Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Sabit Yıldızlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Félicé

Beyhan Yazılan:
Nihan Yazılan:Yükselen derecemle tam kavuşum halimde bu yıldız.Bu ayrıntılı yazı için teşekkür ederim Beyhan.Yazıda bahsedilen 9*de gerçekleşmiş tutulma, ne zaman olmuş?Tarihini rica ediyorum senden mümkünse Beyhangülücük

Rica ederim Nihan özellikle senin için eklemiştim bu yazıyı.
Tabiki mümküngülücük


1999 yılı meşhur Güneş tutulmasının hemen bir hafta ardından binlerce kişinin hayatlarını bir anda kaybettikleri Körfez depremi de eklenince artık astrolojik açıdan iyice ilginç bir durum haline geldiğini hepimiz biliyoruz.

Astroloji konusunda tutulmaların özel bir yeri var ancak bu durum eskilerin tepkisi ile o kadar da korkulması gereken bir konu değil. Ancak haritanızda önemli bir yere düşüyor ise kişilerde büyük bir gösterge olabiliyor ve olaylara işaret edebiliyor.

Takvime bakarsak, her yıl, yaklaşık iki ya da üç kere Ay tutulması, birkaç yılda bir üç kere, ortalama yılda iki kere de Güneş tutulması gerçekleşiyor. Örnek olarak bu yıl iki Güneş ve iki de Ay tutulması var. Bu tutulmalar değişebiliyor ve yılda en fazla dört adet sayıya ulaşabiliyor, ve tanımlama olarak da çeşitleri var.

Bir tutulma oluşması için, Yeni Ay ya da Dolunay' ın Kuzey ya da Güney Ay Düğümleri ile (yörüngeler ile alakalı kesişme noktaları) tam kavuşum yapması şart değil. Değişik açı aralıkları var ve bu konu astronomiye daha yakın.

Şimdi 31 Mayıs 2003 tarihindeki '5 Kuzey' tanımlı tam Günes tutulmasına gelelim:

Öncelikle 5 Kuzey tanımını yapalım: Bu tutulma kuşağı ilk olarak

12 Ekim 1624 yılında Kuzey kutbunda başlamış, ve 2868 yılında sona ereceğini biliyoruz. Bir tutulma başlangıcının 1500-1600 yıl sürebileceğini ve bunun devam edegelen bir oluşum olduğunu görüyoruz.

Başlangıç tarihinde, Güneş ve Ay ve Neptün gezegenleri kavuşum halinde 21 derece Terazide, Mars ise Merkür/ Uranus orta noktasındaymış.

1950 ila 2050 yılları arasında oluşturacağı tutulmaların tarihleri:

1967, 1985, 2003, 2021 ve 2039 yılları.

Körfez depremi tutulması

Bu özel oluşumun yorumu ise oldukça ilginç. Uranus gezegeninin Balık burcuna girmesi ile ilginçliğini kendi yorumu ile daha da arttırıyor. Ani ve şuuraltı niteliklerde olan fikirler, psikolojik aydınlanmalar, vizyonlar, ilahi niteliklerde rüyalar esasına dayalı bir durum ortaya çıkıyor. Kişiyi tamamıyla zenginleştirebilecek niteliklere sahip, kişinin fikir ve içine doğan düşüncelerinin üzerine gitmesi ile son derece faydalı çıkabileceği bir özelliğe sahip. Aynı zamanda, dinler, inanç ve ruhsal konular ile de alakalı olduğunu görüyoruz. Özellikle dini konular ile ilgili yeni birtakım oluşumlara yol açabilecek niteliği var.

Bir örnek vermek gerekirse, 1999 yılındaki Körfez depreminin temel tutulması, 4 Ocak 1639 yılında başladı. 2 Şubat 2883 yılında sona erecek olan 1 Kuzey tanımlı meşhur tutulma, kişisel ilişkiler ve gruplarda yoğun baskılar ile karşılaşma durumu, engellenmeler, özellikle yorgunluk bitkinlik ve sağlık problemleri ile ilgili bir oluşum.

Bu korkunç tutulmanın biraz ileri tarihlerde bile olsa, yeniden, 21 Ağustos 2017 tarihinde 29 derece Aslan burcunda ve 2 Eylül 2035 yılındaysa 9 derece Başak burcunda tekrarlanacağını hatırlatalım. Buna daha çok vakit var diyebiliriz.

Bu yıl 31 Mayıs tarihinde olan tutulmada ise, Güneş 9* 17 İkizler, Ay 8* 44 İkizler, Güneş' in 13* Kova' daki Neptüne ile güzel bir üçgen açısı ve 12* Aslandaki Jupiter ile altmışlık açıları var. Çok fazla hava yüklü ve değişkenler göze çarpıyor. Bu tutulma anı, sabit yıldızlar açısından da İkizler burcunda gezegenleri olanlar için son derece ilginç ve zengin göstergelere sahip.


Eklediğim bu yazı 2003 ylında yazılmış. Akşam gazetesinin arşivinden buldumgülücük.

Çok teşekkür ederim Beyhan.
Tutulmalar etkisini,tutulma süresi ne kadarsa,o şekilde gösteriyor.Diyelim ki güneş tutulması 2 saat sürdü.Tutulma etkisi 2 yıl içinde,o noktaya isabet eden transitler etkisiyle ortaya çıkıyor.Ay tutulması aylarla ifade ediliyor.Yani ay tutulması 2 saat sürdüyse,tutulma etkisi 2 ay içinde oluşabilir.

Haritada Asc önemli bir nokta olduğu için,merak etmiştim 9*deki tutulmayı.2003
yılı fiziksel ve ruhsal sağlık açısından çok zor bir dönemdi.Ve sosyal imajım,maskem farklı bir yön aldı.
galaxia Yazılan:yıldırım benim 8.evde koç burcunda şiron ve mirach o dereceyle kavuşmuş

şimdi içeriğe bakarsak mirach son derece mutlu parlak bir evlilik işaretiymiş şironla kavuşan gezegen ise zayıf noktamız

bunu 8.ev konularındaki korku ve çekincelerin evliliklebir nevi tedavi olacağı veya bu konumda evin konularıyla ilgili bir sıkıntı varsa mirachın etkisi düşündüğüm gibi iyileştiryönde mi olur yoksa şiron kavuşumundan dolayı evliliğin 8.evle alakalı konularında sıkıntı mı yaratır

yardımcı olursan sevinirim pek anlamadım

sabit yıldızlar ve astroidler konusunda çok donanımlı verilere sahip değiliz , geçmişten gelen bilgiler var evet ama şahsen ben bu tür bilgileri sınamak ve öyle değerlendirmek isterim.
hatta biliyorsun bu konular üzerine araştırmalar yapmak gibi bir girişimim olmuştu astrosohbet içinde.
bu tür araştırmaları daha ileriki tarihlere erteledim.
bu sebeple iddialı cevaplar veremeyeceğim bu konuda , sadece şu kadarını söyleyim ; evlilik gibi bir konuyla ilgili yorum yapmak için şiron ve mirach kavuşumunun yeterli cevapları vereceğinden şüpheliyim. venüsü , Ay'ı , 7. ve 4.evleri , Juno'yu harmanlayarak yapılacak bir yorum daha berrak bir ışık tutacaktır bence konuya.
Nihal Yazılan:
Beyhan Yazılan:ALTAİR: Kova burcunun 02° 29' derecesindedir.

Mars ve Jüpiter gezegenlerinin karakteristiğindedir.


İhtirasları, aşırı istekleri, yüksek umut ve beklentileri temsil eder. Hangi konuda olacağı

bulunduğu evin temsil ettiği yaşam alanı ile ilgilidir. 1. evde aşırı ihtiraslılık, 5. evde aşkın ihtirasa dönüşmesini, 10. evde mesleki konuda hırslı oluş vs. verir.

Beyhan,

Sabit yıldızlardan Altair'i araştırdım. yabancı kaynaklarda 01.44 kova derecesi diyor.

Dereceleri iyi araşturmak lazım, çünkü benin eklediğim yazıda bazı sabit yılzdıalrın derecesi yanlış verilmiş.
Aldebaran sabit yılzıdıda yanlış yazılmış Nihanın farketmesiyle o yanlışlığıda düzelttik, ben diğer sabit yıldızlarıda araştırıyorum vakit buldukça derecelerini..
Bu aralar beni sabit yıldızlara çeken bir şey vargülücük
Astroloji bölümünü genel_kültür kısmına ekleyen bir sitede okudum bu yazıyı, Nuran Tuncele ait bir yazı olduğunu sanıyorum.
Ben bu yazıyı aslında bizim forumda okuduğumu hatırlıyorum ama bulamadım, çok aradımgülücük


Burçları meydana getiren takım yıldızlar içinde yer alan bazı yıldızlar, diğerlerine nispetle daha fazla etkilidirler.

Her burcun belli derecelerinde yer almış olan bu yıldızlara "SABİT YILDIZLAR " adı verilir. 200 e yakın sabit yıldız vardır. Bunlar, bize göre hareket halinde olmayıp, aynı derecede durağan olarak yer alırlar. Her biri belli karakteristik özelliğe sahiptirler. Ayrıca, güneş sistemindeki diğer gezegenlerin karakterlerine eşdeğer anlamlar gösterirler.

Bu yıldızların da, insanların kişiliği ve kaderi konusunda önemli rolleri vardır. Ancak sabit yıldızların, kişiye özel haritada değerlendirilmesinde çok hassas davranmak gereklidir. Haritadaki ev çizgilerinin çok güvenilir olmasına dikkat edilmelidir.

Bir sabit yıldız kişiye özel yıldız haritasında:

a) Yükselen burç, yani ufuk çizgisinin iki ucundan biri ile tam kavuşum yapıyorsa,

b) Yıldız haritasını dikey kesen, baş ucu noktası veya ayak ucu ile tam kavuşum halinde ise,

c) Kişinin haritasında, kendi karakterindeki diğer bir gezegen ile kavuşmuş durumda ise, veya kesin bir bakış açısı oluşturuyorsa önemlidir.

Başka karakterdeki gezegenlerle kavuşumda olması veya açı yapması çok fazla etkili değildir.


Kaynağını bilmediğim küçük bir alıntı daha;

Sabit yıldız bir gezegen ile birleşirse ve doğum haritasında ise, gezegenin üzerinde yaşam boyu sürecek karmaşık etkileri olacaktır. Benzer etkiler, Horary haritada konumlanan gezegenlerin üzerinde de görülecektir. Sabit yıldızların etkilerini birinci veya ikinci sınıftan yıldız olmalarına göre analiz ederiz. Bu sınıflama yöntemi yıldızın kadir’ine bağlıdır. Sabit yıldızlar için yaklaşım etkisi yine yıldızın sınıfına bağlı olarak uygulanır. Örneğin, sıfır kadirden yıldızlar için 1.5 derece olan yaklaşım açısı, 6.cı kadirden bir yıldız için 5 dereceye çıkabilir. Gökyüzünün en parlak yıldızlarından bir tanesi olan Sirius için yaklaşım açısı 2 derece kadardır.. Sabit yıldız için yaklaşım meyli (declination) ise yaklaşık 15-5 dakika arasında olabilir.
Ptolemy’den günümüze gelen açıklamalara göre bazı yıldızların özel anlamları vardır. Eğer sabit yıldız kendi karakterine yakın özellikteki bir gezegen ile kavuşum yaparsa, gezegenin karakterini ön plana çıkartacaktır. Bir insan sadece bir sabit yıldızın olumsuz etkisi ile katil, hırsız veya sahtekar olamaz ancak, haritasının diğer elemanları da bu oluşumu desteklemelidir.
Yıldızlar ve paran ilişkisi

Bu yazıyıda sanki daha önce okudum ben ama forumda bulamadım , eğer varsa belirtiniz lütfen, boşa yer kaplayamayalımgülücük Hakan Kırkoğlunun bir yazısı, zaten sabit yıldızlarla ilgili ne kadar yazı okuduysam karşıma çıkan isim Hakan Kırkoğlu oldu, gerçekten birçok şey öğreniyoruz teşekkür ediyoruz.gülücük

Yıldızlar astrolojinin temelini oluşturur. Günümüz astrolojisinde biz tüm ilgimizi ekliptik üzerindeki burçlar kuşağına ayırıyoruz ancak gökyüzünü iki boyutta ele alarak aslında sayısız takımyıldızın ve takımyıldızlarda yer alan yıldızların hikayelerini göz ardı etmiş oluyoruz. Titus Burckhardt "Ibn Arabi'ye Göre Mistik Astroloji" adlı kitabında şöyle diyor: "Yıldızlar bize bir üst dünyanın ışığını yansıtırlar." Bu üst dünya kozmosun, içinde yaşadığımız düzenin göstergesidir. Yıldızları ele alırken onların sahip olduğu hikayelerin, mitolojilerin aslında tüm insanlığın paylaştığı kolektif bir bilinci oluşturduğunu söylemeliyiz. Yıldızların hayatımıza getirdiği temalar ele alındığında, günlük uğraşlardan, herhangi bir sınavda başarıdan ya da dünyevi amaçlardan çok, insanın kozmik bir varlık olduğunu hatırlamamız gerekiyor. Antik Mısır uygarlığı yıldızlara büyük önem vermiş, sosyal, ekonomik ve dini pek çok ritüeli yıldızların doğuş ve batış zamanlarını ele alarak şekillendirmişti. Bu, tarihte takvimlerin geliştirilmesi ile de çok yakından ilgilidir.


Mezopotamya'dan gelen kavram: Paran ilişkisi

Güneş'ten bir önce doğan yıldız ve Güneş doğarken batan yıldız kişinin hayatında ortaya çıkan ana temaları ve kişi için yöneleceği mücadeleleri açıklar. Güneş'ten bir önce doğan yıldız kişinin hayata getirdiği, bu yaşamda kullanacağı yetenekleri ve zayıflıkları açıklarken; batan yıldız, kişinin ruhsal açıdan yöneldiği, özellikle çağrısını duyduğu, kendisini mutlu eden, özellikle kariyerinde geliştirebileceği potansiyelleri gösterir. Bu iki yıldızın varlığı yanında, aynı zamanda gezegenler de yıldızlarla belirli ilişkiler içine girerler. Bir gezegenin belirli bir yıldızla birlikte, haritanın köşe noktalarında olmasına (yükselmesi, tepe noktasına ulaşması, batması ya da dip noktadan geçmesi) paran ilişkisi adı verilir ve bu kavram Mezopotamya'dan bizlere ulaşmıştır. Her gezegen kendi etki alanı içinde, söz konusu yıldızın enerjisi ile kendini ortaya koyar.

Açıklayıcı iki örnek

Kısa birkaç örnek vermek istersek, Albert Einstein'ın doğduğu gün, Ulm şehrinde, Deneb Algedi adlı bir yıldız Güneş'ten önce yükselen yıldızdır. Bu yıldız Oğlak takımyıldızındadır ve Oğlak'ın balık biçimindeki kuyruğuna denk gelir. Yıldızın anlamı kanun koyucudur. Bu yıldız altında doğan kişiler bilgelikleri ve yetenekleri ile başkalarına yardımcı olan, sadece yol gösteren değil, yol açan, liderlik eden güçler gösterirler. Einstein'ın Güneş'le batan yıldızı ise bir kraliyet yıldızı olan Regulus'tur. Bu konumuyla Regulus, onun düşüncelerine sağlam biçimde sarılma ve üzerinde gittiği yolun sarsılmaz biçimde doğru olduğunu inanmasına yol açmıştır. Bu yıldız, hayatında, yetişkinlik yaşlarına denk gelen dönem içinde (tepe noktasına ulaşma paranları) Jüpiter'le bağlantı içinde görülmektedir. Jüpiter-Regulus paran ilişkisi kendi konusunda otorite olabilme, kendi görüşlerinde en tepe noktaya ulaşabilme gücü sunmuştur.
Bir başka örnek Adolf Hitler'in doğduğu gün, Braunau şehrinde, Güneş'ten önce yükselen yıldız dayanıklılık, sağlamlık ve inat gösteren Rukbat adlı yıldızdır. Batan yıldız ise, toplum dışına taşan, huzursuz ve bu yönde sorunlar getiren Denebola adlı yıldızdır. Kişinin hayatında öldükten sonra nasıl bir iz bıraktığını gösteren dip noktası paranları içinde yer alan Mars-Menkar ilişkisi onun savaşların kurbanı olduğunu, kontrol edilemez güçlerin tutsağı haline geldiğini açıklıyor. Bu döneme rastlayan bir başka ilişki yine Mars'ın Procyon adlı, hızlı başarı getiren ama ardından düşüşe neden gücüne işaret ediyor. Yıldızların hayatımıza yansıyan temalarını göz ardı edemeyiz, zira yıldızlar astrolojinin temelini oluştururken, hayatımıza yansıyan yazgısal temalara işaret eder.
Koç Burcundaki Sabit yıldızlar;

Kerb;1° 03 derece koç burcundadır. Mars/Merkür karakterindedir.Sevgili tarafından terk edilme tehlikesi vardır ve etkisi Nötr'dür.

Difda ;2° 35 derece koç burcundadır.
”Deneb Kaitos” Satürn karakterindedir.Tembellik, sinirlilik, hastalık, çekingenlik verir ve etkisi olumsuzdur.

Algenib ; 9° 09 koç burcundadır.Hırs, tutku, heves, kibir, gösteriş,Sezgi, Heves ve kötü düşünce verir.Mars/ Merkür karakterindedir.Etkisi olumsuzdur.

Alderamin ;12° 47 Koç burcundadır. Ciddiyet, katılık, yargılamak, hüküm verme ve Sert(şiddetli)yargılama verir.Satürn/ Jüpiter karakterindedir.Etkisi olumludur.

Alpheratz ;14° 18 derece koç burcundadır. Zarafet, popülerlik, bağımsızlık, onur(şeref) verir.Venüs karakterindedir.Etkisi olumludur.

Baten Kaitos ;21° 48 derece koç burcundadır. Yalıtım, depresyon, kaza, tesadüf, deniz kazası ve göç verir. Satürn karakterindedir.Etkileri olumsuzdur.

Acamar;23° 16 derece koç burcundadır.Kamusal alanda başarı, dinsel başarı verir.Jüpiter karakterindedir.Etkileri olumludur.

Alrisha ;29° 23 derece koç burcundadır.Grupları etkilme etkisi verir.Mars/ Merkür karakterindedir.Etkileri olumludur.

Çeviri..
Boğa Burcundaki Sabit yıldızlar;

Mirach ;0° 24 derece Boğa burcundadır.iyi evlilik, güzellik, aşkta doğal yetenek verir.Venüs karakterindedir ve etkileri olumludur.

Sharatan;03° 49 derece boğa burcundadır.Şiddet(zorbalık),yenilgi, kaza, hasar,Tehlike, onur(şeref) verir.Mars/ Satürn karakterindedir ve etkileri Nötr'dür.

Hamal ;7° 40 derece boğa burcundadır.Şiddet, acımasızlık(zulüm),iyileştiricilik verir.Mars/ Satürn karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Schedir ;7° 48 derece boğa burcundadır.Astroloji, tasavvuf, , yazım şekli,yazarlık ve gizemcilik verir.Satürn/ Venüs karaketerindedir ve etkileri olumludur.

Almach ;14° 15 derece boğa burcundadır.Venüs’le ilgili işlerde başarı, sanatsal yemek yapma ve Popülerlik verir.Venüs karakterindedir ve etkileri olumludur.

Menkar; 14° 19 derece boğa burcundadır.Hastalık, boğaz(boyun) rahatsızlığı, utanç, iflas,Hayvanlar tarafından yaralanma, aniden şuuru kaybetme(bayılma) verir.Satürn/ Venüs karaketerindedir ve etkileri olumsuzdur.

Rana ;20° 52 derece boğa burcundadır.Sevginin haberi, bilim, marifet. çok seyahat, bir hayli değişiklik , deniz kazaları, boğulma ve Otorite yetkisi verir.Satürn karakterindedir ve etkileri olumludur.

Zaurak;23° 52 derece boğa burcundadır.Melankoli, intihar eğilimi ve ölüm korkusu verir.Satürn karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Capulus;24° 12 derece boğa burcundadır.İlkel erkek,cinsel enerji,,maceraperest ,Meteorolojik kütleleri sonlandırma veacımasızlık verir.Mars/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Caput Algol;26° 10derece boğa burcundadır.İlkel dişi cinsellik; kafa kesilerek ölme,boğun ve boğaza
“Gorgon’un başı” gelecek tehlike,cinayeti simgeler.Satürn/ Jüpiter karakterindedir ve etkileri çok olumsuzdur.

Pleiades; 29° 58 derece boğa burcundadır.Dikkatsizlik nedeniyle kazalar, körlük, şiddet,
“yedi kız kardeş" eşcinselliği simgeler.7 yıldızın takımyıldızıdır ve etkileri olumsuzdur.



Çeviri..
İkizler Burcundaki Sabit Yıldızlar;

Alcyone * “Üstün yetenekli Zeki insanlar grubu Ülker burcunun yedi yıldızı süreyya burcu” ; 0° 00 derece ikizler burcundadır. Hırs, şeref ve şan. Karşıt cinsle rahatsız etmeyi ifade eder. AY/ Jüpiter karakterindedir. Etkisi Nötr ‘dür.


Mirfak; “Alpha Perseus” ;02° 05 derece ikizler burcundadır. Cesur, maceraperest, biraz aldatıcı, büyük meteorolojik olguların sebep olduğu olayların insana etkisinin sonucudur.
Jüpiter/ Satürn karakterindedir ve etkileri olumludur.

Hyades * 5° 45 derece ikizler burcundadır. Skandal, şiddet, utanç ve hapsi simgeler. Satürn/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Aldebaran *“Boğanın kuzey gözü” ; 9° 47 derece ikizler burcundadır. Kraliyet yıldızı.. Çene, yüce şeref, dürüstlük, popülerlik, cesaret, savaşa karışma, savaş tüccarı, Üzüntü,
kışkırtma verir ve etkileri olumsuzdur.

Cursa ; 15° 17 derece ikizler burcundadır. Kader akımları, duygularda dalgalanma, yaşamın ritminde ters çevrilemez değişiklikler verir. Satürn karakterindedir ve etkileri olumludur.

Rigel * ;“Orion takımyıldızının ayağı, ,Cebbar burcu”
16° 50 derece ikizler burcundadır. Teknik ve artistik yetenek, icat(buluş),mizah, şeref, servet ve mutluluk verir. Jüpiter/ Mars karakterindedir. Etkileri
olumsuzdur.


Bellatrix *;“Orion'un sol omuzu”-21°28 derece ikizler burcundadır. Konuşkanlık, kazalar, ani kepazelik verir. Mars/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Capella; 21° 51 derece ikizler burcundadır. Meraklılık, iyi niyetlilik, güçlü arkadaşlık duyguları verir. Mars/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumludur.

Phact; 22° 16 derece ikizler burcundadır. Sanat ve bilimde yetenek verir. Venüs/ Merkür/ Uranüs karakterindedir. Etkileri olumludur.

El Nath ; 22° 26 derece ikizler burcundadır. Şans, kısmet, başarı, tartışmalar, dik başlılık verir. Mars karakterindedir.Etkileri olumludur.

Alnilam * 23° 49 derece ikizler burcundaır. Ün, çabukluk, durum, skandal’a neden olur. Jüpiter/ Satürn karakterindedir.Etkileri olumludur.

Al Hecka *;24° 42 derece ikizler burcundadır. Şeref, varlık, güç, açgözlülük, saldırganlık gibi özellikler verir. Mars karakterindedir.Etkileri ise olumludur.

Polaris *“Kutup Yıldızı” 28°34 derece ikizler burcundadır. Hastalık(mide bulantısı),sıkıntı, kayıp, acı, ruhsal(manevi)güç verir. Satürn/ Venüs karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Betelgeuse *“Orion’un sağ omzu”
28° 45 derece ikizler burcundadır. Felaketler, tehlike, şiddete neden olur. Mars/ Merkür karakterindedir.Etkileri olumsuzdur.




Çeviri...
Yengeç Burcundaki Sabit Yıldızlar

Propus 3° 26 derece yengeç burcunda. Güven, , yüzsüzlük, rezalet ve kibir’e neden olur. Satürn karakterinde ve etkileri olumsuzdur


Mirzam 7° 11 derece yengeç burcundadır. İyi nitelik, sevecen, sadık, Tehlikeli tutkular verir. Venüs karakterindedir.Etkisi olumludur.

Alhena “Almeisan, the shining one” 9° 06 derece yengeç burcundadır. Keskin hassasiyet, yaratıcı hayal gücü, sanatsal beceriler, Ayaklardaki yaralar, Yazı yazma becerileri verir. Merkür/ Venüs/ Jüpiter karakterindedir ve etkileri olumludur.

Alzirr; 11° 13 derece yengeç burcundadır. Avlamak, prenslerin intikamı, sıkıntı, utanç, hastalık, Kısmetin kaybı, acı, dizlere gelebilecek tehlikelere neden olabilir. Merkür/ Venüs/ Jüpiter karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Dziban; “iki çakal” 13° 48 derece yengeç burcundadır. Çok yolculuk, birçok arkadaş, soygun ve zehirleme tehlikesi, Sanatsal, duygusal ama kasvetli. Analitik akıl verir. Satürn/ Mars karakterindedir.Etkileri olumsuzdur

Sirius * 14° 05 derece yengeç burcundadır.Hırs, gurur, duygusallık, ün, liderlik, ateşler, kuraklık, Acelecilik nedeniyle tehlike, İtibarı ve sosyal mevkiyi ifade eder. Jupiter/ Mars karakterindedir.Etkileri ise olumludur.

Canopus *çölden kaçma” 14° 51 derece yengeç burcundadır. Seyahatler, yaratıcılık, skandal, şiddet, Büyük şan, ün, varlık gemi ile seyahatlerde tehlikeyi ifade eder.Etkileri olumludur.

Wasat 18° 31derece yengeç burcundadır. Kimyasallar, zehirler, gaz, şiddet, kötü niyet, kötümserlik, Otoriter konuşma, Umumi meselelerde şöhret verir. Satürn/ Mars karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Castor * 20° 14 derece yengeç burcundadır. Ani ün veya kayıp, ayrım, keskin akıl, yaramazlık ,şiddete neden olur. Satürn/ Mars/ Venüs karakterindedir.Etkileri ise olumsuzdur.

Gomeisa 22° 12 derece yengeç burcundadır. Gözyaşı, ,köpek sevgisi, suda boğularak ölüm, havailiğe neden olur. Merkür/ Mars karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Pollux *“Caput herkül” 23° 13 derece yengeç burcundadır.,spekülasyon, küstahlık, yıkım, utanç, ölüm, astrolojiye ilgi, Dalgınlığa neden olur. Mars/ Ay/ Uranüs karakterindedir.Etkileri ise olmsuzdur.

Procyon * 25° 47 derece yengeç burcundadır. Şiddet, , tecavüz,felaketin neden olduğu ani başarı, gizli politika, arzulu olmayı, ihtirasa neden olabilir. Mars/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.



Çeviri...
Aslan Burcundaki Sabit Yıldızlar:

Talitha 2° 48 derece aslan burcundadır. Sakinleştir, ihtiyatlı, şüpheci, güvensiz, kendine hakim olma Büyük öfke verir. Satürn/ Mars karakterindedir ve etkileri Nötr’dür.

The Aselli “Kanı “ ; Aslan grubunun 1.dekanında yer alır. Ateş, asılma, kafa kesilerek öldürülme, Şiddetli felaket, yıkım, utanç, yaralar, Göz rahatsızlıkları, körlük, Hapis, toplumlarda büyük değişikli meydana getirtebilir. Mars/ Ay karakterindir.Etkileri ise Olumsuzdur.

Praesaepe *;7° 12 derece aslan burcundadır. Cinayet,trajedi,ateşler , İç yürüyüş,dünyaya kapalılık ve körlüğe neden olabilir. Mars/ Ay karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

North Asellus *;“Asellus Borealis”; 7° 24 derece aslan burcundadır. Kahraman ve küstah lider, Sabır, hayırseverlik ve cesaret verir. Güneş/ Mars karakterindedir ve etkileri olumludur.

South Asellus *“Asellus Australis”; 8°35 derece aslan burcundadır. Gemi kazası, toplu cinayet, Askeri terfi, körlük, göz rahatsızlığı verir. Güneş/ Mars karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Giansar; 10° 20 derece aslan burcundadır. Anlayan ve analitik akıl,yolculuk ve birçok arkadaş , Sanat, maharet, ve yiğitlik, soygun ve tesadüfi zehirleme tehlikesine neden olabilir. Satürn/ Mars karakterindedir ve etkileri Nötr’dür.

Acubens; 13°35 derece aslan burcundadır. Zehir,yalancılık,Astroloji,yazı,azim,evle ilgili problemlere neden olur. Satürn/ Merkür karakterindedir ve etkileri olumludur.

Dubhe “Ayı”; 15° 00 derece aslan burcundadır. Astroloji merakı, yok olma ,kibir, psişik güç verir. Venüs/Merkür/Mars karakterindedir ve etkileri olumludur.

Merak; 19° 06 aslan burcundadır. İhtiyatlı, güvensiz, kendine hakim, emir vermeyi sevme, başarmak için güç verme, hayvanlarla anlaşma özellikleri verir. Satürn/ Merkür/Mars karakterindedir ve etkileri olumludur.

Ras Elased Aust “Algenubi”; 20° 42 derece aslan burcunda, Zalim, kalpsiz, cesur, kaba, yok edici, sanatsal takdir, Manevi hediyeler verir. Satürn/ Mars karakterindedir ve etkileri Nötr’dür.

"Own Worst Enemy" ; 22° aslan burcundadır ve etkileri olumsuzdur.

Subra; 24°15 aslan burcudur. Kuvvet, ganimet, kasıla kasıla yürüme, hilesiz bir yapı verir. Satürn/ Mars karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Alphard *;27° 08 derece aslan burcundadır. Akıllılık,müzikal ve sanatsal takdir,güçlü tutkular, Ahlaksızlık,kontrol eksikliği, ilaçlar ,zehir yada boğulma ile ani ölüm,yasayla problemler,aşk maceralarına neden olur. Satürn/Venüs karakterindedir ve etkileri olumludur.

Adhafera; 27° 34 derece aslan burcundadır. Suç,yalan söyleme,çalma,intihara neden olur Satürn/Merkür karakterindedir ve etkileri olumsuzdur.

Al Jabhah *; 27° 41derece aslan burcundadır. Varlık,kararlılık, akıllılık, şiddet eğilimi, kayıp, çıkarcı hareket,tehlike,isyan,kendini arama verir.Satürn/Merkür karakterindedir ve etkileri Nötr’dür.

Regulus *“ Aslanın kalbi”; 29° 53 derece aslan burcundadır. Kraliyetle ilgili büyük yıldız soylu sınıf, hırs, uyanıklık, büyük güç, durum, liderlik, ani çöküş, kazalar, şiddete neden olur. Mars/ Jüpiter/ Uranüs karakterindedir ve etkileri olumludur.




Çeviri...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler