Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #148
27 Haziran Haftası
Evlilik ve ilişkilerde eski defterlerin ortaya çıkacağı, hesaplaşmaların ve durum değerlendirmelerinin yoğun olacağı bir haftaya giriyoruz. Haftanın önemli bir kısmında maksimumda etkin olacak Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu, ilişkilerimizde kayıp ve zorlanma riskini gösterirken, skandallara ve istenmeyen durumlara da açık olacağımızı işaret etmekte. Öte yandan, hayatımızda kadersel anlamda rol oynayacak kişilerle tanışabilir, geçmişte bizim için önem taşımış kişilerle tekrar bir araya gelebiliriz ...

Güneş’in gergin açılarının etkinleşeceği bu haftada, otorite ve güç çekişmeleri ve rekabet dikkat çekici derecede artıyor. Haftanın ilk günlerinde olumsuz ve değişken hava koşulları oluşabilir. Tedbirli olmamızda fayda var. 2 Temmuz Cumartesi günü Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi daha kararlı ve güvenli ifade etme, yönetsel düşünme ve iş buyurma becerimiz artmaya başlıyor. 1 Temmuz Cuma günü 11:53’te Yengeç burcunda parçalı güneş tutulması gerçekleşiyor. Ülkemiz açısından da çok önem taşıyan bu dikkat çekici tutulmanın bireysel ve kolektif etkilerini ele alan yazımı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.



http://www.onerdoser.com/Y52_1_yengec--t...lmasi.html





Pazartesi günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Kendimizi güvencede hissetme arzumuz öne çıkıyor. Sağlam yatırımlar yapmak için güzel bir gündeyiz. Günün büyük çoğunluğunda Ay’ın aktif açıları olmaması, şartları stabilize edebileceğimizin göstergesi. Akşam saatlerine doğru Ay-Merkür altmışlığı etkinleşiyor. İletişimsel, ticari ve eğitsel konularda başarı elde edebileceğimiz bu saatleri iyi değerlendirebiliriz. Önemli imzalar atmak, konuşma ve görüşmeler yapmak için de gerek gün boyunca, gerekse akşam saatlerinde olumlu etkiler hakim. Gün boyunca etkin olacak Mars-Uranüs altmışlığı, enerjimizi yüksek eforlu işlere yöneltmek ve cesur girişimlerde bulunmak için isabetli bir günde olduğumuzu, farklı ve orijinal girişimlerden olumlu sonuçlar alabileceğimizi gösteriyor. 19:23’te son açısını yapan Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor. Bu saat sonrası girişeceğimiz işlerden kalıcı ve somut sonuçlar almamız zor gözüküyor.



Salı gününün ilk saatlerinde Boğa burcunda boşlukta ilerleyecek olan Ay, saat 10.57’de İkizler burcuna geçiş yapıyor. Hareketli ve iletişim trafiğinin hızlı akacağı bir gündeyiz. Bilgi aktarımı yapmak, yeni fikirler ortaya atmak, düşüncelerimizi ifade etmek için bugünün enerjisini aktif bir şekilde kullanabiliriz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün karesinin etkisiyle yanlış karar verme, yanıltılma veya hayal kırıklığına uğrama riskimiz mevcut. Öte yandan, gün boyunca etkin olacak Güneş-Plüton karşıtlığının otorite ve erkek figürleriyle zorlanmaları ortaya çıkaran etkilerini göz ardı edemeyiz. Güç çekişmelerine açık, tehlikeli ve riskli iş ve girişimlerden uzak kalmamız gereken bir gündeyiz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Uranüs altmışlığı ve Ay-Mars kavuşumunun da etkisiyle kendimizi daha yaratıcı, orijinal, aktif ve enerjik hissedeceğiz. Zihinsel eforumuz da yüksek olacak. Yeni fikirler ortaya koymak, yeni şeyler öğrenmek ve uygulamak için bu saatleri değerlendirebiliriz. İletişimsel konularda da aktiflik ve enerji artışı var. Ama sözlerimize dikkat etmezsek kırıcı olabiliriz. Ama zihinsel eforumuzu maksimum performansla kullanabiliyor olacağız. Akşam saatlerinde bu etkiler maksimuma varıyor. Gün boyunca maksimumda etkin olacak Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu, ilişkilerimizde kayıp ve zorlanma riskine işaret ederken, skandallara ve istenmeyen durumlara da açık olacağımızı işaret etmekte.



Çarşamba günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Hareketlilik ve tempo oldukça yavaşlayarak da olsa devam ediyor. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn üçgeni, atacağımız adımlardan olumlu ve kalıcı sonuçlar elde etme şansımızı arttırıyor. Olgun, yaşça ileri, mevki sahibi kişilerle görüşmeler için sabah saatlerini kullanabiliriz. Aklı başında davranmak, mesuliyet almak ve girişimleri ölçe biçe yapmak sayesinde başarı elde edebileceğimiz saatlerdeyiz. Gün boyunca Ay’ın başka aktif bir açısı olmayacağından, bu olumlu etki gün geneline de yayılıyor. Ama bir gün öncesine nazaran daha az durum değişikliği ve gelişme yaşayacağız.



Perşembe gününün büyük çoğunluğunda Ay İkizler burcunda hareket ediyor. İlişkilerimiz ve geçmiş hakkında çok şey öğreneceğimiz veya konuşacağımız bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Venüs kavuşumu, ilişkilerde kadersel temaları ön plana çıkartıyor. Bu kavuşum, Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumunun etkilerini de tetikliyor. Bu tetikleme ilişkilerimizde kayıp ve zorlanma riskini gösterirken, skandallara ve istenmeyen durumlara da açık olacağımızı işaret etmekte. Öte yandan, hayatımızda kadersel anlamda rol oynayacak kişilerle tanışabilir, geçmişte bizim için önem taşımış kişilerle tekrar bir araya gelebiliriz. Ay, sabah 10.31’deki Venüs kavuşumunun ardından 19.13’te Yengeç burcuna geçiş yapana kadar boşlukta kalacak. Bu şartlarda gün boyunca girişeceğimiz veya takip ettiğimiz işlerin ucu açık kalabilir, netlik eksikliği olabilir. Ay’ın iyice kapanmakta olması, yeni girişimlere hazırlanmamız, ama henüz bunları aktif etmememiz gerektiğini göstermekte. Bunun yerine elimizdeki işleri tamamlamalı, yarın gerçekleşecek yeniay güneş tutulması sonrasında girişimler yapmak üzere kendimizi hazırlamalıyız. Ay’ın Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte duygusal temalar ve empati ön plana çıkıyor. Ay-Neptün üçgeninin etkisiyle, başkalarına yardım ve destek gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Duygusal alışverişlerde başarı elde edebileceğimiz akşam saatlerinin ardından, gece saatleri tatsız ve beklenmedik gelişmelere açık gözüküyor. Yine de Ay-Jüpiter altmışlığının dengeleyici ve yardım getiren etkileri sayesinde, karşılaşılması muhtemel zorlukların altından kalkabileceğiz.



Cuma günü boyunca Ay Yengeç burcunda hareket ediyor. Ailevi, milli ve duygusal temaların vurgulanacağı, güvenlikle ilgili konuların daha fazla konuşulacağı bir güne ve yeni bir sürece giriş yapıyoruz. Zorlu açıların hakim olduğu bir günde ve zamandayız. Girişimlerimizden başarı ile çıkmamız için her zamankinden daha fazla mücadele etmemiz gerekebilir. Sabah erken saatlerinde henüz Ay-Uranüs karesinin elektriklendirici etkileri devam ederken, Ay-Plüton karşıtlığının duygusal anlamda türbülanslar getiren etkileri de devreye giriyor. Güç çekişmelerine çok açık olacağımız bu saatlerde şartları fazla zorlamamakta, tehlikeli ve risk taşıyan girişimlerden uzak kalmamızda fayda var. 11.53’te gerçekleşecek yeniay güneş tutulmasının ardından, Ay’ın ilk açısı Satürn ile kare olacak. Bu açı engellenme riski taşır ve depresifleştirme eğilimi vardır. Bu yüzden bizi sıkacak, gereksiz yere mesuliyet yükleyecek, boyumuzun üzerinde gördüğümüz işlere girişmememiz isabetli olur. Otorite temsilcisi, bizim için hayati önem taşıyan kişilerle zorlanma riskimiz de hayli fazla. Bu etkiler azalarak da olsa gün boyunca geçerliliğini koruyor.



Cumartesi günü boyunca Yengeç burcunda ilerleyecek olan Ay, ailevi ve duygusal temalarda yoğunlaşacağımızı, geçmişle ilgili konuların gündemimizde önemli yer tutacağını gösteriyor. Yardımlaşma ve özellikle de duygusal anlamda destekleşmeye yönelik faktörler ve olaylar da devreye girebilir. 08:38’de Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi daha kararlı ve güvenli ifade etme, yönetsel düşünme ve iş buyurma becerimiz artmaya başlıyor. Yaratıcı fikirler geliştirebilir, görüşlerimizi başkalarının da duymasından her zamankinden fazla keyif alabiliriz. Merkür’ün Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, saat 08:38’den itibaren Ay’ın önünde herhangi bir temel açısı kalmıyor ve boşluğa girmiş oluyor. Bu durum, gün boyunca girişeceğimiz veya takip edeceğimiz işlerde kalıcı ve somut sonuçlar alma şansımızı düşürüyor. Ama Ay’ın boşlukta olması her şey engellenecek, zorlanacak anlamına gelmiyor. Sosyalleşmek, fikir alışverişlerinde bulunmak, gezip tozmak, farklı şeylerle ilgilenmek gibi temalardan yana herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Satürn karesi, bizim için önem taşıyan kişilerle, erkek ve otorite figürleriyle, ebeveynlerle ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor, dikkat!



Pazar gününe geçer geçmez, saat 00:43’te Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Şartlara egemen olma, yönlendirme arzumuz güçleniyor. İlişkilerde daha sıcakkanlı davranabilir, yeni aşklara ve hayatın eğlenceli yönlerine daha açık olabilir, neşeli ve güzel bir gün geçirebiliriz. Gece yarısı civarında etkinleşecek Ay-Merkür kavuşumunun iletişimi hareketlendirici etkileri sabah saatlerine de yansıyor. Sabah saatlerinde heves, heyecan ve çocuksu bir şekilde hissedilen coşkuyu tetikleyecek Ay-Uranüs altmışlığı, güne daha farklı bir duyguyla başlayacağımızı gösteriyor. Ay-Jüpiter karesinin de etkin olacağı bu saatlerde, yeme içme konusunu abartmamakta fayda var. Duygularımızı her zamankinden daha aktif bir şekilde ortaya koyma eğiliminde olacağımızdan, beklenenin ötesine geçen tepkiler verebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde aktifleşecek Ay-Mars altmışlığı, eforumuzun yüksek olacağını gösteriyor. Sportif aktivitelere yönelmek için güzel bir gündeyiz. Akşam saatlerinde Ay-Satürn altmışlığı kesinleşiyor. Kalıcı ve sağlam adımlar atmak, önemli konuşmalar yapmak için bu saatleri değerlendirebiliriz.




Öner DÖŞER

26 Haziran 2011, Pazar

Ayvalık
06-29-2011 05:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,429 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,814 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,704 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,147 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,377 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,300 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,437 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,700 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir