Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
benim ayım asc kavuşumda neptünle trine yapmış pluto ile karşıt ve neptün pluto da sextil.. ben hislerime güvenmelimiyim?? genelde kulak arkası yaparımda..
\'Daily\' pid=\'80840\' dateline=\'1272373161\ Yazılan:benim ayım asc kavuşumda neptünle trine yapmış pluto ile karşıt ve neptün pluto da sextil.. ben hislerime güvenmelimiyim?? genelde kulak arkası yaparımda..
Ayın 12. evde ,6.hissinin güçlü olmasına neden olur bu konum,üstelik Neptünün evinde Neptünle üçgen yapıyor.Bence 6. hissine güvenebilirsin.Özellikle rüyalarının doğru çıkma ihtimali olabilir.
ay 5 derece koçta , jüp ve saturn kavuşumuna 180 lik açı yapıyor 5 orb aralığında nasıl etkileri olur ? ev konumu belli değil..
Ay 6. evde oğlak burcunda. Venüs'le 135' derece Mars'la 45'lik açı Güneşle üçgen Merkürle kare, Jüpiterle sekstil, Satürnle Q ile gösterilen açıdan, Uranüsle açısı var. Neptünle kavuşum Kuzey Düğümü ile 75' lik açı Asc ile karşıt açı yapmış. Ayın açıları oldukça fazla gibi diğer gezegenlere göre.
(09-03-2010 02:47 PM)ece Yazılan: [ -> ]bu sitede değerlendirme yapan arkadaşlar horoskopu placidus sistemine göre mi koch sistemine göre mi inceliyor? ay burcum yengeç.placiusa göre 7. evde kocha göre 8. evde. hangisini baz almalıyım acaba?

ben placidus ve whole signs sistemlerini birlikte ele alıyorum. koch ve equala da bakarım. bu ev sistemlerinin özellikle üstünde durdugu vurguları değerlendiriyorum. bir tek sistemi kullanmak, bazen yeterli sonuç vermiyor. mesela 7. evin son 2-3 derecesinde yer alan bir gezegen, başka bir sistemde 8. evde görünüyorsa her ikisine de etki edebiliyorverygood
(09-03-2010 01:11 PM)la luna Yazılan: [ -> ]Natal haritada Ay, güney düğüm kavuşumu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. tskler

Geçmişine ait bazı hatıralardan , alışkanlıklardan , duygusal bağımlılıklardan kurtulmak gerektiğine işaret edebilir diyeyim kısaca.
Belkide anneyle ilgili bir problem , annenin yada duygusal tarafının zincirin zayıf halkası olması ihtimalinden söz edebiliriz.
AY VENÜS 135

Düşünmeden ani kararlar alırsın bu kararların özellikle maddi konuarda sana sorun yaratabilir sindirim sisteminle ilgili sorunlar yaşayabilirsin aşk ilişkilerini düşünmeden karar alarak bitirebilirsin yada maddi konularda aldığın kararlar aşk ilişkilerinin bitmesine sindirim sisteminle ilgili sorunlar yaşamana neden olabilir

AY MARS 43 DERECE
bulamadım

AY JUPİTER 143 DERECE
bulamadım
AY SATÜRN KAVUŞUM

Ay Satürnle birleştiğinde haritanın yerleşimine göre Ay ın sembolize ettiği konular kapanmaya başlar. Özellikle bu insanların duygularını dışa vurmaları çok güçtür. Genelde karamsardırlar, kendilerini kötü olana hazırlarlar. Duyguları sürekli kontrol halindedir. Savunma halinde olduklarından insanlarla yakın ilişkilere girmeye çekinirler. Dünyadaki yerlerini bir değerleri olup olmadığını sorgulama eğilimindedirler. Çocuklukları zor geçebilir. Baskı altında büyüme olasılıkları yüksektir.güçlü bir irade,doğal bir terbiye,içdisiplin,yükselme isteği,hırs ve beceriklilik verecektir.Sabır ve inatçılık,yalnız kalmayı sevme,sadakat,temkinli ve tedbirli olma,duygusuzluk,duyguları tanımlamada zorlanma ,duyguları bastırma,duygusal ilişkileri iş gibi ele alma, aileye köklere ,geleneklere bağlılık da bu açının verebileceği özellikler.Bunların dışında bir de depresyona eğilim verebilir bu açı.Bu şahısların duyguları geçmişleriyle iç içedir. Psişik yapıları depresyonlara eğilimlidir. Kolayca ruhsal sıkıntılara düşerler. Sıkı çalışır, kendilerini göstermeye çalışırlar. Ancak bu kavuşum çoğunlukla huzur bulunamama ve hoşnut olamama duygusu verir. ay oğlak burcundaysa Oğlaktaki Ayınız Satürnle de birleşiyormuş oldukça becerikli bir insandır.Sabırlı,istikarlı,çalışkan ve kendini işine adayabilecek biridir hayatta yükselmek için adımlar atmalısınız.Yaşınız ilerledikçe kendinizi daha iyi hissedersiniz

AY URANÜS TRİNE

Doğum haritasında bu açıyla doğmuş insanlar, her türlü fikre ve öğrenmeye açıktırlar. Başkalarının tezlerini açık yüreklilikle dinleyebilir ve ilginç fikirleriyle yardımcı olmayı severler. Bu yüzden çok aranan, arkadaş canlısı tiplerdir. Otoriteye karşı ayaklanmaya her an hazırdırlar, fakat sorumsuzca kullanılan gücü onaylamazlar. Zekaları, geçmiş tecrübeler ve sağlam bir gelecek arasında mükemmel bir köprü oluşturur. Geçmiş olaylara takılıp kalmaz, fakat yaşadıkları tecrübelerden ders almayı bilirler. Çok renkli, yaratıcı ve orijinal tiplerdir. Duygusal olarak ta ilişkilerinde tatminkardırlar.Bu insanın zihni tetikte, süratli ve orijinal olup hayal kuvveti canlı ve sezgiseldir. Keşif ve buluş kabiliyeti olup okült bilimleri ve konularına çekim duyar. Bu insanın sezgileri çok güçlüdür. Değişime ve geleceğe açık bir kişilik oluşturur. Yenilik ve değişimlerden yarar görür ve şansını yaratır. Sezgisi ve toplumun istediğini kavrama yeteneği iş hayatında başarılar getirir. Ciddi, bağımsız ve yaratıcıdır. Karşı cins ile ilişkilerde başarılıdır.Yenilikçi ve orijinal fikirler sahibidirler. sahsiyetleri başkalarını cezbeder. Evleri ve aile hayatları moderndir. Paranormal konularla, gizli bilimlerle ve astrolojiyle alakadar olurlar.zekayı destekleyici bir etkidir Bu açı ise bayanları oldukça çekici ve cazibeli yapan açıdır.

AY PLUTO SQUARE

Derin duygusal ihtiyaçlarının başkalarına göre daha derinde gömülü olması Bu zorlayıcı açı, duygusallıklarını hayat boyu sırtlarında yük gibi taşıyan insanlarda görülür. Yaşamlarında iniş çıkışları en uç noktalarda yaşamaya meyillidirler. Yaşadığı sorunlar hassasiyetinden kaynaklanır.Haritasında sert yerleşimler varsa hırslı ve kindar olabilen bu kişiler tüm geçmişi bir kalemde silip yeni bir hayata başlamayı göze alabilirler.Bu açı ayrıca paraya fazla düşkünlük ve bencillik göstergesidir. İş yaşamında başarıya ulaşmak için tehlikeli oyunlara kolayca kalkışabilirler Bu insanın şiddetli arzuları,duyguları ve hisleri vardır ve kişisel ilişkileri çok derin bir duygusallığa, tutkulara dayanır, ekseriya fırtınalı ve acı verici görünümler kapsar. Kıskançlık ve huzursuzluk göze çarpar. Hayatta hoş olmayan değişimler yaşanır. Birden ortaya çıkan kargaşalar olur. Çevresindeki arkadaşları onu birden sorunları ile başbaşa bırakıp giderler. Karamsarlık ve hüsran içinde kaybolabilir. Ayrıca mizacındaki hırçınlık ilişkilerini zedeler.duygulrını gösterirken aşırılıklara vr işi hırs noktasına taşımana sebep olur Geçmişten kopmak isterler. Duru görü kabiliyetleri vardır. Başkalarını değiştirme istekleri gelişmiştir. Yaşamları birdenbire ortaya çıkan karmaşalarla doludur. Kendilerini sık sık tehlike içinde bulur, garip işlerle uğraşırlar.duygular kolay kolay açığa çıkmaz

AY ŞİRON SEKSTIL

İyi bir psikolog olabilirsin insanları iyileştirme konusunda yeteneğin vardır diğer insanlara olgunlaşmaları konusunda yardımcı olabilirsin merhametlisindir sezgilerin güçlüdür ama diğer insanalrın enerjilerini sünger gibi çekersin onların negatif enerjilerinide kendine çekebilirsin anlayışlısındır diğer insanalrı anlarsın ve kolay affedersin
AY JÜPİTER QUINTILE/BI-QUINTILE

Liderlik yeteneklerin vardır karizmatiksin insanlar senden etkilenirler insanlar senden etkilenirler iyi bir konuşmacısın keyifli ve ilginç ortamlarda bulunmak istersin diğer insanlar sorumluluklarıyla fazlasıyla meşgulken sen tembellik yaparsın genelde eğlenceli ortamlardasındır sık sık partilere gidersin çok sosyal olduğun bir günlük hayatın vardır diğer insanlarıda endişelerinden uzaklaştırabilen bir kişisindir insanlar seninle birlikte olmayı severler neşeli birisin



AY MC 150 AÇISI
bulamadım
AY URANÜS TRİNE

Bu açı ise bayanları oldukça çekici ve cazibeli yapan açıdır.

vayyy gülücük)
(01-27-2011 02:34 AM)nfs hp Yazılan: [ -> ]ay ile amc em arasında 135 derecelik açı ne anlama gelir bulamadım bu sayfanın içindede..ondan sordum arkadaşlarım..cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

AY ASC 135
Duygularını diğer insanlarla paylaşmak istemezsin bu konularda kendini frenlersin

attart astrolojiden bulabilirsin bu bilgileri

jet

Ay burcumun hem mars, hem plüto, hem de boğadaki kuzey ay düğümüne kare açısı var ayrıca kovadaki jüpiterle de karşı karşıya. Haritamı ay yönetiyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor desem abartmış olur muyum?
Ay burcumun çok fazla baskı altında olduğunu söyleyebilir miyiz? Veya tersi bir şekilde ay burcumu zaptedebilmek için oluşan t-kare beni dengede mi tutuyor?
Yanlış mı yorumluyorum acaba?

Edit: Denge'de duruyorum diyemem zira insan ilişkilerim problemli. Gerçi bir şekilde motive olmayı başarıyorum zaman zaman ama çok hızlı kaybediyorum o bütünlük çabasını. Tekrar darmadağın, tekrar düzgün böyle sürüp gidiyor...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans Adresler