Değerlendir:
  • 15 Oy - 3.2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İkizler Burcunda Güneş Tutulması
Yazar Mesaj
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Burçlara göre Tutulma ve Yeni Ay Etkileri

1)Su Grubu Burçlar: Yengeç,Akrep,Balık

Bu tutulma ve Yeni Ay sizin gibi yavaş hareket eden, gizlilik ve güvenliğe önem veren, daha çok kapalı yaşayan insanlar için, yaşamınıza hareket getirecek ve hız kazandıracak bir süreci başlatıyor.Hız, yüzeysellik ve oradan oraya savrulma sizler için korkutucudur ve güvenli değildir.Bu dönemde risk almayı, göz önünde olmayı, hızlı hareket etmeyi, kalıplaşmış fikirlerinizi değiştirmeyi deneyimleyeceksiniz. Geçmişine en bağlı burçlar olarak, sizler bu tutulma ile geçmişinizle yüzleşebilir ve artık onu özgür bırakabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugüne kadar yaşadığınız olaylara, sürece ve özellikle son bir senede hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu, bunlara odaklanın ve üzerinde iyice düşünün sevgili Yengeç. Bu tutulmayı, kimsenin bilmediği en derin ve gizli kişiliğinizdeki büyük bir dönüşüm olarak nitelendirebiliriz.Geçmişinize duyduğunuz bağlılık yüzünden çektiğiniz sıkıntılar artık yavaş yavaş sona eriyor. Önümüzdeki altı ay boyunca, sürekli olarak “yeni olanı” deneyimlemeyi tercih etmenizde fayda var.Bilincinizdeki bu uyanış, size istediğiniz her ne varsa elde etme şansını getiriyor, bu yüzden aman niyetlerinize bu dönemde dikkat edin gülücük Tüm bunların dışında sınırlandığınızı veya engellendiğinizi düşündüğünüz bir konu varsa, tüm hatlarıyla karşınızda olacak ve siz bu duruma en uygun çözümleri buluyor olacaksınız. Eğer hala karamsarlıkla yola devam etmekte direnenler varsa, onlar için önümüzdeki dönem daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu sebeple mümkün olduğunca hayal kurun, niyetlerde bulunun, düşüncenizi olumlu gelişmeler üzerinde odaklayın.İşinden memnun olmayanlar, artık o işi bırakacaklar; çünkü kapıda yeni iş teklifleri sizi bekliyor olacak. Eğer hasta bir yakınınız varsa, önümüzdeki dönem ona bir süreliğine sizin bakmanız olasılığı doğuyor.Bunun dışında hasta bakımevleri,huzurevleri gibi yerlere ziyaretleriniz çoğalabilir.Siz de gelecekte nerede ve hangi şartlarda yaşıyor olacağınızı düşünebilirsiniz.Bunların dışında babanızın önemli bir rahatsızlığını öğrenebilir, yatan bir hastanız varsa yine bu dönemde onu sonsuzluğa uğurlayabilirsiniz..Tutulmanın size mesajı “İste,odaklan,hayal et,yaşa”

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu tutulmanın sizin hayatınızda önemli bir dönemi başlatacağına inanıyorum değerli Akrep. Önümüzdeki altı ay boyunca tüm iş bağlantılarınız hızlanabilir ve size işinizde destek olacak birçok kimse ile ilişki kurabilirsiniz.İşini genişletmek isteyenler yeni ve yaratıcı fikirler üretmeye başlarken, bazılarınız ise yepyeni ortaklıklar kuracak ve ortağınızın maddi durumundan oldukça iyi şekilde yararlanacaksınız. Eğer uzun zamandır ortağınızla veya iş yerinizle sıkıntılı bir süreç yaşıyorsanız, bu dönemde onları uğurlamak ve yolunuza yeni insanlarla devam etmek için uygun bir dönemdesiniz, zira ilişkileriniz kötü ise daha da kötüye gitme potansiyeli var ve bu sizin tüm işlerinizi tehlikeye atabilir. Bu yüzden onları kendi yoluna bırakmak ve yeni deneyimlere yelken açmak sizin için daha uygunolacak. Bu dönem sizin için en uygun kredileri kullanabilir, başkalarının (ortağınız,bankalar,arkadaşlarınız vb.) paralarından yararlanabilirsiniz. İlişkilerinizde bu dönem fazlasıyla cinsellik teması görülebilir. Bu da demek oluyor ki, bir heves yaşanan ilişkilerden, bir gecelik duygusuz cinselik yaşayacağınız ortamlardan uzak durmalısınız; çünkü siz duygularını derin boyutta deneyimlemek isteyen insanlarsınız.Yaşayacağınız bu tarz ilişkiler, sizin duygusal yapınıza zarar vererek, sizi olmadığınız bir kişilik haline dönüştürebilir.Tüm bunların dışında bu tutulmayı “ölümünüz” ilan edebilirsiniz. Böylece 21 Mayıs 2012 tarihi itibariyle yeni bir “ben” doğuyor. Eski alışkanlıklarınızı, hayatınızda varolan geçmişten gelen acı veren her duyguyu,durumu ve kişiyi bırakabilir ve artık yepyeni kararlar alarak yolunuza yeniden doğmuş gibi devam edebilirsiniz.Yeni yaşamınız şimdiden hayırlı olsun J Yeni insanlar ve yeni durumlar sizi bekliyor olacak J Bu süreçte hız yapmaktan uzak durmalı ve tehlikelere karşı dikkatli olmalısınız. Hızdan doğan kazalar yapma riskiniz olasılık dahilinde görünüyor. Tutulmanın size verdiği mesaj “Her ne yaşıyorsan dibine kadar yaşa; ama geçmişin gölgesini yanında getirme”

Balık ve Yükselen Balık


Nerede duruyorsanız, orası aydınlanacak dersem sizi mutlu edebilir miyim şefkatli Balık J Fikirleriniz, duygularınız, yapmak istedikleriniz ve en özel hisleriniz artık harekete geçiyor. Tüm bu sahip olduğunuz içsel kaynaklar şimdi yukarı doğru çıkıyorlar ve size gerçekleştirmek istediğiniz hedefler için yardımcı oluyorlar.Motivasyonunuzun tavan yapacağı bu dönemde, en başarılı işlere kuşkusuz sizler imza atabileceksiniz. Bu dönem kalıcı işler ortaya koyabilir, kendinizi dünyaya göstermek isteyebilirsiniz. Ne istediğinizi net olarak belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklere güvenerek hedefleriniz için harekete geçmelisiniz, zira evren sizi bu konuda sınırsız şekilde destekleyecek. Bu dönemde yeni bir yerleşim yerinde bulunabilir, evinizi taşıma fikrine girebilirsiniz. Aile bağlarınızı geliştirebilir ve ailenizden aldığınız inançlarınıza odaklanabilirsiniz.. Örneğin; annenizi sık sık eleştirir misiniz ? O halde eleştirdiğiniz tüm yanlarının sizde daha güçlü bir şekilde tezahür edeceğini bilin ve o duygudan özgürleşmeye bakın.Bunu tüm duygularınız için gerçekleştirebilirsiniz; çünkü bu tutulma sizin ailenizden gelen inançları, tavırları, temel güven duygusunu ve rollerinizi vurguluyor.Bunun dışında birçok balık bu dönemde evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacak. Aile olmak, birlik olmak ve güven duygusu ihtiyacınız artarken, siz bu kavramlara ne kadar hazırsınız bunları kendinizde gözlemliyor olacaksınız.Bundan sonraki dönemde, yani 2012 sonlarına doğru da sağlam temelli bir ilişkisi olanların birçoğu evlenmiş olacak.Bekar olanlar da huzur dolu bir ilişki için hazır olacak.Kariyerinizle ilgili ise kendinize bir rota çiziyor olacaksınız. “Ben ne yapmak istiyorum, hedeflerim neler?” sorusu üzerinde düşünüyor olacaksınız.Bu süreçte çizeceğiniz yol sizin geleceğinizi oluşturacak ve siz önümüzdeki aylarda o yaşamak istediğiniz geleceğin temellerini atıyor olacaksınız gülücük Tutulma ile ilgili uyarıda, size bilgi hırsızlığı başta olmak üzere her türlü hırsızlığa karşı dikkatli olmanızı öneriyorum. Tutulmanın size mesajı “Olduğun yer, senin geleceğin. Bu yüzden nerede duracağını iyi hisset”
05-20-2012 10:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - zeynepece - 05-20-2012 10:54 PM
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - Messa - 05-21-2012, 12:24 AM
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - Messa - 05-21-2012, 10:17 PM
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - Arkadaş - 05-21-2012, 11:57 PM
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - Messa - 05-23-2012, 11:13 PM
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI - Messa - 05-21-2012, 12:57 AM
RE: İkizler Burcunda Güneş Tutulması - Arkadaş - 05-22-2012, 04:23 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  11 kasım merkür tutulması merkür_yen 5 43,900 11-05-2019 01:06 PM
Son Mesaj: say24
  21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ssem 5 47,743 01-20-2019 01:19 AM
Son Mesaj: ssem
  Transit Uranüs Koç Burcunda astrosohbet 8 58,980 12-18-2012 03:10 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  13-14 Kasım 2012 güneş tutulması zeppi 18 26,009 11-19-2012 01:19 PM
Son Mesaj: lacrimosa
  Uranüs Koç Burcunda-Değişime Hazır Mısın? Dinoo 65 78,438 09-29-2012 01:57 AM
Son Mesaj: perfect_wawe
  Transit Jüpiter İkizler Burcunda astrosohbet 72 92,537 09-20-2012 05:31 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Satürn Terazi Burcunda ~ astrosohbet 2 9,918 06-26-2012 02:38 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Venüs İkizler Burcunda astrosohbet 31 40,685 06-22-2012 03:11 PM
Son Mesaj: ateskızı
  Transit Mars Başak Burcunda astrosohbet 36 47,462 02-19-2012 08:46 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Neptün Balık Burcunda Dinoo 15 71,895 02-05-2012 09:09 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir