Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #419
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası
Akrep burcunda gerçekleşen Yeniay’la birlikte, Ay’ın büyümeye devam edeceği, girişimlerimizin gelişeceği bir haftadayız. 8 Kasım Pazartesi saat 05:05’ten itibaren Venüs Terazi burcuna geri dönüş yapacak ve gerilemesine bu burçta devam edecek. Venüs gerilemeleri ilişkilerde uyumu yakalamada zorlanmalar söz konusudur. Ama gerileme zamanları aslında, zorunlu bir gözden geçirme döneminde olduğumuzu da gösterir. Bu yüzden Terazi burcuna geri dönüş yapan Venüs’ü, daha evvel dengelemekte zorlandığımız ilişkilerimizi dengelemek, eksiklikleri gidermek adına bir fırsat olarak görebiliriz. 9 Kasım Salı günü saat 01:43’de Merkür Yay de burcuna geçiş yapacak. Merkür bu burçta zararlı yerleşimdedir. Bu da Merkür’ün niteliklerini sergilerken destek görmediği, doğasını hatalı bir şekilde ortaya koyacağı anlamına gelir. Örneğin, detaylara hakim olmakta zorlanılabilir. Yine de Merkür bu burçta, kuru doğasını sergilemeye imkan bulduğundan, bilimsel konularda yetenekler getirecektir. Genel olarak hevesli, iyimser ve aceleci düşüncelere ve tavırlar sergilemeye meyilli bir yapı çizmeye eğilim göstereceğiz. Zihnimiz dağılabilir; unutkanlıklar yapabiliriz. Öte yandan, sosyal alanda dışa dönüş bir iletişim profili çizmeye başlayabiliriz.

Pazartesi günü boyunca Ay Yay burcunda hareket ediyor olacak. Haftaya hevesli, şevkli ve neşeli başlıyoruz. Yeni şeyler öğrenmek, kendimizi geliştirmek, rutin dışı uğraşlara yönelmek adına güzel bir gündeyiz. Bize yabancı ve alışılmadık gelen işlerin bile üstesinden gelebiliriz. Sabah saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Satürn arasındaki uyumlu açı, girişeceğimiz işleri somutlaştırmamız konusunda destekleyici etki yaratıyor. Gün boyunca bir şeyler inşa etmek, tarım ve ziraatla ilgili işler, yaşça olgun insanlarla görüşmek, yargıç gibi hukukla alakalı veya idari kişilerle görüşmeler yapmak adına olumlu enerjiler devrede olacak.

Salı gününün büyük çoğunluğunda Ay Yay burcunda hareket ediyor olacak. Hareketli bir gün bizi bekliyor. Gece 01:43’de Merkür Yay de burcuna geçiş yapıyor. Olaylardan, kişilerden ve kendimizden beklentilerimiz yüksek olabilir. Bu yüzden bazı zamanlarda fazla talepkar davranabiliriz. Bu da kendimizi gereksiz yere zorlamamıza veya olayları zorlamamıza sebep olabilir, dikkat! Sabah saatlerinde girişeceğimiz işlerin sabit ve istikrarlı devam etmesini sağlamamız zor olabilir. Şartlar beklediğimizin dışında gelişebilir. Öğle öncesi saatlerde gerginliklerden, ani hareketlerden uzak durmamızda fayda var. Öğle sonrasında ise daha ılımlı etkiler devreye giriyor. İlişkilerimiz adına uyum ve huzuru sağlayabileceğimiz öğle sonrasındaki saatleri iyi değerlendirebiliriz. 14:35 ile 15:37 arasındaki saatlerde Ay boşlukta olacağından, girişeceğimiz işlerde belirsizlik oluşabilir. 15:37’de Ay Oğlak burcuna giriş yapıyor. Günün devamında işleri daha fazla ciddiye almak, çalışma, uğraşmak gerekecek. Akşam saatlerinde Ay-Plüton kavuşumu var. Duygusal anlamda zorlanabilir, hoşgörü ve esneklik eksikliği yüzünden sorunlarla karşılaşabiliriz.

