Değerlendir:
  • 34 Oy - 2.26 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORARY/saatler astrolojisine örnek /dr mesut kırgız
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #2
RE: HORARY/saatler astrolojisine örnek /dr mesut kırgız
ANIN KALİTESİ VE SORU ASTROLOJİSİ 21.Haziran.2008 / 09:18:52
Kitap tanıtımı köşesinde ”Zengin adamın Sırrı” adlı kitabı tanıttım.Bu kitabın son on beş sayfasında ilginç bir bilgiyle karşılaştım. Ben her bilgiye şüpheyle ...
ANIN KALİTESİ VE SORU ASTROLOJİSİ



Kitap tanıtımı köşesinde ”Zengin adamın Sırrı” adlı kitabı tanıttım. Bu kitabın son on beş sayfasında ilginç bir bilgiyle karşılaştım. Ben her bilgiye şüpheyle yaklaşan birisiyim. Soru astrolojisinde, sorulan sorulara aldığımız cevapların güvenilirliğinden, her zaman içten içe bir şüphe duymuşumdur. Bu kitapta anın öneminden söz ediyordu. “Şimdinin” içinde taşıdığı değerin, bir tesadüf olmadığını anlatıyordu. Soru astrolojisinde de, içinde bulunulan “anda “ gökyüzüne bir soru sorup, doğru cevabın bize geldiği, mantığı içinde hareket edilir. Bu yüzden bu astroloji kolu, “şimdinin” önemi üzerine kurulmuştur.



İlgili yerleri okurken, birdenbire soru astrolojisi ile ilgili taşlar yerine oturdu ve şüphelerim uçup gitti. Aşağıdaki alıntıları okurken, neden her şeyin bir uygun zamanı olduğu, olumsuz zamanlarda bir işe başlamanın neden sakıncalı olduğu, içimiz yanarak sorduğumuz bir sorunun doğru cevabının bize kadar nasıl geldiği, çok iyi anlaşılıyor. Ben sözü uzatmadan, bu özel açıklamalarla sizi baş başa bırakıyorum. Umarım hem astrolojinin hem de soru astrolojisinin hangi gerçek üzerine kurulduğu, daha iyi anlaşılmış olur. Yazılanları okuduktan sonra, bakalım aynı kanıda olacak mıyız?



“Zihin, senin aradığın cevabı veremez. Onu sana ancak “şimdi” verebilir. İçinde bulunduğun anda, seni tanıyan ve neye gereksinim duyduğunu bilen bir “ idrak “vardır.”



“Ne yapacağını bilemediğin an şimdiye dön. Şimdi ne yapacağını bilir. Orada durup bekle, ihtiyacın olan şey sana gelecektir. İhtiyacın olanı sen üretemezsin.”



“Sen bunların yerine gerçek dostun olan “Şimdiye” dön. Bir çocuğun anne-babasına sorduğu gibi, sen de hangi yöne gitmen gerektiğini ona sor. Herhangi bir fikir geliştirip plan yapma, sadece bilmediğini bilerek sor ve sonra da cevabı bekle.”



“Masumca iste; sonra, kendine güvenerek sana ulaşmaya çalışan “doğru cevabı” bekle.”



“Sorunlarına cevap bulmak, sınırları ortadan kaldırmak için “şimdiye” bir şans ver ve ne olacağını gör. Aklına gelen sorun ne olursa olsun, onu “şimdiye” yönelt. Cevaba ulaşmanın yolu içinde bulunduğun andadır.”



“Sahip olduğun ve olacağın her türlü sorun “şimdi” tarafından çözülür.”



“İlk adımı at: İçinde bulunduğun ana geri dön. Sonrası gelecektir. Tek bilmen gereken içinde bulunduğun andır. Anda yaşayacaklarının hiçbiri tesadüf değildir. İnsanların mucize ve tesadüf dedikleri şeyi, içinde bulunduğu an bilir. Dikkatini topla, şimdiye dön. Her şey orada mevcuttur. Bütün gerçek cevaplar içinde bulunduğu andan gelir. “Şimdi” bilir.”



“İste, verilecektir; ara, bulacaksın; kapıyı çal, açılacaktır.”

İnsanlar ya geçmişi, ya geleceği düşünerek yaşıyorlar

Ve şimdiyi tamamen kaçırıyorlar.

İşte bu yüzden, “nasıl”ın cevabı,

“Şimdi”dedir.”


Yazan: Mukadder Altaylı

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
06-22-2008 12:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
HORARY/saatler astrolojisine örnek /dr mesut kırgız - vivienleigh - 04-16-2007, 10:02 AM
RE: HORARY/saatler astrolojisine örnek /dr mesut kırgız - yezda - 06-22-2008 12:39 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Horary(soru) astrolojisi salmakis 291 502,129 10-11-2019 08:32 PM
Son Mesaj: Biblo
  Horary Çalışmaları JoMaJa 349 593,954 10-11-2019 08:29 PM
Son Mesaj: Biblo
  Horary Sohbet SESAME 74 110,952 09-24-2016 02:41 AM
Son Mesaj: Melek_06
  horary haritamı yorumladım yardımcı olabilir misiniz? lacrimosa 0 7,067 01-25-2013 08:00 PM
Son Mesaj: lacrimosa
  Horary Vakaları Tuğçe 11 23,238 02-23-2011 04:29 PM
Son Mesaj: lacrimosa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir