Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yıldız Haritasında Güçlü Gezegenleri Saptamak
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(12-04-2010 04:12 PM)miyase Yazılan: [ -> ]Bende en guclu gezegen kuskusuz Siron. Ama siron haricinde ikinci guclu gezegeni saptamak istiyorum, ama birturlu karar veremiyorum.
Saturn, jupiter, mars, pluto, ay?

Yardimci olabilecek var mi?

Jüpiter
(12-06-2010 01:34 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Şiron u nasıl tespit ettik Yıldırım...Yani güçlü konumda olduğunu bununla ilgili bir yazı var mı sitede?

Şu an içinde bulunduğumuz konunun ilk mesajında gerekli bilgi var.

şöyle demişim ;

* ağır hareketli gezegenler , kişisel gezegenlerle çok sayıda dinamik açı yapmışsa , harita içinde oldukça söz sahibi olacaktır.
ben güçlü gezegenimi bi türlü kestiremedim.haritamdaki güçlü elementi bile bulamadım"su olmadığı malesef kesinde".güneş venüs ve satürnüm koçta stelyuma sahip üstelik mars 1. ev.ama hem mars hem yükselen başak ve kavuşum açıları yok.başak marsı biraz zayıflatıyo.üstelik güneş venüs ve satürnle kavuşum halinde olduğu için onlarda güneş koçunu zayıflatıyo.sonra uranüs güçlü kova burcunda ve güneş-satürn-plüto 60 lığı jüpiter kovada kavuşumu ve mc trini var bu kadar.bulunduğu ev güçlü olduğu bi ev değil.başkada güçlü veya kendi evinde olan burç-gezegen yok.diğer gezegenlerle enerjisini birleştirmiş gezegen de yok.
(12-16-2010 12:09 AM)URANJÜP Yazılan: [ -> ]İş yerimize yardımcı elaman stajyer alırken sıkıntı yaratmaması açısından onun horoskopundaki kişisel gezegenlerinin benim 7. evdeki neptünün ve 8. evdeki ay'ıma olumsuz (kare veya kavuşum ) açısı yapmaması mı gerekir..

neptün konusunda haklı olailirsin. yanıltıcı olailir çnkü ama kavuşum açısı güzeldir. kare yada karşıt olmasın.
(12-16-2010 12:09 AM)URANJÜP Yazılan: [ -> ]İş yerimize yardımcı elaman stajyer alırken sıkıntı yaratmaması açısından onun horoskopundaki kişisel gezegenlerinin benim 7. evdeki neptünün ve 8. evdeki ay'ıma olumsuz (kare veya kavuşum ) açısı yapmaması mı gerekir..

şey sadece neptün etkileşimine bakarak işyerine alacağınız kişi hakkında ön değerlendirme yapmanız asıl yanıltıcı adım olabilir.
daha genel bir değerlendirme yapmanızı önerebilirim.
(12-18-2010 01:24 AM)URANJÜP Yazılan: [ -> ]İş yerimize yardımcı elaman stajyer alırken sıkıntı yaratmaması açısından onun horoskopundaki kişisel gezegenlerinin benim 7. evdeki neptünün ve 8. evdeki ay'ıma olumsuz (kare veya kavuşum ) açısı yapmaması mı gerekir..


Esas sorum bu şekildeydi Yıldırım Bey ; hatta kişinin güneşi 6. evimizdeki burçtan olması daha mı iyi olur .. diye soruma ekleyeyim... cevap verirseniz sevinirim..

Bu arada 7. evde retro neptün var ise ikili ilişkilerde ne anlama gelir ... bu ayrı bir soru tabi ki ...

şöyle cevap vereyim ; ben olsam önce o kişinin doğum haritasına odaklanırdım.

istikrar ve güvenilirlik sizin için birincil öncelikse toprak ve satürn ağırlıklı kişileri

özgüven , iletişim , hız ve insiyatif almak birincil öncelikse ateş ve hava elementi vurgularını tercih edebilirsiniz.

işini sahiplenmesi , bağlanması ve empati becerisi , duyarılık önceliğiniz ise ve özellikle yemek sektörüyle alakalı bir yer ise SU elementi ve AY vurgusunu arayabilirsiniz.

tabii bu yazdıklarım fikir verme açısından çok kaba sayılabilecek örnekler.

sizinle olan iletişiminde Güneşi yada Merkürü sizin Neptünle güçlü bağlantı kurmuşsa iyi niyetli olsa bile verimi düşebilir ( kafası karışabilir gülücük )
Öyle olsa bile çözüm olarak çok sık yan yana gelmezsiniz.

doğrudan Neptün açısı var diye güvenmemek önyargı olur bence.

diğer detaylarıda gözden kaçırmamak iyi olacaktır.
(12-19-2010 02:32 PM)serap Yazılan: [ -> ]Aşağıdaki kişinin haritasında en güçlü gezegen 1. Venüs , 2. Pluto'mu oluyor.

Nedeni ise; Venüs Terazi'de, Terazi burcunda stelyumu var.1. güçlü gezegen Venüs. Ve Terazideki stelyumunda ağır gezegen Pluto olduğu için 2. güçlü gezegen Pluto'mu oluyor?acaba

Yükselen burç Yay ve yöneticisi Jüpiter Aslan burcunda 9.evde güçlü konumda.

Neptün hem Asc üstünde yükseliyor hem Ay burcuyla kavuşum yapıyor hemde Marsla bağlantı yapıyor yani güçlü konumda.

Ve evet Terazi stelyumundan dolayı Venüste güçlü konumda.

Plütonun güçlü etkisinin pek görünür olduğunu sanmıyorum yani Plütonik özellikleri olsada bu kişiyle yakınlaştığında o plütonik özellikleri gözlemleyebiliriz.
(12-19-2010 04:36 PM)serap Yazılan: [ -> ]Anlıyorum teşekkür ederim Yıldırım

peki sen bu kişiyi ne kadar tanıyorsun , mesela doğum haritası bu kişinin hassas bir doğası olduğunu ve başkalarından kolay etkilenmeye müsait biri olduğunu gösteriyor.
ayrıca bakışları hülyalı olabilir mi gülücük
İşyerinden arkadaşım.

Aynen öyle bakışları hülyalı ama bakışları keskin ve etkileyici de yükseleni akrepte olabilir. Tam doğum saatini bilmiyor ve kolay etkilenen, hassas bir yapısı var doğru.
(12-19-2010 04:54 PM)serap Yazılan: [ -> ]İşyerinden arkadaşım, aramızda bir etkileşim var. gülücük

Aynen öyle bakışları hülyalı ama bakışları keskin ve etkileyici de yükseleni akrepte olabilir. Tam doğum saatini bilmiyor ve kolay etkilenen, hassas bir yapısı var doğru. Benim güneş yay, mars oğlağıma uyar mı diye düşünüyorum:S Sana istersen özelden resmini göndereyimgülücük

senin 7.ev Balık

kimlik açısından sana en uygun kombinasyonlar ; aslan , koç , başak , oğlak , yay.

tensel açıdan sana en uygun kombinasyonlar ; Mars İkizler , Mars Yay , Mars Aslan , Mars Koç , Venüs Yengeç , Venüs Oğlak , Venüs Boğa , Venüs Başak.

bu erkeğin Ay burcu Yay ( uyumlu ) + Mars burcu Aslan ( uyumlu )

ayrıca bu erkekte Neptün ( Balık ) özellikleride var ( 7.evine uygun )

Güneşleriniz arasında 60 derecelik uyumlu bağlantı var.

Senin Yay burcundaki Merkür-Venüs kavuşumun ile onun Terazi burcundaki Merkür-Venüs kavuşumu arasında da 60 derecelik uyumlu açılar var.

Elbette aranızda problemli açılarda var ve olmasıda iyidir , mükemmel uyum diye birşey varsa bile eminim sıkıcı olurdu gülücük

İlişki analizlerinde çiftlerin en çok ihtiyaç duyduğu 3-4 ana bağlantı varsa cevabım olumlu olur ve sizin aranızda bir kaç ana bağlantı var bu güzel.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Referans Adresler