Çarşamba günü boyunca Oğlak burcunda hareket edecek olan Ay, sorumluluk ve görevlerin öncelik kazanacağına, duyguların geri planda kalacağına işaret ediyor. Gerçekçi, tedbirli, ayağını yere basan, pratik ve ciddi yapı, duygusallığa baskın gelecek. Hedeflerin, öz-disiplin ve sıkı çalışma gerektirdiğinin bilincinde olmamız, hedef ve amaçlarımızı ısrarla takip etmemiz gerekiyor. Ay’ın Satürn ile uyumsuz açıda olacağı öğle sonrası saatleri, önemli tıbbi girişimler ve ilaç tedavisine girişmek açısından uygun olmayabilir. Yaşlı ve olgun kişilerle, otorite temsilcisi kişilerle, devlet daireleriyle ilgili işlerimizde zorlanma yaşayabiliriz, dikkat! Akşamüzeri saatlerinden itibaren Ay-Güneş arasındaki uyumlu açının etkileri giderek devreye girmesiyle birlikte, gerginlikler azalmaya, ve hatta destekleyici etkiler devreye girmeye başlıyor.

Perşembe günü boyunca Ay yine Oğlak burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde henüz Ay-Güneş arasındaki altmış derecelik uyumlu açının etkileri aktif olacak. Bu saatler etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım görmek için uygun. Ay-Jüpiter arasındaki uyumlu açının etkilerinin devreye gireceği öğle saatleri civarından itibaren, seyahatler, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler için de uygun zamanlarda olacağız. Hukuki işler, yatırımlar ve spekülatif konulara girişim yapmak açısından da uygun saatler öğleden sonrasına da yayılıyor. Akşam saatlerinde Ay-Uranüs arasındaki uyumlu açının da devreye girmesiyle birlikte, idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek için uygun zamanlarda olacağız. Sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, elektrikle veya havacılıkla ilgili işlere girişmek, alışılmışın dışında, yeni işlere girişmek için uygun saatler olacak akşam saatleri. Ay-Venüs karesinin gergin etkileri, geç saatlerde devreye giriyor ve ilişkilerimizde dengeyi kaybetmemize sebep olabilir.

Cuma saat 00:32’de Kova burcuna geçiş yapacak olan Ay, gün boyunca bu burçta hareketine devam edecek. Yeni şeyler öğrenebileceğimiz, kişisel gelişim alanında alacağımız rasyonel bilgilerle bir adım daha öteye ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Merkür arasındaki olumlu açı, eğitim almaya başlamak, eğitsel çalışmalar yapmak, öğrenmek, zeki, entelektüel veya bilimsel kişilerle irtibat kurmak, ticari işler, kontrat ve anlaşmalar imzalamak için uygun saatlerde olacağımızı gösteriyor. Bu etkiler gün boyunca da devrede olacak. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Mars arasındaki uyumlu açının etkileri devreye girmeye başlayacak. Bu saatler civarında yorucu veya efor gerektirici işlerin üstesinden daha rahat gelebilir, hakkımızı aramaya yönelik işlere girişebiliriz. Geç saatlerde etkin olacak Ay-Satürn arasındaki uyumlu açı, somut ve kalıcı sonuçlar elde etme şansı veriyor ve ilişkilerde güven temasını pozitif anlamda ön plana çıkarıyor.

Cumartesi günü boyunca Ay Kova burcundaki hareketine devam edecek. Bağımsızlık ve bireyselliğimizin çok önem taşıyacağı bir gündeyiz. Zihinsel aktivitelerden keyif alacağız ve kendimizi geliştirmeye yönelik konulara eğilmek için güzel bir gündeyiz. Olaylara tarafsız yaklaşma ve hümanist tararından bakabilme potansiyelimiz güçlü olacak. Ay-Satürn arasındaki uyumlu açının yapıcı etkileri günün ilk kısmında devrede olacak. Bu durum, ilişkilerimizde biraz mesafeli, ama güveni ön plana çıkartacak gelişmelere işaret edebilir. Akşam saatlerinde ise Ay-Güneş arasındaki uyumsuz açının etkileri görünür olacak. Bu açının etkin olduğu zamanlar yeni başlangıçlar, değişimler, etkin kişilerle görüşme yapmak açısından uygun değildir. Kadın-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle ilişkilerde ve otorite temsilcisi kişilerle ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir. Gece saatlerinde ilişkileri gereksiz yere zorlamamak isabetli olacaktır.

Pazar gününün ilk yarısında Ay yine Kova burcunda olacak. Sabah erken saatlerde Ay’ın Neptün ile kavuşumu, Venüs ile altmış derecelik uyumlu açısı var. Özel ve sosyal ilişkilerimizde uyumu yakalayabileceğimiz saatler olacak sabah saatleri. Aşk ve romantizm vurgu kazanıyor. Fedakarlık ve paylaşımcı duygular ön plana çıkıyor. 08:34 ile 12:25 arasındaki saatlerde Ay boşlukta olacağından, somut sonuç beklediğimiz, çok önemli işlere girişmemekte fayda var. Ama eğlenceli aktivitelere yönelmek, hoşça vakit geçirmek açısından gayet uygun gözüküyor bu saatler. Saat 12:25’te Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Günün ikinci yarısında duygularımız daha aktif ve ön planda olacak. Ay-Plüton arasındaki uyumlu açı sayesinde, akşam saatleri civarında güçlü duygusal destekler bulabilir, başkalarına yardım amaçlı işlerde etkin olabiliriz. Fikirlerini harekete geçirmek ve somutlaştırmak, güçlü ve etkin kişilerden destek almak, ilişkilerde derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek, mücadeleye başlamak, ısrarla takip etmeyi gerektiren işlere kalkışmak için uygun bir akşamda olacağımız söylenebilir.

Güneş-merkezli Bakış

Güneş-merkezli bakışla, 8 Kasım’da Merkür-Uranüs arasındaki doksan derecelik, 9 Kasım 2010 tarihinden itibaren Merkür-Plüton, Jüpiter arasındaki kavuşum ve doksanar derecelik açıların, Venüs ile Neptün-Kiron ikilisi arasında doksan derecelik açıların etkinleşeceği birkaç günlük sürece giriş yapıyoruz. Yani gökyüzünde hareketlilik söz konusu! Özellikle de 10 Kasım ve 11 Kasım tarihlerinde huzursuz enerjiler dikkat çekiyor. Bahsettiğimiz gezegenler arasındaki uyumsuz açılar güneş aktivitesinde artışa, dolayısı ile güneş rüzgarlarının dünya manyetik alanlarını etkilemesine ve dünya genelinde olumsuz ve değişken hava koşullarına, doğal felaketlere, ciddi hasara yol açacak kaza ve patlamalara, ekonomik alanda türbülanslara, strese bağlı rahatsızlıklarda artışa, insanlar ve uluslar arası ilişkilerde huzursuzluklara, protesto ve grevler gibi eylemlerin, terör eylemlerinin artışına işaret edebilir, dikkat!

Böyle gergin zamanlarda SEVGİ alışverişlerimizi arttırmalıyız. Unutmayalım ki korku ve endişenin panzehiri sevgidir ve gerginliğin azaltılmasında duygu, sevgi bağını güçlendirmemizin, zihnimizi olumlu yöne yönlendirmemizin önemi büyüktür.

Öner DÖŞER

7 Kasım 2010 Pazar

ASTROLOJİ OKULU
11-07-2010 10:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,490 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,622 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 343,231 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 27,032 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir