Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yükselen Burcumuzu ve 1.Evlerimizi İrdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Senin doğum zamanında Yay'ın Zodyak'a ait işareti, ufukta yükseliyordu. yönetici Jüpiteri, dördüncü evde bulunuyor..

Yay isyanı, çok modernle geleneksel olan arasındaki yaşamları ifade eder. Durumlar gelir ve gider, iki kenara bölmüş olan gibi — başarı ve başarısızlık.

Eğer sen, önemsiz sayılabilecek konulardan, daha derin konulara aklını, ilgilerini yönlendirebilirsen, aklın çok felsefi olacak ve sezgilerini daha doğru kullanabileceksin. Herhangi bir olayda yaşamın, düşüncesiz ve birazcık inatçı eğilimler ile boyanabilir, uç noktalara bile gidebilirsin yaşadığın olaylarda.

Sen okadar sezgi gücü yüksek birisin ki ve bir insanı insanı geliştirmeyi denemelisin bir konumda da senin tavsiyenle, diğer insanlara yardım etmek için doğmuş gibisin.

Yay,sana doğa sevgisini biraz kuvvetli verir, ve seni biraz dışadönük ve tutkulu yapar, sık sık ve koşulları olmadan aşık olmak gibi Sen bir entelektüelsin,hem duygusal görevlerin iyi gelişmesi hem de bahşedilmek için yeteri kadar şanslı olan zeki bir kişisin.

Senin romantik yaşamın şiddetli olabilir ve çabuk değişebilir duyguların.Karşındaki senin sevgi anlayışını, aşka bakışını anlamak isterken zorlanabilir. Bir görünüşte sen, öyle tutkulu ve enerjik görünüyorsun ki ama yay değişkenliğinden dolayı hem de, uzakta aşk macerasında ilgiden seni götürecek olan karşı bir eğilime sahip olacaksın ve kişisel özgürlük anlayışın daha da gelişebilir.

Genellikle konuşurken yay da duygular ve düşüncelerde gelişme çok yoğundur ve kendilerini çok özgür hissederler.. Daha yüksek zihinsel bir düzeyde sen, felsefe, metafizik, din ve yasanın derin karmaşıklıklarında yaşamayı isteyebilirsin. fiziksel harekette sen vücudunu tutmayı unutmazken bir disiplinin olduğundan daha çok çalışmak için yeteri kadar çok yönlüsün.

Jüpiter, dördüncü evde bulunuyor.Senin yaşamına yön veren yollardan biri de samimi arkadaş ve aile çevrenle uyumlu olman. Bu durum ayrıcalıklarla doğmuş olan kişilerin göstergesidir. Bu çok olumlu bir konumdur, bütün meseleler, mirası anlattığı için hem mali hem biyolojik olarak şanslı görünüyorsun. Senin aile hayatın mutlu olmalı, aile ilişkilerinde, göz alıcı bir şekilde olumludur.

Abla yıldırımla yorumlarınızın sadece son paragrafları değişikgülücük)

Çeviri
yükselen terazi ; 1.ev = ben buyum evi

artemis için ;

'' ben teraziyim.. uyumlu ve zarif bir kişiliğe sahibim. uyumluyum çünkü kişiliğimden tâviz vermeden kararlarımdan tâviz verebilirim uyum için , sevdiklerim üzülmesin diye uyumu bozmamak için..
zaten oldukça kararsızım. kararsızım çünkü olayların ve kişilerin her iki yönünüde görebilme , değerlendirebilme yeteneğine sahibim.
kimseye haksızlık yapmak istemem. banada haksızlık yapılmasına müsade etmem. adalet kavramı benim için çok önemlidir.
ilişkilerimde ve arkadaşlıklarımda beni en mutlu eden şeylerden biri PAYLAŞMAKTIR.. bende olan bir şeyin bir kısmını sevdiklerimle paylaşmak beni çook mutlu eder..
beğenilerimde estetiğe önem veririm. bir şeyin , bir kişinin beni etkilemesi için gözüme ve kulağıma hitap etmesi gerekebilir.
kabalıktan ve gürültülü ortamlardan hiç hoşlanmam.
kriz anlrında öfkemi kontrol edebilirim. gerektiğinde serinkanlı olmayı beceririm.
bazen çok konuşurum gülücük ama genelde orta yolcuyum. pek çok konuda orta yolu seçerim. uçlarda dolaşmam. dengeliyim.. dengem bozulduğunda çekilmez olurum gülücük

jüpiter - yükselen üçgeni ; kendimi ifade etme konusunda rahatım ve açıksözlü olabiliyorum..

Neptün - yükselen karesi ; yüksek bir hayal gücüne sahibim. ancak bazen gerçeklerden kaçma eğilimi gösterebiliyorum. normalde sorumluluk sahibi bir başak olsamda , kendimi hayal aleminde dolaşırken bulduğumda mesela bakkala gitmem söylenirse üşenirim ve gerilirim gülücük galiba çok çalışkan bir başak değilim gülücük

yükselen yöneticisi venüs aslan burcunda 11. evde ; aşk konusunda özgürlüğüm kısıtlanmamalı.. ilişkilerimde dürüst ve sıcakkanlı bir tarzım vardır.. sevdiğim erkek , birlikteliğin direksiyonunu bana bırakırsa ilişkiyi gayet güzel yürütür , yönetirim..
topluma aykırı , sıradışı konularda sabit fikirli olsamda , başkalarının cesaret edemeyeceği şeyler yapabilirim. mesela kız arkadaşımın , erkek arkadaşıyla kaçmasına yardım edebilirim gülücük ya da yok mu beni kaçırmaak isteyeeeen diye ilan verebilirimmm gülücük)
Senin doğum zamanında Oğlak'ın Zodyak'a ait işareti, ufukta yükseliyordu. Onun yönetici Satürnü, onuncu evde bulunuyor..
Oğlak'ın işareti, kendisinde mizacın çok önemli olduğu bir varlığı ifade eder. Sen güç sağlayacaksın, tutarlılık ve azim bulunmakta sende. Sen maddi konulara yatkın ve sosyallikle dolu eğilimlerle doğmuşsun muhtemelen, hatta siyasal güç senin için önemli olabilir.

Oğlak, zafer kazanmak için, senin bütün kaynaklarını sarfetmen için seni, zorlayan ilgi çekici bir yaşama yöneltebilir. Senin inceliğin ve ihtiyatından dolayı oğlak ın sana verdiklerini onaylanacaksın. İyi ve önemli insanlardan olacaksın.

Senin aklın bencil ama mantıklıdır ve kuşkuculuğa doğru doğal bir eğilimin var.
Sen, sevgi yaşamında ihtiyatla ve bütünüyle diğer faaliyetleride yaşamından eksik etmeden devam edeceksin. Yaşayacağın bir ilişkinin olabilecek her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşüneceksin özellikle kendi bağımsızlığını ve karşındakiyle bir ortaklık seçeneğinden emin oluncaya kadar.Emin olduğun zaman huzurlu ve sakin bir yaşam içn elinden geleni yaparsın.

Sen günlük faaliyetlerinde çok tutumlusun
Sensin en iyi belediyeyle ilgili, siyasal, veya büyük iş organizasyonları ile ilgili işler içinde olabilirsin,sana uygun olan meslekler bu alanlarda olabilir. Profesyonel yönün için anahtar sözcük, sorumluluktur.

Bu konum, siyasal veya sosyal güç için bir çabalamayı gösterir. Daha yüksek takiplere doğru düşünceli ve mantıklı olarak. felsefi ve bilimsel faaliyetlere doğru eğileceksin, reform ve politikada ilgiyi kaybetmemen iyi olabilir. Yaşamda bir yükseliş yaşayabilirsin ama Satürn yavaştır ve başarıları sadece verir çok sert iş ve azim olduktan sonra sende üstesinden gelirsin ben eminim arkadaşımgülücük
yükselen burç = ben buyum evi

nerlir için ;
ben Yay'ım.. neşeli ve güleryüzlü bir mizâca sahibim. hayatın zorlukları karşısında kendimi çabuk toparlarım çünkü genelde iyimserim. monotonluktan ve tek düze işlerden çabuk sıkılabiliyorum. oturduğum yerden iş yapsam bile , bir çeşit hareketlililk , iletişim trafiği olmalı çevremde.
pek meraklıyımdır gülücük kim nerede ne yapmış merak ederim. napayım dayanamıyorum gülücük başka şeyleride merak ederim ben. mesela , yabancı kültürleri , yabancı insanları , onların alışkanlıklarını geleneklerini düğünlerini gülücük merak ederim.
güleryüzlü biriyim , uzun süre melankolik olamam ve somurtkan insanlarla pek anlaşamam.
açıksözlüyümdür hatta bazen patavatsız olup pot kırdığım oluyor gülücük kesinlikle insanları kırmak gibi bi niyetim yoktur , çocuksu bi neşeyle aklıma geleni söylüyorum işte ;)
şirin ve sevecen biri yapım vardır. ancak bazen çabuk öfkelenirim. haksızlık karşısında birden parlayabilirim. bağırır çağırır sonra sakinleşirim. hiç bi şey olmamış gibi kaldığım yerden devam ederim. kinci değilimdir ve kinci insanlardan pek hoşlanmıyorum. bence yeterince dürüst ve açık değiller onlar. neyse ben yine çok konuşmaya başladım gülücük)
boğa ve ay terazisi etkisi nedeniyle , ağzımın tadını bilirim gülücük mutfakla aram iyi olsada bazen üşenirim ve abur cubur aparatif şeylerle açlığımı yatıştırırırım.
az bişi kıskanç olabilirim. kıskandığımı net ifade ederim , gizlemem.

Satürn ve uranüs 1.evde ; siz bakmayın böyle sevecen göründüğüme , 1.evimdeki satürn geri gidiyor ona dua edin. satürnümü tetikleyecek babayiğit bi transit olsun bak , nasıl çalışkan olgun ve sorumluluk sahibi bir nerlir oluveriyorum ;) mesela 2008 ekim - kasım - aralık aylarında transit satürn , benim satürne sert bakınca çok cici bi kız olacam gülücük
2009 nisan - mayıs - haziran aylarında ise transit uranüs , benim uranüse sert bakacakmış. isyan hareketi başlatabilirim gülücük

yükselenin yöneticisi jüpiter koç burcunda ve 5.evde ; kendimi daha çok ortaya koyacağım alan 5.ev konuları.. yani aşklar , sosyal organizasyonlar , çocuklar , riskler , yönetmek ve otoriteyle olan ilişkiler..
bu alanlarda kimliğimi nasıl ortaya koyuyorum ? tabii ki koç gibi.. koç gibiyim koç gülücük girişimci bir ruha sahibim , gerektiğinde ipleri elime alır iyi bir yönetici olabilirim. her ne kadar benimle çalışanların eli ayağı birbirine dolaşsada beni severler , beni sevmeyen ölsüünnn gülücük)
şaka bir yana , eğlence anlayışım yüksektir ve ortama ayak uyduran biriyimdir ve bu yönümü seviyorum. çabuk öfkelenme , acelecilik ve dikkatsizlik gibi huylarımdan şikayetçiyim ama idare edicez artık gülücük
yükselen burç = ben buyum evi

Astro Log için ;
ben ikizlerim.. konuşurum , dinlerim , merak ederim , araştırırım , okur yazarım gülücük
konuşurum çünkü insanların kendini ifade etmesi için buna ihtiyacı var. ve ben pratik zekalı biriyimdir. oldukça hazırcevap biriyimdir. tepkilerim civa gibidir. değişken bir tabiatım vardır. konuşurken bir konuda diğer konuya atladığım olur çünkü karşımdaki çok yavaaaş ve ben leb demeden leblebiyi anlıyorum ;)
merak ederim çünkü merkürlüyüm. sistemin habercisiyim. I'm a messenger gülücük
merak ettiklerimi incelerim araştırırım , sorgularım..
okur yazarım gülücük çevremde kafamdaki her sorunun cevabını verecek birileri olmadığı için bende kitaplardan ve internetten enformasyon alıyorum.

Güneş - yükselen üçgeni ; kendimi ifade etme konusunda özgüven sahibiyimdir. gururluyumdur..

Ay - yükselen 60 derece ; hassas ve duyarlı ben gülücük

uranüs - yükselen zıtlığı ; farklı omaktan , farklı olandan hoşlanıyorum. kalıplaşmış şeyler beni tatmin etmiyor. kendine özgü olana büyük bir çekim duyuyorum. çevremde kendine özgü , orijinal şeyler , kişiler , fikirler görmedikçe huysuzlanıyorum. bu açığı kendim kapatmaya çalışıyorum. çok akıllıyım ancak uranüse sert transitler dokunduğunda dengem bozulabiliyor gülücük

yükselen yöneticisi merkür terazi de ve 5.evde ; zekamı en iyi kullanacağım alan aslında sosyal organizasyonlar , yönetimle ilgili konular olabilirdi. buralarda harcanıyorum gülücük üstelik istesem aşkta usta bir flörtçü olabilirdim. iletişim yeteneğimle kızları etkileyebiliyorum. merkürüm yani zekam terazi gibi çalışıyor. olayların iki boyutunu da görebiliyorum. tek boyutuyla görüp hemen yargıya varan kişilerle tartışmaya girmeye bayılırım gülücük
tartışmaya girsem de benim için önemli olan doğruya ulaşmaktır yoksa kimseyi kırmak istemem. fikirlerimi ve bildiklerimi paylaşmaktan hoşlanırım..
Senin doğum zamanında Başak'ın Zodyak'a ait işareti, ufukta yükseliyordu. Onun yönetici merkür, on birinci evde bulunur.

Bu konum senin, çekingen, sakin, analitik, kritik, ve yenilikçi biri olduğunu ifade ediyor .Çok kuvvetli bir hırslı bir birey olmamana rağmen, çaba sarfettiğin zaman harika şeyler başarabilirsin.

Sende bazı bencillikler sözkonusu olabilir ama karşındakinin problemlerine karar vermesi için çok iyi bir yardımcı olabilirsin ve sempatik görüşünle tüm pozitifliğini yansıtabilirsin.


Sen çalışmaktan korkmazsın, mekanik olanlardan ziyade zihinsel kaynakları kullanabildiğin şeyleri yapmayı beğenebilirsin ve başarlılıda olursun. Burada bazı bağımsızlık vardır,ama kuvvetli olmayı denemez çünkü Başak'ın doğal anayurdu kişinin, bazı güçlü otoriter özelliklerin ve önemli kararların, nerede en iyi olduğunu gösterir.

Sen görevlerinde çok dikkatlisin ve bu seni iyi bir işçi yapar,özellikle kesinlik ve gözlem gerektiren o işlerde. İş ve pratiklik, senin yaşamında çok önemli olmalı. Yaşam kendisinde seni danışman görecek; yaratıcılığının gücünün farkında olan birisin. Ve karşına çıkan fırsatları değerlendirmelisin.

Arkadaşlar yönünden politikada çıkık olan kişiler, iş meselelerinde başarılı ve şanslı olan kişiler sende önemli ölçüde kriter oluştururlar. Senin arkadaşlıkların herhangi bir şeyden ziyade zihinsel erdemlerin üzerinde temel alınır.
Senin doğum zamanında İkizler'in Zodyak'a ait işareti, ufukta yükseliyordu. Onun yöneticisi Merkür, üçüncü evde bulunuyor.


İkizler, üçüncü burçtur, ve yaşamın üzerinde onun anahtar sözcükleri psikolojik etkilerinin arasındadır. Zihinsel faaliyetler, hümanizm, tereddüt ve akademik ilginin sabit şüphesi.

İkizler olan insanlar genellikle, öyle zarif, ince, manalı gözükür, ve çok insancıldır edebiyata meraklı, elle yapılan şeylerde ve sanatta becerikli,bu konulara meyilli, uygun, nükteci, yaratıcı ve çok meraklı ve incedir.

Güce sahip bir İkizler her zaman kararlarını net verir ama günlük yaşam onun kararlarını vermekte bocalamasına neden olabilir. Bir İkizler olarak, sen, hızlı düşünceyle tereddütlerini hafifletmeyi deneyebilirsin.

Yaşama ve olaylara eğilimin, sevecen ve cömert (Sınırın içinde) olacak, ama her zaman şanslı olmayabilirsin, özellikle karar verme zamanlarında yaşadığın tereddütlerden kaynaklı olursa ishYaşamda kendi zihinsel varlıklarından dolayı yükselme yeteneğine sahipsin.

Senin aklın, açık cömert ve kendine yeten bir mantığın var. Fakat karşına çıkan birçok fırsatta, diğer kişilerle kıyaslandığında aradan kıvrılan biri olarak görünebilirsin. onların, senin en kötü düşmanları görme gibi eğilimleri olabilir ama faydasız tartışma çekişme ve kazançsız düşünceyi girmemelisin.

Başarıyı başarmak senin edebi ve bilimsel çalışmalarınla daha da önem kazanıyor, mazur gösterilen koşullarda parlak aklına, sınırsız özgürlüğüne güvenmelisin ve yazmak, yolculuk yapmak, iletişime açık, çalışkan doğan sana iyi bir insan izlenimi kazandırıyor.

Senin yaşam olaylarının yöneticisi olan merkür üçüncü evde bulunuyor. O, İkizler'in zihinsel faaliyetlerini vurgular, ve kesinlikle yazmak, iletişim, haberler ve yolculuk yapmada iş yüzünden olumlu bir şöhreti elde etmenin çok iyi şansı olan bir kişi olduğunu anlatır.Senin aklın parlaktır ve en zor problemleri bile kararlı ifadelerle fantastik bir güce çevirebilirsin.
yükselen burç ve 1.ev = ben buyum evi

uranus için ;
ben balık ve koç karışımıyım.. ( yükselen balık , 1.ev koç burcunun tümünü almış ) oldukça duygusal biriyim ancak sulugözlü değilim. sevdiklerime karşı ve zorda olanlara duyarlıyım , merhametliyim.
aynı zamanda cömertim , benden bir şey istenildiğinde hayır diyemiyorum çoğu zaman. dünyevi şeyler ve çıkar ilişkileri pek umursamadığım kavramlar.
açık sözlü olduğum doğrudur. yinede balık tarafım tutarsa , insanların aklını karıştırabilecek dolaylı ve imâlı cümleler kurabilirim.
çalışkan bir oğlak olsamda , uzun süre kapalı yerlerde ve masa başında durmak bana göre değildir.

devam edeceğim gülücük
cok tesekkurler yıldırımcım,
devamını da bekliyorum.... bu arada yukselenim de boga burcu da var... affedersiniz essek kadar bir yukselene sahibim yani....gülücük)) 3 tane burc... ehh tabii 7. evde öööleee oluyo....gülücük)
aynen benim yükselende yay ve oğlakın sınırlarını aşmış kovaya bile dadanmış gülücük
ben 3.burcun etkisini pek hesaba katmak istemiyorum , 2.eve haksızlık oluyor ona bişi kalmıyor gülücük
devam edeyim ;

venüs - yükselen üçgeni ; oldukça çekiciyim , ilişkilerimde kendimi rahat ifade edebiliyorum. kırıcı olmakta neymiş , tüm sorunlar nezaketle halledilebilir , galiba diplomat bir tarafımda var.

yükselenin yöneticisi neptün akrep burcunda 8.evde + mars yay burcunda 9.evde ;

bilinmeyeni keşfetmeye karşı yüksek bir ilgim var ve enerjimi bişeyleri keşfetmek , yeniliklere açık olmak için kullanmaya üşenmem. insanların korkularını sezinlemede başarılıyımdır ve onlara karşı bir tür şevkat (neptün) duygusuyla yaklaşırım.
ölüm ve ötesi konulara neptünyen bir yaklaşımım var , okyanus ötesi konulara (9.ev) marsvâri bir yaklaşımım var gülücük
strateji kurma becerisine sahip olsamda (8.ev akrep) , bu konuda anlık ilhamlara güvenirim (neptün) , mesela satranç vb. oyunlarda , oyunu baştan sona disiplinle oynamak yerine rakibimin hislerini , düşüncelerini algılar + anlık ilhamlarla gelen hamleleri tercih edebilirim ve ne olursa olsun oyunun tadını çıkarırım (mars yay)

neptün , 10.evde ki güneş - ay - satürn üçlüsüne 60 derece güzel bakıyor ;
iş hayatımda ve toplumsal imajımda disiplin ve başarı kadar önemli olan faktör çalıştığım yerdeki huzur , çalışma arkadaşlarımla olan bağlardır diyebilirim. zaten neptünümün sezgilerinide , duyarlılığını da , bazen dalgınlığını da gülücük işime yansıtırım.

yine 1.evi yöneten , marsı jüpiter ve merkürle 9.evde kavuşurken görüyoruz ;)

çok meraklıyımdır , aslında merak ettiim şeyleri çabuk öğrendiğim için ilgi alanlarım geniştir diyebilirim. eğitimin önemine inanırım. bir lisan bir insan iki lisan iki insan sözünün geçerliliğine inanırım.
aslında yay tarafımı seviyorum da , enerjimi bazen odaklamak yerine savurduğumu gözlemliyorum yay sebebiyle. sanki , yay yerine bu oğlakta olsaydı mars - jüpiter ve merkür üçlüm de , şu anda başbakan olmuştum gülücük
yinede yükselen balığım da , mars yayım da diyor ki ; başbakanlık kimin umrundaaa , hayat güzeeeeelll gülücük)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans Adresler