Değerlendir:
  • 32 Oy - 1.97 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

8. Eve Transit Örnekleri
Yazar Mesaj
Daily Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 538
Üyelik Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #11
RE: 8. eve transit örnekleri
bu astroloji okulundan yapılmış alıntıda; mars ile 150 lik açıların tehlikeli olduğundan bahsedilmiş. benim eşimin 9. evinden geçen pluto 4. evindeki güneş mars kavuşumuna ve 2. ev aksında ki ayına 150, 6. evinde ki uranüsüne 90 açı yapıyor. bu ne anlama geliyor olabilir? aynı zamanda 6. evinde ilerleyen satürn uranüsle kavuşumda ve güneş mars ikilisine 60 aya 120 yapıyor.. ciddi bir şeyler var ama ne olduğunu anlayamadım gülücük

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ''sevda'' da boğulur...
Cemal Süreya...

Sadece susayanlar suyu aramaz. Su da susuzları arar durur.
RUMİ



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=13&go=Go
02-06-2010 11:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #12
RE: 8. eve transit örnekleri
facebook'ta astroloji bilen birine bir soru sormuştum sorum;natalımda güneş,venüs 2 evdeler bunlara transit uranüs 8.evden zıt açı yapacak+8 evde ki kad ile transit uranüs kavuşacak etkileri ne olur? işte cvbı paylaşmak istedim sizlerle


sen terazi burcusun ya aşırı uyumlu, nazik ve uzlaşmacı birisin. Gad da terazide olduğu için bu yönlerin çok gelişmiş, başkalarını düşünme, nezaket senin doğanın bir parçası. Böyle davranma konusunda adeta uzmansın ve böyle olmak seni çok da mutlu eder. Ancak hayatta gitmen gereken yol yani kad koç. geliştirmen gereken bilinç koç bilinci. uranüs koça geçince hayat amacın olan koç bilincini geliştirmen için bir fırsat açılmış olacak. Yani bu iyi bir transit. Ancak seni biraz mutsuz edebilir. Koç olmaya alışık olmadığın ve güneşin terazide olduğu için güneşine ters gelen tutumlar göstermek zorunda olacağın olaylar olabilir. Bunlar ne demek açıklayacağım:

Sen terazisin ve terazinin gölge yönlerini de deneyimliyorsundur. Yani sana uygun olmayan konularda da uyumlu olmak ve hayır diyememek. Ama haritanın diğer yönlerini bilmediğim için sadece verdiğin bu veri üzerinden yorum yapıyorum. 2. evde terazi güneş ve gad varsa bu kişi sahip olduğu kaynaklar konusunda, elindekiler konusunda, sadece ona ait olan durumlar konusunda ilişkilerinde hep karşı tarafı düşünüyor ve durumlara uyumlu davranıyordur, öyle ki ondaki bu uyumluluk sorunlar çıkarmaktadır çünkü kişinin hayat amacı kendine uygun olmayan uyumluluklardan ben bilincine gitmek yani "bu bana uyuyorsa evet", "bu bana uygun olduğu için tamam" veya "hayır bu durum bana uymuyor, öyleyse nazikçe hayır" durumları geliştirmektir. Sen hayat amacım bu. hem güneşin teraziden vazgeçmeyecek ve nezaketi elden bırakmayacaksın hem de hayır demen gereken yerlerde hayır diyebileceksin.

8. evden transit alacaksın ve kad da 8. evde anladığım kadarıyla. Bu durumda miras konusunda veya ilişkilerinde sana ait olanları tamamen karşı tarafın kullanımına sunmayı bırakacak ve öncelikli olarak benim ihtiyaçlarım ve ben demeye başlayacaksın, böyle demeni gerektirecek noktalar olaylar karşına çıkacak. çünkü dengelenmen gerekiyor, ben demen gerekiyor. 2. evini başak kesiyorsa merkür nerde? sanırım akrepte. eğer akrepte ise: zaten sana ait olan değerler, paralar, mal mülk, ilişkiler, vs konusunda zaten içten içe karşı tarafı kuşkuyla süzen ve senin uyumluluğunu yanlış kullananlar için içten içe bir öfke ve belki de içten içe bir kin biriktiren bir yanın zaten var. Ama bunu göstermiyorsun, çünkü bilirsin akrep yanımız dişil, pasif ve derin duygularla ilgili olduğu için dışardan pek görünmeyebilir, içten içe gizli gizli çalışır. Dolayısıyla sana ait kaynaklar, kendine saygı, senin paran, senin olan şeyler konusunda çok uyumlu ve kalpten bir karşı tarafı düşünen yanın olsa da 2. evi kesen başak ve yöneticisi akrep (eğer merkür ekrepteyse ama) dolayısıyla da hep bir şüphe ve güvensizlik ve içten içe durumu süzen tartan kontrol eden bir yan hep var. 8. evini de Balık kesiyor olmalı yani ortak kaynaklar konusunda kendini zaman zaman kurban durumda buluyor olabilirsin, neptünün burcu ve açıları, evi bu durumla ilgili ipuçları verecektir. Eğer merkürün akrepte ise, sen çok güzel yorum yapma ve durumları derinlemesine görme yeteneğine de sahipsin. Sadece şuna dikkat etmeni öneririm, merkür akrep olayları değerlendirirken derinine iner bu süper ancak durumları değerlendirirken kendi duygularını da karıştırabilir, yani objektif olamayabilirsin. sanırım yükselenin aslan. Bu durumda asc yöneticin de terazide, sen cok guclu bir terazisin boylelikle bir de terazinin yoneticisi venus de terazide ve gunesle kavusumda. Yani terazi yonun cok kuvvetli ama kad koç seni bu terazi bilincine bu dengeye bu uzlaşmacılığa bu tezakete ve bu başkalarını düşünme konusuna "ben"ini de kat deyip duracak hayat boyu. Böyle olaylar gelecek karşına, teraziliği bırakmayacaksın yani yine uyumlu yine nazik ama kendine uyan konularda uyum, içsel huzursuzluk yaratmayacak şekilde uyumlanma yeteneğini evriltmelisin.

çok güçlü bir terazi olduğun için başkalarının düşüncelerine çok çok önem veriyorsun, bunu bırakman gerekecek. çünkü başkaları onaylamasa da eleştirse de senin için doğru ve uygun olan durumlar olacak ve kendini seçmek zorunda kalacaksın. dengelenmek için. Sende güzellik ve esetetik sevgisi çok yüksek, takıntı derecesinde olabilir, kendi güzelliğin mesela. Kad koç olduğu için hayat sana herşeye güzel-çirkin-zarif açısından bakmamayı öğretecek olaylar yaratarak. Bir bakarsın şişmanlamışsın ve kendini öyle kabul etmek zorunda bırakır kendi bilincin seni, amaç çirkin ve kaba görünene de kabul vermek. Veya kufur ve kaba konuşmaları hiç sevmez ve aşırı yargılarsın mesela, bir bakarsın transit 8.evde olduğu için eşin veya sevgilin küfretmeye başlar veya kaba küfürlü filmler izler vs, bir şekilde bu kaba, dürtüsel ve bencil ama ben deme bilgeliğine de sahip bu enerji hayatına girer, bazen bir insan aracılığıyla bazen sen kabalaşmak zorunda kalırsın.
05-11-2010 08:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Chiron coolhandsome 47 95,267 01-17-2020 08:03 PM
Son Mesaj: Pozitifterazi15
  Transit etkisi merkür_yen 1 4,495 09-20-2019 05:45 PM
Son Mesaj: dilek8855
  en iz bırakan transit ve etkilediği ev? bu şarkı yarınlara 33 44,348 02-18-2019 07:37 PM
Son Mesaj: elizya
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,529 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  Transit Analizi Hakkında Pratik Öneriler astrosohbet 46 71,749 06-20-2014 12:36 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Analizi Hakkında Pratik Bilgiler aeon 18 47,716 07-15-2011 10:58 PM
Son Mesaj: aries86
  Transit Etkilerinden Farkettiklerimiz Venüs 54 65,868 04-30-2011 01:43 PM
Son Mesaj: lylymn
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,695 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist
  Transit Çalışma Sayfamız Angel 57 62,330 07-28-2009 05:16 PM
Son Mesaj: harpy
  EVLERDE TRANSİT TUTULUM ETKİLERİ yezda 2 5,584 09-11-2007 05:08 PM
Son Mesaj: yezda

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir