Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.43 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri
Yazar Mesaj
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri
2011 yılında Koç burcu için genel bakış;

Motivasyon ve sıkı çalışma yaşamını yeniden şekillendirmene yardımcı olacak, 2011 yılında işinde yeni fırsatlarla karşılaşacaksın. Hava değişikliği yapabilirsin. Kapıdan çık ve seni bekleyen yeni hayata adım at. Pozitif enerjin sana deneyimlerini büyük yolda kullanmanı sağlayacak. İş her zaman çok önemlidir ama özgürlüğünü sınırladığını düşünebilirsin. Kariyerinden bu tür değişimler olurken, köklerinle yeniden göz at ve elde etmek istediğin şeyi keşfet. Yolundaki güzellikler artarak devam edecek ve hayatın tümden değişecek. İç güdüsel olarak doğru seçimler yapacaksın.
Yeni yılda yeni bir ilişki karşına çıkabilir. Yeni yerler keşfederek ve yeni şeyler yaparak zamanını geçireceksin. Doğayla iç iiçe bir evde yenilenme fırsatı da bulabilirsin. Bu tür tahatlamanı sağlayacak ortamlar kendini güvende hissetmeni sağlayacak. Bu yıl yeni yerler görme konusunda çok şanslısın. Yeni yerler görmek duygularını canladıracak ve mutluluğunu artıracak. Finansal kaynakların bu tür fırsatları kaçırmamanı sağlayacak, hayatın hayal edemeyeceğin kadar değişecek. Yaşamındaki bu büyük değişim ruhunun daha güçlenmesini sağlayacak.

Boğa Burcu


Bu yıl iyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak.Bu tür aktivitelerin felsefik yönlerinden hoşlanıyorsun. Ailen ve evin önceliklerinin başında geliyor. Ailendeki uyumlu ilişkileri inşa ederken fırsatları kaçırabileceğini gözardı etmemelisin. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.
İnsan ilişkilerindeki başarın sosyal yaşaında avantaj olacak. Arkadaşlarınızla birlikte karşınıza çıkacak yeni fırsatları değerlendirerek, vizyon ve orjinal fikirler yaratabilirsiniz. Belirlediğiniz yeni yola verdiğiniz enerjiniz bir çok olumlu gelişmeyi beraberinde getirecek. Riskleri zekice hesap ederek hareket etmeyi unutmayın. Sosyal talepleri de yönetebilirsiniz. Tüm bu sıkı çalışmalar sonucunda hatırı sayılır kazançlar elde edebilirsin. Yeni yılda iş dünyası çok kazançlı olacak ve kazançlarını günlük yaşamına nasıl aktaracağını öğreneceksin. İş yaşamın kadar duygusal kazançların da olacak. Büyük kalbin aşk ve kişisle ilişkilerinde uyum getirecek. Bu yıl tatmin olmuş ve aşık hisedeceksin.
İş yaşamında başarılı olacağın alanları araştırmayı düşünebilir ya da var olduğun konumu korumayı seçebilirsin. Bu anlamda sağlıklı yaşam sektörü iyi bir başlangıç olabilir. Baharın ilk zamanlarında kendini bazı şeylerden sakınman gerekebilir. Birşeyler üzerinde kafa yorarken oldukça dikkatli ve kararlı olmaya özen göster. Bulunduğun nokta ne olursa olsun tutkulu, dinç, dikkatli ve her zaman hedeflerine ulaşabilir olmalısın. Her hangi bir amacının olmadığını söyleme. Yaşamında farklılıkları seviyorsun, bu çok yönliülüğün harika bir yıl geçirmeni sağlayacak.

İkizler

İkizler burcu için 2011 yılı fiziksel ve zihinsel olarak iyiye doğru geliştiği gözüküyor. Bu kişiler değişikliklerin etkisini yaşamının tüm alanlarında görecek ve 2011'in iyi bir yıl olmasını sağlayacak. Yaşamınızın nereye gittiğini kestiremediğiniz durumlarda önsezilerinizi ve duygularınızı kullanarak yönünüzü belirleyebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizin sevdiğiniz olaylarda yer almanızı ve onları düzenleyebilmenizi sağlar. İletişim kurma beceriniz bu yıl insanlarla ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayacak. Projeleriniz konusunda yapacağınız atılımlar sizin kaçınılmaz hedefe ulaşmanızı sağlayacak.
Bu yıl kariyer yaşamınızda kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece büyük adımlar atacaksınız. İşinize vereceğiniz enerjinizi ev hayatınızdaki başarılarınız ve aktiviteleriniz takip edecek. Yaratıcı fikirlerinize biraz daha dikkatinizi verin. Çevrenizde ilham kaynağı bir çok şey görebilirsiniz. Bu fikirleri kariyer yaşamınızda değerlendirdiğiniz zaman daha yararlı olacaksınız. Farkedilmek ve çabanızın takdir edilmesi sizin için önemli.

Harika bir çekiciliğiniz ve dikkat çekme konusunda doğal bir yeteneğiniz var. Karşı cinsle veya partnerinizle zaman geçirmek konusunda istekli olacaksınız. Bu tür duygularınızı yazarak açıkça anlatmak veya paylaşmak konusunda istekli olacaksınız. Arkadaş ve aileniz isteklerinize ulaşmanız konusunda sizi destekleyecek. Özellikle mutluluğu yakalama şansınız olan bazı ortamlarda size gelen mutlu olma şansını geri çevirmeden önce iyice düşünün.

Yengeç

Bu yıl kişisel ilişkilerinde büyük gelişmeler var. Diğerlerine göre daha yüksek olan şefkat ve anlayışın, iyimserliğin herkesi etkiliyor. Bu yıl ufukta seyahat veya yeni çalışmalarla ilgili yeni fırsatlar gözüküyor. Hayatı yeniden keşfetmen için harika bir dönem olabilir. Para ve zamanını nasıl harcayacağın konusunda kendinden emin ve mutlu hareket edeceksin.
Lüks ve rahatlığa aşık biri olarak, evini sanatsal objelerle süslemek hoşuna gidebilir. Memnuniyetini artırmak için müzik veya resim yeteneklerini geliştirmeyi deneyebilirsin. Bu yeteneklerini bahçe düzenlemesine veya iç dizayna yansıtmak da ilgini çekebilir. Bu yıl enerjini paylaşacağın yeni kişiler veya yeni gruplarla bir arada olmak isteyebilirsin. Yeni aktiviteler kadar, yerine getirilmesi zorunlu günlük olaylar konusunda da daha hoş görülü ve insancıl olabilirsin.
Sağlığına dikkat etmen gereken durumlarda kendine özen göster, kilo sorunların varsa fitnes ve rejim uygun bir yol olabilir. Yaratıcı aktivitelere katıldığında dışarıdaki yaşamın daha iyiye doğru gidecek. Bu yıl senin için çok fazla eğlence ve ahenkli bir yıl olacak. Kariyer yaşamında da yükselme fırsatların olacak. Cömert kalbin çok fazla eğlence için çarpacak. Hayatında sosyal insanlar yer alacak. Dışarı çıkıp eğlenmek için çok fazla fırsatın olacak.Bu da 2011 yılını senin için eğlenceli bir yıla dönüştürecek.
01-02-2011 01:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri - trend - 01-02-2011 01:16 AM
RE: Susan Miller’ın 2011 YILDIZ FALI - Parlaışık - 01-02-2011, 01:48 AM
RE: Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri - Félicé - 01-02-2011, 04:03 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,487 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 343,088 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,713 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,396 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,337 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,455 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,717 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir