Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Arkadaş

(10-13-2012 07:51 PM)Lionheart Yazılan: [ -> ]
(10-13-2012 07:24 PM)By Ceykp Yazılan: [ -> ]
(10-13-2012 07:16 PM)zorlamak Yazılan: [ -> ]pluto karşıt mars ..kişinin başından yaralanmasıyla ölüceğini mi gösterir?

töbe gülücük ölüm şekli için astrolojiyi ciddiye alma bence..

bu açı kısaca... hiç bir zaman patlamayacak bir bomba gibidir.

Darbe Açısı..
ama bir gün mutlaka patlar..daha ciddi olaylar olması gerekir..çok şeylere kastedilmesi..

Bu açı hiç yapmayacağımız şeyleri öfkeyle yaptırabilir...Yavaş yavaş işler bütün sinir sistemini kavrar sanki. Hiç adam doğramam dersiniz belki doğrarsınız lime lime..yok etmek istersiniz çünkü bu öfkenin neticesi olarak..

Ait olduğum bu açıdan korkmaktayım sanırım bu açıya sahip olanların geneli böyle..

bende bu açının transitini yaşıyorum.. gerçkten çok zorlayıcı bir açı
dediklerine katılıyorum.. kendi içinde zangır zangır titriyosun... içinde yanardağlar patlıyor ama yinede dışarı hissettirmiyor

ha birde bu insanın kavgaya girişmesi tehlikeli olabilir...

Arkadaş

evet 10. ve 4. ev arasında... kariyer ve aile arasında çok yoğun bir enerji akışı vardır muhtemelen... kendini bu ikisi arasında parçalıyorsun... için çamurlaşmış.. çürümüş.. açsalar içimizden canavar çıkacak :D
Merkür-Plüto kavuşum
Venüs-Plüto sekstil
Mars-Plüto üçgen
Ay-Plüto karşıt
Jupiter trine pluto açısının obsesif kompulsif bozukluğa yatkınlık vereceğini düşünüyorum.
(12-03-2015 07:22 PM)cero Yazılan: [ -> ]Jupiter trine pluto açısının obsesif kompulsif bozukluğa yatkınlık vereceğini düşünüyorum.

plutonun kişisel gezegenlere açı yapıyor olması gerek diye düşünüyorum .) ve daha çok konsantrasyon yeteneği verecektir.Kare açısı zorlar.
(12-15-2015 09:05 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]
(12-03-2015 07:22 PM)cero Yazılan: [ -> ]Jupiter trine pluto açısının obsesif kompulsif bozukluğa yatkınlık vereceğini düşünüyorum.

plutonun kişisel gezegenlere açı yapıyor olması gerek diye düşünüyorum .) ve daha çok konsantrasyon yeteneği verecektir.Kare açısı zorlar.

Jupiter'in spesifik bir konu olmaksizin büyütme prensipli çalışmasını dikkate alıyorum. Tabii saturn tarafindan kistirilmamişsa.

Işıklardan Ay /pluto saplantili hale daha yatkin olmali.

Trine acinin ise, zaman zaman guney ay dugumu etkisi gosterdigini dusunuyorum. Caba gostermeden, kolayca, yani farketmeksizin oluvermesi. Bir tur kendini gorememe tuzagi kurabilir.

Konsantre yetenegi veriyorsa sahane.

Güc tabi, hassas bir konu. Hedefe yurumek icin de kullanabiliyorsun, yonetemeyince boguladabiliyorsun.
Bi merkür- pluto kadar olmasa da verecektir.Benim haritamda mevcut jüpiter pluto üçgeni.Farkında değil miyim aceba diye düşündüm şimdi Ay pluto karemden başımı kaldıramayıp da gülücük)) Ay- pluto derinlik veriyor bu güzel fakat duygusal saplantılar boğuyor.Ay pluto açısı ancak geçmişi anlayarak, serbest bırakarak en önemlisi affederek yumusuyor.
Belirli rahatsızlıklarda daha çok kare açı etkili oluyor zira bu açı mücadeleyi gerektiriyor.
(12-15-2015 10:24 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]Bi merkür- pluto kadar olmasa da verecektir.Benim haritamda mevcut jüpiter pluto üçgeni.Farkında değil miyim aceba diye düşündüm şimdi Ay pluto karemden başımı kaldıramayıp da gülücük)) Ay- pluto derinlik veriyor bu güzel fakat duygusal saplantılar boğuyor.Ay pluto açısı ancak geçmişi anlayarak, serbest bırakarak en önemlisi affederek yumusuyor.
Belirli rahatsızlıklarda daha çok kare açı etkili oluyor zira bu açı mücadeleyi gerektiriyor.

Ay pluto ücgenim yok ama gunes'im ve plutom akrep'te, affederek yumusama olayiyla ne kastettigini biraz anliyor olabilirim. Bi de asc basak olunca gecmisi unutmama, kusku, kuruntu, ayrinti, detayda bogulma falan bunlar karesiz karşıtsız yasamina oturuyor insanin. An'da kalmayi ogrenmek gerekiyor.

jupiter pluto ucgen'i hakkindaki fikrim teori tabi. Kareler mucadele veriyor dedigin gibi ama ben bu ucgen acinin cok da masum olmadigini dusunuyorum. (:
Gunes 150 pluto
Mars 150 pluto var pluto retro
Nasil bir dis görünüş verir bide etkisi nedir kisiye
PLÜTO-OPOZİSYON AY

Ağır akıl hastalıklarına, kişilik bozukluklarına, travmalara ve takıntılara sebep olan bir açıdır. Duygusal olarak kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Aşık oldukları zaman ihtirasla severler. Sevdikleri kişiyi elde edememeleri derin depresyonlara girmelerine neden olur. Bu açı kişiyi duygusal olarak çıkmaza sürükler ve intiharlara sebep olabilir. İntihar eden bir çok kişinin haritasında bu olumsuz açı yer almaktadır.

Merkür_Plüton Trini ( 120 )

Bu konum, çok yoğun konsantrasyon gücünü belirtir. Bilinmeyen, ya da çok az bilinen konularda araştırma yaparlar. Ölüm ve ölüm ötesini araştırmaya yönelik özel bir yetenekleri vardır. Bu açı, dedktifler, araştırmacılar ve mucitlerin doğum haritalarında görülür.

Venüs_Plüton sekstili ( 60 )

Çok yaratıcı ve yetenekli kişilerdir. Yoğun duyguları ve yüksek algı güçleri vardır. Karşılarındaki kişilerin davranışlarının altında yatanları görmeyi başarırlarsa, ilişkileri daha sağlıklı olur. Fiziksel güzellik çok çabuk başlarını döndürür. Fakat yüzeysel güzellikler üzerinde durmayıp hızla uzaklaşırlar.

Uranüs_Plüton Sekstili ( 60 )

Uranüsün başkaldırıcılığı ve Plütonun gücü, daha makul ölçülerde hayata geçirilebilir. Yeni projeleri hayata geçirmede isteklerini ve hırslarını dengelemeleri daha kolaydır. Çevrelerinde örnek kişi olarak gösterilebilirler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler