Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pluto Evlerde İrdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pluto 3.evde akrep'te sans noktasıyla kavuşum yapıyor ve güneş burcum da aynı zamanda akrep.

Akraba iliskilerim çok mesafeli. Bunun böyle olması icin resmen özenliyim denebilir. Sanki ilişkilerim sıklaşırsa özel hayatımı taciz edeceklermiş hissine kapılıyorum. (:
Aynı zamanda kardeş ilişkilerimde yaşın getirdiği belli bir olgunlukla düzeldi denebilir.

Pluto, haritamda genel olarak sekstil ve trine açılara sahip, gerilimli olarak uranüsle semi square yapıyor.
Benim haritamda pluto 1. evde,evin sondan 11. derecesinde.Etkisi yükselen cizgisiyle kavuşum yapan plutodan daha mı düşük olur?
Evet
12. evimde Plüto var altıncı hislerim çok kuvvetlidir normalde ama şu an için böyle bir şey söyleyemem.. 12. ev Plüto sahiplerinde hep bir depresyon hali gördüm ne kadar belli etmeseler de buna kendim bile dahilim. Bu insanların rüyaları çıkar. Çok takıntılı insanlar ve çok ketumlar. Herşeyi içlerinde yaşarlar kötü bir şey olunca dışarıya gayet de kan kusup kızılcık şerbeti içmek misali bir izlenim verirler. Herşeyi içlerinde yaşadıkları için zamanla psikolojik sorunlar da ortaya çıkabilir. Eğer su grubu desteği de varsa bu kişilerde medyumluk, haberci rüyaların potansiyeli görülebilir. Bir Mars 12. ev gibi değildir Plüto 12. evde işini sinsi yapar. Bazı şeyleri içinde biriktirir biriktirir biriktirir ve hiç umulmadık bir anda patlar. Çok sabırlı ve kendi bilinçaltını dönüştürebilen insanlardır
@say24 dayanamadım yazıcam, çok güzel yazmışsın. Son satır 12. ev plutosu hakkında bilgimi geliştirdi resmen. Pluton da haritanda 12. evde ve güçlü de bi konumda. Yazdıklarını yaşadığını da düşünüyorumgülücük
Teşekkürler @Capri gülücük Bende Plüto'nun 8. ve 4. ev ile bağlantıları olduğu için etkisi biraz daha yoğun oluyor
Plütom 4.evde ve Akrep'teki Marsım ile kavuşumda.Kendimi bastırıp bastırıp aniden yaşadığım öfke patlamalarım var ve başıma bir şey geldiğinde genelde dibi görüp öyle toparlayabiliyorum.

Ayrıca çocukluğumda evet zor olaylar yaşadım ama açılarının güzel olmasından olsa gerek,o dönemdeki olayları atlatabildim.

8.evimdeki Satürn ile oluşan,Plüto-Satürn üçgeni de sanırım biraz 6.his veriyor.Tam medyumum diyemem yani kaybolan bir şey şurada veya burada diyemem ama insanların niyetlerini anlayabilirim. Ve sanırım Satürn ile bu açının olması güzel bir şey Satürn en azından ayaklarımı yere bastırarak hissettiriyor gibi.

Daha fazla bir anlam çıkaramadım 4.evimdeki Plütomdan.
5. evdeki plüto yorumlarını okudum Bana uygun değiller bence Ay ile karesi neptün ile 60 derece açısı var Haritamdaki başka koşullar etkisini azalttı sanırım
Libra pluto neptünle yıllardır etkileşim içinde, hepimiz için şanslı olan bi durum Allahtan, bi şekilde plutodan sıyrılıyoruz :D
@say24 bişey değilgülücük hislerin de kuvvetli olmalı o zaman. Yengeç ve yayda his konusunda şanslı burçlardır. Ek olarak ay, pluton ve jupi haritandaki güçlü gezegenler bence. Daha ne olsun;)
@libra pluton gibi kolektif gezegenler içseller kadar etkili olmaz zaten. Haritada ön plana çıkmadıkları sürece kişilikte fazla etkili olmuyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler