Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #228
Haftaya Astrolojik Bakış - 19 Eylül Haftası
[font=Verdana,sans-serif]
[/font]
[font=Verdana,sans-serif][/font] [font=Verdana,sans-serif] [/font]Aslan burcuna geçiş yapan Mars, Pazartesi gününden itibaren enerjimizin yükseleceği, kendine güven temasının öne çıkacağı, yönetme becerilerimizi sergileyebileceğimiz bir sürece giriş yapacağımızı gösteriyor. Mars-Uranüs üçgeninin etkisini göstereceği hafta sonunda, maceracı ruh hali aktif olacak. Kendimizi çok enerjik hissedebilir, yüksek oktanlı ve heyecan içeren işlere girişebiliriz. Sportif aktivitelere başlamanın tam zamanı! ...

23 Eylül Cuma günü sonbahara giriş yapıyoruz. Güneş’in Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, özel ve sosyal ilişkiler vurgu kazanacak. Ortaklaşa hareket etmeye, olaylara karşımızdakilerin cephesinden de bakmaya, olayları daha düşünceli ve dengeli idare etmeye bilinçli bir şekilde yönelmemizde fayda var. Zira takip eden hafta başından itibaren ortaya çıkabilecek muhtemel gerginlik ve dalgalanmaların üstesinden ancak böylelikle gelebiliriz. 25 Eylül Pazar günü Merkür de Terazi burcuna geçiş yapıyor. Olayları iki farklı cepheden de görebilme, uyuşmazlıkları çözebilme, uzlaşı yaratabilme becerimiz artıyor. Bu bize çok gerekli olacak, zira takip eden haftada etkinleşecek Merkür’ün gergin açıları, anlaşmazlıkların, iletişimsel sorunların dikkat çekeceğini gösteriyor.

Pazartesi günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Gün boyunca iletişim ve haberleşme çok aktif olacağa benzer. Özel ve sosyal ilişkilerimizde zor durumda kalmamak açısından sözlerimize dikkat etmemiz, yeterince bilgi sahibi olmadığımız durumlarda değerlendirmelerden kaçınmamız yerinde olacaktır. Ay-Satürn arasındaki uyumlu üçgen açının iletişimi düzelten, olgunlaştıran ve güvenilir kılan etkileri devrede olacak. Kalıcı adımlar ve imzalar, anlaşmalar açısından akşamüzeri saatlerini değerlendirebiliriz. Gece geç saatlerinde ise Ay-Merkür karesinin iletişimi zorlaştıran etkileri baskın olacak. Yanlış anlaşılma, gergin iletişim riskleri fazla bu saatlerde. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Plüton karesinin gergin etkileri, özel ilişkilerimizde güç çekişmelerine, abartılı sahiplenme ve kıskançlıklar yüzünden zorlanmalara, aşk ve cinsellik konusunda şiddet eğiliminin ön plana çıkmasına sebebiyet verebilir.

Salı gününün büyük çoğunluğunda Ay İkizler burcunda hareket ediyor. İletişimdeki hareketlilik ve olayların akışındaki yüksek tempo, özel ilişkilerimizi germeye devam ediyor. Öğle saatlerine doğru Ay-Güneş karesinin duygusal anlamda gerginleştiren etkileri devreye giriyor. Yeni başlangıçlar, değişimler, riskli işler, önemli ve etkin pozisyondaki kişilerle görüşmeler yapmak açısından pek de uygun saatlerde değiliz. Amir, patron pozisyonundaki kişilerle şartları fazla zorlamamak yerinde olur. Karşı cinsle ilişkilerimizde de zorlanma riskimiz hayli fazla. Akşam saatlerinde gergin etkiler azalmaya başlıyor. Ay-Neptün üçgeninin yumuşatıcı, rahatlatıcı etkileri hissedilir hale geliyor. Yaratıcılık ve hayal gücümüzü etkin bir şekilde kullanabilme potansiyelimiz artıyor. Artistik ve sanatsal konularda, tasarım ve hayal gücü gerektiren işlerde rahat ilerleyebiliriz. Duygularımızı karşımızdaki kişilere kolaylıkla aktarabiliriz. Ruhsal ve ilahi konulara yönelmek, imgeleme ve enerji çalışmaları yapmak adına güzel saatlerdeyiz. 19:34’te son açısını Neptün ile yapan Ay boşluğa giriyor. İyimser atmosfer gece boyunca bizimle birlikte olacak ise de, bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden net ve kalıcı sonuçlar alamayabiliriz. 21:54’de Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Duygusal ve ailevi temaların öne çıkacağı gece saatleri bizi bekliyor.

Çarşamba günü boyunca Yengeç burcunda hareket edecek olan Ay, empati kurabilme yeteneğimizin ve duygusal temaların yoğun yaşanacağı, ailevi ve ulusal konuların çok dikkat çekeceği bir günde olacağımızı gösteriyor. Gergin açıların yoğunluk gösterdiği dikkatli adımlar atmamız gereken bir gündeyiz. Ay’ın Uranüs ve Plüton ile gergin açılarının ardı ardına geleceği sabah erken saatlerde duygusal anlamda türbülans hissedebiliriz. Kazalara, sakarlıklara karşı önlemci ve dikkatli olmamızda, riskli işlere girişmememizde fayda var bu saatlerde. Öğle saatlerine doğru Ay-Venüs karesi de etkinleşiyor ve sağlığımıza, yeme içmemize de özen göstermemiz gereken zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Duygusal dengemizi sağlamamız zor olacağından, özel ilişkilerimizde de gerginlikler yaşayabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde etkinleşecek Ay-Jüpiter altmışlığı ile rahatlamaya başlıyoruz. Her türlü iş ve girişim için bu saatler ve akşamüzeri saatleri kullanabiliriz. Önemli kararlar vermek ve uygulamaya geçmek, evlilik, hukuki işler, yatırımlar ve spekülatif konular, asil ve etkin kişilerle görüşmeler, profesyonel kişilerle görüşmeler açısından uygun saatlerdeyiz.

Perşembe günü boyunca Ay Yengeç burcunda hareket ediyor. Başkalarıyla duygusal iletişimimizin, duygudaşlık yönlerimizin, sahip çıkma ve koruma güdülerimizin ve manevi değerlerin ağırlık kazanacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn karesi, başkalarının ihtiyaçlarına ağırlık vermemizi, sorumluluk almamızı gerektirecek durumlarla karşılaşabileceğimizi saatlerde olacağımızı gösteriyor. Gergin etkiler öğle sonrasındaki saatlerde azalmaya başlıyor. Akşam saatlerinde Ay-Merkür altmışlığının iletişimi kolaylaştıran olumlu etkileri devreye giriyor. Önemli konuşma, yazışma ve anlaşmalarımızı bu saatlere alabiliriz. Planlama, hesaplama gibi detay gerektiren işlerin üstesinden daha kolay gelebiliriz. Eğitim almaya başlamak, eğitsel çalışmalar yapmak, öğrenmek, zeki, entelektüel veya bilimsel kişilerle irtibat kurmak, ticari işler için uygun saatlerdeyiz. Gece saatlerinde Ay-Güneş altmışlığının olumlu etkileri de devreye giriyor. İlişkilerimizi yoluna koyabileceğimiz, sunacağımız fikir ve tekliflere olumlu yanıtlar alabileceğimiz bu saatleri iyi değerlendirebiliriz.

Cuma gününe girişte Yengeç burcunda hareket eden Ay, Güneş ile altmış derecelik uyumlu açısını yaptıktan sonra 04:56’da Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendine güven ve iyimserlik temasının öne çıkacağı, yönetme becerilerimizi aktif bir şekilde sergileyeceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde Ay-Mars kavuşumu etkinleşiyor. Cesaret ve efor gerektiren işlere girişmek için uygun saatlerdeyiz. Kendimizi daha dinç ve enerjik hissedebilir, daha evvelce kalkışmaktan geri durduğumuz işlere girişim yapma güdüsü hissedebiliriz. Yine bu saatlerde etkin olacak Ay-Uranüs altmışlığı, yenilik heyecanını ruhumuzun derinliklerinde hissedeceğimiz, yaratıcılığımızın maksimumlara varacağı saatlerde olacağımızı gösteriyor. Bu etkiler Mars-Uranüs üçgeninin kesinleşeceği öğle sonrasındaki saatlerde tavan yapıyor, maceracı ruhumuz öne çıkacak. Kendimizi çok enerjik hissedebilir, yüksek oktanlı ve heyecan içeren işlere girişebiliriz. Sportif aktivitelere girişmenin tam zamanı! 12:05’te Güneş Terazi burcuna geçiyor. Sonbahar başlıyor. Ortaklaşa hareket etmeye, olaylara karşımızdakilerin cephesinden de bakmaya, olayları daha düşünceli ve dengeli idare etmeye bilinçli bir şekilde yönelmemizde fayda var. Akşam saatlerinde devreye girecek Ay-Jüpiter karesinin etkisiyle duygularımızı coşkun ve hatta abartılı bir şekilde ifade edebiliriz. Gece saatlerinde Ay-Venüs altmışlığı kesinleşiyor. Özel ve sosyal aktiviteler, eğlenceli organizasyonlar için mükemmel bir gündeyiz.

Cumartesi günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Kendimizi coşkun ve enerjik hissedeceğimiz, eğlenceli ve sosyal aktiviteler düzenlemek, yakın yerlere geziler organize etmek için güzel bir gündeyiz. Başarıl elde etmemizin yolu kendine güvenden geçecek. Duygularımızı dengelememiz daha kolay olacak ve ilişkilerimizde akıcılık kazanabileceğiz. Ay-Satürn altmışlığının etkin olacağı sabah saatlerinden itibaren yeni organizasyonlara girişmek adına güzel saatlerde olacağız. Olumlu atmosfer gün boyunca devam ediyor. Gece saatlerinde ise Ay-Neptün karşıtlığının duygusal karmaşa ve kararsızlık yaratan etkisi aktif oluyor. Yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açık olacağımız bu saatlerde ileri yönelik kararlar almakta, netleşmekte zorlanabiliriz. Olayları akışına bırakmak ve nasıl ilerleyeceğini görmek akıllıca olabilir.

Pazar günü erken saatlerinde Aslan burcunda hareket eden Ay, Neptün ile karşıt açısını kesinleştiriyor. Sabah saatlerinde duygularımızdan emin olmamız ve netleşmemiz zor olabilir. Enerjimiz düşebilir ve kendimizi miskin hissedebiliriz. Ama takip eden saatlerde hareketlenmeye başlıyoruz ve motivasyonumuz yükseliyor. Sabah 07:50’de Ay Başak burcuna geçiyor. Gün içerisindeki iş ve girişimlerimizde detaylara hakim olma arzumuz artacak. Yeni şeyler öğrenmek, bilgi alışverişinde bulunmak adına güzel bir gündeyiz. Ay-Plüton üçgeninin etkisiyle, duygularımızı daha iyi, kontrollü ve detaylı biçimde aktarabileceğiz. Sevdiğimiz kişilerden duygusal destekler bulabiliriz. Ay-Jüpiter üçgeninin etkinleşeceği akşam saatlerinde iyimserlik etkisi artıyor ve şans faktörü devreye giriyor. Özel ve sosyal alanda fırsatlar yakalayabileceğimiz, girişeceğimiz işlerin daha olumlu gelişeceği saatlerdeyiz. Gece saatlerinde Ay-Merkür kavuşumu etkinleşiyor. Önemli konuşmalar, fikir ve bilgi alışverişleri, yazışmalar adına iyi kullanabileceğimiz, becerilerimizi sergileyebileceğimiz saatlerdeyiz.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz…

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum

Öner DÖŞER

18 Eylül Pazar

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
09-18-2011 08:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 19 Eylül Haftası - Derin - 09-18-2011 08:27 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,425 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,807 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,704 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,146 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,375 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,299 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,437 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,700 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir