Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transit Satürn Yay Burcu Geçişi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar konu olarak bulamadım sitede.Ben açayım dedim.Bugün satürn yay burcundaki ziyaretine başlamış bulunmakta.Retro harekete başlayınca tekrar kısa bir dönemliğine akrep burcuna geçecek kendileri.Akreplere ve boğalara bu zorlu dönemi atlatanlara gözünüz aydın diyelim.
Fazla bilgim yok bu başlık altında toplayalım bildiklerimizi .
Gezegenleri koç ve aslanda olanlar 120derecelik güzel açılarla satürnün sırtınızı sıvazladığını sizi destekleyecek oldugunu bilesiniz.
Terazi ve kova burcunda gezegenleri olanlar siz de 60derecelik güzel etkiler altında olacaksınız.
Yay burçları arkadaşlar ürküyor sanki biraz (çevremdekilerden biliyorum gülücük )
Ufak not geçeyim güleç yay arkadaşlara .Yaptığınız şeyleri doğru ve özenle yapıyorsanız,dürüst biriyseniz ,paranızın pulunuzun değerini bilip savurmuyorsanız(farklı etkiler almayan yay arkadaşlarım çok savurgansınız çook! Aman dikkat! Paranızı kaybetmeler ,aman olsun canım para pul dediğin nedirler,maddeye önem vermem canııımlar şeklinde bahanelerle savurayımlar geride kalsın lütfen :D ) sağlığınıza özen göstermiyorsanız satürnü eli belinde karşınızda dikilirken görünce korkmayınız, şaşırmayınız .Yahu bunları zaten yapmıyorum diyorsanız satürnün sıcak kollarında ödüllerinizin tadını çıkarın .Unutmayın satürn takipte olduğunda açıklarınızı bulmakta çok yetenekli bir öğretmen olacaktır.Kendinize dürüst olmayı da unutmayın gülücük
Şunun şurasında ağız tadıyla bir Jüpiter transiti yaşayacaktım geldi Güneşime kare yapmaya başladı ;ömür boyu kurtuluş yok bu Satürnden :((2
Terazideki hallerini hatırlıyorum nasıl da venüs ve güneş kavusumuma karşıt yapmıştı.Bu sefer 120derecelik açısını sömüreceğim sonuna kadar :D Kaybettiklerimi 40katıyla aldım gerçi belirtmekte fayda var.Kaşıkla vereyim kepçeyle alayım gezegeni değil neyse ki :D
5.ev akrep etkisine alışmıştım. Gerçi yine belli bir süre 5.evimde olacak. Yeni sınavlardan insan korkuyor tabi ki. Benim gibi satürn döngüsü yaşıyorsaniz korkmamak mümkün değil :D 5.evde beni mutsuz bir insan yapmıştı buna rağmen giderken üzülüyorum. Çünkü insan alıştığı şeyden bir süre sonra korkmamaya başlıyor. Hmmm bak bu satürnün iyi bir etkisi. Demek dokundugu alanda güçlendiriyor gülücük demek ki neaymış korkmuyoruz :D acımadı ki acımadı ki :D
2,5 yıl burcumda hemen ardından 2,5 yılda yükselen burcumda misafir ettim kendilerini.şu 5 yıl çektirdi bana.özellikle 2014 ün her günü kabus oldu bana.transit 1. Evimdeydi ve venüs merkür plüton 1.evimde akrepte. Abim vefat etti bu yıl bunuda pluton daki satürn transitine bağlıyorum.
Yay a geçti biraz ferahlarım umarım
güneşime 120 ayıma 60 9.evime dokunması tam zamanında din inançlar konusunda uçup gitmek yerine mantıklı ele tutulur veriler aramaya sevkediyor. Bir ayağımın pergel misali yerde sabiy diğer ayağım ile alemleri gezmek isaet. 9. evime hoşgeldin öğretmen ve yararlı satürn zaten seni 7. ve 8. evde ağırlamak bana cok sey öğretmişti sviliyorsun <3
Saturn yay transiti 4.evime oturdu. Yükselenime kare. Babamın kanser haberini almamız, cerrahi müdehalede bulunulması, akrabaların ailenin uzak şehirlerden bu haber üzerine gelmesi, saturn'ün yay burcuna girmesiyle vuku buldu.

Solar return'ümde yukselenin yay burcu olması falan da derken, gezegen etkilerini, tüm evrenin titreşimlerle birbirine bağlı olduğunu, Allah'ın sistemini ürpererek izliyorum.
açılın satürn zade geldi!

En taze astroloji meraklısından bir kaç yorum bırakacağım. Benim astroloji ile tanışmam, Satürn transitinin son 1 senesinde başladı. sizlere kendimde fark etmiş olduğum hayatıma olan etkilerinden bahsetmeye çalışacağım.

öncelikle satürn transitinin başladığı ilk yıl, keskin bir karar vererek sigarayı bıraktım. Düşündüğüm fakat asla bir çaba sarf etmediğim bir durumdu ve birden bire bunu yaptım. Bir çok olumsuz eleştiriye rağmen bunu başardım. Hala sigara içmiyorum.

Ailemdeki ve çevremde yer alan ölümlerden bahsetmek istemiyorum ama kayıpları çook fazlaydı.

içimdeki karanlıkların ters yüz olduğu zaman oldu. en büyük eleştrimen ve zavallı oldum. Neşem, tamamen kayboldu. sorumluluk, kendine acıma ve çaresizlik, korku, ölüm... o kadar derin düşünmeye başlamıştım ki, bir ara aklımı kaybedeceğimi sandım. kolaya kaçmak için ilişki (aşk) kurmaya çalıştım fakat, asla olmadı. kesinlikle ve kesinlikle hayatımda yaşadığım en kötü ilişkiler bu dönemde oldu. Görmezden geldiğim her şeyi görmeyi öğrendim.
paranın değerini anladım.
canla başla insanlara yardım etmemek gerektiğini, hakedenleri seçmek gerektiğini çok çok iyi, döve döve öğretti bana .
canım, gözüm dediğim tüm insanları kaybettim ve bana gerçek insanları görmemi sağladığı için satürne minnettarım.
en sonunda yitirdiğim öz saygımı, benliğimi aramaya başladım. ne yapabilirimleri düşünmeye, araştırmaya başladım. İş bulmalıydım ve hala bulmalıyım ama önce depresyondan 100 kg olan vücudumu tedavi etmeliydim. ve yine bu döngüde hayatımda hiç yapmadığım kadar düzenli spor yapmaya başlayarak hala içinde bulunduğum kilo verme sürecini oluşturdum. elimde bir defterim var. bununla hem astroloji öğrenmeye çalışıyorum hemde nasıl bir iş bulurum diye araştırıyorum. Dil öğrenmeye çalışıyorum.
yani kısaca satürn bana ay düğümlerini ve gitmem gereken yolu çok acılı bir biçimde öğretti. beni sevmem gerektiğini ve emeklerimi yardım olsun diye dağıtmamam gerektiğini ve kendim için sevdiğim işleri yapmam gerektiğini öğretti.

işte karşınızda satürn yüzünden bulunuyorum ve aranızda olmak bir şeyler öğrenmek beni mutlu ediyor.

sevgilerimle
Benim de 5. evimde satürn döngüm oldu, yeni bitti işte. Ama yayda sadece uranüs ve satürnüm var, bu kadar şiddetli yaşamadım. Kendi çapımda 5. ev konusunda çilemi çektim. Satürn oğlağı bekliyorum. Senin de 5. ev satürn. Diğer gezegenlerin de 5. evde olması belki dikkatini (natalde, satürn döngüsü hariç) dağıtıyordur. Satürn 5. ev gamını derinden hissetmiyorsundur. Bu evdeki satürnün negatif yönüne takılmamak ciddi çaba istiyor.
Satürn Yay da iken 3. evimi yeniden inşa etti. Önce bu evdeki Ay ve Uranüsümle daha sonra Güneş ve Neptünümle kavuştu. Neymiş: İnsanlara iyi niyetli olarak bile söz söylememek sessiz kalmak, ciddi takılmak en iyisiymiş. Yöneticilik zor zanaatmış, her şey sana yıkılırmış ve işini ne kadar iyi yaparsan yap üstlerin de bunu dile getirsin ama yine de üstlerine yaranamayıp istenmeyen kişi ilan edilebilirmişsin. İlköğretim yapılan (3. ev) iş yerinde senin yerine dayısı olan bir kişinin getirilmeye çalışıldığı için üstlerin tarafından o kadar zorluk yaşatıldığını farkedebilirmişsin. Dünya iftiracılarla, yalancılarla, haksızlık yapanlarla, çekemeyenlerle doluymuş dikkat etmek gerekirmiş. Satürn şahanesin ne güzel öğrettin alkis
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler