Değerlendir:
  • 20 Oy - 3.2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bu haritayı yoruma açıyorum
Yazar Mesaj
gizem kara Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 328
Üyelik Tarihi: Apr 2008

Rep Puanı: 3

Mesaj: #31
RE: Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
sultan Yazılan:
gizem kara Yazılan:slm bu harita hakkında bir kaş kısada olsa yorum yaparsanız çok sevinirim
bilgiler:10.02.1972 ladik-samsun saat:7:30 sabah
şimdiden teşekkürler
haritayı eklemeye çalıştım ama bir türlü ekleyemedim

Arkadaşım ben ekleyiverdim..


harita
çok teşekkürler sağol sultancım
07-03-2008 11:59 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BENGU Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 1
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #32
Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
HERKESE MERHABA BEN YENİ ÜYE OLDUM AZ ÖNCE BÖYLE KONULARA İLGİM VAR HEMDE ÇOK İLGİM VAR AMA BİŞEYİ ÇOK MERAK EDİYORUM BU DOĞUM HARİTASINA NASIL BAKILIYOR YA DA BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA BENİM İÇİN BAKABİLİRLER Mİ EĞER FORUMUN YANLIŞ YERİNE YAZIYORSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇÜNKÜ YENİ OLDUĞUM İÇİN NEREYE YAZACAĞIMI PEK BİLEMEDİM DOĞUM GÜNÜM 30 12 1990 OĞLAK BURCUYUM SAATTE ÖĞLEN 11 30 CİVARI DOĞMUŞUM BAŞKA NE GEREKLİ BİLMİYORUM AMA Bİ BULAN OLURSA BENİ ÇOK MUTLU EDER BU ARADA KENDİMİ TANITAYIM ADIM BENGÜ OĞLAK BURCUNUN HER ÖZELLİĞİNİ TAŞIYAN BİRİYİM MÜKEMMELLİYETÇİ DİSİPLİNLİ FAZLA ÇALIŞKAN HIRSLI İNATCI HEPSİ MEVCUT.gülücük VE BU YIL ÖSS YE GİRDİM TARİH OKUMAK İSTİYORUM TARİHİ ÇOK SEVİYORUM EĞER BÖLÜMLER GELİRSE SÜPER Bİ TARİHÇİ OLUCAM SİZLERİNDE İYİ İNSANLAR OLDUĞUNUZA İNANIYORUM.İNŞALLAH ANLAŞIRIZ ŞİMDİDEN HERKESE SELAMLAR bengu_honey_@hotmail.com benim msn adresim belki lasım olursa diye yazayım dedim...
07-07-2008 07:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #33
RE: Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
BENGU Yazılan:HERKESE MERHABA BEN YENİ ÜYE OLDUM AZ ÖNCE BÖYLE KONULARA İLGİM VAR HEMDE ÇOK İLGİM VAR AMA BİŞEYİ ÇOK MERAK EDİYORUM BU DOĞUM HARİTASINA NASIL BAKILIYOR YA DA BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA BENİM İÇİN BAKABİLİRLER Mİ EĞER FORUMUN YANLIŞ YERİNE YAZIYORSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇÜNKÜ YENİ OLDUĞUM İÇİN NEREYE YAZACAĞIMI PEK BİLEMEDİM DOĞUM GÜNÜM 30 12 1990 OĞLAK BURCUYUM SAATTE ÖĞLEN 11 30 CİVARI DOĞMUŞUM BAŞKA NE GEREKLİ BİLMİYORUM AMA Bİ BULAN OLURSA BENİ ÇOK MUTLU EDER BU ARADA KENDİMİ TANITAYIM ADIM BENGÜ OĞLAK BURCUNUN HER ÖZELLİĞİNİ TAŞIYAN BİRİYİM MÜKEMMELLİYETÇİ DİSİPLİNLİ FAZLA ÇALIŞKAN HIRSLI İNATCI HEPSİ MEVCUT.gülücük VE BU YIL ÖSS YE GİRDİM TARİH OKUMAK İSTİYORUM TARİHİ ÇOK SEVİYORUM EĞER BÖLÜMLER GELİRSE SÜPER Bİ TARİHÇİ OLUCAM SİZLERİNDE İYİ İNSANLAR OLDUĞUNUZA İNANIYORUM.İNŞALLAH ANLAŞIRIZ ŞİMDİDEN HERKESE SELAMLAR bengu_honey_@hotmail.com benim msn adresim belki lasım olursa diye yazayım dedim...

aramıza hoşgeldin Bengü. haritanı üyelerin doğum haritaları konu başlığına ekliyorum ok http://www.astrosohbet.com/showthread.ph...pid=29124&
güzel paylaşımlar dilerim.

07-08-2008 03:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #34
Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
Arkadaşlar mavi hanımın bir arkadaşının şuan yaşadığı bazı sorunlardan dolayı haritasına bakmamızı istedi ve bende elimden geldiğince yorum yapmaya çalıştım. Sizlerde bilginiz dahilinde harita hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

İşinden ayrılmış (ani bir bel problemiyle bırakmak sorunda kalmış ) ve manevi yöndende bir bunalım dönemi içindeymiş.

Şimdi ben öncelikle haritasıyla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum, sonrada transitlerine bakacağım.

Hostes Arkadaşımızın Güneş Venüs ve Neptün Yay burcunda ve 10. evdeler ve bir stelyumdan sözedebiliriz. Öncelikle Güneşten başlayalım.

Yay burcu hayatın anlamını arar. Kendi kendini telkin eden biridir arkadaşınız. Saygı ve sevgi kavramları onun için önemlidir. Kendini en iyi yönlendirme şekli İNANIYORUM sözcüğüdür. Sorumluluk duygusuna ve başarı iradsine sahip biridir. Güneşin Venüs ve Neptünle yaptığı kavuşum; Venüsle olan kavuşum açısı, çok iyimser ve neşeli biri olduğunu ifade eder. Güleryüzlü,insanlarla geçnmesi kolay biridir. Neptünün açısı ise; sezgisel gücü kuvvetli biri olabilir, zor durumlarda iç sesine güvenerek hareket edebilir.

Haritasındaki Venüs,; sevgi onusunda idealist ve dürüst biri olabileceğini gösteriyor. İyimser, bağımsız ruhlu, aynı zamanda çekici biride diyebiliriz.Mesleiğinde rahat etmek, başarılı olmak onun için önemlidir. Jüpiterle oluşan sert açı; kendine bakmayı seven, kensiyle barışık biri olduğunu gösterir.Venüs ve Neptünarasındaki kavuşum; duygularının derin olduğunu ve duygusal ilişkilerinde içten ve sadık bir olduğunu ifade edebilir.

Neptün ise; hostes arkadaşımıza asi bir ruh hali verebilir ama Yay uyumludur bunu dengeleyebilir. 10. evde konumlanan Neptüün etkisinin düşük olduğunu söyleyebiliriz. Yazma yeteneğinin olabilecğini söyleyebilirim.
Mesleği ile ilgili ua-zaklıları tercih edebilir ki zaten mesleği hosteslikmiş...

Diğer etkilerdende bahsedelim biraz. Plüto Terazi burcunda ve 8. evde; İnsanlarla ilişkilerinde eski kalıpları heran yıkabilecek biri olabilir. Yani bir dönüşüm yapabilir.haklı olanı koruyan ve adalete önem veren biri olabilir. Doğruluktan yanadır. Hırslı, derin düşünen, yaratıcı ve yetenekli, çevresiyle ilişkilerinde güçlü biri olabilir.

Satürnden bahsetmek istiyorum birazcık, Çünkü yaşadığı transit etkisinde Satürnün rolü var. Satürn Yengeçte ve 6. evde;

Satürn Yengeçte pek rahat değildir. Hostes arkadaşımız duygularında düşüncelerinde kendini ciddiye almazsa Satürn onu ynıltabilir. Özellikle iş ve sağlıkla ilgili konularda kendi düşüncelerine dikkate almalıdır. Onu kızdıran duyguları içine atmak yerine dışa vurmalı ve kurtulmayı seçmelidir. İş yaşamında hep çalışan boş durmayan biri olabilir. Kendine karşı sert ve bazen acımasız olabilir bunun yerine içinde hapsettiği duyguların dışa çımasına izin vermelidir. Kendini ferahlatmalıdır. Merkürle olan sekstil açı; çevresine karşı davranışlarında ölçüü biri olduğunu gösteriyor. Yani sıkıntılı anlarda dengeyi sağlayabimesi için ona destek veren bir açıdır diyebiliriz.

Transitlerine bakalım birazda;

Tr. Satürn hostes hanımın 8. evden Marsına ve Merkürüne yakın yani kavuşum var diyebiliriz. Aynı zamanda 7 yılda bir gerçekleşen Satürn geçişlerindende birini yaşıyor. 8. evden geçen Transit Satürn yaşadığı sorunları halletmesinde tetikleyecektir. 8. evin yönetici gezegeni Plütoda haritasında olumlu etkiler mevcut ve Bu Satürn transidinde ona destek olabilir. Zihinsel konularda başarılı olabileceğini söyleyebiliriz. Burada kendisine önrilebilecek şey sorun yaşadığı konulara tek taraflı yaklaşmaması,önüne çıkan engellerde kendini güvensiz hissetmesini önleyecek şeyler yapmasıdır. Mars dayanma gücünü gösterir. bu bağlamda içinde bulunduğu olumsuzlukları olumlu enerjiye dönüştürecektir. Satürn yaşadığı geçiş dönemi hostes hanımın kendini naasa bıraktığı bir dönem olacaktır diyebiliriz. Hayatıyla ilgili kararlar alacağı bir dönem içinde olabilir ki Satürnün onu yanıltmasına izin vermeden Satürnden destek alarak iyi kararlar vereceğini düşünüyorum. Bu transit sağlık sorunlarıda yaşayabileceğini gösteriyor, çünkü Hanımefendinin kendi haritasında Satürn sağlık evinde. Ama Marsın dayanıklılığı ona yardımcı olacaktır.

Tr Plüto 11 evden Uranüsüne yakın...

Öncelikle haritasında 11. evi boş ve Yönetici evi Uranüste 9. evde ;

11. evin alamında söz edlim kısaca; dostluk, umut, ilim, zihinsel özgürlük arkadaşları temsil eden ev, beklentilerimizi, toplumu simgeleyen ev diyebiliriz kısaca.

Bu etkiden hanımefendi için alışılmış şeylerden kaçma isteği olabilir yaşadığı bu transitte. Belki hayal kırıklıkları yaşayabilir amaUranüsün hoş etkisi onu iyi bir değişime yönlendirecektir.

Tr. Marsta 11. Evde Uranüse çok yakın, kavuşumda diyebiliriz.
Yaşamında beklenmeyan olaylar gelişebilir. Değişimler yaşayabilir.İşi ve arkadaşlıkları konusunda ciddi değişimler olabilir mesela, 11 evle ilgili konularda Uranüsün hoş desteği ile sürprizler yaşanabileceğini söyleyebiliriz.

Benim söyleyebileceklerim, şimdilik bu kadar umuyorum ki,azda olsa hem faydalı olabilmişimdir hem de doyurucu bir yorum olabilmiştir.
Ben kendisine çok geçmiş olsun diyorum, içinde bulunduğu sorunları en iyi şekilde atlatabilmesini, çözüm bulmasını umuyorum.çiçek

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-29-2008 02:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #35
Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
Harita olmadan nasıl yorum yapacaksınız kigülücük)
saflığım tuttugülücük

Haritası;

[Resim: astro2gw04mavininarkadayr6.th.gif]

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-29-2008 02:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 210
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 4

Mesaj: #36
Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
teşekkürler Beyhancım çok çabuk ilgilenmişsin, mutlu oldum o arkadaş da mutlu olur umarım, aslında astrolojiyle hiç ilgilenmemesine rağmen bu bayan hayatında olanları anlamlandıramıyor ve kesinlikle bişiler etkiliyor anlık duygu değişimleri zamansal sıkıntı ani rahatlamalar bir sebebi olmalı derken burdan haritasına yorum yaptığımız engelli arkadaşımız, kendisine harita yorumu yaptığımızı ve çok ii geldiğini gökteki herşeyin yerde olması hasebiyle içine umut doğduğunu hayatında ki yanlış giden şeylerden birileri ya da bişilerin sorumlu olmadığını "olması gerektiği için olduğunu" fakat doğru değerlendirilen her yeni gelişmenin hayata tutunma hayatta ayakta kalabilme adına umuda dair güzel şeyler barındırdığını bu hostes bayana anlatınca kendisi özel olarak bu harita yorumunu istiyor, ben de şahsen kendini tanımıyorum, sen de ricamı geri çevirmediğin için tekrar teşekkürler , umarım güzel şeylere vesile olacak çünkü en azından tanımadığımız bir kişi için sevgiyle ilgilenmek adına ona pozitif bir enerji yolluyoruz sanırım, bir yerlerde senin için bişiler yapan insanların olması her zman ii gelir insana

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/3929/maviharita.gif][/IMG]

Ben bazen münasip bir yerde inmek istiyorum.
Size de oluyor aynından biliyorum...
12-29-2008 11:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #37
Cvp: Bu haritayı yoruma açıyorum
Mavi Yazılan:teşekkürler Beyhancım çok çabuk ilgilenmişsin, mutlu oldum o arkadaş da mutlu olur umarım, aslında astrolojiyle hiç ilgilenmemesine rağmen bu bayan hayatında olanları anlamlandıramıyor ve kesinlikle bişiler etkiliyor anlık duygu değişimleri zamansal sıkıntı ani rahatlamalar bir sebebi olmalı derken burdan haritasına yorum yaptığımız engelli arkadaşımız, kendisine harita yorumu yaptığımızı ve çok ii geldiğini gökteki herşeyin yerde olması hasebiyle içine umut doğduğunu hayatında ki yanlış giden şeylerden birileri ya da bişilerin sorumlu olmadığını "olması gerektiği için olduğunu" fakat doğru değerlendirilen her yeni gelişmenin hayata tutunma hayatta ayakta kalabilme adına umuda dair güzel şeyler barındırdığını bu hostes bayana anlatınca kendisi özel olarak bu harita yorumunu istiyor, ben de şahsen kendini tanımıyorum, sen de ricamı geri çevirmediğin için tekrar teşekkürler , umarım güzel şeylere vesile olacak çünkü en azından tanımadığımız bir kişi için sevgiyle ilgilenmek adına ona pozitif bir enerji yolluyoruz sanırım, bir yerlerde senin için bişiler yapan insanların olması her zman ii gelir insana

Rica ederim inşallah biraz olsun moral olur bu yorumlar hanımefendi için, ama yaşadığı transitlerde açıları olumsuz değil, iyi yolalacağını umuyorum.

Ben öyle mutlu oluyorum ki hiç tanımadığım biri bile olsa yapabileceğim birşey olduğunda mutlu etmek isterim, umarım iyi birşey yapabilmişizdir.çiçek

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-29-2008 09:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Haritayı yorumlamakta yardımcı olacak kişiler?? hhayal12 3 5,369 11-06-2011 03:55 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Haritamı Yoruma Açmak İstiyorum nev_bahar 39 38,096 06-25-2008 04:57 PM
Son Mesaj: nev_bahar
  Haritamı tartışmaya açıyorum... Astro Log 23 23,057 08-07-2007 01:13 AM
Son Mesaj: Hades

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir