin, 8. ev(kad) yani aileden, eşten vs. maddi destek gelirse hayır demeyin dedi.
2. evimdeki kad dolayısıyla pek hoş geçmeyebilir sanırım benim için, ben de kad a odaklanmışken üstelik :/ Ya frenlicek ya da pek şanslı geçmeyecek olabilir. Satürn de o evde ilerliyor.
(Whole singse göre çalışırsa konu para/iş olmayabilir tabi, yine de benim hayatımdaki odağım iş gülücük)
7 kasımda ay düğümleri burç değiştiriyor. , oğlak ayımı direk etkileyecek kadersel değişiklikler söz konusu.
Senin oğlak ayının derecesine anca son günlerinde gelir o yüzden şu anlık tehlike yok gibi düşün :D
Tr kad yukselenime kavuscak , bi sonraki yilda tr.jupi_pluto_ saturn 7inci evimde olcak.. bu transitler 5inci evimdeki venus saturn kqvusumuma sextil ,... nt marsta bu transit 3 agaya kare !
ha bide tr. Uranus da bunlari desteklicek..... bu acilarla nasil basa cikcam ben :( insanlarla nasil basa cikcam ...:(
(10-24-2018 11:01 PM)Ahmeedd Yazılan: [ -> ]Senin oğlak ayının derecesine anca son günlerinde gelir o yüzden şu anlık tehlike yok gibi düşün :D

Bir umut bende öyle düsünüyorum ama yine etkiler diye düsünüyorum
Yok yok etkilemez merak etme son 5 derece yakınlığa geldiğinde başlar etkisi
(10-26-2018 06:56 PM)Alejandro Yazılan: [ -> ]
(10-24-2018 11:01 PM)Ahmeedd Yazılan: [ -> ]Senin oğlak ayının derecesine anca son günlerinde gelir o yüzden şu anlık tehlike yok gibi düşün :D

Bir umut bende öyle düsünüyorum ama yine etkiler diye düsünüyorum

oğlak veya yengeçin son derecelerinde orta noktaların varsa o şekilde etkilenirsin şimdiden
Transit kad natal gad ile kavuştuğunda işe girmiştim. Aslında hiç alanım olmayan bir işti ama bana kişisel gelişim ve insan ilişkileri açısından dehşet faydası oldu. Hatta işe girişimle beraber bazı olaylar silsilesi başladı ki benim için kötü değildi. Yani talihsiz bir durum yaşamadım aslında sadece psikolojik açıdan çok zorladı ama geliştirdi de gülücük
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler