Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #152
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası
İlişkilerde duygusal bağların, evlilik ve ilişkilerle ilgili konuların vurgu kazanacağı bir haftadayız. Pazartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Karşımızdaki kişilerden beklentilerimizin artacağı, aidiyet ve bağlılık temalarının öne çıkacağı bir sürece giriş yapıyoruz. Haftanın ilk günlerinde ilişkilerde daha ziyade olumlu etkiler hakimken, hafta sonuna doğru ilerlediğimizde, ilişkilerde çetrefilli zamanlar bizi bekliyor olacak. Perşembe gününden itibaren alarm zilleri çalmaya başlıyor. Giyim kuşam, estetik ve güzellik, dekorasyon ve süsleme gibi konularda girişim yapmak için haftanın ilk yarısı nispeten tercih edilebilir gözükürken, haftanın ikinci yarısında bu alanlarda atacağımız adımlardan beklenenin dışında sonuçlar alabiliriz, dikkat! ...

Pazartesi günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Kendine güven, ilgi çekicilik ve sıcakkanlılığın öne çıkacağı bir gündeyiz. Şık giyinme, kaliteli yerlerde bulunma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artıyor. Ay gün boyunca boşlukta ilerleyecek. Sabah saatlerinde ilişkiler ve güzelliğin sembolü Venüs duygusal temaları ve ailevi ilişkileri temsil eden Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Duygusal ve ailevi temaların, ilişkilerde besleyicilik ve kollayıcılığın önem kazanacağı bir sürece giriyoruz. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Neptün üçgeninin ılımlı etkisiyle, özel ve sosyal ilişkilerimizde olumlu etkiler altında olacağız. İlişkilerde güzel gelişmeler beklenebilir. Bugün atılacak adımlar, ilişkilerde fedakarlık ve karşılıklı hassasiyet temalarını, gözetme ve vericilik temalarını ön plana çıkartacak. Artistik ve sanatsal konularda, estetik ve güzelliğe dayalı işlerde başarı elde edebiliriz.



Salı sabahı 04:15’te Başak burcuna geçiş yapacak olan Ay, titizlik ve detaycılığın önem kazanacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Organize ve planlı hareket etmek, iyi hesaplamak gereken işlerde başarılı olma olasılığımız güçlü. Duygusal anlamda ise kendimizi biraz huzursuz hissedebiliriz. Ay-Neptün karşıtlığının henüz etkin olacağı sabahın erken saatlerinde, duygusal olarak yönümüzü bulmakta zorlanabilir, kararsızlık çekebiliriz. Biraz daha ilerleyen saatlerde ise, Ay-Venüs altmışlığının olumlu etkileri devreye giriyor. Özel ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı destek ve fayda üreteceğimiz bir öğle öncesi bizi bekliyor. Sabah saatleri boyunca etkin olacak Merkür-Uranüs üçgeninin yaratıcı ve keşifçi etkilerinden yararlanabiliriz. Parlak fikirlerimizi ortaya koymanın ve yenilikçi adımlar atmanın tam zamanı! Öğle sonrasında ise, Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu etkisiyle, girişeceğimiz işlerde şans yakalayabiliriz. Seyahatler planlamak, parasal işlere yönelmek, eğitim ve hukuksal konularda girişimler, önemli ve saygın kişilerle görüşmeler yapmak adına öğle sonrasındaki saatleri kullanabiliriz. Ay-Plüton üçgeninin devreye girmesiyle birlikte, güç destekleri alma şansımız da artıyor. Akşam saatlerinde ise Ay-Mars karesinin gergin etkileri devreye giriyor. Tartışma ve gerginlikten uzak kalmaya, şartları fazla zorlamamaya özen göstermeli, aceleci ve düşüncesizce adımlar atmaktan kaçınmalıyız. Gergin etkiler gece saatlerinde maksimuma varıyor, dikkat! Akşam saatlerinde ayrıca Merkür-Jüpiter karesinin de etkileri devreye giriyor ve kendimizi gereğinden fazla abartılı ifade etmemizin, boyumuzu aşan sözler vermemizin ya da ifadelerde bulunmamızın, daha sonra gergin geri dönüşleri olabileceğini gösteriyor.



Çarşamba günü boyunca Başak burcunda ilerleyecek olan Ay, başarı elde etmemizin yolunun akılcı ve mantıklı tavır takınmaktan geçeceğini gösteriyor. Sabah 03:19’dan itibaren gün boyunca Ay Başak boşlukta ilerleyecek. Bu yüzden mümkün olduğunca kalıcı ve somut sonuçlar beklediğimiz işlere adım atmamamızda fayda var. Sabah saatlerinde henüz Ay-Güneş altmışlığının olumlu etkileri devrede olacak. Özel ve sosyal ilişkilerimizde olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Öğle sonrasında ise daha ziyade belirsizlik havası hakim olacak. Yine de kesinleşen Mars-Satürn üçgeninin olumlu etkileri sayesinde, daha önce adım attığımız işlerin devamında ve takibinde olumlu sonuçlar alabiliriz. Enerji dengeli kullanabileceğimiz, efor veya cesaret gerektiren işlerde dengeli davranışlarımız ve akılcılığımız sayesinde başarıl elde edebiliriz.



Perşembe sabah saatlerinde henüz boşlukta ilerleyen Ay, 06:54 itibariyle Terazi burcuna geçiş yapıyor. Duygusal anlamda huzur ve dengeye ihtiyaç hissedeceğimiz bir gündeyiz. Her şeyin rahat ve pürüzsüz gelişmesi beklentimiz artıyor. Sabah saatlerinde bunu sağlamak daha mümkün ise de, öğle saatleri civarından itibaren zorlanmaya başlayabiliriz. Ay-Venüs arasındaki doksan derecelik gergin açının kesinleşeceği öğle saatleri civarında, gerek özel ve gerekse sosyal alanda ilişkilerimizi zorlamamaya özen göstermemizde fayda var. Bu açının hemen ardından Ay-Uranüs karşıtlığı etkinleşiyor. Beklenmedik duygusal çıkışlar yapmaya eğilim göstereceğimiz bu saatlerde, üzerinde uğraştığımız konularda ani durum değişikliklerine muhatap kalabiliriz. Gün boyunca etkin olacak ama tam da öğle saatleri civarında Ay tarafından tetiklenecek Venüs-Uranüs karesi, ilişkilerde sıra dışı gelişmelere, ani kopuşlara açık olduğumuzu gösteriyor. Bu saatler civarında estetik ve güzellikle, artistik ve sanatsal konularla ilgili atacağımız adımlarda zorlanmalar yaşayabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde ise Ay-Plüton karesi kesinleşiyor ve stresli etkiler iyice vurgu kazanıyor. Tehlikeli ve riskli işlerden, çekişme ve gerginliklerden uzak kalmamız gereken saatlerdeyiz. Ay-Merkür arasındaki olumlu açı, akşam saatlerinde etkinleşiyor ve akılcı ve rasyonel davranma şansımızı arttırıyor. Akşam saatlerinden itibaren yakınlaşan Ay-Satürn kavuşumunun engellenme ve depresiflik hissi taşıyan etkileri, gece saatlerinde maksimuma varıyor. Sevgi, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olacağımız kişilerle iç içe olmamız, meditasyon benzeri rahatlatıcı tekniklere yönelmemiz bu stresli günün gerginliğini azaltacaktır.



Cuma günü boyunca Ay Terazi burcunda ilerliyor. İlişkiler yine gündemimizin en önemli teması olacak. Ay-Güneş arasındaki kare açı sabah saatlerinde kesinleşiyor, gerek özel ve gerekse sosyal ilişkilerde gerginliklere, diplomasi ve siyasette güç çekişmelerine, otorite figürleriyle uyumsuz ilişkilere davetiye çıkartıyor adeta. 9.30’da son açısını Güneş ile yapan Ay, Terazi burcunda boşlukta ilerlemeye devam ediyor. Gün boyunca girişeceğimiz işlerden elle tutulur ve kalıcı sonuçlar almamız zor gözüküyor. Güneş-Ay karesinin ilişkilerde zorlanmalar yaratan etkisi günün ilk yarısında daha belirgin bir şekilde kendini gösterecek ve günün ikinci yarısında iyice uzaklaşacak ise de, ilişkilerde güç çekişmelerine işaret eden Venüs-Plüton karşıtlığının etkisini çok belirgin bir biçimde hissedeceğiz. Bu ikilinin sert açılarında estetik ve zarafetle, artistik ve sanatsal konularla, giyim kuşamla ilgili işlerimizde her zamankinden daha fazla zorlanabiliriz. Gün boyunca beslenmemize de çok dikkat etmemiz gerekiyor.



Cumartesi sabah saatlerinde henüz Terazi burcunda ve boşlukta hareket etmekte olan Ay, 09:30 itibariyle Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sezgilerimizin ön plana çıkacağı ve başarı elde etmek için hissiyatımızı izlememiz gereken bir gündeyiz. Duygusal anlamda dayanıklılığımızın da testten geçeceği bu günde, başkalarının yaptığı hareketlere her zamankinden daha hassas ve alıngan tepkiler verebiliriz. Öte yandan, sabah saatlerinde Ay-Neptün üçgeninin uyumlu etkisi sayesinde, olayların ne yönde ilerleyeceğine dair sezgilerimiz güçlü olacak. Net ve olmamız sayesinde, girişeceğimiz işlerde doğru yön belirleyebileceğiz. Akşam saatlerine doğru ilerlediğimizde, Ay-Plüton arasındaki altmışlık ve Ay-Venüs arasındaki üçgen açının olumlu etkileri devreye girmeye başlıyor. İlişkilerle ilgili zorlanmaların etkin olacağı bu haftada, bu zorlanmaları nispeten aşabileceğimiz akşam saatlerini bir şeyleri telafi etmek için değerlendirebiliriz. Gece saatlerinde etkin olacak Ay-Jüpiter karşıtlığı, duygusal anlamda abartılı tepkiler verme eğilimi getiriyor. Yeme içme konusunda da abartılı davranabilir, eğlencenin sınırlarını zorlayabiliriz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Satürn altmışlığı, aklı başında kararlarımız ve konuşmalarımız sayesinde karşımızdaki kişiler üzerinde olumlu etki bırakma şansı getiriyor.



Pazar günü boyunca Ay Akrep burcunda ilerliyor. Etrafımızda olan bitenlerden duygusal anlamda çok etkileneceğimiz, gelişen durumlara yüzeysel kalamayacağımız, içinde bulunduğumuz durum ve olayları en derinlerimize kadar hissedeceğimiz bir gündeyiz. Ay-Merkür arasındaki kare açı, duygu-mantık arasında kalacağımızı, kararlarımızda inatçı davranırsak zarar göreceğimizi gösteriyor. Kendimizi rahat ifade edememe zorluğu yaşamamız muhtemel bu saatlerde sözlerimize dikkat etmemizde fayda var. Sarf etmemiz muhtemel yaralayıcı sözleri telafi edemeyebiliriz. Öğle sonrasında Ay-Güneş arasında oluşacak üçgen açının olumlu etkileri devreye girmeye başlıyor. Karşı cinsle ilişkilerimizde daha olumlu sonuçlar alabileceğimiz bir gündeyiz. Ebeveynlerimizden de destek bulabiliriz. Olumlu etkiler akşam saatlerinde de devam ediyor.





Öner DÖŞER

3 Temmuz 2011, Pazar

Ayvalık
07-03-2011 03:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,425 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,807 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,704 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,146 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,376 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,299 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,437 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,700 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir