Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Stelyum
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Çok teşekkür ederim gülücük
merhabalar...
stelyum konusu epey kafa karıştırıcı.

haritamda 7. evde oğlak burcunda satürnün de dahil olduğu bir yoğunluk var. direkt 7. ev oğlak stelyumu da diyemiyorum çünkü 8. evde oğlakta 7. evdeki satürnle kavuşumda olan bir venüs de var.

-bu venüs stelyuma dahil sayılır mı, öyleyse stelyum etkileri 8. ev için de mi geçerli olur?
-6. ev sonunda 7. evde yorumlanan yay-mars da astro.com a göre 7. evdeki uranüs ile kavuşum yapıyor. fakat uranüs kişisel gezegen değil. bu durumda mars da stelyuma dahil midir?
-eğer bu 6 gezegeni de stelyuma dahil kabul edersek aslında kavuşum açısı olmayan iki uçtaki gezegenler de birbirini etkiliyor mu?

böyle birtakım sorular ve ne kadar okusam da hayran olduğum analizlerin birazını bile yapmaktan fersah fersah uzak olmak... astrolojiye ne kadar merak salarsa öğrenecek o kadar çok şey oluyormuş insanın önünde gerçekten.
değerli yorumlarınızı bekliyorum, çok saygılar gülücük
Sevgili aquesera merhaba öncelikle, ben henüz analiz yapamıyorum fakat bu konuda tespitler çıkarmayı çok keyifli buluyorum! Sadece merak ettiğim için soruyorum; Satürn sizi 1 senedir nasıl etkiledi acaba?
Selamlar,
Anladığım kadarıyla stelyum olması için açıların da yakın olması gerekiyor ve ay dugumu/plutonu stelyuma katmiyoruz. (emin degilim) haritamda venus/gunes kavusumum var fakat akrepteki diger gezegenler birbirine cok yakin degil. Dogum saatimden hic emin degilim ama zaten dogum saati stelyumun olup olmamasini degil etkisini degistiyor diye biliyorum. Ben de stelyum mevcut mu?evet ya da hayırsa biri nedenleriyle açıklayıp yardımcı olursa ben de astroloji ogrenme serüvenimde biraz daha bilgilenmis olurum simdiden cok tesekkurler. gülücük
@moonlover
Bildiğim kadarıyla bir burçta ya da bir evde üç veya üçten fazla gezegen varsa stelyum vardır.Senin 9.evinde 4 gezegen var bu yüzden stelyum var.9.ev konuları hayatında daha çok öne çıkıyor diyebiliriz.
Merhaba arkadaşlar. Doğum haritamda Jüpiter 3.evin sonunda IC ile kavuşuyor. Neptun ile Uranus 4.evde. Sizce 4.evimde stelyum oluşuyor mu ?
selamlar, bende stelyum kelimesini dün ogrendim, ve haritamda da iki stelyumum var.
yorumlamak isteyenler icin imzama haritamı ekledim..oldukca karmasık gorunuyor..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler