Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yükselen Burcumuzu ve 1.Evlerimizi İrdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Benim bu konuda nacizane bir sorum var arkidişler,Şimdi bu Güneş_ASC kavuşumunu okudum ve direkt gittim haritamı öüme açtım Güneş 1. evde ASC ile kavuşumda fakat ASC İkizler derece olarak son demlerini yaşıyor 27 derece, ve Güneş 0 derecede Yengeç'te şimdi böyle bir durumda ne Yengeç ne de İkizler'den fazla etki aldığımı söyleyemiyorum,zaten tip olarak gören de Aslan sanıyor,burdaki tarife dış görünüşüm uyuyor,öyle muallakta kalıyorum ki,zaten haritam çok dağınık vaziyette.Siz ne dersiniz bu duruma?

Bir de bu gezegenler içinde Güneş'te dahil ASC ile açı yapan hangi gezegen daha önemlidir?Bunu öğrenmek istiyorum.
cancimini Yazılan:Benim bu konuda nacizane bir sorum var arkidişler,Şimdi bu Güneş_ASC kavuşumunu okudum ve direkt gittim haritamı öüme açtım Güneş 1. evde ASC ile kavuşumda fakat ASC İkizler derece olarak son demlerini yaşıyor 27 derece, ve Güneş 0 derecede Yengeç'te şimdi böyle bir durumda ne Yengeç ne de İkizler'den fazla etki aldığımı söyleyemiyorum,zaten tip olarak gören de Aslan sanıyor,burdaki tarife dış görünüşüm uyuyor,öyle muallakta kalıyorum ki,zaten haritam çok dağınık vaziyette.Siz ne dersiniz bu duruma?

Bir de bu gezegenler içinde Güneş'te dahil ASC ile açı yapan hangi gezegen daha önemlidir?Bunu öğrenmek istiyorum.

Siz yengeç burcusunuz,ASC ise;27 küsür derece ikizler de öyle mi yanlıs anlamadımsa buna naçiz yorumum;

Sizin yengeç etkınız yüksek o halde;evine,yuvasına,ailesine düşkün uysal,duygusal ve hassas,biraz gizemli ve entellektüel bir karakter yansıtıyorsunuzdur dışarıya karşı bu ASC kavusum sonucunda.

ASC ye en önemli etkıler 5.ev ve 9.ev den gelen Ücgen açılardır onlar popüler etki saglar 5.ev ve 9.ev konusuna hakim oldugunuz izlenımını cevrenıze yansıtırlar.
10.ev ile 4.ev den gelen kareler cok önemlidir.10.ev den gelen planetın asc kare etkısı mutlak ün,başarı ve kariyere odaklanmış kimseyi gösterebılır.
4.ev karesi her ne olursa olsun aile ve duygusal konular da sorunları dışa yansıtan bir imajı gösterebilir.

ASC ye satürn ucgen veya sextile açı yapıyorsa gelen ev konusu ile ilgili geç gelecek ama saglam sonuclanacak mutlu olayları işaret eder.
Jupiter asc etkısı ilim,irfan sahıbı olmayı ve geldıgı evde ki konularda büyük şansları ifade eder.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,iyi aksamlar. -ok
Aprilios Yazılan:Yükselen burcum Boğa ( I. Ev ), 23 Dereceye 26'

Yükselen burcumun Boğa oluşu dolayısıyla yöneticisi Venüs sanırım.

Venüsün konumlanması I. Evde

Açıları ise;
45 Derece Güneş ve Merkür
90 Derece K. Ay Düğümü

( Güneş Ve Merkür haritamda 12. Evde Ve Koç Burcunda

K. Ay Düğümü ise 11. evde ve Balık Burcunda )



Açılımları için yardımcı olursanız sevinirim.

şimdilik pek detaya giremeyeceğim ama şu kadarını söyleyim sevgili aprilios ;
hem yükselen boğa hemde venüs 1.evde olunca çekiciliği arttıracaktır.
saygılı , seviyeli , kimseyi kırmak istemeyen nazik ve tatlı dilli bir kişisel imaj verecektir.
gerçi boğa etkisiyle arada inatçılıklar görülebilir ama olsun o kadarda ;)
Musti Yazılan:Yıldırım benim yükselen ve 1. ev için ne diyebilirsin acaba?

1.evinde akrep burcunu görüyoruz ve yöneticisi plüto yine 1.evde görünüyor Musti.

yükselen akrep burcunun vereceği kişisel imajı yansıtacağını söyleyebiliriz. mesela yaşına göre daha olgun ve zeki olabilirsin.
yaşından büyüklerle daha iyi anlaşabilirsin.
dayanıklı bir iradeye sahip olabilirsin.
keskin bakışların etkileyicidir diyebiliriz.

yalnız akrep burcunun ve plütonun karanlık ve olumsuz yönlerini iyice araştırmanı ve kendinde dürüstçe değerlendirmeni tavsiye ederim.
niçin diye soracak olursan , plüto ile lilith kavuşumunu görüyoruz + plüto ile mars karesini görüyoruz..
plütonun acımasızlık , inatçılık , sabit fikirlilik , kıskançlık , kontrolcülük gibi tehlikeli sayılabilecek özelliklerine dikkat etmeni öneririm.
başak69 Yazılan:yıldırım benim yükselsn terazi ama birinci evimin çok az kısmını kapsıyo dimi .Aslında birinci ev akrepmi?

sevgili başak69 ; evlerin başlangıç çizgileri çok önemlidir ve o eve ait en güçlü titreşimlerin olduğu noktadır başlangıç çizgileri.

yani senin Asc başlangıç çizgin olan terazi özelliklerin birincil derecede güçlü olacaktır ancak akrep etkisi hiçte küçümsenmeyecek düzeydedir haritanda çünkü 1.evinin çoğunda akrepi görüyoruz.

böyle durumlarda her iki burcuda HARMANLAMAK gerektiğini düşünüyorum yorumlarken..

senin yükselen burcun terazidir , ama akrepsi teraz..

mesela yüz hatların tipik teraziye göre daha keskin olabilir. çok keskin demiyorum , normal teraziye göre daha keskin , aradaki fark önemli ok
Soleil Yazılan:O halde haritama baktigimda, benim neptunyen oldugumu soyleyebiliriz :( Bir de ay oglakta :(
Cok mu kotu bunlar? Aslan burcuyum ve de kendimden cok eminim her zaman. Yalan soylemem hic ama gunesim aslan zaten rol yapmaya, oyun oynamaya bayilirim.

sevgili Soleil ; haritadaki güçlü gezegenleri bulmak için 1.evde olduklarına bakmak kıstaslardan sadece biridir. bir kaç fatör daa var ve senin neptün (mesela geri giderek ve çok güçlü açılar yapmayarak) neptünyenliğini kaptırıyor gülücük

terazi burcundaki stelyumdan dolayı (ki yöneticisi venüste terazide) venüsünü + hem yükselen yöneticisi olup hemde yengeç burcunda güçlü çalışan jüpiterini + Ay'ın burcu oğlakın yöneticisi olarak ve merkürle kavuşum yaparak satürnünü 3 güçlü gezegenin olarak gösterebiliriz bence.

seni venüs vip kategorisine alıyorum (yaklaşık 2 ay olmuş üye olalı) istersen jüpiter-satürn ikilisinden birine çeviririz ok
esos Yazılan:BENIM BIRINCI EVIM MARSTE TERAZIDE AYRICA DOGU NOKTAMDA BIRINCI EVDE AYNI SEKILDE TERAZIDE BIRDE ASC BIRINCI EVDE TERAZIDE YANIII?

terazi burcunun en önemli niteliklerinden biri her durumda sakin kalabilmektir

oysa 1.evde Asc'ye yakın bir mars aynı zamanda sana KOÇ etkisi katacaktır ve Koçun önemli niteliklerinden biride öfkesini çabuk ve açık bir şekilde ifade etmektir

hem terazi burcunu hemde koç burcunu peş peşe okumanı , incelemeni öneririm sevgili esos. iki zıt enerjiyi güçlü biçimde taşıyorsun (terazi ile Mars yani koç zıttır)

tutarsız bir kişisel imajın olabilir mesela bazen oldukça serinkanlı görünebilir , bazende beklenmedik öfke patlamaları yaşayabilirsin özellikle haksızlığa uğradığında..

bence terazi ile koç burcunun hazmederek oku sevgili esos , ben çok detay vermeyim , daha kalıcı olur senin için.
Uranos Yazılan:Yıldırım bana neptünyen satürnlü demiştin. Venüs olasılığı hiç mi yokgülücük) Açıkçası karakterimi mars soslu merküryen uranüslü olarak görüyorum. Alakasız amapek anlamadım

bayanların çoğu venüslü olmayı istiyor sanırsam gülücük

sevgili uranos gözüme çarpan sana özel bir durumdan sözedeyim ;

belki seninde dikkatini çekmiştir , transit uranüs 1.evinde + satür-neptün+venüs T-Kare açı kalıbını Büyük Kare (yada grand cross olması lazım ingilizcesi) yapıyor..

hayatının şu döneminde sözünü ettiğin agesifliğin kaynağı bu olabilir diye düşündüm + bu transit uranüs , senin natal uranüse 120'lik açı yapıyor yani kendini uranyen ve sabırsız ve umarsız hissetmen için gerekli ortam var gibi gibi ;)

Büyük Kare gerilimli özel açı kalıbını incelemeni öneririm..
İkizler-Akrep Yazılan:
Yıldırım Yazılan:
esraa1 Yazılan:yıldırım ben neyim?neptunyenmı yoksa mars karakterimi ?

doğum saatiniz doğruysa , %40 Neptünyen Yay + %40 uranüsyen akrep + %20 satürn derdim..

dengeli diyebileceğimiz bir güçler dağılımı var.

yıldırım abi birnci evin yöneticisi pluto akrep 12. evde ama asc ile kavuşumda buna 1. evde de diyebilirmiyz , buna göre % kaç oranında plutonyen oluyorum ? ayrıca dier gezegenlerinde knumuna bakılarak hangi ..yen im ?

Hakan gerek yükselene yakın olan plütodan dolayı gerekse 8.evindeki (akrep evi) gezegenlerden dolayı sana scorpio ya da plütonyen diyebiliriz.

Ay balık ve merkür ikizler ise yine haritandaki oldukça kuvvetli potansiyeller..

senin haritanda da ikizler burcu olmana rağmen SU EVLERİ VE SU ELEMENTİ güçlü vurgu yapıyor , tıpkı sevgili Aprilios KOÇ olmasına rağmen içe dönük kişilik gösterdiği gibi sende ikizler olmana rağmen SU enerjisinin verdiği içe dönük kişiliğin daha baskın olabilir.
meltem Yazılan:tam emin oldugum bi yildiz haritasi cikartamadim henüz (bilen biri adres verebilir ) ama yükselenimin ikizler oldugunu biliyorum.Yükseleni ikizler olan bir balik olarak hayat benim icin inanilmaz zordu.Ikizlerin bütün özelligini burcum ikizlermis gibi tasiyorum ve yasiyorum.Ilk sirada cenemin cok düsük olmasi ve cok arkadasim olmasi.Balik oluncada bi sürü aksilik yasiyorum tabii bide üzüntü .En kötüsü ise konsantrasyon zorlugu cekmem.Konsantrasyonumu tam tuttugum hic biseyde basarisiz olmadim bu gune kadar.Ama konsantrasyon bozuklugundan bin tane seyle ilgilenip yarim yarim bitirmem icin bekler birakmisimdir.Bazi burclar cok farkli yorumluyor.Mesela bi oglak icin cok havai iken kova icin inanilmaz oluyor.Yinede cok memnunum balik diil ama ikizler burcunu seviyorum ben.

hem balık hem ikizlerde konsantrasyon zaafı vardır meltem. değişken burçlar çabuk adapte olma yeteneğie sahipler ama bir yerde istikrarlı ve sabit durmaları zor olabiliyor. tabii zihinleri de öyle , aynı anda birden fazla konuya ilgiye duyabiliyorlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans Adresler