Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Uranus Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Uranüs aydınlanmanın , bilimin , elektroniğin , astrolojinin , devrimin , buluşların , başkaldırının , hümanizmin planetidir.

Uranüs , kişinin bağımsızlığını geliştirme , kendini özgün olarak ifade etme enerjisini temsil eder. Bu etki dış etkenlere , toplumsal doğrulara , gelenek ve öğretilere boyun eğmek istemez , kısıtlayan yapıları sevmez.

Uranüs etkileri sözkonusu olduğunda , kişi elektrik akımına tutulmuş gibi sarsılır.
Uranüs , satürnün oluşturduğu iskelet yapıyı yıkıp , yeni şeyler oluşturma isteğindedir.

'' Astroloji öğrencileri için , satürn-uranüs derbisini araştırmak , sindirerek güzelce irdelemek çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Satürn-Uranüs derbisi ve dünya dengeleri üzerine kısa kısa ;

Uranüs keşfedilene kadar astrolojide 7 gezegen ve bunlarla ilgili klasik bilgiler sözkonusuydu + maddi-manevi-siyasi alanlarda klasikleşmiş , iskeletleşmiş (satürn) bilgi , düşünce ve inançlar yığınından söz edebilirdik.

Oysa Uranüsün keşfedilmesiyle birlikte Dünyada başgösteren Sanayi ve Teknoloji hamleleri + Fransız İhtilali gibi bağımsızlık hamleleri + ABD gibi yeni BAĞIMSIZ devletlerin ön plana çıkması yani kısaca Uranüsten önceki bilim-teknoloji ve siyasi alanlardaki gelişmenin kat kat fazlasını Uranüsten sonra yaşamıştır insanoğlu ve bu tesadüf olamaz.

Çok uzatmadan şunu söyleyim -ki Tez Konusu olduğunu düşünüyorum- Uranüsten önce sistemin Lordu Satürndü ve herşeyi kısıtlamıştı , dar kalıplara sokmuştu..
Uranüs işte tam da gökyüzünde olduğu gibi , SATÜRNÜN SINIRLARINI AŞARAK neler yapılacağını insanoğluna gösterdi.

Astroloji öğrencilerinin , gökyüzündeki gezegenlerin aynı zamanda insan bilincinin katmanları olduğunu farketmeleri , özümsemeleri gerekiyor.

İşte satürn-uranüs derbisi budur ; satürn kemikleştirir - uranüs tozu dumana katar , satürn klasiktir - uranüs yenilikçi , satürn yavaşça daraltır ve kısıtlar - uranüs âniden , beklenmedik şekilde değiştirir ve aşar.
bir önceki mesajımızda satürnün kemikleşmiş yapılarını , Uranüsün kırdığını ve yenilik getirdiğini yazmıştık.

bunu dünya tarihiyle itibariyle gözlemlediğimiz gibi , kişisel olarak günlük hayatımızdada gözlemleyebiliriz.

satürn monoton bir düzeni temsil eder. aynı arkadaşlar , güvencesi olan bir iş , düzenli bir aile , aynı faaliyetler , değişimden ürken-risk almaya çekinen monoton bir hayat yani satürnün ifadeleridir..

Uranüs ise satürnün bu monotonluğunu yıkar , kişisel hayatlarımıza yenilik ve taze bir enerji getirir..

bu yüzdendir ki , Uranüs transitlerinde evden ayrılmalar , sevgiliden-eşten ayrılmalar , işyerinden ayrılmalar görülmektedir.

(21 yaşlarındayken ilk uranüs devinimim olan KARE açıda bende güvencesi olan ama bana monoton gelen işyerimden ayrılmıştım)

Uranüs normal bir insan hayatı boyunca 1 Tam Devinim yapmaktadır..

ilk KARE yaklaşık 20-21 yaşlarında görülür (evden , aileden kopma dürtüleri , çılgınlık zamanı)

38-42 yaşlarında 180 derecelik ZIT açı Devinimi görülür (orta yaş krizi yada hayatın ikinci baharı , tercih bizimdir)

ikinci KARE 63 yaşlarında görülür (inzivaya çekilme)

84 yaşlarında görülen Uranüs-uranüs kavuşumu yani transit uranüsün , doğum haritamızdaki uraüsle aynı noktaya gelmesi..

----------------------------

Fatih , İstanbul'u 21 yaşında fethetmiştir + Mustafa Kemal 19 Mayıs mücadelesini 38 yaşında vermeye başladığında Uranüs ZIT açı devinimini yaşamaktadır
sevgili hilal-e ,

Transit Uranüs , yaklaşık olarak 2013 ve 2014 yıllarında senin 8.evindeki Venüs-Jüpiter kavuşumunu etkileyecektir.

haritanda Venüs-Neptün Karesi görüyoruz..

ilişkiler konusunda bir tür UYANIŞ ( bilinçlenme , aydınlanma ) dönemi olabilir senin açından.

tabii bu uyanışın illa ki başına güzel şeyler geleceği anlamı taşımadığını söyleyim.

uranüs transitlerinde iyimi olur yoksa kötümü olur öngörüsünü yapmıyoruz çünkü uranüs prensibi '' her an herşey olabilir '' demektedir..

belki venüs-neptün karesinin işaret ettiği masal gibi bir ilişkiden UYANMAN ve gerçeği görmen sözkonusu olacaktır ve sonu ayrılık olacaktır yada belki sürpriz bir evlilik olacaktır ama umduğunun dışında olaylar gelişebilecektir vb. seçenekler çoğaltılabilir.
esas olan , 8.evdeki venüs-jüpiter kavuşumunun + neptün karesinin sana bugüne dek verdiklerinde bir tür SARSILMA olabileceğidir.
belkide parasal bir sarsılma yada uyanış sözkonusu olabilir.

bence ilişkilerin konusunda ve parasal konularda daha çok etkileneceksin , ölüm senaryolarını düşünerek kendini korkutma ,
para ve aşk nedir ki , elinin kiri gülücük
evet Tugce , transit Uranüs senin 7.evinde ve Marsına zıt açı yapıyor bir süredir.

Uranyen kişiliklerle ( özellikle erkekler ) karşılaşman muhtemel.
beklenmedik kişi ve olaylar kapını çalabilir.
kendini önceden olduğundan daha özgür , daha riske girmeye hazır ve gözükara hissetmen olası. ancak bu Uranüs rüzgarı çok sürmeyecek.
Temmuz ayından itibaren transit satürnde Başak burcunda senin Marsına dokunmaya başlıyor ve sen satürn uranüs zıtlaşmasını Marsınla hissedeceksin.
cesaretinin test edilebileceği şeyler olabilir yada bir tür baskı hissedebilirsin bu Yaz mevsiminde.
geçen sene transit satürn benim mars başağıma dokunduğunda askerdeydim ve marsımı geren durumlar , sabrın test edilmesi gibi şeyler yaşadım. sanırım senide askere alacaklar

tabii bu işin şakasıydı , ağustos ayının ortalarında transit marsında gerilimi arttırıcı etkileri olabilir. ağustos ayında dikkat diyelim.

olumlu yönde ise transit jüpiter balık burcuna geçtiğinde senin 7.evinde ilerliyor olacak kısmetini arttırıcı etkisi olabilir ;)

tabii 2011 yılından itibaren transit neptünde DSC noktana dokunacak ve o andan itibaren ilişkilerini gerçekçi ve mantıklı değerlendirmen daha zorlaşabilir.
romantizme ve fazlaca idealizme kapılmamanı öneririm o dönemde.
sevgili gizem ,

transit Uranüs 2011 yılında tam olarak Koç burcuna geçiş yapacak ve senin Güneşine dokunacak.
bence Uranüs-Koç sürecinde oldukça önemli değişimler yaşayabilirsin.
2014 ile 2016 yıllarında da Uranüsün Merkürüne ve DSC noktana dokunacağını söyleyelim.
sağlık konularının ( 6.ev ve güneş ) + ilişki ve ortaklık gibi konuların elektrikleneceği ve sürpriz gelişmeler yaşayabileceğin 5 yıllık Uranyen bir sürece hazır ol diyebiliriz 2011-16 döneminde.
transit Uranüs bir süredir Merkürüne sert kare açı yapıyor sevgili Melt.

zihinsel faaliyetlerinin hızlanması , artması gibi olasılıklar muhtemel. vücudundaki elektriğini arada toprakla temas ederek boşaltmanı öneririm.
uranüs-merkür bağlantıları , gerginliği ve huzursuzluğu ifade edebilir.
zihninizi meşgul edebilecek birşeyler bulun mesela gündeminizde varsa yabancı dil öğrenmek için uygun bir zaman olabilir..
fikirsel olarak zihninizde yanan ampulleri not almanızı ve üzerinde düşünmenizi önerebilirim. Uranüs-merkür zamanlarında yüksek akıldan size doğru ilginç fikirler ve ilhamlar akabilir.

şunuda belirtelim , eylül 2008'den beri satürn döngüsü yaşıyorsun..
hayata bakışaçının değişmiş olabileceğini , olgunlaşmış olabileceğini , somut adımlar atmış yada somut adımlara doğru önemli kararlar vermiş olabileceğini söyleyebiliriz.
açıların sert olması ve satürn döngünü 8.evinde yaşıyor olman parasal yada ruhsal kayıp ve krizleri yaşama olasılığını da ifade edebilir.
pinknilden Yazılan:uranüsüm 10.evimden geçiyor
natal merkürümle 60,natal neptünümle 90 bu ne demek oluyor?

Zihinsel olarak yeni düşünceler,tartışmalar,hızlı ve yeni düşüneceler,konuşma ve yazma isteği,günlük hayatta heyecan artması,ruhsal fikirler ve güçlü sezgiler ,iş için yeni ve farklı fikirlerin-yöntemin ortaya çıkması,iş değiştirme, bireysel hedeflerde karışıklık, hoşgörüsüzlük,hassasiyet ve bazı alışkanlıklara karşı eğilim,ruhsal sorunlar,alışılmışın dışında ilşkilere yönelme ,farklı bir iş ortamında çalışmaya başlama ya da iş'te farklı yöntemler deneme.
ayse Yazılan:Transit uranüs 8.evimden geciyor.Natal ayım ile kare, marsım ile Quincunx (birleşmeyen),satürnüm ile karsıt,neptünüm ile kare???????? neler getirir acaba?? bilgilerini paylasan arkadaslar olursa cok sevinirim.

Ani sinirlenmeler,huzursuzluk ve sinirlilik durumu düşüncelerde karışıklık yaratabilir,ani tepkiler verilebilir,gizliliklere karşı ilgi,cinsellikle ilgili farklı düşünceler,kredi,vergi gibi konularda dikkatli olunmalı,risk alınarak borçlanılabilir,evle ilgili değişiklik olabilir. Dikkatsizlik sonucu kazalar görülebilir.Parayla ilgili konularda,ortak para veya mallarda beklenmeyen ve istenmeyen değişiklikler olabilir. Sabırsızlık, acelecilik, inatçılık, bazı konularda hayatın değişmesi, ekstra para harcamaları,geçmişten gelen ya da geçmişte kalan parayla ilgili yada ilşkilerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir ayrıca işbirlikleri yüzünden hatalar da yapılabilir.
nuray esen Yazılan:esımın.8evıne.ececek.natal.marsına.dokunacak.doğrusu.korkuyorum.yorum.allabılırmıyım.acaba.
Ben eşiniizn tüm transitlerini bilmiyorum fakat sormuş olduğunuz soru için birkaç şey yazıyım.

Eşinizde huzursuzluk,sinirlilik,sabırsızlık,katı ve inatçı davranışlar görülebilir, ameliyat ya da ateşli bir hastalık geçirebilir,enerjisini nereye harcayacağını bilemeyebilir daha fazla faaliyetlerde bulunabilir,maceralar ilgisini çekebilir,daha önce farkına varmadığı özel sezgileri ortaya çıkabilir,yeni ve yüksek idealleri olabilir,ortak mallarınızda sorunlar çıkabilir,ortaklarıyla para konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilir,nafaka,vergi,para konularında gecikmeler olabilir yada elinize geçmeyebilir.Devletle ilgili,vergilerle ilgili konularda sorunlar olabilir,kafasında belirsizlikler olabilir, beklenmedik olaylar olabilir.Parasının hesabını kontrol altında tutamayabilir.
Sevgili Lavinya,

Yakın zamanda Tr. Uranüs 11. evimdeki ziyaretini, 6. evimdeki natal Plüton'a 135'lik bakarak güncelleştirecek.

Uranüs ve Plüton gibi iki kollektif gezegenin kadersel titreşimlerin bir parçası olabileceğini biliyorum. Sanırım Tr. Uranüs'ün aceleciliğini, sağlığım ve rutin işlerim üzerinde deneyimleme olasılığım söz konusu olan ,,,

Durumun ''nasıl''ına ilişkin değerli paylaşımlarını rica ediyorum, sevgiler. gülücük
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Referans Adresler