Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars - Uranüs Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
benim haritamda mars-uranüs açısı yok ama addrenalini heyecanı çok severim artık hangi açımdansa :D
eşimde mars-uranüs sexstil ve merrkür uranüs arasında (merkür kova) 120 lik açı mevcut.yıldırımında dediği gibi elektroniğe kabiliyetli ve eğitimi olmamasına rağmen makinaları gayet güzel tamir edebilir.hem meraklı hemde kabiliyetli doğuştan.

ortanca oğlumda da mars-uranüs zıtlığı var+merkür-uranüs arasında da 120 lik açı var.o da çok hareketli ve babası gibi elektronik aletlere hem meraklı hem kabiliyetli gülücük
mars uranüs açım yok; satürn asc yöneticim olduğundan olabilir belki, (satürn-urasnü kare) kabloya takarken çok piriz patladı elimde; fırın, makina, buzdolabı evde kimseyi etkilemz hep düşük akımlı bir elektirkle ben çarpılırım; özellikle pc şarza takarken bi alev çıkar pirizdengülücük bizimkilerde şaşıyorlar ama benden elektiriklisi yok evde gülücük bazen korkuyorum korkmasınada, üstüne üstüne gitmeye çalışıyorum..(mars-pluto)

ELF

Tamir edemem ama iyi patlarım elektirikli her şeyi:D Şarjları bile zaman içinde işlemez hale getiriyorum hehee
(12-23-2011 11:00 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]mars uranüs açım yok; satürn asc yöneticim olduğundan olabilir belki, (satürn-urasnü kare) kabloya takarken çok piriz patladı elimde; fırın, makina, buzdolabı evde kimseyi etkilemz hep düşük akımlı bir elektirkle ben çarpılırım; özellikle pc şarza takarken bi alev çıkar pirizdengülücük bizimkilerde şaşıyorlar ama benden elektiriklisi yok evde gülücük bazen korkuyorum korkmasınada, üstüne üstüne gitmeye çalışıyorum..(mars-pluto)

Uranüs mars yada mars uranüs kavuşumum var. Çamaşır makinasını da bozdum .Bir gün telefonum dondu telefonu kapatım bile.kaç defa sigorta attı.Netbooku prize takarken alev çıkıyor vs. ama bende salt uranüs mars yada mars uranüs kavuşumu yokki,Aynı zamanda pluton uranüs kavuşumu da var. Valla bilmiyorum.birde mars plüton kavuşumum var. Allah acıyorda bu kavuşumların hepsi 3.evde. Ya köşe evlerde olsa bu kavuşumlar.
Mars - uranus zitligi.....

Mars ikizler, gunes kavusum..... 9. ev

Uranus yay, jupiter kavusum..... 3. ev

Bu durumda ki fevriligi uzun yolculuklarda ki tehlike olarak aciklayabilir miyiz ?
bende mars - uranüs zıtlığı var. Eskiden bisikleti bozulan bana getirirdi hallederdim eskiden dediğim 8-9 yaşlarındayken :D Şimdilerde kalem tamir ediyorum :D
Bende kendimi bildim bileli elimi attigimi bozarim..gülücük mars uranus kavusum
Mars uranüs kavuşumu olan bir öğretmenim vardı. Çok hayati kazalar geçirdiğini anlatmıştı, bir hayatta üç kez yeniden hayata gelmiş gibi olduğunu söylüyordu bu kazalardan sonra.

Presence

mars-uranüs zorlayıcı açıları 'kaza' ihtimalini arttırabilir.

Presence

aynı zamanda 'eril' (fiziksel) enerjinin farklılaşması anlamına da gelen bir etkileşim mars uranüs bağlantıları...

örneğin; ani tepkiler verebilen bir yapı kazandırabilir. veya kontrolsüz fiziksel enerji yüzünden aniden meydana gelen fiziksel bozulmalara da işaret edebilir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler