Değerlendir:
  • 46 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uranus Transitleri
Yazar Mesaj
akc seda Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 4
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #101
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
uranüs konusunda bnde yardım istesem .. haritamı bile çıkrmayı bilmiyorum ..(özellikle 5 ci evimde oldugunu bildigim uranüsten şikayetçiyim .. neden bu olanlar ...
12-20-2010 07:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #102
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(12-20-2010 07:50 PM)akc seda Yazılan:  uranüs konusunda bnde yardım istesem .. haritamı bile çıkrmayı bilmiyorum ..(özellikle 5 ci evimde oldugunu bildigim uranüsten şikayetçiyim .. neden bu olanlar ...

Doğum bilgilerinizi verirseniz haritanızı eklemeye yardımcı olabiliriz.

Neden bu olanlar sorunuzu açarmısınız , nolmuş ki ?

12-20-2010 08:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #103
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(12-09-2010 07:14 PM)yeppe Yazılan:  benim de 7. evime giriyor uranüs, karşısında da satürn var. daha önceki yazılarda okumuştum, uranüs etkisini 14 ay öncesi yada sonrasındada gösterebilrmiş. bi sene önceden altüst etti beni zaten uranüs.peki 2011 de güzel süprizler çıkarır mı acaba karşıma?? bi de henüz haritadaki açıları vb.. okuyamıyorum,bi kaç fırın ekmek yemem lazım daha. eğer haritamda önemli açılar varsa, uranüs transitiyle birlikte nasıl etkileyeceğini söyleyebilirmisiniz acaba ??

Transit Uranüs benim de 7.evime girecek,bir sene öncesinden etkisini hissettirdi geçen yaz da öyle.Doğrusu ben de sizin gibi meraktayım.Esasında açıların anlamlarını bilmekten çok onları yorumlamak mesele.
Ama bana o kadar güzel süprizler getirmeyecek sanki..
Jüpiterle kare
Natal Uranüsle kare
AC ile karşıt
MC ile kare..
Kare kare kare..sürprizzz
01-26-2011 05:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #104
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
Olsun değişim iyidirgülücük
01-26-2011 05:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kvk Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 12
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #105
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
7.ev Çizgisinde ki Tr Uranüs,4.evde ki natal Uranüs'e Kare.
Aynı zaman da Tr Pluton da 4.evde Natal Uranüs kavuşumunda.
Ev değişikliği hatta şehir değişikliği diyebilirmiyiz buna ??

Whole Signs
01-28-2011 06:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #106
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(01-28-2011 06:10 PM)kvk Yazılan:  7.ev Çizgisinde ki Tr Uranüs,4.evde ki natal Uranüs'e Kare.
Aynı zaman da Tr Pluton da 4.evde Natal Uranüs kavuşumunda.
Ev değişikliği hatta şehir değişikliği diyebilirmiyiz buna ??

pluton-uranüs değişimini pek hesaba katma bence ancak 7.ev -4.ev aksı şehir değişikliğinide getirebilir,evden uzaklaşmak isteyebilirsin tanıyacağın yeni kişiler vasıtasıyla olabilir bu,zaman zaman kendini huzursuz hissedebilirsin ve hayatında ani değişimler olabilir..vs bir çok olasılık var ancak bu sene ki solar taritanda 4.ev vurgusu varsa ev değişikliği fikri ağır basabilirverygood
01-28-2011 07:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayşe kara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 427
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 3

Mesaj: #107
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(08-27-2010 04:22 PM)Messa Yazılan:  Bende uranüs 10. evde olacak jüpiterle birlikte. Ben özellikle kariyer alanında 7 yıllık süreçte ne olacak onu merak ediyorum. Akademik kariyer düşünüyorum açılar destekliyor mu?

10. evdeki transit alakasız gezegenler kadar (yada ziyade) 10. evin yöneticisi (hangi evde olursa olsun isterse 3. evde olsun) natalde kavuşum yaptığı yada ilişkide olduğu gezegenlerin transit etkilerininde çok önemli olduğunu düşünüyorum.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=6...=&rs=0&ast=
01-28-2011 09:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayşe kara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 427
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 3

Mesaj: #108
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(12-09-2010 01:42 AM)uranus Yazılan:  Retro gezegenler bir natal haritada neleri ifade eder?
Aslında her retro gezegen apayrı seyleri ifade eder ama genel olarak sunu söyleyebiliriz. Progres haritalarda (kişisel gezegenler icin) retro, düzelmiş olarak gözüküyorsa; o gezegenin sembolize ettigi anlamlar kişi üzerinde daha etkili olmaya baslar. Örnegin retro merkur ile dogmus bir kişi, belki 15 yaşındaki progres haritasında merkuru duzelmiş gözüküyorsa, o kişinin 15 yasından sonra algılayışı, iletişimi, okuldaki konuları anlama potansiyeli cok hızlı bir sekilde gelişir.
Jupiter retrosunda dogmuş bir kişi belki 30 lu yaslardan sonra Jupiterin potansiyelini anlamaya çalışacaktır. Ve bir transite maruz kaldığında, Jupiter potansiyelleri kişide adeta kazınarak ortaya cıkacaktır. Kişi zorlanarak bunu anlayacaktır. Ancak bu anlama hali için biz dısardakiler "yaa amma da zorlanıyor..." diyebiliriz, halbuki bu kazınma , zorlanma işi , astrolojiden anlayan kişi için asla gecerli degildir, cunku kişi o potansiyelde dogmus oldugu icin zaten bunlara dayanıklıdır ve başedebilme durumu vardır. Mesela olayları büyütmenin verdigi zararları görecek, ve öğrenmeye baslayacaktır. Ya da detaylarla şimdiye kadar cok ugrastığı için odak noktasından uzaklaştığının ve kendine, işine, eşine ya da cevresine ne kadar zarar verdiginin farkına varacaktır...Ama butun bunlar ancak bir retro gezegen transite maruz kaldıgında ortaya cıkacaktır, normalde insan, retrosunun farkına varamaz, onu oldugu gibi kabul eder...
Y ada tam tersi de olabilir, kişi Jupiterini çalıştırmayı bilmiyordur, çünkü Jupiterin potansiyellerinin farkında degildir ve retro düzeldiginde daha iyiimser bir tavır sergilemeye baslar, hic detaylarla ugrasmamışsa, gereken detayların öneminin farkına varabilir, böylece daha felsefikdüşünmeye başlayabilir...
Neptun retrosu da diger gezegenler gibi esas potansiyelini (hayal kurma enerjisi) progres haritasında düzeldiginde anlayacaktır.Yani yaşı ilerlediginde anlar...gec yaslarda sanat potansiyeli ortaya cıkacagı gibi psikolojiye de merak sarabilir, ya da sprituel konulara merakı artar...

Transit Uranus, natal Gunese trin yaparsa neler olur? sert açı, yumuşak açı?

Transit Uranus, ister sert açıyla ister soft açıyla bir natal haritada Gunesi etkiliyorsa muhakkak bir olay meydana gelecektir. Burada harita konumu cok önem tasıyor, aldıgı açılar, bulundugu ev, bulundugu burc... Uranus su anda Balıkta olduguna göre , arkadasın gunesi ya yengectedir ya da akrepde... yani su grubunda olması lazım... harita olmadıgı icin bir sey söylemek zor ama yine de sunu soyleyebilirim... "sıkıldım artık..." lafları zaten cok sey anlatıyor bana... bir kere bir değişimin rüzgarları kapısını calmış durumda, içten içe bir değişim gerekli... su grubu oldugu icin zaten içsel bir degişim yaratır genelde. Gunes hangi evdeyse o evdeki akrep ya da yengec kostümü giymiş şimdiye kadar sahip oldugu anlayısında değişim yaşayacaktır. Örnek: günes yengec de ve 4. evinde ise, kişinin ev, yuva, aile, evlilik anlayısında yengec ile baglantılı bir değişim yaşayacak anlamına gelir. Veya diyelim ki gunesi akrep de ve 9. evinde yine yabancı kültürlerle, yabancı ulkelerle, ya da akademik kariyeri ile ilgili şimdiye kadar her ne anlayısa sahipse onda değişimler olacak demektir, ve bu degisimler sürpriz bir sekilde gelişir üstelik etki ettigi gezegen Gunes oldugu icin şahsiyetinde, kişiliğinde kendisine cok farklı gelen bir olay yasayarak degisiklik olusabilir. Aynı zamanda Gunes babayı da sembolize ettigi icin, babasıyla ilgili şimdiye kadar fark etmedigi bir sey de kesfedebilir. Ve bu keşif sonucunda onda , kişiliğinde bir değişime sebeb olur, örnegin babasıyla arası yıllardır bozuktur, ama bu transit ile olusan surpriz bir gelişme sayesinde babası ile arası düzeliverir... ya da Gunes 10. evindeyse, babasının sebeb oldugu bir olay ya da bir kişi sayesinde cok guzel bir işe girebilir, iş fırsatı yakalayabilir...gibi düşünebilirsiniz...ama bunun farkına varmak zordur, ama kişi cok duyarlıysa ki akrep de yengec de duyarli kişilerdir, bunu anlayabilir...Böyle bir transit bulunmaz cok guzel bir fırsattır kişi için , cunku cok uzun sureler bir daha boyle bir transit yasamayacaktır... nerden baksanız 14 sene yasamaz...O yuzden kişi kendisinde begenmedigi yonlerinde değişmesi gerektigini anlayabilir ve buna hazırlık yapabilirse cok guzel gelişim gösterebilir.
Sert acı nedir? Transiitler sert acı ile etki ediyorsa (0, 90, 180 dereceler) kişi zamansız ve programsız bri takım olaylar yasayabilir, yani beklenmedik, ön görülmemiş olaylar olusur , ki kişi zorlansın ve bu sekilde ögrensin.Yumusak acılarda ise kişi olayları kendi istedigi sekilde yönlendirebilir, tam zamanında ve istedigi gibi olaylar yasayabilir, çünkü kişinin bu sekilde ögrenebilecegi, daha dogdugunda öngörülmüştür gülücük) yıldızlar tarafından ya da yuce yaratan tarafından ...ancak her transit ilerdeki diger transitlerin hazırlayıcısıdır bunu da unutmayalım...belki de kişi soft açı ile bir transitten kolayca ögrendiklerini, daha ilerdeki bir zor açı transiti ile basedebilmesi icin kullanacaktır...her seyde bir senkronizasyon vardır. Örnnegin bu, Saturn ya da Uranus döngülerinde cok belirleyicidir. 35 yasında 5. saturn döngüsünü cok iyi basarılı bir sekilde gercekleştirmiş olan bir kişi 42 yaslardaki 2. Uranus döngüsünü ve 6. Saturn döngüsünü beraber yasarken, ödülünü alır muhakkak.
Yani kısaca transitler , ister yumusak ister sert açıda olsun muhakkak bir etki bırakırlar, hele bu gunes se , kaçınılmazdır. Ancak kişiler her zaman ihtiyacları doğrultusunda ve ihtiyacları kadar etkilenirler.

sevgiyle kalın.

natal jupiterim 1. evde retroydu doğumumdan 13 gün sonra ileri harekete geçti.marsım ve satürnümde natalde ileri hareketteyken 30 gün sonra geri harekete başladılar satürn yengeçte,mars boğada,jupiter kovada.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=6...=&rs=0&ast=
01-28-2011 11:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
tooredo Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 91
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 3

Mesaj: #109
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
uranüs 8. evimin başlarında ve bende inanılmaz bir ölüm korkusu başladı sadece kendim için değil ailem sevdiklerim yahu ilaç içerken ya boğazıma kaçırırsam die düşünüyorum ve korkarak içiyorum bu şu anlarda felaket bir hal almaya başladı psikolojim bozuldu resmen ya umarım fazla sürmez dicem 7 sene davam etcek acaba
Düşünmemeye çalışim diyorum olmuo bi haber duyuorum illa hatırlatıcak bişiler oluo yani zor durumdayım valla ne yapmalı bilmiyorum :(

O GÜN

2017 - 2018 SOLAR RETURN
04-16-2011 01:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #110
RE: URANÜS TRANSİTLERİ
(04-16-2011 02:34 AM)URANJÜP Yazılan:  URanüs 11.evden 8. evimdeki natal ay'ıma kare açı ile transit yapıyor.10. evdeki neptün ise yine natal ay'ıma şu an sextile açı yapıyor , insan kendi haritasını objektif yorumlayamıyor malumunuz .Birisi yorumlayabilir mi benim için.

Anahtar kelimelerden yola çıkmanız faydalı olabilir.

Uranüs bağımsızlık dürtüsünü ifade eder.
Ay burcunuza yakın orbla kare açı yapıyorsa , duygusal açıdan birşeylerden kopmak , uzaklaşmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Uranüs sürprizlerin gezegenidir.
Ay burcuna özgü anne , aile , alışkanlıklar , kadınlar vb. konularla alakalı sürpriz gelişmeler deneyimlenebilir.

04-16-2011 02:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Uranüs Transitleri ve Çarpıcı Deneyimler astrosohbet 45 98,295 12-13-2019 04:50 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Uranüs' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 25 66,931 05-22-2018 11:50 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Uranüs Karşıtlığı (MEŞHUR ORTA YAŞ KRİZİ) simya 7 15,624 01-14-2018 01:31 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Transit Uranüs' ün Evlerdeki Etkileri Yakamoz 26 52,072 12-01-2017 04:18 PM
Son Mesaj: tugsem_10
  Transit Uranüs kare N. venüs durumu eminesen 146 160,872 07-10-2016 03:40 PM
Son Mesaj: dilek8855
  Transit Uranüs Doğ. Haritasında Merküre Açı Yaparsa astrosohbet 3 8,279 04-30-2015 11:13 PM
Son Mesaj: yükselen ikizler
  Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa astrosohbet 2 13,842 02-07-2013 03:28 PM
Son Mesaj: Kerim1S
  Transit Uranüs Koç burcuna giriş yapıyor astrosohbet 80 107,689 01-09-2012 08:15 PM
Son Mesaj: nisan15
  Uranüs Geri Giderken.. gullusutcu 14 20,524 07-09-2011 10:29 PM
Son Mesaj: salmakis

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir