Değerlendir:
  • 15 Oy - 3.2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İkizler Burcunda Güneş Tutulması
Yazar Mesaj
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #1
İkizler Burcunda Güneş Tutulması
İkizlerde Güneş Tutulması
21 Mayıs 2012 Saat:02.49’da hava grubu ailesinden, değişken karakterli İkizler Burcu’nda Güneş Tutulması meydana geliyor. İçerdiği başlangıç ve Güneş’in tutulma ile birlikte yaratacağı yeniden doğuş enerjisi birleşince, gerçekleşecek olan doğa olayını büyük bir şans olarak görebilir ve yaşamımızda yepyeni bir dönemin başladığına tanıklık edebiliriz.



Halkalı Güneş Tutulmaları etkisi önümüzdeki altı aya kadar yayılan, bir nevi hazırlık dönemi etkisi taşırlar. Güneş’in yeniden doğuş enerjisini tam olarak verebilmesi için, Ay’ın Güneş’in yüzünü tamamen kapaması, bir nevi Güneş’in eski enerjisinin sonlanması, ölmesi ve sonrasında Ay’ın onun önünden yavaş yavaş çekilerek, yeni bir Güneş’in doğuşuna ve doğumuna vesile olması gerekmektedir. Yaşayacağımız halkalı Güneş tutulmasında, Güneş’in eski yüzü Ay tarafından tamamen kapatılamayacağı için, bu tam bir sonlanma ve yeniden doğuş enerjisi olarak nitelendirilemez; ancak bu kısmi kapanma sayesinde, artık bizi sıkan, yoran tüm eski alışkanlık ve davranışlarımızı çok net olarak farkedebilir, hayatımızda neyi gerçekten istiyoruz ve yeniye ne kadar hazırız daha iyi görebilir hale gelebiliriz.
İkizler arketipsel olarak hızı ve öğrenmeyi temsil eder. Kendisine atfedilen, güvenilmezlik, yalancılık ve bilgiyi kopyalamak bu bitmek bilmeyen hızdan kaynaklanır.Ne var ki o derin bilgiye hasret yaşar; gezdiği gördüğü her yerde, tanıdığı her insanda yüzeysel de olsa aldığı bilgiler sayesinde, hayat tecrübesi kazanır.Bir konuda derinleşebilmek için, öncelikle yüzeysel olarak tüm konulara göz atar, nelerin ilginizi çekeceğini belirler, sonrasında o konular ile ilgili araştırmalara başlarsınız.İşte İkizler bunu yapar.Hızlıdır, oradan oraya gider durur,içindeki huzursuzluk nereye ait olduğunu bilememekten kaynaklanır ve o içsel bir dürtü ile hep bir yerlere ait olmanın özlemi içerisinde yaşar.
Sınırlanamaz, bağlanamaz, durdurulamaz; çünkü özgürlüğünün peşinden koşar. Hepimizin zaman zaman yapmaya çalıştığı tam da bu değil midir, özgür olmaya çalışmak.Çocuksu ve neşeli doğası ile bize yaşamı hatırlatır, kederi siler atar. “Haydi kalk, görülecek yeni ufuklar var” der ve insanı yine, yeni bir yaşama yürümeye davet eder.

Evrendeki ikiliklerin oluşturduğu birliği temsil eden en güzel sembol şüphesiz İkizlerdir. Aynı anda iyi ve kötü, uzak ve yakın, çirkin ve güzel olabilme kapasitesine sahiptir.Bu yönleriyle de önceden tahmin edilemez hale gelir. Kötü ve çirkin olmayı seçtiği zamanlarda, yaratılışında var olan hızı gereği, bir anda güvenilmez, hilekar, düzenbaz ve sahtekar olabilir. İyiliği de bilir, kötülüğü de ve bu onun her durumdan ustaca sıyrılmasını sağlar. Nihayetinde insandır ve insan olmanın gerektirdiği tüm özellikleri içerisinde taşır.

İkizler’de Yeni Ay ve Güneş Tutulması olduğu zaman, bize bilgimizin, öğrendiklerimizin ve öğrenebileceklerimizin sınırı hatırlatılır. Bir konuyu gerçekten öğrendik mi, o konuda derin bir bilgiye sahip miyiz, tecrübemiz ne kadar..İnsani hataları nerede yaptık, nerede kendimize ve insanlara karşı dürüst olduk veya samimiyetsiz davrandık.. İşte tüm bunlar, sizin yükselen burcunuza göre doğum haritanızda ikizler burcunun kestiği evde yorumlanır. Burç yorumlarına geçmeden önce, genel olarak bu tutulma ve Yeni Ay’ın etkilerine göz atacak olursak,
Yazıyı beğendiniz mi ?
05-20-2012 10:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #2
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Önümüzdeki altı ay boyunca Dünya’da ve Türkiye’de,

-İlköğretim ve liseleri geliştirmeye yönelik, yeniden düzenlemeler yapılabilir. Ülkemizdeki 4+4+4 uygulaması Merkür gerilemesi döneminde yürürlüğe konduğu için, bu dönemde bu uygulama tekrar gözden geçirebilir ve göz önüne gelebilir.

-Bazı gazetecilerin, yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılara müdahale edilebilir, suçlanabilirler.

-Sahte peygamberler ve dini suistimal edenler ortaya çıkabilir.

-Başarılı ilüzyonistler gündeme gelebilir.

-Komşu devletlerle ilişkileri geliştirmeye yönelik politikalar boşa çıkabilir.

-Ölümle sonuçlanabilecek trafik kazaları haberleri sıklıkla gündeme gelebilir.

-İnternet saldırıları, internet kesintileri ve internetin çökmesi önümüzdeki dönemde defalarca yaşanabilir.

-Dünya üzerinde önemli bir kütüphane yanabilir ve önemli bilgiler kaybedilebilir.

-Önemli bir yazarın ölümüne tanıklık edebiliriz.

-Tanrılar arasında haber taşıyan ulak Merkür, bu dönem çarpıtılmış haberlerin yapılacağına dikkat çekiyor; ancak bana kalırsa bir diğer anlamı da rüyalarda kendimizin olduğu kadar, başkalarının yaşam alanlarını da izin verildiği kadarıyla görebilmemiz olacak J

-Bu dönemde her türlü hırsızlığa karşı dikkatli olmalısınız.Ayrıca bilgi hırsızlığı özellikle göz önünde olacak.

-Yeni bir virüs ve mikrobik hastalık ortaya çıkabilir.Bu hastalık en fazla çocukları etkileyebilir. Salgınlara karşı dikkatli olmalısınız.

-Bu dönemde çoğalan öğrenme arzusu ve öğrenmek için her şeyi deneme merakı sizi donanımı eksik öğretmenlerle karşı karşıya getirebilir.Bu yüzden seçimlerinizde ekstra dikkatli olmalısınız.Bu özellikle sipiritüel konularla ilgilenen kişilerin dikkate alması gereken bir husustur.

-İkili ilişkilerde 15 Mayıs-27 Haziran 2012 tarihleri arasında geri harekette olacak olan Venüs, size sahip olduklarınızı, isteklerinizi, arzularınızı ve niyetlerinizi tekrar gözden geçirmeniz için bir fırsat sunuyor.Bu dönem eski ilişkilerin ortaya çıkması ve geçmişe ait kişilerle irtibata geçme arzusu olasılığı yükselir. Bu dönem yapacağınız geridönüşlerin bir fayda sağlamayacağını, ilişkilerde geçmişte yaşanan problemler çözülmeden tekrar bir araya gelindiğinde, bu birlikteliğin bir yanılgı olacağını söyleyebilirim.
Venüs geri hareketi boyunca, “İlişkilerimde nerede sorun çıktı, benim ve karşımdaki insanın hataları nelerdi” diyerek, geçmiş deneyimlerinizden ders almayı seçip, geleceğe yönlenmelisiniz. Geri hareket boyunca paranızı nasıl idare edeceğinizi planlayabilir, para kazanmakla alakalı tutumlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bunların dışında 15 Mayıs-27 Haziran tarihleri arasında güzellikle ilgili, herhangi bir estetik müdahale, girişim veya ameliyattan uzak kalmalısınız. Güzelliğin temsilcisi Venüs geri hareketteyken bu tarz değişiklikler yapmak için uygun bir dönemde olmazsınız.

-İkizlerde’ki tutulma ile birlikte ikili ilişkilerde gündem maddesi “Güven duygusu” olabilir. Genellikle
bu tutulma için, aldatma ve aldatılma durumlarına karşı dikkatli olmanız konusunda yazılar okursunuz. Hava grubunda ve çift karakterli bir burçta konumlanan Venüs genellikle yüzeysel ilişkiler, hevesle atılan ve sonu gelmeyen adımları hatırlatır. Oysa bu tutulma sırasında Venüs, ciddi ilişkiler ve bağlanma sözü verilen yedinci evdeki Terazi’de yücelen büyük öğretmen Satürn’le 120 derecelik bir üçgen açı oluşturuyor. Buradan sonuçla, genel düşüncenin aksine, bu dönem başlayacak “yeni” ilişkilerin oldukça öğretici, uzun süreli, yüzeysellikten uzak, dönüştürme kapasitesine sahip, bağlılık enerjisi olan ilişkiler olacağını söyleyebilirim. Tek fark, Venüs retro hareketi süresince yani 15 Mayıs-27 Haziran 2012 tarihleri arasında, şayet “Eski” olana dönme planlarınız varsa, bu iki gezegenin bu kez size ciddi dersler vermeye hazırlanıyor olmasıdır. Terazi’de yücelen Satürn, kötücül yüzünü ortaya çıkarabilir ve size unutamayacağınız bir ders verebilir. Bu olay size “Geçmişi olduğu yerde bırak ve geleceğe bak” mesajı gönderecektir.

-Tüm bunların dışında, iki insanın yan yana temsil edildiği İkizlerde’ki tutulma ve Venüs Retrosu ile birçok insanın ruh eşi ile karşılaşacağına inanıyorum. Ruh eşlerinin ilişkileri her zaman hayallerdeki gibi olmaz, ruh eşi gelir, size hayat amacınızı hatırlatır ve yolunuzdan çekilir.Bu her zaman bir sevgili olmak zorunda da değildir; belki bir komşunuz, belki sizden yaşça çok büyük ve aynı cinsiyetten biri, bir ortak, bir arkadaş vb.. Bir başka durumda, oldukça acı veren bir deneyim yaşatıp, gidebilir.Sonuç olarak hepsi ruhunuzun tekamülü, büyümesi içindir. 2012 Yılı sonlanmadan, herkesin bu deneyimleri yaşaması oldukça yüksek olasılıktır.

-Tutulmanın yönetici gezegeni Merkür, Boğa Burcu’nda ilerliyor. Yine birçok kişinin aksine ben Merkür’ü yanık olarak nitelendirmiyorum. Merkür’ün yanması ve artık işlevlerini kaybetmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.Üstelik bu tutulma için hesaplamalara göre Merkür oldukça iyi bir durumda.
Merkür Boğa Burcu’nda sahip olduğu her şeyi korumaya ve çoğaltmaya çalışacak ve güvenlik ihtiyacı içinde olacaktır. Dolayısıyla bu tutulmanın parayı çoğaltmak için yeterli kaynaklara sahip olmak ve onu idare edecek bilince gelmekle yakından ilgisi var. Birçok kişi yaz ayları ile birlikte, para hakkındaki fikirlerini değiştirecek ve zenginlik bilincine geçmek isteyecek. Yalnız tutulma esnasında Black Moon-Merkür ve Jüpiter’in yakın pozisyonları/kavuşumları, para ile ilgili ahlaksızları da gündeme getirebilir.Bu durumda banka ve postanelerin soyulması haberlerine rastlayabiliriz.

Paranın çoğaltılabilmesi için, öncelikle onunla ilgili inançlarınızı gözden geçirmelisiniz.

“Parayı seviyorum, paraya değer veriyorum. Evrende her şeyden bol bol var ve benim hakkım olan da her zaman bana gelir.Evrendeki bolluğu, zenginliği ve refahı görüyorum, kendi hayatıma da bunları kabul ediyorum. “Çok para ahlaksızlık getirir, çok parası olan ahlaksızdır, zengin olanlara güvenilmez”,
“Annem ve babam parayı ellerinde tutma konusunda başarısızlardı, onlar böyle davranmasaydı ben de bu durumda olmazdım” gibi geçmiş zamanda oluşmuş ve bugüne kadar olan günlerime etki eden tüm negatif inanç kalıplarımı şimdi değiştirmeye ve dönüştürmeye niyet ediyorum. Annem ve babamı eleştirdiğim için kendi kendime yarattığım suçluluk duygumdan arınmaya niyet ediyor ve hem ebeveynlerimden hem de kendimden özür diliyorum. Evrendeki bolluk ve zenginliğin içinde yaşamak herkesin hakkıdır ve ben bu dünyaya bunları da deneyimlemek için geldim. Çok parayı, zenginliği hak ediyor, hayatıma alıyor ve kabul ediyorum.Evrene beni böylesine muazzam bir dünyada var ettiği için teşekkür ediyorum”.

-Merkür ve Venüs tutulma esnasına birbirleri ile “Karşılıklı ağırlama” içerisindeler. İki gezegen karşılıklı ağırlama pozisyonunda olduğunda, aralarında zararlı temel açılar yoksa, orada enerji akışı çok rahat gerçekleşecek, iki gezegen birbirine destek olacak ve bulunduğu evlerin konuları özellikle vurgulanacaktır. Bu durumda bu dönemde kalıcı, sağlam, güvenli ilişkiler kurma ihtiyacımız giderek artarken, yeteneklerimizi, kaynaklarımızı ve hayallerimizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yepyeni düşünceler üretiyor olacağız. Para konusunda beklemediğimiz yerlerden sayısız destek bulabilir, daha evvelden üzerinde çalıştığımız projelerin hızlı bir şekilde hayata geçtiğine tanık olabiliriz. Kalıcı eserler ortaya koyabilir,kitap yazabilir, ilgileniyorsak müzik konusunda ilerleyebiliriz.
Neyi gerçekten istiyorsanız tutulma esnasında ona odaklanın ve bırakın evren size bütün desteği ile yardımcı olsun J

05-20-2012 10:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #3
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
-Tutulma’dan en fazla etkilenecek olan burçlar İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları olacak.

-Sağlık ile ilgili olarak baş dönmesi, vertigo gibi rahatsızlıkları olanların bu dönem bu şikayetleri tetiklenebilir. Sinirleriniz fazla gergin olabilir ve ruhsal gerilimler artabilir. Astım hastası olanların özelikle dikkat etmesi gereken bir dönemdeyiz.Tüm bunların dışında hızlı ve aceleci hareket etmekten kaynaklanan kazalara karşı dikkatli olmanızı ve bu dönem artış gösterecek trafik kazalarına karşı, kurallara uymanızı öneririm.

Astım rahatsızlığı olanlar için;

“Bu yaşamı hak ediyor, alıyor, kullanıyor ve neşe ile devam ettiriyorum. Dünyaya gelmeme aracı olduğu için anneme teşekkür ediyor ve doğumumda ve doğum öncesinde zorluklar yaşamış olsa bile, beni sağlıklı olarak dünyaya getirmek için verdiği çabayı görüyorum. Bilinçdışımda var olan, bugüne kadar olan günlerimde yaşamıma olumsuz yönde etki eden “istenmeme, sevilmeme” gibi tüm negatif inanç kalıplarını şimdi değiştirip, dönüştürmeye niyet ediyor ve kendimi daha yüce bir iradeye teslim ediyorum, buna hazırım. Tüm evrenin beni kadar çok sevdiğini görüyor ve bu sevgiyi kabul ediyorum.”

Vertigo rahatsızlığı olanlar için;

“Verdiğim kararlar ve yaptığım seçimlerimin benim en yüksek hayrıma gerçekleştiğini biliyor ve bu kararlarım ve seçimlerimle yoluma devam ediyorum. Zihnimde biriken binlerce düşünceyi uzaklaştırabilme yeteneğine sahibim ve şimdi içsesimi dinlemeyi ve ruhumun sözlerine odaklanmayı seçiyorum.Herkesi kontrol etmeye çalışır ve onlar adına düşünmeye devam edersem, kendi kendimi engelleyeceğimin farkındayım. Bu yüzden şimdi herkesin iradesine saygı duymaya, onların seçimlerine ve kendi seçimlerime dair güven geliştirmeye, onları ve kendimi özgür bırakmaya niyet ediyorum”


05-20-2012 10:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Burçlara göre Tutulma ve Yeni Ay Etkileri

1)Su Grubu Burçlar: Yengeç,Akrep,Balık

Bu tutulma ve Yeni Ay sizin gibi yavaş hareket eden, gizlilik ve güvenliğe önem veren, daha çok kapalı yaşayan insanlar için, yaşamınıza hareket getirecek ve hız kazandıracak bir süreci başlatıyor.Hız, yüzeysellik ve oradan oraya savrulma sizler için korkutucudur ve güvenli değildir.Bu dönemde risk almayı, göz önünde olmayı, hızlı hareket etmeyi, kalıplaşmış fikirlerinizi değiştirmeyi deneyimleyeceksiniz. Geçmişine en bağlı burçlar olarak, sizler bu tutulma ile geçmişinizle yüzleşebilir ve artık onu özgür bırakabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugüne kadar yaşadığınız olaylara, sürece ve özellikle son bir senede hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu, bunlara odaklanın ve üzerinde iyice düşünün sevgili Yengeç. Bu tutulmayı, kimsenin bilmediği en derin ve gizli kişiliğinizdeki büyük bir dönüşüm olarak nitelendirebiliriz.Geçmişinize duyduğunuz bağlılık yüzünden çektiğiniz sıkıntılar artık yavaş yavaş sona eriyor. Önümüzdeki altı ay boyunca, sürekli olarak “yeni olanı” deneyimlemeyi tercih etmenizde fayda var.Bilincinizdeki bu uyanış, size istediğiniz her ne varsa elde etme şansını getiriyor, bu yüzden aman niyetlerinize bu dönemde dikkat edin gülücük Tüm bunların dışında sınırlandığınızı veya engellendiğinizi düşündüğünüz bir konu varsa, tüm hatlarıyla karşınızda olacak ve siz bu duruma en uygun çözümleri buluyor olacaksınız. Eğer hala karamsarlıkla yola devam etmekte direnenler varsa, onlar için önümüzdeki dönem daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu sebeple mümkün olduğunca hayal kurun, niyetlerde bulunun, düşüncenizi olumlu gelişmeler üzerinde odaklayın.İşinden memnun olmayanlar, artık o işi bırakacaklar; çünkü kapıda yeni iş teklifleri sizi bekliyor olacak. Eğer hasta bir yakınınız varsa, önümüzdeki dönem ona bir süreliğine sizin bakmanız olasılığı doğuyor.Bunun dışında hasta bakımevleri,huzurevleri gibi yerlere ziyaretleriniz çoğalabilir.Siz de gelecekte nerede ve hangi şartlarda yaşıyor olacağınızı düşünebilirsiniz.Bunların dışında babanızın önemli bir rahatsızlığını öğrenebilir, yatan bir hastanız varsa yine bu dönemde onu sonsuzluğa uğurlayabilirsiniz..Tutulmanın size mesajı “İste,odaklan,hayal et,yaşa”

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu tutulmanın sizin hayatınızda önemli bir dönemi başlatacağına inanıyorum değerli Akrep. Önümüzdeki altı ay boyunca tüm iş bağlantılarınız hızlanabilir ve size işinizde destek olacak birçok kimse ile ilişki kurabilirsiniz.İşini genişletmek isteyenler yeni ve yaratıcı fikirler üretmeye başlarken, bazılarınız ise yepyeni ortaklıklar kuracak ve ortağınızın maddi durumundan oldukça iyi şekilde yararlanacaksınız. Eğer uzun zamandır ortağınızla veya iş yerinizle sıkıntılı bir süreç yaşıyorsanız, bu dönemde onları uğurlamak ve yolunuza yeni insanlarla devam etmek için uygun bir dönemdesiniz, zira ilişkileriniz kötü ise daha da kötüye gitme potansiyeli var ve bu sizin tüm işlerinizi tehlikeye atabilir. Bu yüzden onları kendi yoluna bırakmak ve yeni deneyimlere yelken açmak sizin için daha uygunolacak. Bu dönem sizin için en uygun kredileri kullanabilir, başkalarının (ortağınız,bankalar,arkadaşlarınız vb.) paralarından yararlanabilirsiniz. İlişkilerinizde bu dönem fazlasıyla cinsellik teması görülebilir. Bu da demek oluyor ki, bir heves yaşanan ilişkilerden, bir gecelik duygusuz cinselik yaşayacağınız ortamlardan uzak durmalısınız; çünkü siz duygularını derin boyutta deneyimlemek isteyen insanlarsınız.Yaşayacağınız bu tarz ilişkiler, sizin duygusal yapınıza zarar vererek, sizi olmadığınız bir kişilik haline dönüştürebilir.Tüm bunların dışında bu tutulmayı “ölümünüz” ilan edebilirsiniz. Böylece 21 Mayıs 2012 tarihi itibariyle yeni bir “ben” doğuyor. Eski alışkanlıklarınızı, hayatınızda varolan geçmişten gelen acı veren her duyguyu,durumu ve kişiyi bırakabilir ve artık yepyeni kararlar alarak yolunuza yeniden doğmuş gibi devam edebilirsiniz.Yeni yaşamınız şimdiden hayırlı olsun J Yeni insanlar ve yeni durumlar sizi bekliyor olacak J Bu süreçte hız yapmaktan uzak durmalı ve tehlikelere karşı dikkatli olmalısınız. Hızdan doğan kazalar yapma riskiniz olasılık dahilinde görünüyor. Tutulmanın size verdiği mesaj “Her ne yaşıyorsan dibine kadar yaşa; ama geçmişin gölgesini yanında getirme”

Balık ve Yükselen Balık


Nerede duruyorsanız, orası aydınlanacak dersem sizi mutlu edebilir miyim şefkatli Balık J Fikirleriniz, duygularınız, yapmak istedikleriniz ve en özel hisleriniz artık harekete geçiyor. Tüm bu sahip olduğunuz içsel kaynaklar şimdi yukarı doğru çıkıyorlar ve size gerçekleştirmek istediğiniz hedefler için yardımcı oluyorlar.Motivasyonunuzun tavan yapacağı bu dönemde, en başarılı işlere kuşkusuz sizler imza atabileceksiniz. Bu dönem kalıcı işler ortaya koyabilir, kendinizi dünyaya göstermek isteyebilirsiniz. Ne istediğinizi net olarak belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklere güvenerek hedefleriniz için harekete geçmelisiniz, zira evren sizi bu konuda sınırsız şekilde destekleyecek. Bu dönemde yeni bir yerleşim yerinde bulunabilir, evinizi taşıma fikrine girebilirsiniz. Aile bağlarınızı geliştirebilir ve ailenizden aldığınız inançlarınıza odaklanabilirsiniz.. Örneğin; annenizi sık sık eleştirir misiniz ? O halde eleştirdiğiniz tüm yanlarının sizde daha güçlü bir şekilde tezahür edeceğini bilin ve o duygudan özgürleşmeye bakın.Bunu tüm duygularınız için gerçekleştirebilirsiniz; çünkü bu tutulma sizin ailenizden gelen inançları, tavırları, temel güven duygusunu ve rollerinizi vurguluyor.Bunun dışında birçok balık bu dönemde evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacak. Aile olmak, birlik olmak ve güven duygusu ihtiyacınız artarken, siz bu kavramlara ne kadar hazırsınız bunları kendinizde gözlemliyor olacaksınız.Bundan sonraki dönemde, yani 2012 sonlarına doğru da sağlam temelli bir ilişkisi olanların birçoğu evlenmiş olacak.Bekar olanlar da huzur dolu bir ilişki için hazır olacak.Kariyerinizle ilgili ise kendinize bir rota çiziyor olacaksınız. “Ben ne yapmak istiyorum, hedeflerim neler?” sorusu üzerinde düşünüyor olacaksınız.Bu süreçte çizeceğiniz yol sizin geleceğinizi oluşturacak ve siz önümüzdeki aylarda o yaşamak istediğiniz geleceğin temellerini atıyor olacaksınız gülücük Tutulma ile ilgili uyarıda, size bilgi hırsızlığı başta olmak üzere her türlü hırsızlığa karşı dikkatli olmanızı öneriyorum. Tutulmanın size mesajı “Olduğun yer, senin geleceğin. Bu yüzden nerede duracağını iyi hisset”
05-20-2012 10:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #5
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
2)Hava Grubu Burçlar: İkizler,Terazi,Kova

Doğanız gereği varolan hızınız, bilgiyi kullanma kapasiteniz ve insanlarla olan paylaşımlara önem veren yapınız bu dönem çoşkulu başlangıçlara eşlik ediyor olacak.Bu tutulma önümüzdeki altı ay olduğu kadar, daha ilerisi için de sizin için bir nevi temel atma töreni anlamına geliyor. İstediğiniz her şeye sahip olabilmek için önünüzde bir adım var.Gerekli cesaret sizde var, haydi şimdi niyetlerinizi belirleme zamanı J


İkizler ve Yükselen İkizler

Tutulmanın en güzel etkileri şüphesiz size gönderilen bir hediye gibi sevgili İkizler.Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Güneş Tutulması sizi önümüzdeki dönem adeta ışıl ışıl parlatacak.Uzun zamandır yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, evren artık sizden yana ve her şeyi yoluna koyabilmeniz için var gücüyle size yardımcı olmaya başlayacak.Bulunduğunuz her ortamda göz önünde olacak ve aranılan kişi olacaksınız.Bu tutulma sizin kendinizle ilgili önemli bir dönüşümünüzü sembolize ediyor.Bu zamana kadar neler öğrendiniz, ne gibi dersler aldınız, işte artık uygulamaya koyma zamanı.Ne ekerseniz onu biçeceksiniz.Bu sebeple mümkün olduğunca fazla insanla bağlantıda olun.İşe girmek istiyorsanız, her yere başvurun derim J İlişki istiyorsanız, size uygun insanlarla görüşün ve onların hepsine birer şans verin, içlerinden biri ile kalıcı bir ilişki başlatma şansınız olacak.Varolan bir işiniz var ve onu geliştirmek istiyorsanız, kıvrak zekanız önümüzdeki altı ay boyunca işliyor olacak ve siz belki de bu döneme kadar ortaya koyduğunuz işlerin en iyisini bu kez insanlara sunuyor olacaksınız.Bu dönemde artık yolunuzda size bir katkıda bulunmayan herkes ve her şey hem iradeniz hem de iradeniz dışında gelişen olaylarla önünüzden çekilecek.Bu bir ilişkinin sonlanması da olabilir, işinizden ayrılmanız da gerekebilir.Böyle bir durumda hatırlamanız gereken tek şey, bunun sizin yüksek hayrınıza gerçekleşiyor olduğudur.Bazı dönemler evren, biz yapamıyorsak yolumuzdaki taşları temizler ve önümüzü açar.Böylece yeni ve daha iyi olanı hayatımıza almamız kolaylaşır. Tutulmanın size mesajı “Gün benim günüm, bundan sonra kendime, hak ettiğim değeri veriyor ve evrenin bana sunduğu tüm fırsatları neşe ile kabul ediyorum”

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu dönemde kendinizi ön plana almanızda yarar var sevgili Terazi.Siz güzel olan her şeyi ve herkesi seversiniz, işte bu dönem kendinizdeki güzellikleri fark etmenin zamanı geldi gülücük Önümüzdeki altı ay boyunca iletişim trafiğinizin yoğun olacağı bir döneme giriyorsunuz.İşinizle ilgili yeni bağlantılar kurabilir, daha evvelden fark etmediğiniz kişiler ve yerlerden kendinizi ve işlerinizi geliştirmek için yardımlar alabilirsiniz. Bu süre içinde fazlaca seyahat edeceksiniz.Yurtiçi yolculukların yanı sıra, yurtdışına gitme özlemi içinde olacak ve hatta yurtdışında güzel bir tatilin planını yapıyor olacaksınız. Hayatınızda oluşturmak istediğiniz şey ne ise, bu dönemde onun hazırlığını yapıyorsunuz. Bu sebeple yapmak istediğiniz şeylerde, kendinize olan güveninizi ve inançlarınızı gözden geçirin. Umutlarınızı ve beklentilerinizi yüksek tutun.Her zaman olumlu düşüncede kalın ve başarabileceğinize olan inancınızı koruyun.Yurtdışı ile bağlantılı kimselerle görüşmeler yapmanız, var olan işlerinizde yabancı ülkelerden, yerlerden, kimselerden ve kaynaklardan yardımlar almanız oldukça olası. Devam eden bir hukuksal süreciniz varsa, bunun olumlu gelişmelerini çok yakında alacaksınız. Bunun dışında bu dönemde bazı sebeplerden dolayı yargıya ve mahkmeye başvurabilir ve hakkınızı orada arayabilirsiniz.Yüksek eğitim almak isteyenler için önümüzdeki dönem sizin yararınıza çalışıyor olacak. Belki de yabancı bir ülkede yüksek lisans yaparsınız gülücük Bunların haricinde inançlarınız, değer yargılarınız, kendinize ve insanlara verdiğiniz değerler artık değişiyor. Bu dönem kendinizle daha çok konuşabilir, bu dünyada bulunma anlamınızı sorgulayabilir, keşke bir uzay yolculuğuna çıksam diyebilir ve bazı olayları daha ruhsal boyutta değerlendirebilirsiniz gülücük Eğer devam eden sıkıntılı bir ilişkiniz varsa, bu dönemde bu ilişkiye dair inançlarınızın sarsılacağını ve genel olarak ilişkilerde inancınızın sınanacağını söyleyebilirim.Geçmişte kalan insanların, sizin bugününüze hiçbir katkı sağlayamayacağını aklınızda tutarak, kalbinizi, gönlünüzü ve ruhunuzu yeni olana ve tüm güzel yeni deneyimlere açmanızı öneriyorum.Bu size gerçekten çok iyi gelecek. Tutulmanın size mesajı “Yaptığım her şeyde kendime inanıyor ve hayatıma yeni deneyimleri kabul ediyorum”

Kova ve Yükselen Kova

Gözünüz aydın sevgili Kova ! Uzun zamandır çektiğiniz sıkıntılardan artık kurtuluyorsunuz. Geçmişi tamamen geride bıraktığınız bu günlerde, önünüzdeki dönemin ne kadar parlak veya ne kadar spekülasyonlarla dolu olacağını sizin değerli seçimleriniz belirleyecek.Kova oldukça insancıldır; ancak onun bu insancıllığı, çelişkili bir şekilde, kendi çıkarlarına ters düştüğü yerde biter.Bu zamana kadar ki dönemde insancıl olmaktan uzak kaldığınızı hissetmiş olabilirsiniz; çünkü gelişen olaylar sizin çıkarlarınıza pek uymadı ve sizden yana olmadı.Şimdi ise durum değişiyor ve artık insanlara daha fazla değer verir hale geliyorsunuz J Önümüzdeki altı ay boyunca kendinizi kuvvetli ve en iyi şekilde ifade edebileceğiniz yerlerde olacaksınız.Bu bir nevi uzun zaman süren üzüntülerden sonra, sizin kendinizi şarj edip, sahneye çıkışınız ve gösterinizi başlatıyor olmanız gibi sevgili Kova gülücük Tüm kaynaklarınızı ve tüm sahip olduklarınızı geliştirerek, insanlara sunuyor olacaksınız.İnsanlar sizi hayranlıkla takip ediyor olacak.Bitmek bilmeyen projeleriniz, yeni yaratıcı fikirleriniz ve hatta kendinize özel yeni yaratacağınız çalışma sistemlerinizle adeta parlıyor olacaksınız.Zaman gerçekten de sizin zamanınız; ancak bazı uyarılarda bulunmak da yarar var.Fazla hız bazen fena duvara çarptırır.Eğer geçmişteki gibi yine duvara toslamak istemiyorsanız, coşmaya meyilli egonuzu kontrol altında tutmanızda ve bu defa ikili ilişkilerinizde oldukça dikkatli olmanızda fayda var, zira bu Yeni Ay ve Tutulma aynı anda sizi risklere, dedikodulara ve spekülasyonlara açık hale getiriyor. Aşk hayatınızın ve ilişkilerinizin canlanacağı bu dönemde günübirlik ilişkilerden uzak durmalı, her önünüze gelenle birlikte olma hissinden kendinizi arındırmalısınız. Aksi durumda bu sizin iş hayatınıza kadar etki edecek tehlikeli durumları suyüzüne çıkarabilir.Bunca emeğinizi çöpe atmak ister misiniz ? Tabi ki hayır zeki Kova J Bu yüzden bu dönemi, önümüzdeki zaman dilimi içinde yaşayacağınız kalıcı ilişki için hazırlık dönemi olarak algılayın ve insanları tanımaya çalışın. Tüm bunların dışında bu dönem artık dünyayı daha eğlenceli bir yer olarak algılayabilir ve kendinize ve arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz.Eğlence ve cinsellik hayatınızdaki temel konular olacak gibi görünüyor.Kumara karşı yatkın olacağınız bu dönemde dikkatli olmanızda fayda var. Yaratıcı enerjinizi, kalıcı eserler ortaya koyma girişimlerinize kanalize etmeniz daha uygun olabilir. Tüm bunların dışında çocuk sahibi olmak isteyenler için en güzel dönemler.Çocuğu olanlar ise çocukları ile daha iyi bir ilişki modeli benimseyerek yola devam edebilir. Grup organizasyonlarında sıklıkla bulunabilir ve kendinizi kalabalık ortamlarda en iyi şekilde ifade ederek, kendiniz için en uygun fırsatları orada yakalayabilirsiniz. Tutulmanın mesajı “Şimdi harekete geçip, seçim yapma zamanı; daldan dala atlamadan, ne istediğimi bilerek yoluma devam ediyorum”
05-20-2012 10:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #6
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
3) Ateş Grubu Burçlar: Koç, Aslan,Yay

Hedeflerini ve hayallerini her daim canlı tutan ateş grubu burçlar, bu dönemde hayallerinize kavuşmak için gerekli desteği alıyor olacaksınız

Koç ve Yükselen Koç

Tüm fikirleriniz sizi ileriye taşıyacak şekilde değişiyor ve aydınlanıyor sevgili Koç. Geçmişteki siz ile bu dönemden sonraki siz arasında epey farklılıklar olacak. Kalıplaşmış düşünceleriniz, karamsarlıklarınız, kaybetme duygunuz artık sona eriyor gibi. Tabi ki bunların değişmesi sizin elinizde J Her ne yapmak istiyorsanız bu dönemde o konularla ilgili harika fikirler geliştirecek, eğer çalışıyorsanız iş yerinin en parlak elemanı siz olacaksınız.Bu dönemde birçok seyahate gidecek, deyim yerindeyse oradan oraya koşturuyor olacaksınız. Bu tutulma sizin dünya görüşünüzü değiştirmeniz ve daha iyi bir düşünce sistemi yaratmanız için size vargücüyle yardımcı oluyor.Bugüne kadar takındığınız tutum ve davranışlarla bir yere varamadıysanız, şimdi yeni inançlar ve düşünce modelleri geliştirip yola devam etme zamanı. Belki de artık burnunuzun dikine gitmekten vazgeçersiniz gülücük Çıkacağınız kısa yolculuklarda yeni insanlarla tanışabilir, onların sizin duygusal dünyanıza çok çok iyi geldiğini fark edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili harika haberler alabilir, kardeşlerinizin desteği ile yeni bir işe başlayabilir veya onların size maddi-manevi desteğini görebilirsiniz.Eğer kardeşlerinizden biri ile konuşmuyorsanız, kesinlikle bu dönemde aranızdaki problemleri halletmeli ve yola sevgi ile devam etmelisiniz.Dünya ile ilişkileriniz her şekilde değişiyor; siz her şeyi yalnız başınıza yapabilir, insanların yardımına ihtiyaç duymaz ve bunu gurur meselesi yaparsınız.Oysa bu dönemde yardımı kabul etmeyi, komşularınızla, arkadaşlarınızla, yakın aile bireylerinizle sıcak ilişkiler geliştirmeyi öğreniyor olacaksınız.Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeniz varsa, bu dönem evrenin size göndereceği türlü yardımlarla onu hayata geçirme fırsatı yakalayacaksınız.Zekanızı öyle iyi kullanacaksınız ki, her şeye bir çözüm bulma fırsatına sahip olacaksınız. Yapacağınız yolculuklarda tanışacağınız insanlar ve uzak ülkelerde bulunan kişilerle ilişkiler gündemde olacak.Aşk hayatınız şimdilik “yollarda” görünüyor :)Tutulmanın mesajı “Gerekli olanı hayata geçirebilmek için, kendi düşünceme ve hislerime güveniyor ve insanlardan yardım almayı kabul ediyorum”

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hayatta en sevdiğiniz şey olan göz önünde olmayı en çok deneyimleyen burçlardan biri de şüphesiz siz olacaksınız sevgili Aslan. Sosyal çevrenizde ışıl ışıl parlayacak, gittiğiniz her yere yeni ve yaratıcı fikirlerinizle katkıda bulunacaksınız.Önümüzdeki altı ay boyunca arkadaşlarınız ve bulunduğunuz çevre içinde sahne sizin J Yeni derneklere üye olabilir, sosyal çevrenize daha fazla katkıda bulunma arzusu taşıyabilirsiniz. Hayatınıza sizin için çok değerli bir arkadaş katılabilir ve şimdiye kadar sahip olduğunuz arkadaş çevreniz içinden birini kaybedebilirsiniz.Bu kayıp, sizin hayat görüşlerinizin bir olmaması yüzünden, herhangi bir olayla cereyan edebilir. Sizler cömert ve eli açık insanlarsınız. Bu yüzden bazen iyi niyetinizin suistimal edildiğini hissediyor olabilirsiniz. Gerçekten de gününüze neşe katacak, size her koşulda destek olacak arkadaşlarınız kimler? İşte bunun üzerinde düşünüyor ve arkadaşlarınızı yeniden düzenliyor olacaksınız.Tüm bunların dışında geleceğe yönelik hedefleriniz için artık “seçim” yapma zamanı.Ne yöne gideceğinize karar vermek zorundasınız. Eğer bugüne kadar bulunduğunuz durumdan memnun değilseniz, o zaman görüşlerinizde bir takım değişiklikler yapmak zorundasınız. Hayatınızdaki insanları seçmek ve size keyif veren, moralinizi yüksek tutan, size olumlu katkılarda bulunan insanlarla yola devam etme zamanı. Niyet ve umutlarınızın tam kalbinden Güneş size gözkırpıyor ve şu mesajı yolluyor “Kendin için en iyisini seç ve yılın en başarılı ve sevgi dolu zamanları için hazırlan”

Yay ve Yükselen Yay

İnsanların içinde daha fazla olmaya hazır mısınız J Bu dönemde insanların sizden öğreneceği çok şey var, bilginiz ve tecrübenizle insanların hayatına birçok katkıda bulunabilir, öğretici nitelikte ilişkilerde bulunabilirsiniz. İşinizle ilgili birçok yeni görüşme gerçekleştirecek, bu görüşmelerin devamında muhteşem gelişmelere tanık olacaksınız. Kendinizi dünyaya en iyi gösterdiğiniz zaman dilimi içinde bulunuyorsunuz.Bu yüzden bu dönemi mümkün olduğu kadar çok dışarıda, insanlarla temas içinde geçirmelisiniz. Birçok Yay/Yükselen Yay bu dönemde sihirli gibi görünen bir ilişkiye başlayacak.Bu ilişki sizlerin ciddi ilişkiler ve bağlılık evinden geliyor. Sizin için tek uyarı, bu ilişkiye başlarken, öğretmen edasıyla hareket etmemeniz ve karşı tarafı duygusal olarak ezmemeniz.Bunun dışında her şey yolunda gözüküyor gülücük İlişkisi zaten varolanlar ise, eğer bu ilişki ciddi anlamda sorun teşkil ediyor ve sizi yıpratıyorsa Haziran sonuna kadar kesinlikle artık bitmiş olacak. Evlilik ve nişanlanmak için sizler en uygun dönemde bulunuyorsunuz. Devam eden ilişkinizi evlilikle noktalayabilirsiniz gülücük Tüm bunların dışında insan ilişkilerinde yeni bir tavır sergilemeye başlayacaksınız. Geçmişteki iyi niyetinizin suistimal edildiği dönemler aklınıza geldikçe, ikili ilişkilerde daha temkinli olacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir projeniz veya iş girişiminiz varsa bu dönemde anlaşmaya varmak ve sözleşmelerin imzalanması oldukça olası J Hatta yeni ortaklar edinebilir ve ticari girişimlerde bulunabilirsiniz.Eğer varsa düşmanlarınız bu dönem gözönünde olacaklar ve arkanızdan iş çevirmeye çalışacaklar; ancak telaşlanacak bir durum yok; çünkü yapmaya çalıştıkları her şeyden bir şekilde haberdar olacaksınız gülücük Tutulmanın size mesajı : “Benim için en iyi olana yürüyor ve kendimi bir adım öne çıkarıyorum. Kalıcı bir ilişki için artık hazırım”
05-20-2012 10:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #7
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
4)Toprak Grubu Burçlar: Boğa,Başak,Oğlak

Doğanız gereği yavaş hareket eden ve güvenlik ihtiyacında olan sizler bu dönemde risk almayı, hızlı hareket etmeyi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için cesaretli olmayı öğreniyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa


Gitgide büyüyor, gelişiyor ve zenginleşiyorsunuz sevgili Boğa : Bu zenginlik hem sizin iç dünyanızdaki yeni keşifler ve mutluluklar hem de maddi anlamdaki kazançlarınızla alakalı.Bu dönemde her şeyi her zamankinden daha fazla kazanmak isteyeceksiniz. Daha evvelden fark edemediğiniz yeteneklerinizi keşfedecek, varolan yeteneklerinizi ise hayata geçireceksiniz. Hedefleriniz için gerekli olan parayı elde edebilir, bankalardan, ortaklarınızdan yardım alabilirsiniz. Tutulma ile birlikte finansal durumunuzu gözden geçirecek, size yararı olmayan işleri ve kişileri artık bırakacaksınız. Borçlarınızı ödeyebilir, size borcu olan insanlardan paranızı tahsil edebilirsiniz. Size tabir-i caizse kazık atmak isteyen bir insanı fark edebilir ve onu dışarıda bırakabilirsiniz. Bunun dışında kendinize verdiğiniz değeri de gözden geçirmek için harika bir dönem. Değeriniz sadece sahip olduğunuz maddi kaynaklarla ölçülemez biliyorsunuz J Kalıcı ve yeni iş ilişkileri kurmak, varolan işlerinizi genişletmek ve geliştirmek, daha çok para kazanmak ve yatırımlarda bulunmak için uygun bir dönem sizi bekliyor J İlişkilerinizde güven ihtiyacı içinde olacak, güven duygunuzu sarsan en ufak olayda ilişkinizi bitirmek isteyecek ve size güven veren, uzun süreli ilişkiler kurabileceğiniz insanlarla yola devam edeceksiniz. Tutulmanın size mesajı “Maddi olarak sahip olduklarım kadar, erdemlerim de beni güçlendirir ve güvende kılar.”
Başak ve Yükselen Başak

Kariyerinizdeki en iyi döneme hazır mısınız sevgili Başak gülücük Yardımsever ve çalışkan doğanız bu defa size çok şey kazandıracak. İşler harika gidecek ve siz yaptığınız her işin yıldızı olacaksınız. Bu dönemde kalıcı olmak, yeni başlattığınız işlerin uzun süreli olması ve kariyerinizde zirveye tırmanmak için en isabetli zamandasınız.Evren size vargücüyle yardım ediyor ve sizin ışığınızı tüm dünyaya yaymak istiyor gülücük Bu tutulmanın sizdeki etkisi, size yaşam amacınızı ve hedeflerinizi hatırlatmak da olabilir. Örneğin siz bir şirkette çalışıyorken, birden kendinizi bir turist rehberi olmuş olarak bulabilirsiniz gülücük Sizin için en hayırlı ve yaşam amacınıza en uygun olan iş, kişi ve durumlar sizi bir şekilde bulacak.Varmak istediğiniz yer neresi ise, oraya emin adımlarla gidiyor olacaksınız. Türlü yerlerden gelen iş teklifleri, destekler ve yardımlarla moralinizi yükseltecek, yetenekleriniz sayesinde hak ettiğiniz yere artık geleceksiniz. Diğer yandan babanızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.Babanız ağır hasta ise onu sonsuzluğa uğurlayabilir, sağlıklı ise bir rahatsızlığını öğrenebilirsiniz. Bunların dışında babanızdan gelen maddi manevi bir yardım da sizi rahatlatabilir ve güven verebilir. Yaptığınız işler ve özel ilişkilerinizde otorite durumuna geçme olasılığınız var.Bu iş konularında iyi olsa da, özel ilişkilerde baskın taraf olmak pek de iyi görünmüyor sevgili Başak gülücük Karşınızdaki insanı sağlıklı bir şekilde her koşulda dinlemeye ve onun ihtiyaçlarına duyarlı olmaya ihtiyacınız var. Birçok Başak bu dönemde kendisi dışında yakınlarına ve hatta hayatındaki özel insana ya da eşine birçok konuda yardımcı olacak ve bu yardım sayesinde hayatınızdaki insanlar da büyük ölçüde rahatlayacaklar. İlişkileri kötü gidenleriniz ayrılabilir ve hatta boşanma kararı alınabilir; ancak bu uzun süre sadece düşüncede kalacak gibi görünüyor ve henüz uygulamaya geçmemiş olacaksınız. Taşınma ve yer değiştirme fikirleri bir gölge gibi sizi izliyor olsa da, bence harekete geçmek için daha zamana ihtiyacınız var. Tutulmanın size mesajı “Bayrağı zirveye dikmek için, hazırım J ”

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Önümüzdeki altı ay boyunca her zamankinden daha hassas olacaksınız sevgili Oğlak J Sizler duygularını daha çok içinde yaşayan insanlarsınız, bir konudaki duyarlılığınızı, düşüncelerinizi hemen belli etmekten kaçınırsınız; ancak bu zaman diliminde sesinizi biraz daha yükseltmeniz ve etrafınızda olan bitenlere karşı daha hassas ve özenli bir tavır sergilemeniz olası. Uzun zamandır var olan sıkıntılı dönemlerden sonra, şimdi bu tutulma ve Yeni Ay ile iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar vurgulanıyor.Şimdiye kadar yaptığınız işten memnun değil misiniz, o halde yeni bir işe başlamak ve iş değiştirmek için harika bir dönemdesiniz.Elinize geçen her fırsatı kullanın ve türlü yere iş başvurusunda bulunun derim gülücük İş yaşamınızdaki mutluluğunuz ve moralinizin yüksek oluşu sizin günlük hayatınızı ve ilişkilerinizi de etkiler.Dolayısıyla huzur içinde gideceğiniz bir işi arzulamanız bu dönemde iyice günyüzüne çıkmış olacak. Günlük temponuzun yükseleceği önümüzdeki zaman içinde, bazı faturalarınızı ödemeyi atladığınızı görebilir, evrak ve yazılı işlerle fazlaca meşgul olabilirsiniz. Genel sağlık durumunuz iyi olacak; ancak fazla yoğunluktan doğabilecek stres kaynaklı rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Tutulma sizin sağlık evinizde olacağı için, check-up yaptırmak ve kontrolden geçmek için en uygun zamandasınız.Böylece önemli durumları önceden tespit edebilir, bir sorun yoksa da gönül rahatlığı ile hayatınıza devam edebilirsiniz gülücük Burcunuzdan bazı kişilerin önümüzdeki altı ay içinde minik misafirleri olacak gülücük Evcil hayvanlara olan düşkünlüğünüz artabilir ve siz de evinizde bir hayvan besleyebilirsiniz. Bunun da yine sağlığınıza iyi geleceğini ve bir nevi terapi görüyor gibi hissedeceğinizi hatırlatmak isterim gülücük Bunun dışında dış görünüşünüze oldukça özen gösterecek, her zamankinden daha güzel/yakışıklı görünecek, belki tarzınızda değişikliklere gidecek ve insanların ilgisini hemen çekeceksiniz. Önümüzdeki zaman diliminde besin zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı, yemek konusunda daha seçici olmalısınız. İkili ilişkilerinizde her zamankinden daha titiz ve seçici olmanız olası. Eğer bir ilişkiniz varsa eleştirisel yaklaşımdan uzak durmalı ve karşınızdaki insana sakin sakin ne istediğinizi anlatmalısınız. Bir çoğunuzun ilişkileri aniden bitebilir; ancak üzülmeyin hemen arkasından yeni insanlarla tanışacaksınız. Tutulmanın mesajı “Oradan oraya koşarken fark ettim ki, hayat beni olmam gereken yere götürüyor gülücük

İnci Didem Şarman, 16 Mayıs 2012, Astroloji Akademisi
05-20-2012 10:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Evet gayet pozitif değerlendirmeler yapılmış, Yay burcunu okuyunca içim bi hoş oldu gülücük

Tutulmalar üzerine pek birikimim yok, genel düşüncemi forum müdavimi arkadaşlar biliyor kısaca ''etkisi var ama çooook değil'' düşüncesi taşıyorum tutulmalarla ilgili.

Şu da var ki bu aya ait tutulmalar doğru hatırlıyorsam her ikiside (hem güneş hem ay tutulmaları) ülkemizden gözlemlenmeyecek ve sözkonusu etkilerin ülkemizi teğet geçmesi ihtimali olduğunu düşünüyorum.

05-21-2012 12:06 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #9
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Bugün Öner beyin workshop çalışması vardı. Ay ve güneş tutulmaları, venüs geçişi ve satürn-plüto karesi. Hepsi birbiriyle bağlantılı ve güneş ay tutulmaları önemli etkileri olabilir. Özellikle tutulma bölgeleri olarak İtalya, Libya ve Yunanistan öne çıkıyor. Önemli ekonomik krizler şeklinde olabilecek. Ayrıca wikileas tarzı durumlar tekrardan gündeme gelebilir özellikle magazinsel planda asparagas haberler fazla olabilecek. Önemli devlet adamlarının gündemden düşmesi olabilir. ABD dünya astrolojisinde ikizler burcunda ve ABD'nin haritasında ikizler tutulması tam marsın üzerinde MC noktasına yakın konumda gerçekleşiyor bu da sert tartışmalar yaşanabileceğine işaret.
05-21-2012 12:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #10
RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
0 derecede olacaksa tutulma tam jüpiterimin üzrinde olacak.. natal ayıma da kare.. ay 7. ev, jüpiterimse 12. ev yöneticim.. bir şeyler çatışacak gibi gülücük)))

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
05-21-2012 12:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  11 kasım merkür tutulması merkür_yen 5 43,641 11-05-2019 01:06 PM
Son Mesaj: say24
  21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ssem 5 47,498 01-20-2019 01:19 AM
Son Mesaj: ssem
  Transit Uranüs Koç Burcunda astrosohbet 8 58,716 12-18-2012 03:10 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  13-14 Kasım 2012 güneş tutulması zeppi 18 25,738 11-19-2012 01:19 PM
Son Mesaj: lacrimosa
  Uranüs Koç Burcunda-Değişime Hazır Mısın? Dinoo 65 77,314 09-29-2012 01:57 AM
Son Mesaj: perfect_wawe
  Transit Jüpiter İkizler Burcunda astrosohbet 72 91,384 09-20-2012 05:31 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Satürn Terazi Burcunda ~ astrosohbet 2 9,851 06-26-2012 02:38 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Venüs İkizler Burcunda astrosohbet 31 40,187 06-22-2012 03:11 PM
Son Mesaj: ateskızı
  Transit Mars Başak Burcunda astrosohbet 36 46,900 02-19-2012 08:46 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Neptün Balık Burcunda Dinoo 15 71,493 02-05-2012 09:09 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir