Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #181
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Ağustos Haftası
Tansiyonun yüksek olacağı bir haftaya giriyoruz. Mars transitlerinin etkisi Pazartesi gününden itibaren belirgin bir şekilde kendisini göstermeye başlıyor. Ama haftanın en dikkat çeken olayları, Mars’ın Uranüs ile dik açı, Plüton ile karşıt açı yapacağı ve Ay’ın da bu üç gezegen arasında belli bir müddet için oluşan T-kareyi tetikleyecek olduğu Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerine denk gelecek gibi gözüküyor ...

Haftanın bu ilk yarısında tehlike ve risk içeren durum ve girişimlerden uzak kalmamızda, insan ilişkilerinde gerginlik yaratacak atmosfer oluşturmaktan kaçınmamızda, ekonomik anlamda da dikkatli olmamızda fayda var. Doğal afetlere, terör ve çatışma içeren gelişmelere, kaza riskine, iletişimsel sorunlara çok açık bir haftadayız. Hafta genelinde maksimum kuzey deklinasyonundaki hareketine devam edecek olan Mars kızgın, agresif ve kışkırtıcı yüzünü daha belirgin ve hızlı bir şekilde gösterecek. Cuma günü kısmi rahatlama devreye giriyor. Ama Cumartesi gecesi gerçekleşecek Dolunay, henüz duygusal anlamda dengeyi sağlamakta zorlanabileceğimizi işaret ediyor. Venüs’ü de karşıtlığın içine alan Dolunay, özel ve sosyal ilişkilerde zorlanmalara, kopuş risklerine ve abartılı duygusal çıkışlara işaret ediyor.



Pazartesi günü boyunca Yay burcunda ilerleyecek olan Ay haftaya hareketli başlayacağımızı gösteriyor. Sabah erken saatlerde kesinleşecek Venüs-Satürn altmışlığının Ay tarafından da tetiklenecek olması, özellikle öğle sonrasındaki saatlerde özel ilişkilerimizle ilgili konularda pozitif gelişmelerin ağırlık tutabileceğini, genel olarak ilişkilerimizde denge ve uyumu sağlayabileceğimizi gösteriyor. Akşam saatlerinde Ay-Venüs üçgeni ve ardından Ay-Güneş üçgeni etkinleşecek. Mars’ın sert açıları yüzünden haftanın gergin akışına nazaran, en azından bugün olayları daha ılımlı ve dengeli yönlendirme şansımız var. Kadın-erkek ilişkilerinde, otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkilerde olumluya yönelik gelişmeler yaşayabiliriz. Öte yandan, Merkür-Neptün karşıtlığı kesinleşiyor ve bu karşıtlık yanılgı, hayal kırıklığı, yanlış yönlendirilme riski taşıyor. Merkür’ün geri harekette olduğunu da işin içine katarsak, kararlarımızda çok dikkatli olmamız gerektiğini hatırlayabiliriz. Önemli imzalar, anlaşmalar için pek de ideal bir günde sayılmayız!



Salı gününün büyük çoğunluğunda Ay Yay burcunda hareket ediyor. Ay’ın günün büyük çoğunluğunda majör açısı yok. Bu yüzden duygularımızın yönünü kestirmekte, netlik kazanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinden itibaren netlik kazanmaya başlıyoruz. Ay-Merkür arasındaki olumlu açı, kendimizi ifade etmemiz konusunda destekleyici etki yaratıyor. Ama Merkür gerilemesini hesaba katmayı unutmamak gerekiyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün altmışlığı, duygularımızın öne çıkacağı, romantik etkilere açık olacağımız, artistik ve sanatsal yaratıcılığımızı aktif bir şekilde kullanabileceğimiz, ruhsal konulara ve çalışmalara yönelmek için ideal saatlerde olacağımızı gösteriyor. 23:25’te boşluğa girecek olan Ay, 23.38’de Oğlak burcuna giriş yapıyor ve riskli zamanlar iyice etkinleşmeye başlıyor. Gün boyunca etkin olacak en önemli açı Mars-Uranüs karesi olacak. Günün genelinde karşı çıkış ve isyan enerjisi taşıyan, kaza ve şiddete yönelik etkilerin aktif olacağını, ama özellikle Ay’ın Oğlak burcuna geçiş yapacağı gece saatlerinden itibaren gergin etkilerin devreye gireceğini söyleyebiliriz.



Çarşamba günü boyunca Oğlak burcunda ilerleyecek olan Ay, ekonomi ve iş dünyasıyla ilgili konuların, maddi güvence arayışı ve olayları kontrol etme arzusunun öne çıkacağı bir günde olacağımıza işaret ediyor. Sabah erken saatlerde Ay-Uranüs karesinin duygusal anlamda patlayıcı, aniden ortaya çıkan ve nereye gideceği belli olmayan durumlar yaratan etkileri aktif olacak. Bu açının hemen ardından Ay-Mars karşıtlığı ve Ay-Plüton kavuşumu oluşacak. Sabah saatlerinde oldukça yüklü enerjiler ve sert etkiler var demektir. Gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse özel ilişkilerde türbülanslara açık bir güne başlıyoruz. Riskli ve tehlikeli işlerden, yatırım ve girişimlerden uzak durmamız yerinde olacak. Öğle sonrasında etkinleşecek Ay-Jüpiter üçgeni, tüm bu saydığımız konularda kurtarıcı ve toparlayıcı rol üstleniyor ama geç akşam saatlerinde Ay-Satürn karesinin gergin etkileri dengenin tekrar bozulmasına, duygusal anlamda depresifleştirici, engellenme ve başarısızlık hissi yaratan etkilerin ağırlık tutacağına işaret ediyor. Sevdiklerimizden destek bulmaya ve sevgi alışverişleri içerisinde bulunacağımız ortamlara yönelmemizde, bize yabancı ve gergin ortamlardan uzak kalmamızda, kendi içimizde dengeyi bulana kadar dış menşeli işlere kalkışmamamızda fayda var. Yollarda, trafik içerisinde, uçak veya diğer vasıtalarla yolculuklarda sorunlarla karşılaşılabilir. Doğal afetlere ve iletişim sorunlarına çok açık bir gündeyiz! 23:34’ten itibaren temel açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor.



Perşembe gün boyunca Oğlak burcunda ve boşlukta ilerliyor. Ay’ın boşlukta olması, şartların belirsiz kalabileceği, olayların nereye gideceğinin belli olmayacağı bir günde olacağımızı, somut ve kalıcı sonuç beklediğimiz projelerde önemli gelişmeler olmayacağını gösteriyor. Oğlak burcunun maddi ve ekonomiyle ilgili temaları ve şartları kontrol arzusunu gün boyunca ziyadesiyle hissedeceğiz. Çünkü Ay’ın en son açısı Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile oldu ve bu gezegen limit ve sınırlamaları, engellenme ve gecikmeleri, güvence ve kontrol arzusunu, gerçekçilik ve somutluk beklentisiyle oluşan sağlamcılık duygusunu temsil eder. Şartları stabilize etmenin, kontrole almanın zor olacağı bir gerçek. Zira Mars-Plüton karşıtlığının kesinleşeceği bir gündeyiz. Plüton, Mars gezegeninin üst oktavıdır; yani Mars etkisinin katlanmış ve etkinleşmiş halidir. Mars, fethetme güdüsü taşır ve mücadele edip galip gelme arzusu yaratır. Mars’ın sert açılarının egemen olduğu zamanlarda kavga ve çatışmaları, şiddet ve teröre yönelik olayları görürüz. Mars etkisini katlayacak olan Plüton ile karesi, şiddete yönelik olayların aktif olabileceği bir günde olduğumuzu, kıran kırana rekabetin, engel tanımazlığın, asiliğin, otorite ve güç çekişmelerinin devrede olacağını gösteriyor. Olayları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmamızda, başımızı derde sokması muhtemel olay ve kişilerden uzak kalmamızda fayda var. Yollarda, trafik içerisinde, uçak veya diğer vasıtalarla yolculuklarda sorunlarla karşılaşılabilir. Doğal afetlere ve iletişim sorunlarına çok açık bir gündeyiz!



Cuma günü 06:48’den itibaren Ay Kova burcuna geçiş yapıyor. Olaylara daha insani boyuttan bakabileceğimiz, idealist tavır ve girişimlere açık olduğumuz, yenilikçi ve liberal bakış açısı geliştirerek şartları daha doğru yönlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Öğle saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Uranüs altmışlığı da bu atmosferi destekliyor. Pozitife yönelten, sürpriz ve beklenmedik şekilde gelişebilecek olaylara açık bir gündeyiz. Yenilikler, yaratıcı fikirler, duygusal anlamda nedensiz coşkular günümüze renk katabilir. Ay’ın fazla açısı olmadığından, çok olaylı bir günde olmayabiliriz, en azından duygusal açıdan. Gece saatlerinde ise, yakınlaşan Ay-Jüpiter karesinin etkisiyle duygusal anlamda kendimizi daha coşkun ve heyecanlı, nedensizce iyimser hissedebiliriz. Ay-Jüpiter temaslarında duygular normalin üzerinde seyreder. Bu yüzden abartılı çıkışlar yapmaya da açık olabiliriz, dikkat!



Cumartesi günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Kolektif ve sosyal temaların ön plana çıkacağı, organizasyonların ve arkadaş toplantılarının aktif olacağı, oldukça hareketli ve tempolu bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn üçgeni, duygusal sakinliği ve dengeyi sağlayabileceğimiz, şartları daha dengeli yönlendirebileceğimiz, kontrol ve güveni sağlayabileceğimiz saatlerde olacağımızı gösteriyor. Günün büyük çoğunluğunda bu etkiler geçerli olacak. Ama akşam saatlerinden itibaren denge bozulmaya başlıyor. 21:57’de Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, biraz öncesinde Ay’ın karşıt açı yapacağı Venüs’ü de içerisine alıyor; özel ve sosyal ilişkilerde zorlanmalara, kopuş risklerine ve abartılı duygusal çıkışlara işaret ediyor. Bu yüzden, ilişkilerimizde atacağımız adımlara ve sözlerimize dikkat etmemizde, yeme içme konularında abartılardan uzak kalmamızda fayda var. Parasal konularda da abartılara, lüks tüketime yönelik dengesiz harcamalara açığız. Estetik ve güzelliğe yönelik temalarda da stresler yaşanabilir. Dolunay civarında, daha evvelce giriştiğimiz projelerin sonuçlarını ürün olarak alırız. Yaratıcılık da yüksektir. Bundan istifade edebilir, zihnimizi yaratıcı projelere yönlendirebiliriz.



Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Kova burcunda hareket ediyor. Sosyal içerikli ve insani konuların, yardımlaşma ve organizasyon temalarının vurgu kazanacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde Ay-Merkür karşıtlığının iletişimsel sorunlara, yanlışlıklara, yanlış anlaşılma ve yanıltılma, yanlış yönlendirilme riskine, kararsızlıklara açık tutan etkileri devrede olacak. Bu yüzden bu saatlerde ve Ay’ın Neptün ile karşıt açıda olacağı öğle saatlerinde de geleceğe yönelik net ve kesin kararlar almamamızda fayda var. Zihinsel anlamda kendimizi toparlamamız, kafamızı netleştirmemiz zor olabilir. Öte yandan, ruhsal çalışmalara yönelmek, hayal gücümüzü geliştirecek dergi, sinema, yazı, sanatsal içerikli temalara yönelebiliriz. Meditasyon gibi zihin boşaltmaya yönelik çalışmalar yapabiliriz. Hayal gücümüzün çok aktif olacağı bu zamanları yaratıcı esinlenmelere yöneltebiliriz. 15.26’da boşluğa girecek olan Ay, kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 15.55’te Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu saat sonrasında olayları akışına bırakmakta, olduğu gibi kabullenmekte zorlanmayacağız. Duygusal temaların ve fedakarlıkların öne çıkacağı, sezgilerimizin ve hayal gücümüzün bizi yönlendireceği akşam saatleri bizi bekliyor…



Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…



Öner DÖŞER

8 Ağustos 2011, Pazar

Ayvalık
08-07-2011 12:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Ağustos Haftası - Derin - 08-07-2011 12:07 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,530 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,643 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 681,342 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,722 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,202 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,418 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,356 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,473 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,724 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 27,113 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir