Değerlendir:
  • 33 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Yazar Mesaj
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Tutulmalar

2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek

4 Ocakta oğlakta parçalı güneş tutulması. Türkiye’den izlenecek

1 Haziranda İkizler burcunda parçalı Güneş tutulması: Türkiye’den izlenmeyecek

15 Haziranda Yay burcunda tam Ay tutulması : Türkiye’den izlenecek

1 Temmuzda Yengeç burcunda parçalı Güneş tutulması. Türkiye’den izlenmeyecek

25 Kasımda Yay burcunda parçalı Güneş tutulması. Türkiye’den izlenmeyecek

10 Aralıkta İkizler burcunda tam Ay tutulması. Türkiye’den izlenmeyecek

Merkür gerilemeleri

31 Mart-23 Nisan arasında Koç burcunda

3 Ağustos-27 Ağustos arası Başak ve Aslan burçlarında

24 Kasım-14 Aralık arası Yay burcunda

Ağır hareket eden gezegenlerin devinimleri

Pluton: 2011 yılı boyunca Oğlak burcunda seyrine devam edecek, 9 Nisan-17 Eylül arasında retro (gerileme)

Neptün: Kova burcunda 2011 yılına başlayan Neptün 5 Nisanda Balık burcuna geçiş yapacak. 3 Haziran- 10 Kasım arasında retro hareketinde olacak ve 5 Ağustosta tekrar Kova burcuna geçecek, 2011 yılını Kova burcunda tamamlayacak.

Uranüs : 2011 yılına Balık burcunda başlayacak, 12 Martta Koç burcuna geçecek. 10 Temmuz -10 Aralık arasında retro hareketinde devam ederek yılı Koç burcunda tamamlayacak.

Satürn: 2011 yılına Terazide başlayacak 28 Ocak- 13 Haziran arası Terazi burcunda retro hareketinde olacak ve yılı Terazi burcunda tamamlayacak.

Jüpiter: 2011 yılına Balık burcunda başlayacak, 23 Ocakta Koç burcuna, 5 Haziranda Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Ağustos – 26 Aralık arasında Boğa burcunda retro yapacak ve yılı Boğa burcunda tamamlayacak.

MAYA
01-02-2011 02:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Öner Döşer

4 Ocak 2011 Salı günü Oğlak burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu her ne kadar parçalı bir tutulma ise de, Avrupa’da, Afrika’da, Asya’da ve Orta Doğu’da pek çok ülkeden görüleceği için, etkisi geniş alana yayılacak. Parçalı tutulma Avrupa, Afrika, Orta Asya’dan gözlemlenecek. Tutulma Türkiye açısından da çok önemli zamanlara işaret etmekte...

4 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, önümüzdeki yakın süreçte ekonomik ve sosyal alanlarda önemli değişimlere işaret ediyor. Oğlak burcu temel anlamda şunlarla ilişkilidir:



• Ekonomi

• İş dünyası ve dünya ticareti

• Devlet kurumları

• Politik düzen

• Hiyerarşik düzen

• Organizasyonlar

• Toplumsal prestij, saygı

• Kişisel kariyer ve disiplin



Medikal Astroloji’de Oğlak burcu aşağıdakilerle ilişkilidir ve bu burçta tutulma gerçekleşiyor olması, sayacağımız vücut bölgelerinde mevcut sorunları ortaya çıkartabilir:



• İskelet sistemi ve ön hipofiz bezi

• Çürükler, düşme, kırıklar

• Kemik-eklem rahatsızlıkları

• Dizlerde sorunlar, romatizma

• İşitme, diş sorunları
01-02-2011 03:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Tutulmayı Geniş ve Önemli Bir Yelpaze İzleyecek



Bu her ne kadar parçalı bir tutulma ise de, Avrupa’da, Afrika’da, Asya’da ve Orta Doğu’da pek çok ülkeden görüleceği için, etkisi geniş alana yayılacak. Parçalı tutulma Avrupa, Afrika, Orta Asya’dan gözlemlenecek. Bu şartlarda en çok bu bölgelerdeki ülkeler üzerinde ekonomik, siyasal, kültürel ve jeofiziksel etkiler ortaya çıkarması beklenir. 13 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek tutulmanın tetiklediği ülke ve şehirlerin astrolojik haritalarından bazıları:



* ABD (Güneş)
* Avustralya (Güneş)
* Burma (Güneş)
* Cezayir (Güneş)
* Filipinler (Güneş)
* Haiti (Güneş)
* Irak (Satürn)
* İngiltere (Güneş)
* İskoçya (Mars)
* İspanya (Ay)
* Küba (Güneş)
* Kosova (Ay)
* Libya (Uranüs)
* Los Angeles (Mars)
* Makedonya (Merkür)
* New York (Güneş)
* Rusya (Uranüs)
* Türkiye (Plüton)
* Yunanistan (ASC, Satürn)

4 Ocak 2011 tarihinde gerçekleşecek parçalı Güneş tutulması Avrupa, Asya ve Orta Doğu’daki pek çok önemli ülkeden, Kahire, Kudüs, Tahran, Ankara gibi önemli kentlerden gözlemleneceği için, Mısır, İsrail, İran ve Türkiye gibi Orta Doğu’nun önemli ülkelerinin ilişkileri üzerinde önemli gelişmelerin ortaya çıkacağını gösterecek. Türkiye astrolojik haritasının uluslar arası ilişkileri temsil eden 7. evini etkileyecek bu tutulma, bizim için dış ilişkilerin ne denli önemli olacağının açık bir işaretçisi durumunda.



Tutulma anının gezegen izdüşümlerine baktığımızda, Roma üzerinden ASC-Neptün hattının, İstanbul üzerinden ASC-Jüpiter-Uranüs hattının, Ankara üzerinden MC-Kuzey Ay Düğümü hattının, Bağdat üzerinden DSC-Satürn ve MC-Güneş-Ay hattının, Tahran üzerinden MC-Mars hattının, İsrail-Beyrut üzerinden MC-Plüton hattının geçmekte olduğunu görüyoruz.

Roma üzerinde ASC-Neptün hattı: Buradaki toplumda daha mükemmel olmak ve kendi imajını yenilemek isteği ortaya çıkabilir. Sanat, moda gibi alanlarda belirgin başarılar ve yaratıcılık ortaya çıkabilir. Öte yandan, netleşme eksikliği ve kararsızlık yüzünden, fikirsel karmaşalar yaşanabilir. Sular, denizlerle ilgili sorunlar oluşabilir.



Ankara üzerinde MC-Kuzey Ay Düğümü hattı: Kadersel denilebilecek etkilerin öne çıkacağı kritik bir kavşakta olunduğunun çok önemli bir göstergesi. 2011’de Türkiye kilit konumda olacak.



Bağdat üzerinde DSC-Satürn, MC-Güneş, Ay hattı: Dış ilişkilerde zorlukları ve bunların üstesinden ancak istikrarlı ve güven veren bir politikayla gelinebileceğini gösteriyor. Toplum içinde huzur ve yardımlaşma arayışını gösterebilir. Ancak tutulma haritasında Ay ve Güneş’in Mars-Plüton orta noktasında olması, patlamalara, kargaşalara, ve Güneş, Ay her ikisi de toprak elementinde olduğundan kalıcı değişimler bırakabilecek afetlere, yıkıcı etkilere işaret edebilir.



Tahran üzerinde MC-Mars hattı: Mars MC’de cesaretli atılımlar getirebilir, haritada Oğlak’ta en güçlü olduğu dereceye (19 derece Oğlak) yakın bir pozisyonda. Aynı zamanda halkın birikmiş agresyonunu ve savaş isteğini de gösterebilir.



İsrail-Beyrut üzerinde Plüton-MC’de: İdari alanda ve geleceğe yönelik hedeflerde köklü değişimleri ve bunu gerçekleştirme uğrunda yaşanacak güç çekişmelerini gösterebilir. Plüton MC-IC hattında coğrafi değişimlere neden olabilen büyük çaplı afetler verebilir…

ÖNER DÖŞER
01-02-2011 03:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Tutulmanın Tetiklenme Zamanları



Önemli tutulmaların gökyüzünde bir çentik bıraktıkları söylenir. Sonraki dönemlerde bu hassas noktaya gelen transit ve ilerletmeler tetikleyici etki yaratabilirler. Her gezegen bu süreci kendi doğasının özelliklerine yönelik olarak etkiler.



Güneş: liderlik, otorite ve güç çekişmesi



Merkür: İletişimsel konular, haberleşme, önemli konuşmalar, eğitim, kısa yolculuklar



Venüs: Uzlaşma, diplomasi, insanlar arasındaki sevgi ve barışa yönelik konular



Mars: Mücadele, rekabet, çatışmalar, büyük gerginlikler, savaşlar



Jüpiter: İnançlar, ahlaki ve etik değerler, hukuksal konular, uzun yolculuklar



Satürn: Engeller, eleştiriler, sorumluluklar, gecikmeler



Önümüzdeki yaklaşık bir yıllık süreç içerisinde tutulmanın önemli transit gezegenler tarafından tetikleneceği tarihleri aşağıya sıralıyorum:



26 Mart 2011: Jüpiter

7 Nisan 2011: Satürn

19 Nisan: Mars

16 Ağustos: Satürn

24 Ağustos: Mars

Türkiye
Oğlak burcundaki bu tutulma Türkiye’nin gücünü daha etkin bir şekilde koyması zamanına işaret ediyor. Tututulma anına yönelik Ankara için çizilmiş astroloji haritasında Güneş-Ay kavuşumunun ve çok sayıda gezegenin yüksek yerleşimde olduğunu görüyoruz.

Öte yandan, açık düşmanlıklara, eleştirilere, saldırılara da açık olacağımız bir süreçteyiz. Çünkü geleceğe yönelik hedeflerde yeniden yapılanma, kendini dönüştürme ve güçlenme, güçlü ittifaklar içerisine girme, uluslar arası alanda saygınlık ve başarı, dikkat çekme dönemindeyiz. Buna karşı çıkanlar, kıskançlıklar, liderlik çekişmeleri, dış alandan bazı baskılar, dış tehditlere açıklık, bölgede savaş rüzgarı estirecek gelişmelerle karşılaşmamız da gayet olası gözüküyor. Genel anlamda refah görüntüsü, halkın iyimserliğinin artması, yenilenme enerjisi, Türkiye büyüyor imajının giderek artması, ülke giderek yıldızlaşabilir ve şimşekleri üzerine çekebilir. Tutulma haritasını TC astrolojik haritası üzerinde değerlendirdiğimizde tüm bunları açıkça görebiliyoruz.
Bu tutulmanın etkilerini hissedeceğimiz yılın ilk yarısında Türkiye için olumlu etkiler ağırlıkta gözüküyor. Beklenmedik şans ve fırsatlar yakalayabiliriz. Yeni gruplar, ittifaklar içerisinde olma, dost ülkelerden destekler, Meclis’ten olumlun yasaların geçmesi, AB’ye alternatif bir gruplaşma içerisinde olma, Nato ve benzeri askeri ittifaklar içerisinde önem kazanma gibi faktörler devrede olacak. Dış ticarette başarı, ihracatta artış, dış ülkelerde atılacak önemli imzalar, ticari anlaşmalar, eğitimde reformist hareketler, hukuki konularda olumlu etkilerin ağırlık kazanması (problemli zamanlar var) olasılıkları ağırlık kazanıyor. Bilimsel alanda önemli gelişmeler, keşifler ve icatların artması, eğitimin iyileştirilmesi gibi olumlu etkiler de var.



Fakat öte yandan iç sorunlar, gerginlikler, etnik kamplaşma ve kutuplaşma riski, terör (özellikle Şubat sonu, Mart), doğal afetlerde artış, olumsuz hava koşulları, topraklar ve ziraatta sorunlar da devrede olacak. Tutulma, TC astrolojik haritasının 7. Evi üzerine, 1. Evdeki Plüton’un tam karşısına denk düşüyor. Pek tabii ki bu hiç de rahat bir yerleşim değil. Oldukça riskli ve tehlikeli durumlara da işaret ediyor. Plüton masif enerjileri temsil eder ve ülke haritalarında tetiklendiğinde, yıkıcı sonuçlar ortaya çıkarabilir, çok sayıda insan sert etkilerle karşılaşabilir. Tutulma haritasının Satürn derecesi de TC astrolojik haritasının Plüton derecesini birkaç derece toleransla uzaklaşan açıyla tetikliyor. Ayrıca transit Güney Ay Düğümü de, TC astrolojik haritasının Ay derecesi üzerine ilerlemekte. Tüm bunlar ülkemiz insanlarının zarar göreceği durumlara işaret edebilir. Doğal felaketlerde artış yaşanması beklenen bu süreçte, yıkıcı etkiler bırakacak durumlarla karşılaşma riskimiz mevcut!
Bu şartlarda tutulmanın en önemli tetikleri alacağı şu tarihlerde dikkatli olmak gerekiyor:



26 Mart 2011: Jüpiter

7 Nisan 2011: Satürn

19 Nisan: Mars

16 Ağustos: Satürn

24 Ağustos: Mars



Mart ayı başlarında transit Uranüs ve Güney Ay Düğümü TC astrolojik haritamızın Ay derecesini, transit Plüton TC astrolojik haritamızın Mars derecesini ve 7. Ev derecesini, ay sonlarına doğru da transit Satürn TC astrolojik haritamızın Plüton derecesini tetikleyecek. Bu tarihler açık düşmanlıklara, hatta savaş rüzgarı bile estirecek cinsten gerginliklere ve tüm bunların yanı sıra, doğal afetlere çok açık gözüküyor. 2011 yılı Nisan ayı başları da, ÖZELLİKLE de 3-4 Nisan civarındaki günler dikkatimi çekiyor. Çok dikkatli olmamız, kendi içimizde birlik ve beraberlik oluşturmamız, hepimizin hayrına bir gelecek için iyice kenetlenmemiz gerekiyor.



Öner DÖŞER

2 Ocak 2011

ASTROLOJİ OKULU
[Resim: TUTULMATCTR.gif]
01-02-2011 03:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Tutulmalar yaklaşıyor

Yine bir tutulma mevsimine giriyoruz. Bu tabiri tutulmaların etkin olduğu dönem için kullanıyoruz. Güneş’in ay düğümüne 20 derece yaklaşması ile birlikte gerçekleşen her yeniay ya da dolunay, potansiyel bir tutulmadır ve 21 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay İkizler burcunda tam Ay tutulmasına neden olacaktır. Ardından bu kez 4 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeniay kısmi bir Güneş tutulması meydana getirecektir. Tutulmalar tetik etkisi yaratan önemli transitlerdir. Hayatımızda süregelen koşulları aniden değiştirerek, sanki bir domino taşı etkisi yaratır. Ay tutulmaları doğal olarak Güneş tutulmalarına eşlik ederler ve duygusal açıdan çok yüklü günler getirirler. Zira Ay tutulmaları her zaman dolunaya işaret ederler. Dolunay, bir olgunlaşma, sonuç alma ve hasat zamanıdır. Ay en parlak anındadır. Böyle zamanlarda duygusal açıdan tepe deneyimler, farkındalıklar ve değerlendirmeler yapılabilir. Bir bakıma Ay en büyük ayna görevini yapmaktadır. Bu gözle bakıldığında, 21 Aralık’ta İkizler burcunun son derecesinde gerçekleşen tutulma uzun zamandır Balık burcunun son derecelerinde yanyana gelen Jüpiter-Uranüs birleşimini tetikliyor olacak. Bu iki gezegen son zamanlarda sezgilerimize ani açılımlar ve uyanışlar getiren bir atmosfer yaratıyorlar. Balık esin ve ilhamla yakından ilişkilidir aynı zamanda tam olarak nereye gittiği de belli değildir. 21’inde meydana gelecek olan tutulma burcun son derecesinde olduğu için ani bitişlere ve sonlanmalara da işaret etmekte. Tutulmanın İkizler burcunda olması medyayı, gazeteciliği, haberleşmeyi, iletişimi, taşımacılığı ve yolculukları ilgilendiren konularda ani olaylara, haberlere neden olabilir. Bu haberler, olayları, yaşadıklarımızı çok daha farklı biçimde yorumlamamıza yol açabilecek. Aslında ortaya çıkan durumun ilk bakışta mantıksız sonuçlara yol açabileceğini, garip diyebileceğimiz koşullar yaratabileceğini söyleyebiliriz. İletişim gezegeni Merkür’ün de bu dönemde geri harekette olması bolca karmaşa, yanlışlıklar ve iletişim alanında aksamalara yol açabilecek güçte görülüyor.

4 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ise kuzey ay düğümü çevresinde meydana geleceği için, Aralık sonunda ve Ocak ayı başında hayata daha gerçekçi, profesyönel ve sorumlu bir bakış açısı ile bakmamızın yararlı olacağını göstermekte. Bu dönemde, kariyerimize, iş hayatımıza ilişkin konularda disiplinli ve kontrollü bir yaklaşıma ihtiyacımız olacak. Aşırı hassasiyet ya da çocuksu yaklaşımlardan, kaprislerden çok plana ve sisteme ihtiyacımız olacak. Oğlak burcundaki Güneş tutulması özellikle siyasi alanda, içerisinde diplomasinin dikkat çektiği alanlarda ani gelişmelere ve bazı krizlere de işaret edebilir. Bu tutulma anında Terazi (Diplomasi, denge ve anlaşmalar) burcundaki Satürn’ün tutulma ile kare açı içerisinde olması gerek toplumsal alanda, gerekse kendi kişisel ilişkilerimiz çevresinde gerçekçi ve dikkatli olmayı öğütlüyor. Zira ilişkilerimizde yaşadığımız yıpranmalar yüzünden bazı önlemler almanın ve geleceğe yönelik sorumlu bir bakış açısının ağırlık kazanacağını, hatta zorunlu hale geleceğini göreceğiz. 4 Ocak’ta gerçekleşecek tutulma ülkemizin dış politikasını ve diplomatik ilişkileri çok daha hassas bir süreçten geçireceğe benziyor. Önümüzdeki günlerde anlaşmalar ve ortaklaşa konularda stratejik değişiklikler, zorunlu manevralar öne çıkabilir. Sonuçta, duygularımızı bir kenara koyabilmeli ve sabırla çalıştığımız, çaba gösterdiğimiz alanlara odaklanmalı, ilişkilerimizi de gözden geçirmeliyiz.

Hakan Kırkoğlu
01-02-2011 03:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
Yakın zamana dair nerdeyse tüm tutulma yazıları eklendi ve içimiz dışımız tutum tutum tutuldu , forumu açtığımda ilk konular içinde tutulma ya da senelik burç analizleri görünce forumdan çıkış yapmak geliyor içimden , baydı yani..

Süpervisör arkadaşlar bundan sonrası için tutulma yazıları ve senelik burç analizleri üzerine eklenen mesajları direkt silelim.

Konuyu merak edenler , son günlerde eklenen yazıları okuyabilir.

01-02-2011 04:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
(01-02-2011 04:10 PM)Yıldırım Yazılan:  Yakın zamana dair nerdeyse tüm tutulma yazıları eklendi ve içimiz dışımız tutum tutum tutuldu , forumu açtığımda ilk konular içinde tutulma ya da senelik burç analizleri görünce forumdan çıkış yapmak geliyor içimden , baydı yani..

Süpervisör arkadaşlar bundan sonrası için tutulma yazıları ve senelik burç analizleri üzerine eklenen mesajları direkt silelim.

Konuyu merak edenler , son günlerde eklenen yazıları okuyabilir.

gülücük
01-02-2011 04:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #8
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
(01-02-2011 04:10 PM)Yıldırım Yazılan:  Yakın zamana dair nerdeyse tüm tutulma yazıları eklendi ve içimiz dışımız tutum tutum tutuldu , forumu açtığımda ilk konular içinde tutulma ya da senelik burç analizleri görünce forumdan çıkış yapmak geliyor içimden , baydı yani..

Süpervisör arkadaşlar bundan sonrası için tutulma yazıları ve senelik burç analizleri üzerine eklenen mesajları direkt silelim.

Konuyu merak edenler , son günlerde eklenen yazıları okuyabilir.

Hımmss Tutulmalar seni sonunda tuttu sanırım puhaha3 puhaha3 puhaha3
01-02-2011 04:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
(01-02-2011 04:33 PM)Messa Yazılan:  
(01-02-2011 04:10 PM)Yıldırım Yazılan:  Yakın zamana dair nerdeyse tüm tutulma yazıları eklendi ve içimiz dışımız tutum tutum tutuldu , forumu açtığımda ilk konular içinde tutulma ya da senelik burç analizleri görünce forumdan çıkış yapmak geliyor içimden , baydı yani..

Süpervisör arkadaşlar bundan sonrası için tutulma yazıları ve senelik burç analizleri üzerine eklenen mesajları direkt silelim.

Konuyu merak edenler , son günlerde eklenen yazıları okuyabilir.

Hımmss Tutulmalar seni sonunda tuttu sanırım puhaha3 puhaha3 puhaha3

daha öncede ifade etmeye çalıştım , tutulmanın etkileri evet vardır ama bu kez abartıldığını düşünüyorum.
belki abartılmasında Susan Miller'in medyatik rolünün payı vardır.

01-02-2011 04:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #10
RE: 2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek
(01-02-2011 04:43 PM)Yıldırım Yazılan:  daha öncede ifade etmeye çalıştım , tutulmanın etkileri evet vardır ama bu kez abartıldığını düşünüyorum.
belki abartılmasında Susan Miller'in medyatik rolünün payı vardır.

Haklısın Yıldırım. Şimdi tüm tutulmaları didik ediliyor. Susan Miller dünyadaki yeri konusunda pek bilgim yok ama dünya üzerinde en rahat olabileceği ülke olarak Türkiyeyi söylüyordu bir röpartajında burada her daim prim yapar yanigülücük)
01-02-2011 04:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Venüsyen Tutulma 4 Haziran 2012 zeynepece 5 8,623 06-06-2012 03:12 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,147 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,685 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,033 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,232 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,392 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,657 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir