Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: HARİTAMI YORUMLAYAN AŞKI BULSUN :)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
:( fotosunu ekleyemedim çok büyük olduğu için...doğum tarihim 07/05/1983 saat:16:30 niğde zahmet olur mu? gülücük
Güneş boğa ay balık bi de yükselen terazi bunlar ne güzel yerleşimler bi de pluto da 1. evde. güzel ve çekici bi bayan olmalısın gülücük güneşinin boğada oluşu ve ayla 60lık açı yapması da çok güzel bi durum.güzel b çocukluk geçirmiş olabilirsin ailenle uyumun çok güzeldir bu ileriki hayatında da çok güzel olabilir.insanlarla iletişim güzeldir. ben buna çok sık rastlıyorum boğa erkeği kova kadını. veya kova erkeği boğa kadını.ilginç geliyor bana hani hep bi klişe vardır ya boğa kova 90lık açı yapar anlaşamaz diye. çevremde bu iki burçtan evli birsürü kişi var sıkıntılar sorunlar oluyor ama boşananı görmedim. zaten akıllı hiçbi erkek boğa kadınından ayrılmazgülücük bu kadar da iddalı konuşuyorum gülücük güvenilirdir hamarattır kolay kolay sinirlenmez iyi bi annedir. ki senin ayın da 5. evde balıkta. çocuklar yönünden şanslı olabilirsin. bi de evlilikte sorunlar karşı taraf ağırlıklı olabilir.eşinin güneşi kova hani dersin soğuk mantıklı falan diye ama işte öyle değil gülücük eşin kovadan çok su insanı bence akrep ağırlıklı.
Sayın gökyüzü, teşekkürler..en son yazdığınızla ne kastettiniz?
Sanki teşekkürüm biraz az oldu, sağol ya birtanesin gökyüzü, üşenmeyip yazmışsın o kadar. eşimin yükseleni balık, ay'ı akrep, kocaman dana gibi duygusal gözleri var. Haklısın kesinlikle su gibi görünüyor. Benden bir müzisyen çıkar mı sence Gökyüzü ?
Sun Opposition Saturn 0°46' -109
Venus Opposition Venus 1°52' -92
Venus Opposition Jupiter 3°27' -55
Venus Opposition Neptune 2°26' -51
Jupiter Conjunction Uranus 3°51' 70
Saturn Sextile Venus 0°17' 81
Saturn Sextile Jupiter 1°18' 50
Saturn Sextile Neptune 0°17' 56
Saturn Conjunction Pluto 2°09' 74
Uranus Conjunction Uranus 4°24' 56
Neptune Conjunction Venus 0°46' 114
Neptune Conjunction Jupiter 2°21' 82
Neptune Conjunction Neptune 1°20' 77
Pluto Conjunction Pluto 4°29' 44
Bu eşinle senin sinastrin saütrn venüs güzel açı yapmış birbirinizden kolay kolay ayrılmazsınız bence. satürn yapışkan bi gezegendir yapıştı mı bırakmaz. aranızda entellektüel anlamda anlaşmalarda sorunlar olabilir zıt fikirler olabilir.ama birbirinize saygınız vardır.
(02-26-2015 10:45 PM)lamia Yazılan: [ -> ]Sanki teşekkürüm biraz az oldu, sağol ya birtanesin gökyüzü, üşenmeyip yazmışsın o kadar. eşimin yükseleni balık, ay'ı akrep, kocaman dana gibi duygusal gözleri var. Haklısın kesinlikle su gibi görünüyor. Benden bir müzisyen çıkar mı sence Gökyüzü ?

sanatsal yönlerin kuvvetli ve eşin de seni bu konuda anlar sana katkıda bulunur gülücük
evet çok doğru, teşekkürler gökyüzü.
Rica ederim gülücük
http://www.new-astrology.com/index.php bu site de çok güzeldir. sağda yukarıda dili türkçe yapabilirsin. çok güzel yorumlar getirmiş. hem senin hem de diğer forumdaşlar için yararlı olur inş gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler