Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #107
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası
Önemli zamanlardan geçmekteyiz. Hafta boyunca Merkür, Venüs ve Jüpiter Koç burcunda çok yakın derecelerde ilerliyorlar ve bilinçsel gelişimimizin önemli bir sürecinden geçmekte olduğumuza işaret ediyorlar. Dizilime birkaç derece toleransla Mars da katılıyor. Çarşamba günü Merkür, Venüs ve Jüpiter 24 derece Koç burcunda kavuşum yapıyorlar ve kişisel gelişimimizin önemli bir sürecinden geçmekte olduğumuza, bu kavuşumu bilinçle ilişkilendirilen Koç burcunda gerçekleştirerek adeta hayatımızda yeni açılacak bir pencere ya da perspektife, içsel veya dışsal anlamda yeni bir şeylerin açığa çıkacağına işaret ediyorlar. Bu dikkat çekici günde Mars da Koç burcunun son derecesinde bulunacak ki, son dereceler çoğunlukla kritik görülür ve kriz işaretçisidir ...

Koç burcu öncü burçların en öncüsüdür ve bu burçta birbirlerine yakın ilerleyen bu gezegenler, yeni gelişecek durumların, bilimsel keşif ve buluşların, yaratıcı etkilerin yanı sıra, politik alanda oldukça net ve kararlı, ama bir o kadar da aceleci ve riskli adımların atılabileceği, aşırı cesaretlendirici etkileri sayesinde kontrolsüz, agresif ve fanatikçe girişimlerin yapılabileceği bir haftada olduğumuzu gösteriyorlar.

Etkin doğal afetlerin bazılarının da gezegen dizilimleri dönemlerine denk geldiği biliniyor. Bu şartlarda bu türde risklerin de bulunduğundan bahsetmek durumundayız. Mayıs ayının ilerleyen günlerinde bu kez Merkür-Venüs-Mars kavuşumu bu kez Boğa burcunda birlikte ilerleyecekler. Bu dizilimle ilgili olarak en dikkatimi çeken günler bir müddettir önemle vurguladığım 16-22 Mayıs tarihleri arasında…

Pazartesi gününün ilk yarısında Ay Yengeç burcunda hareket ediyor. Duygusal çıkışlara yapmaya yatkın olacağımız öğle öncesi saatlerde gerek kişisel, gerek sosyal ilişkilerimizde dikkatli olmamızda fayda var. Özellikle de Ay’ın Mars ile doksan derecelik gergin açı yapacağı sabah saatlerinde, tartışma ve çekişmelere, kaza ve sakarlıklara açık olabiliriz. Riskli ve tehlikeli iş ve girişimlerden uzak kalmakta fayda var. 09:53’te Mars ile son açısını yaptıktan sonra boşlukta ilerleyecek olan Ay, 12:36’da Aslan burcuna giriş yapana kadar Mars’ın gergin ve kare açının huzursuz etkisini üzerinde taşıyacak. Ay’ın Aslan burcuna geçişiyle birlikte, öğle sonrasındaki saatlerde kendine güven ve idari becerileri öne çıkarma sayesinde başarı şansımız artıyor. Akşam saatlerinde Ay-Uranüs üçgeninin kendine güveni arttıran, yeniliklere ve keşifçiliğe açan etkileri devreye giriyor. Kendimizi daha heyecanlı ve hayat coşkusuyla dolu hissedeceğimiz bu saatlerde, alternatif getiren, farklı ve orijinal etkiler taşıyacak işlere girişebiliriz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Venüs kavuşumu akşam saatlerinde kesinleşiyor. Zihnimizin artistik konulara, yaratıcılığa çok iyi odaklanabileceği, kendimizi iyi ifade edebileceğimiz, ama aceleci kararlardan kaçınmamız gereken bir gündeyiz. Aklımızda aşk ve güzellikler önemli yer tutacak gün boyunca…

Salı günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Başarı elde etmemizin yolu cesaretli ve dürüst davranmaktan geçecek. Somutlaştırmak istediğimiz, sağlam adımlar atmak gereken işleri sabah saatlerine denk getirmemizde fayda var. Zira bu saatlerde Ay-Satürn altmışlığının olumlu etkileri devrede olacak. Klasik astrologlar tarafından Ay-Satürn arasındaki uyumlu açılar inşa etmek, kazı yapmak, madencilik, tarım ve ziraatla ilgili işler, yaşça olgun insanlarla görüşmek, yargıç gibi hukukla alakalı veya idari kişilerle, memurlarla görüşmek için uygun görülmüştür. Her ne kadar Satürn geri hareketli ise de, bir şeyleri somutlaştırmak adına bu olumlu etkiyi kullanabiliriz. Akşam saatlerinden itibaren ise Ay-Güneş arasında gerçekleşecek doksan derecelik uyumsuz açının gergin etkileri devreye giriyor. Bu ikilinin uyumsuz açıları yeni başlangıçlar, değişimler, etkin kişilerle görüşme yapmak açısından uygun görülmez. Akşam saatlerinden itibaren, günün geri kalanında da dahil olmak üzere, özel ve sosyal ilişkilerimizde, özellikle de karşı cinsle ve ebeveynlerimizle ilişkilerimizde dikkatli adımlar atmamızda fayda var.

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Sıcakkanlı ve dürüst ilişkiler, kendine güven ve iyimserlik sayesinde girişeceğimiz işlerde daha hızlı ilerleyebiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın Merkür ve Venüs ile uyumlu açılarının olumlu etkileri devrede olacak. Bu saatleri kendimizi bakıma almak, giyim kuşam ya da stilimize yönelik şeylere girişmek, önemli konuşma, yazışma ve görüşmeler yapmak, aşkla ilgili konularda, artistik ve yaratıcılık gerektiren işlerde girişimler yapmak için kullanabiliriz. Hemen bu uyumlu açıların ardından Ay-Jüpiter ve Ay-Mars üçgeninin olumlu etkileri de devreye giriyor. Sabah saatleri her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle ya da profesyonel kişilerle görüşmek, eğitim ve seyahatlerle ilgili organizasyonları ve başvuruları yapmak, efor ve cesaret gerektiren işlere girişmek, spora başlamak açısından fevkalade uygun gözüküyor. 10:04’te boşluğa girecek olan Ay, 16:59’da Başak burcuna giriş yapacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işler boşlukta ve kararsız kalabilir, netleştirmekte zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Ay-Neptün karşıtlığının getirdiği kararsızlık ve duygusal karmaşa yaratabilecek etkiler öne çıkabilir. Merkür, Venüs ve Jüpiter Koç burcunun 25. derecesinde kavuşum yapıyorlar ve kişisel gelişimimizin önemli bir sürecinden geçmekte olduğumuza, adeta hayatımızda yeni açılan bir pencereye işaret ediyorlar. İlginç deneyimler yaşayabileceğimiz, kişisel gelişimimiz adına değerlendirebileceğimiz özel bir gündeyiz.

Perşembe günü boyunca Ay Başak burcunda hareket ediyor. Başarı elde etmemizin yolu iyi çalışmak, organize ve planlı hareket etmek, içinde bulunduğumuz işleri ve süreci iyi analiz etmekten geçiyor. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Plüton altmışlığı, girişeceğimiz işlerde duygusal anlamda destek bulabileceğimizi, gayret göstermemiz karşılığında etkin sonuçlar alabileceğimizi gösteriyor. Gün boyunca etkin olacak Mars-Neptün altmışlığı, yaratıcılığınızı ve hayallerinizi kullanarak başarılı olabileceğimizi gösteriyor. Enerjimizi manevi dallara aktarmamız, metafizik olaylarına ve yoga, tai chi gibi fiziksel aktivitelere yönelebiliriz. Agresyondan biraz olsun uzaklaşıp, gergin enerjimizi gevşetebiliriz. İçgüdülerinize kulak verir ve buna göre hareket edersek daha başarılı olabileceğiz.

Cuma gününün büyük çoğunluğunda Ay Başak burcunda hareket ediyor. Detayların ve eleştirel durumların öne çıkacağı bir gündeyiz. Giriştiğimiz işleri takip etmeyi tercih etmemiz, gün boyunca yeni girişimlerde bulunmamızdan daha isabetli olacak. Zira sabah 05:51’de kesinleşecek Ay-Güneş üçgeninin ardından, 18:57’de Terazi burcuna geçiş yapıncaya kadar Ay boşlukta kalacak. Ay’ın boşlukta hareket ettiği zamanlarda girişeceğimiz işlerden kalıcı ve somut sonuçlar elde etmemiz zordur. Böyle zamanlara netlik eksikliği ve kararsızlık hakimdir. Ay’ın Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte akşam saatlerinden itibaren huzur ve denge arayışımız artıyor. Ama huzur ve dengeyi ne denli bulabileceğimiz ya da sağlayabileceğimiz tartışılır. Zira Akşamın ilerleyen saatlerinde Ay-Uranüs karşıtlığı etkinleşiyor. Bu ikilinin gergin açılarında gerginlik, dengesizlik, huzursuzluk etkisi ortaya çıkabiliyor. Ani ve beklenmedik, şok etkisi yaratacak tatsız sürprizler ortaya çıkabiliyor. Aceleci ve ani karar ve hareketlerden kaçınmamızda, sakarlık ve kazalara karşı önlemci ve uyanık olmamızda fayda var.

Cumartesi günü boyunca Ay Terazi burcunda hareket ediyor. Özel ve sosyal ilişkilerin, diplomatik ve uluslararası alanda önemli gelişmelerin ortaya çıkacağı bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Plüton karesi, duygusal çekişme ve gerginlikler yaşama riskine işaret ediyor. Tehlike ve risk içeren girişim ve durumlardan uzak kalmamız gereken saatlerdeyiz. Öğle saatleri civarında Ay-Satürn kavuşumunun da etkisiyle biraz olsun frene basabilmemiz mümkün olacak. Ağırbaşlı ve dikkatli hareket edersek, zarar görmekten uzak kalabiliriz. Öte yandan, kendimizi biraz depresif ve yalnız hissedebiliriz. Böyle durumlarda en ideali sevgi ve dayanışma içerisinde bulunabileceğimiz kişi ve ortamlara yakın durmak olmalıdır.

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Terazi burcunda ilerliyor. Arzu ettiğimiz huzur ve uyumu sağlayabilmemiz için her zamankinden fazla gayret göstermemiz gerekebilir. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Jüpiter karşıtlığı, duygularımızı abartılı bir şekilde göstermemize sebep olacak cinsten. Yeme içme konusunda da dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Akşam saatlerinde Ay-Venüs ve Ay-Merkür karşıtlıkları etkinleşiyor. Gerek özel, gerekse sosyal ilişkilerimizde denge ve uyumu sağlayabilmemiz için söz ve davranışlarımıza çok dikkat etmeliyiz. Kırıcı konuşma ve durumlara açık olacağımız bu saatlerde kalıcı söz ve taahhütlerde bulunmamamızda fayda var. 19:32’de Ay Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sezgilerimizin ve derin kavrayışın devreye gireceği bu saatler civarında, Ay-Neptün arasındaki uyumlu açının etkileri de devreye gireceğinden, kişisel ve ruhsal gelişimimiz açısından güzel fırsatlar aktif olacak. Manevi-ruhsal konulara yönelmek, fedakarlık isteyen işleri gündeme almak, duygularımız ifade etmek istediğimiz işlere girişmek için akşam ve gece saatleri ideal gözüküyor.


Öner DÖŞER

8 Mayıs 2011, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
05-08-2011 12:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,490 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,622 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 677,502 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,714 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,187 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,397 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,340 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,455 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,718 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,999 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir