Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: İlişkilerde Merkür
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
* İki kişi arasında zihinsel uyumu değerlendirmek için Merkür bağlantılarına bakabilirsiniz. Çiftin Merkürleri arasında kavuşum , üçgen ve sekstil olduğunda düşünce uyumunu yakalamak kolay olacaktır , iletişim akıcı olacaktır.

* Çiftin Merkürleri arasında sert açılar olduğunda dinamik bir iletişim görülebilir.
Fikir tartışmaları söz konusu olabilir.

* Çiftin Merkürleri arasında açı yoksa , Merkürlerin diğer gezegenlerle açı yapıp yapmadığına bakabilirsiniz. Merkür bağlantılarının zayıf olduğu ilişkilerde düşünce uyumu ve iletişimsizlik üzerine problemler görülebilir.

aeon

bir tarafın merkürü diğerinin hangi evine düşüyorsa , ev sahibi o evin konularında konuşmak ve iletişim kurmak istiyor .

merkür mars açılarında mars sahibinin merkür sahibini sinirlendirmesi ;
merkür jupiter açılarında , jupiter sahibinin bilgece bir edayla merkür sahibine akıl vermesi söz konusun olabiliyor.

merkürün su evlerinden birisine düşmesi halinde ev sahibi ; pluto ,satürn veya marsın , merkürle sert açıya girmesi halinde , merkür sahibi biraz zorlanabilir.
pluto açısında merkür sahibi baskılandığını ; satürnde iletişim kurmadığını veya fikirlerinin soğuk karşılandığını ; marta ise mars sahibi tarafından saldıra uğradığını düşünebilir.
ancak , 120 derce gibi bağlantılar varsa, pluto sahibi merkür sahibinin fikirlerine derinilik katabilir. , satürn sahibi fikirlerin daha temelli ve sağlam oılmasını sağlayabilir ; marsta ise tatlı bir rekabet ve kırıcı olmayan beyin jimlastikleri olabilir.
jupiter ise yumuşak açılarında merkür sahibine vizyon katabilir.ancak , sert açılarda merkür sahibi fikirlerinin küçümsenbdiğini düşünebilir ve çeşitli abartılar söz konusu olabilir.

merkürü ikizler olan bir tanıdığımla sürekli para konuştuğumu fark ettim.çünkü merkürü 2.evime düşüyordu.
mesela serena nın 9.evinde jupiter kova burcunda ; benim merkürüm 9.evine düşüyor , dialoglar sürekli din felsefe astroloji konularına geliyor
veya merkürü koç olan kişilere biraz kişisel bilgilerimi paylaştığımı fark ettim . çünkü 12.evime düşüyor.

marskovası

hımm, mantıklı; o bana arkadaştan öte bakamadı merkürüm 11,evindeydi ben ise onda geçmişimi, günahlarımı aklamak istedim merkürü 12,evime düşüyordu...
* İki kişi bir iş üzerinde çalışıyorsa ve odaklanmaları şart ise aralarında merkür-neptün etkileşimi olmaması iyi olacaktır çünkü merkür-neptün etkileşimi kafaların karışmasının göstergesi olabiliyor ve konsantrasyonu zayıflatabiliyor.

ginka

merküler üçgen = zihinsel uyarı hehee
(03-30-2011 10:59 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]* İki kişi bir iş üzerinde çalışıyorsa ve odaklanmaları şart ise aralarında merkür-neptün etkileşimi olmaması iyi olacaktır çünkü merkür-neptün etkileşimi kafaların karışmasının göstergesi olabiliyor ve konsantrasyonu zayıflatabiliyor.



çok güzel bilgi gülücük bir arkadaşım var onun merkürü benim neptünümle kavuşumda birde onun merkürü benim merkürümle sextile açı yapıyor benimkide benim merkürümde onun lilith'i ile kavuşumda bu durum bizi nasıl etkilerki? yada neptün karmaşası nasıl etkiler diyelim arada sextile açı var çünkü?
Lilith merkür kavuşumuna hiç girmiyorum gülücükgülücük
eşimle merkürlerimiz zıt ve ikiside birbirimiizin 7. evine düşüyo.ve zihinsel olarak çok anlaşabildiğimizi söyliyemicem..

melis_bk

Bizim merkürler 120 bi sohbet bi sohbet sıkılıyorum yanikoptum.w
(04-01-2011 02:33 AM)melis_bk Yazılan: [ -> ]Bizim merkürler 120 bi sohbet bi sohbet sıkılıyorum yanikoptum.w

eheh bizimkide 180 noolmuş yane koptum.w
merkürlerın yengeçte kavuşumu nasıldır sizce arkdşlar ? gülücük
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler