Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
yazılar Filiz Mete’ nin “Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri” adlı kitabından alıntıdır.

Transit Satürn’ ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Birleşiminin Etkileri


Transit Satürn’ ün Güneş ile birleşmesi : Satürn’ ün bu konumu geçmişte yaptığınız çalışmaların ürününü aldığınız bir dönem olabileceği gibi, hayal kırıklıkları yaşayacağınız ve zorlanacağınız bir dönem olarak da yaşanabilir. Sonucun olumlu veya olumsuz olması özel haritanızdaki yıldız konumlarına ve göstermiş olduğunuz çabaya bağlıdır. Bu etki altında hayat enerjinizde düşüş olabilir, sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabilir, ayaklarınızın yere basmasını sağlayacak olaylar yaşanabilir. Kötü gibi görünse de aklınızı başınıza getirecek bir dönüm noktasıdır. Durum çok kötüyse planlarınızı yenilemeli, çalışma yönteminizi değiştirmeli, olayların gerçek yüzünü görmeye çalışmalısınız. Geçmişte yaptığınız hataları bulup çıkarmak ve yinelememek faydalı olacaktır.

Transit Satürn’ ün Ay ile birleşmesi: Bu etki altında olaylara karşı çok hassas ve duyarlı olur, duygusal yönden kendinizi baskı altında hissedersiniz. Genel anlamda haksızlıklar ile karşılaştığınızı ve başkaları tarafından anlaşılmadığınızı düşünürsünüz. Yaptıklarınızla elinize geçenler arasında dağlar kadar fark vardır. Açıkçası çok zorlandığınız ve duygusal yönden sarsıldığınız bir dönemdir. Aşk ve iş hayatınızda hayal kırıklıkları ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı derinden incitecek olaylar ile karşılaşabilir, üzücü olaylar ve ayrılıklar ile sarsılabilirsiniz. Oluştuğu ev konumuna göre etkisi farklı olacaktır. Sarsıcı olsa da olgunlaşma ve iradenizin güçlenmesi açısından faydası olan bir transittir. Bu sürecin sonucunda psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir.

Transit Satürn’ ün Merkür ile birleşmesi: Transit Satürn bu konumda düşüncelerinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Karamsar düşünceler ve bunalımlar ortaya çıkabilir. Sabit düşünceleriniz ve olaylara tek yönlü yaklaşımınız bu etki altında başarı grafiğinizi aşağı çekecektir. Disiplin ve ciddiyet gerektiren çalışmalarda aranan bir konumdur. Yeterli çabayı sarf eder, yeni düşünce ve fikirlere açık olur, sabırla çalışırsanız sonuçta büyük başarılar elde edebilirsiniz. Bu birleşim oluştuğu ev konumuna göre olayları geciktirici ve engelleyici etkenler ortaya çıkarabilir.

Transit Satürn’ ün Venüs ile birleşmesi: Satürn’ ün bu konumunda hem duygusal hem maddi istikrar ve güven arayışı içene girersiniz. Sevilmeme ve maddi güvende olmama duygusu ile hareket edebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi açıdan bakar, ilişkilerinizi sağlam temellere oturtmaya çalışırsınız. Sevginiz sağlam temellere dayanıyorsa bu etki altında güçlenecektir. Yok içinizde şüpheler oluşuyorsa bu süreç sizin için hüzün verici ve kalp kırıcı bir dönem olabilir, ayrılıklar yaşanabilir. Maddi konularda yararlı bir transittir. Bu etki altında başlatılan yatırımlar ve programlar başarı ile yürütülebilir. Eldeki değerler kalıcı yatırımlara çevrilebilir.

Transit Satürn’ ün Mars ile birleşmesi: Transit Satürn ile natal Mars’ ın birleşmesi enerjinizi arttıracaktır. Gerilim dönemidir. Dış görünüşünüz iyi olmayabilir. Çatışmalardan uzak durmalı, enerjinizi olumlu amaçlar için kullanmalı, ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Oluşan bu olumsuz enerji haritanızdaki yıldız etkilerine ve oluştukları ev konumuna göre sağlık sorunları ortaya çıkarabilir. Bu etki altında engeller karşısızda savaşamaz, olayların yönünü değiştiremezsiniz. Kişisel disiplininiz ve içinizdeki enerjinin azaldığını hisseder, harekete geçmekte zorlanırsınız. Karamsar düşünceler altında olacağınız bu dönemde önemli işlerinizi ve kararlarınızı ertelemeli, etkinin geçmesini beklemelisiniz. Oluşturacağınız rutin işler sürecin kolay geçmesine yardımcı olacaktır.

Transit Satürn’ ün Jüpiter ile birleşmesi: Satürn’ ün bu transiti etkisinde sabırlı ve dikkatli çalışmalarınız karşınıza çıkan gelişme fırsatlarıyla ödüllendirilir. Kendinizi iyi disipline etmişseniz, dengeli bir yaşam tarzınız varsa karşınıza çıkan fırsatları değerlendirme olanağı bulursunuz. Fırsatlar çoğunlukla maddi konularla ilgilidir. Bu dönemi şu andaki ve gelecekteki maddi güveniniz için sağlam temellerin oluşturulacağı bir zaman olarak düşünebilirsiniz. Bu etki altında ilerde değer kazanacak emlak türü mülklere sahip olabilir, paranızı etkin yerlerde değerlendirebilirsiniz. İleriye yönelik yatırımlar Satürn’ ün etkisiyle zamanla büyük değerlere ulaşacaktır.

Transit Satürn’ ün Satürn ile birleşmesi: Satürn’ ün etkisiyle 29-30 yaşlarınıza geldiğinizde hayatınızın bir dönemi bitmiş, sizin için yeni bir dönem başlamış olur. Bu dönemi özgür iradenizi harekete geçireceğiniz ve hayat akışınıza yön verebileceğiniz bir zaman olarak da düşünebilirsiniz. Satürn’ ün bu kavuşumunda kendinizi analiz eder, bu güne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları değerlendirir, içsel sorgulamalar yaşarsınız. Kendi değerinizi test ettiğiniz bir dönem olarak algılayabilirsiniz. Daha doğrusu hayatınızın dönüm noktasıdır. Önemli kararların verildiği bir dönem olarak yaşanır. İyi gitmeyen ilişkiler bu etki altında bitebilir, yeni ilişkiler başlayabilir. Bu etki haritanızda hangi evde oluşuyorsa o evle ilgili köklü değişikliklere neden olacaktır. Başardıklarınızı, amaçlarınızı, isteklerinizi, bu etki altında sorgular, süreç tamamlandığında ise kendinize yeni bir yol çizmiş olursunuz. İkinci kavuşum 56-62 yaş arasında gerçekleşir. Yine geçmişin gözden geçirilmesi ve hataların düzeltilmesi söz konusudur. Yalnız bu dönemde edinilen deneyimler ve alınan dersler nedeniyle olaylar daha az sarsıcıdır. Sağlığın bozulması ve yaşam planlarının değişmesi olarak yaşanabilir. Yine bir dönüm noktasıdır. Eğer birinci kavuşumda alınan dersler yeterince değerlendirilmemiş ve hayat iyi planlanmamışsa ikinci kavuşumda etki yıkıcı ve üzüntü verici olacaktır. Sağlık sorunlarının yanı sıra hayallerin tükendiği, yaşam savaşının kaybedildiği bir dönem olabilir. Bu nedenle birinci kavuşumda alınan dersler çok iyi değerlendirilmelidir.

Transit Satürn’ ün Uranüs ile birleşmesi: Bu transitin oldukça sarsıcı bir etkisi vardır. Olumlu açılar altında büyük olanaklar ve fırsatlar verirken, zorlayıcı açılar altında zararlar kaçınılmaz olur. İçgüdüsel olarak değişim karşıtı görüşler hakim olur, kişiliğinizin zayıf tarafları ortaya çıkar. Rahat ve zevk düşkünlüğünüz bu etki altında kötü sonuçlar verecek, beklentileriniz gerçekleşmeyecektir.Oluştuğu ev konumuna göre etkileri de farklı alanlarda olacaktır. Baskı altına alınan Uranüs enerjisi boş vermişliğe ve tembelliğe dönüşebilir. Rutin işler sizin için bir yük haline gelebilir. Ne şekilde olursa olsun bir gerilim sürecidir. Bu gerilim altında sizi çevreleyen koşullar ile savaşmak zorunda kalırsınız.

Transit Satürn’ ün Neptün ile birleşmesi: Bu transit etkisinde duygularınız ve hisleriniz artarken, düşüncelerinizde karışıklık oluşur. Bu etki karakterinize ve kişiliğinize büyülü bir hava verirken, yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Eğer çalışmalarınız ruhsal değerlere değil de maddi değerlere dayanıyorsa kendinizi engellenmiş ve yenilgiye uğramış olarak görür, karamsar düşüncelere kapılırsınız. Satürn’ ün etkisiyle bu güne kadar göremediğiniz gerçekler ortaya çıkarak haritanızdaki yıldız konumlarına göre geleceğe bakış açınızı etkileyecektir.

Transit Satürn’ ün Pluton ile birleşmesi: Transit Satürn ile natal Pluto’ un birleşmesi yaşamınızda önemli bir evrenin bittiğini ve etki geçtikten sonra yeni bir dönemin başlayacağını gösterir. Oluştuğu ev ile ilgili yeni şartlar ortaya çıkarak sizi yeni bir dönem için hazırlar. Değişim kaçınılmazdır. Olaylar kontrolünüzün dışında gelişebilir. Etki geçtikten sonra her şeyi kontrol etmeniz daha kolay olacaktır.
acba transit satürn natal satürnümle ne zaman kavuşum yapar...5. ev konularında etki gösteriri sanrımmmm..
Şu anda benimki kavuşumda, bi de natal pluto ile kavuşacak hayat allak bullak gülücük) Satürn öncesi ve satürn sonrası diye ikiye ayırmak gerek hayatı benimki cidden değişti. Yaşadığım şehir, çevrem, çalıştığım okul vs vs.
(07-27-2011 10:45 PM)arzu Yazılan: [ -> ]acba transit satürn natal satürnümle ne zaman kavuşum yapar...5. ev konularında etki gösteriri sanrımmmm..


5. ev transitinde ne gibi değişimler yaşadınız. Benimde satürn transiti bir sonraki 5. evde olacak. Aşk ilişkiler, çocuklar vs konuları kapsıyor.
benim yaşadığım şehir de değişti..umarım kısa zamanda tekrar değişir..
aşk anlayışım ciddideğişimler yaşıyor diyebilirim..çocucuk filan yok evlilikde yok ...satrün marsımla satrünümle plütomla kavuşacak ..hayat sen bize nazik davranmadın şarksısnı söylemek istemiyorum:S öle değildir umarım..
Transit Satürn’ ün Ay ile birleşmesi: Bu etki altında olaylara karşı çok hassas ve duyarlı olur, duygusal yönden kendinizi baskı altında hissedersiniz. Genel anlamda haksızlıklar ile karşılaştığınızı ve başkaları tarafından anlaşılmadığınızı düşünürsünüz. Yaptıklarınızla elinize geçenler arasında dağlar kadar fark vardır. Açıkçası çok zorlandığınız ve duygusal yönden sarsıldığınız bir dönemdir. Aşk ve iş hayatınızda hayal kırıklıkları ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı derinden incitecek olaylar ile karşılaşabilir, üzücü olaylar ve ayrılıklar ile sarsılabilirsiniz. Oluştuğu ev konumuna göre etkisi farklı olacaktır. Sarsıcı olsa da olgunlaşma ve iradenizin güçlenmesi açısından faydası olan bir transittir. Bu sürecin sonucunda psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir.



Şuan bunu yaşıyorum ve depresyondayım://
(07-27-2011 11:15 PM)Messa Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 10:45 PM)arzu Yazılan: [ -> ]acba transit satürn natal satürnümle ne zaman kavuşum yapar...5. ev konularında etki gösteriri sanrımmmm..


5. ev transitinde ne gibi değişimler yaşadınız. Benimde satürn transiti bir sonraki 5. evde olacak. Aşk ilişkiler, çocuklar vs konuları kapsıyor.

Benim 5. ev transitimde yaşadığım yer değişti. Çocuğum oldu. hiç gezemez dışarı çıkamaz oldum.
mars ile kavusumda 4uncu evimde... cok karamsarim bu aralar hic birseye gucum yok.. cokta agresifim..
(08-03-2011 05:54 PM)etelance Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 11:15 PM)Messa Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 10:45 PM)arzu Yazılan: [ -> ]acba transit satürn natal satürnümle ne zaman kavuşum yapar...5. ev konularında etki gösteriri sanrımmmm..


5. ev transitinde ne gibi değişimler yaşadınız. Benimde satürn transiti bir sonraki 5. evde olacak. Aşk ilişkiler, çocuklar vs konuları kapsıyor.

Benim 5. ev transitimde yaşadığım yer değişti. Çocuğum oldu. hiç gezemez dışarı çıkamaz oldum.

ben de hapis gibiyim..yaşadığım yer şehre uzak..tatil için ailemin yanına geldğimde bile evden çıkamıyorum..annemin rahatsızlığından dolayı..öle duvarlaa bakıyorum..eylülde de dağlara bakarım tekardan:S
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler