Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum haritasında Venüs-Asc uyumu
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bir kişinin doğum haritasında venüs-asc uyumluysa kişinin kendi görüntüsünü beğeniceğini kendine daha fazla güvenen özellikte olabiliceğini söyleyebilir miyiz?çünkü venüs beğenilerimizi ifade ederken asc ise görüntümüze etki ediyor.böylece venüs asc uyumsuzluğu bizim kendimizi beğenmemize neden olabilir.
örnek vericek olursam
diyelim venüsünüz koç
yükselenininiz (asc) niz oğlak ve 1. evinizde de neptün var
koç burcunun beğenisi koç-yay-aslan-ikizler-kova olucağına göre ve yükselen ve yükselende bulunan gezegenler bu beğeniye ters düştüğüne göre kişi kendini beğenmeme eğilimi gösterebilir.
venüs yükselenle kavuşum ya da olumlu açı yapıyorsa, diğer gezegenlerle de açıları iyiyse hoş bir ses, uyumlu bir kişilik, fiziksel güzellik, popülerlik, sevilme vs verebilir. birde venüs sevdiği bir burçtaysa, o kişi kendini fazlasıyla beğenir ve kendine güvenli olur bence. olumsuz açılardada tam tersi olabilir.

bu arada venüs 90 asc. kendi açımdan doğru olduğunu söyleyebilirim. :P
Venüs asc 90 sizce nasıl, cevaplayabilir misiniz?
Venüs 90 Yükselen: Bu açı diğer insanlarla olan ilişkilerde bir sürü zorluklar getirir. Kişilerin her bakımdan pek çok sorunları vardır. Aşırı hassasiyetleri ölçüsüz olduğundan başarısızlıklara problemlere sebep olur. Bazen toplumsallık onlara şans getirebilir.[/size][/size][/font]
internetten bunu buldum, kendi açımdan yorumlarsam bende fiziksel görüntümü pek beğenmem. diğer insanlarla ilişkilerim kötü değil ama bazen çekingen davrandığım için kendimi tam tanıtamadığım olur.
tabi haritanın geneli önemli. bunu yapan başka bir açıda olabilir.
Anladım, teşekkür ederim
venüs 90, süse önem vermeyen, olduğu gibi, salaş, güzel görünmek için kılık-kıyafete önem vermeyen bir yapı veriyor bence..

venüsüm terazide en güçlü konumda olmasına rağmen, asc ile 90.. bu zamana kadar, değil makyaj; gözüme kalem çektiğim zamanalra, 2 elin parmağını geçmez, oda düğünde-deride anca gülücük)
rica ederim.
bu arada venüsün satürnle olumsuz açı yapması insanın kendini beğenmemesine yol açabilirmiş. biraz önce okudum bir konuda bunu.
venüs-asc 72 özel açı özel insanım ;) venüs akrep asc oğlak gülücük allah vergisi şükürler olsun allaha
(10-31-2011 10:55 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]venüs 90, süse önem vermeyen, olduğu gibi, salaş, güzel görünmek için kılık-kıyafete önem vermeyen bir yapı veriyor bence..

venüsüm terazide en güçlü konumda olmasına rağmen, asc ile 90.. bu zamana kadar, değil makyaj; gözüme kalem çektiğim zamanalra, 2 elin parmağını geçmez, oda düğünde-deride anca gülücük)

Bende venüsyenim ama sürekli makyaj yapan biri değilim, çok süsüde sevmiyorum. Asc başaktan giyimime özen gösteririm.
bende 60lık açısı var sevdiği bi burçta da ama hoş ses hariç 90lık açıyı kendime daha uygun gördüm. gülücük(asc-şiron kavuşumu ya da mars zıt açısı sebep olmuş olabilir.)
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler