Değerlendir:
  • 20 Oy - 2.85 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Yazar Mesaj
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #11
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Gerard Butler


[Resim: 686.jpg]

Haritası; http://www.astrotheme.com/portraits/P7rMh6c7jnAd.htm

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
08-14-2011 01:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Akrep olsun çamurdan olsun renkli göz bile batmıyordil çýkarma
08-14-2011 03:09 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
hilal-e Çevrimdışı
Merkury Vip
*****
Merkury Vip
lt=
Mesajlar: 134
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #13
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Yinemi Gerard? gülücük

Bu oyuncuyu çok beğiniyorum, uyunculuğunu yani. Romantik filimlerde olsun action olsun hepsine çok yakışıyor. Şiveside çok tatlı dil çýkarma

http://imageshack.us/photo/my-images/812...16923.gif/
08-16-2011 06:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #14
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Aaron Stainthorpe.

My Dying Bride isimli doom metal grubunun vokal kadrosunda.
Hangi şehirde doğduğuna dair bilgi bulamadım.Yoksa haritasına bakmayı çok isterdim.

Ama şu fotoğrafta resmen Akrep'im diyor.

http://b1110.hizliresim.com/11/10/3/11544.jpg
10-03-2011 08:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #15
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
http://www.astrotheme.com/celebrites/dom...rpio/1.htm

akrep burcu vurgusu

http://www.astrotheme.com/celebrites/dom...s/h8/1.htm

8.ev vurgusu
03-19-2012 03:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #16
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
http://www.astrotheme.com/astrology/Lourdes_Benedicto

[Resim: gf181.jpg]

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
11-30-2012 09:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #17
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
19 Kasım 1979 Melike Öcalan

[Resim: gmqj1.jpg]


Alıntı:"Bir yaranın gereğinden fazla yası tutulmaz, kangren olur. Sen çok uzun süre yas tutuyorsun." Cem’in bana ilk söylediği cümledir mesela. Aynen doğrudur. Ben biraz acıların suyunu çıkarırım da, sen bunu hemen nasıl anladın be adam! Bu yüzden benim için enteresan.

SEVGİLİM OLACAK KİŞİYE ÇOK ZOR GÜVENİRİM!

Ne gariptir ki, bu tür anlamsız söylemler, ‘ilgi gösterme’ şekli olarak algılanabiliyor çoğu kişi tarafından.

Aynen… Belki de bu onun bir biçimde ilgisini gösterme şekliydi. Benimse, görmen lazım, dünya başıma yıkıldı! İçimden sürekli şu cümleyi kuruyordum; etinle, kemiğinle yanımdayken kimi kesebilirim? Sevgilim olacak kişiye çok zor güvenirim. Güvendiğimdeyse olumsuz bir şey yaptığında bile, bir sebebi vardır diye düşünürüm.
Yani benim ilişkimin temelini güven oluşturur.


SÖYLENEN BİR LAFA BİR HAFTA TAKILABİLİRİM. KAN KUSARIM, KIZILCIK ŞERBETİ İÇERİM!

Sizi neler demoralize eder? Ve toparlanma sürecinde yaptıklarınız…

Son yıllarda daha çok demoralize olmaya başladım sanırım. Farkındalık arttıkça sıkıntılarda çoğalıyor. Elinizi bir kere çimdiklerseniz bir şey olmaz. Aynı yeri kırk kere çimdiklerseniz çürür. Çürüyen bir yara sadece dokunsanız bile acır. Başınıza gelenler sizin dayanma gücünüzle doğru orantılı. Hayatta mutlak mutluluk diye bir şey yok. Yaşam denen şeyin doğasına aykırı. Ben Ege Bölgesi iklimi gibiyim. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıyım. (Kahkahalar…) Şaka bir yana sevdiklerime zarar gelme fikri beni demoralize eder. Korumacıyımdır. Başarısızlık, parasızlık ya da dünyevi şeylere çok takılmam. Onlar zaten hallolur. İnsana dair olaylar beni üzer. Söylenen bir lafa bir hafta takılabilirim. Kan kusarım, kızılcık şerbeti içerim. Görüp görebileceğiniz en hızlı toparlanan insanlardan biriyim. Birçok arkadaşım, ‘Senin yaşadıklarını biz yaşasak üstesinden gelemezdik, taş olsa çatlardı’ der. Bense bu sırada, dünyanın en mutlu insanı gibi dururum. Akrep burcuyum ve burcumun simgesi olan zümrüt-ü anka kuşuna benzerim. Hep küllerimden yeniden doğarım. Başarırım da... Yeniden başlamaya, baştan başlamaya çok alışığımdır. Yılmam, biraz yorulurum ama yılmam. Çünkü yaşamak zorundayım. Aslında zorundalıktan da yapmam bunu, tadını çıkarırım, yaptığım şeyi severim. Sevmeden hareket edemem zaten. Hazır değilsem eğer bir ilişkiye, işe veya yeni bir hayata, kabuğuma çekilirim, beklerim. Kendimi tanırım. Çünkü ‘-mış gibi’ yapamam ben. Beslenirim, temizlenirim ve yine çıkarım ortalığa. Çıktığımda da her şeyi coşkusuyla yaşamaya başlarım.

BİR GÜLÜŞÜN VEYA BİR SÖZÜN NE KADAR GERÇEK OLDUĞUNU HİSSEDERİM!

Ya mutlu olup, havalara uçmanızı sağlayacak olan şeyler?

Çoğu insanın küçük dediği şeylerden mutlu olurum. Bunu söylemek kolay tabii, herkes söyler. Ancak benimle yaşayanlar bunu bilir. Arkadaşlarımın seni avutuyorlar dediği şeyler mutluluk kaynağımdır. Ben bir gülüşün veya bir sözün ne kadar gerçek olduğunu hissederim. Çünkü hislerim kuvvetlidir. Ünlü bir çocuktum ve çocukluğumdan beri kendimi ifade etmekle geçti hayatım. Hocalarımın, okul arkadaşlarımın önyargılarını kırmaya çalışarak büyüdüm. Belki başkası takılmaz bu konulara ama benim önceliğimdir. Bu yüzden ben çabalamadan gerçek Melike’yi tanıyan insanlar beni çok mutlu eder mesela. Sonra bir de yaptığım işten ziyade, o emeğin karşılığını almak, başarısı
mutlu eder beni. Her türlü zorluğun üstesinden gelmenin en tatlı kısmı, bunu neden yaptığınızı görmek. Ve tabii ki aşk. Eğer havalara uçmaksa mevzu, şu anda benim havalara uçmamı sağlayacak şey aşktır. Ayrıca yemek yapmayı ve yemeği çok seviyorum. Seremonidir benim için. Kötü bir şey yediğimde mutsuz olurum.
Yüzmek beni çok mutlu eder, deniz tutkunuyumdur. Eski bir yüzücü olarak, yüzerken her şeyi unuturum. En yakın arkadaşımın oğlu Tarık benim terapimdir. Çok sıkıntılı bir günün sonunda yanına gider ve onunla uyurum. Uyandığımda dünyanın en mutlu insanıyımdır.
Arkadaşlarım benim seçtiğim ailemdir. Onlar sadece arkadaş ve dost değillerdir. Çok kişiyle görüşür, çok az insan alırım hayatıma. Ve kardeşim... Aramızda 16 ay var. Ancak annesi gibiyimdir. O’nun bir başarısı beni havalara uçurur. Çünkü Mert benim emeğimdir.
Karşılığını görmek beni çok mutlu eder. İyi insan olması gibi mesela.

KENDİMLE SÜREKLİ TARTIŞIRIM! KAVGAM, KALİBRE BİR RUHA SAHİP OLMAKLA İLİNTİLİ!

Kendinizle en çok hangi konularda takışırsınız?

Ben kendimle sürekli tartışırım. Sağıma soluma hiç bakmam, sadece kendimledir kavgam. Yüzme yarışmalarına ilk katıldığım zaman, kimler beni geçiyor diye kafamı kaldırıp baktığımda, kaybediyordum. Annem beni bu konuda uyardı. Sonra kendimle yarışmaya başladığımda birçok madalya aldım. Ancak şu dönemdeki takışmalarım biraz daha farklı. Ruhların devinimine, her seferinde daha yüksekten başladığına inanıyorum. Artık kavgam, kalibre bir ruha sahip olmakla ilintili.

Bale yaptınız, reklamlarda oynadınız. Eski yüzücüsünüz, kazandığınız ödüller var. Yazı yazmayı seviyorsunuz. Bilmediğimiz başka bir özelliğiniz var mı?

6 aylıkken konuşmaya başlamışım. Görüldüğü gibi bir daha susmamışım. (Gülüyor)

BENİ, SEVDİĞİM İNSANLARDAN ANCAK KENDİLERİ VAZGEÇİREBİLİR!

Hayatın size öğrettiği en önemli tecrübeler?

Hayatın bana getirdikleri ile ilgilenmekten çok, getirdiklerinden ne anladığımın önemli olduğunu öğrendim. Bazen çok önemli detayları ve hayatın bize sunduklarını kaçırabiliyoruz. Daha fazla anlamak ve tadına vararak yaşamak gerekiyor. Bunun dışında sabrın çok önemli bir şey olduğunu öğrendim. Atalarımız boşuna sabır üzerine o kadar söz söylememiş. Vazgeçmeye hazır olmadığımız hiçbir şeyi kazanamayacağımızı da öğrendim. Bir de tabii ki aile... Aile en büyük gerçeğimiz. Hayatı ikiye ayırıyorum; seçimlerimiz ve gerçeklerimiz. Ailemiz, çocuklarımız, mucizevi arkadaşlıklarımız ve yaşayabildiysek eğer, gerçek aşklarımız hayattaki seçimlerimiz değildir. Onlar tesadüf değillerdir ve onlar bizim gerçeklerimizdir. Onlarla sınanırız hayatta, sizi ilgilendirmeyen insanlarla sınanamazsınız. O insanları kolayca hayatınızdan çıkarırsınız. Fakat gerçekleriniz sizi siz yapan kişilerdir. Kendinizden kaçamadığınız gibi onlardan da kaçamazsınız. Beni, sevdiğim insanlardan ancak kendileri vazgeçirebilir. Hiçbir dış etken ya da üçüncü şahıs buna sebep olabilecek kadar güçlü değildir. Kısacası insanın çok değerli olduğunu öğrendim. Öldüğünüzü yakınlarınız ve arkadaşlarınız bilmiyorsa ölmüş bile sayılmazsınız, değil mi?

BEN GÜÇLÜYSEM KARŞIMDAKİ ERKEK ZAYIF OLAMAZ!

Peki, Melike’nin gönül tahtına oturacak Sultan Abdal’ın nasıl biri olması gerekiyor?

Kesinlikle çok güçlü biri olması gerekiyor. Güç derken, güçlü görünen güçsüzlerden bahsetmiyorum. Eviyle, arabasıyla, mesleğiyle, titriyle veya şöhretiyle güçlü olmamalı insan. O’nu anlatan özellikler sadece bunlarsa eğer vay haline! Bunların hepsi elinden alındığında çırılçıplak kalıyorsa, başka güzellikleri, değerleri yoksa karakterindeki zaafiyetleri görürsem soğurum ben. Çünkü ben iyiyi de, kötüyü de yaşadım ve duruşum hiç değişmedi. Zordu ama değiştirmedim. Ben güçlüysem karşımdaki erkek zayıf olamaz.
Gelişmiş olmalı, yerinde saymamalı, değişime açık olmalıdır. Hem karakter hem birikim olarak hayranlık duymalıyım. Bir saatlik konuşmanın içerisinden tek bir kelime seçerim ben ve o kelime bana o adamı anlatır.


http://www.sacitaslan.com/roportaj-melik...37239.html

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
12-06-2012 05:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #18
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
ay akrep işçinde geçerlimidir peki..hemde plutoyla kavuşan ay akrep gülücük
12-06-2012 05:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #19
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
(12-06-2012 05:12 PM)ekinoks Yazılan:  ay akrep işçinde geçerlimidir peki..hemde plutoyla kavuşan ay akrep gülücük

erkek kadın ayrımı yapayım mı gülücük

Bizi başınızdan geçenler değil kafanızdan geçenler ilgilendirir..
. .. . . ... .. .. ...
.. .
. .. . ... .
. . ..
12-06-2012 05:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #20
RE: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
(12-06-2012 05:17 PM)Lajâ Yazılan:  
(12-06-2012 05:12 PM)ekinoks Yazılan:  ay akrep işçinde geçerlimidir peki..hemde plutoyla kavuşan ay akrep gülücük

erkek kadın ayrımı yapayım mı gülücük

yapgülücük
12-06-2012 05:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Akrep Burcu ve Psikopatoloji Lajâ 1 9,802 05-01-2019 01:48 AM
Son Mesaj: cancer123
  Akrep Burcu Erkeği Angel 54 74,457 09-07-2018 01:28 AM
Son Mesaj: justicee
  Akrep'ten Dersler Yargıç 31 41,773 03-27-2018 01:39 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Bir adamın dilinden Akrep Kadını... katmer 28 35,805 03-26-2017 05:31 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Akrep Burcu ve Akreplerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,604 02-06-2015 02:23 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Akrep Burcu ve Özellikleri ay_se 71 91,655 08-23-2014 12:55 AM
Son Mesaj: Marie
  DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU Tuğçe 21 33,618 02-22-2013 02:49 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Gücün Karanlık Tarafı : Akrep raisisset 35 47,653 12-02-2012 03:19 AM
Son Mesaj: UquRx
  Akrep Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,247 05-05-2012 11:12 PM
Son Mesaj: Jackal
  Suyun Buz Hali;Akrep katmer 17 22,593 04-22-2012 11:16 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir