Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Venüs

Simurg Yazılan:
Terazi Yazılan:Ay - Güneş 135 derece' bu açı hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi ?

Güneş babayı,ay anneyı temsil ediyorsa güneş ile ay arası olumsuz açılar anne baba arasındakı anlaşmazlığı gösteriyo gibi birşey okumuştum.. Bende ay-güneş açısı yok ama doğum saatimi 20 dakika geri alınca bu açı oluşuyo ve annemle babam hiç anlaşamaz eğer böyle bir geçimsizlik veriyorsa bunu öğrenmek istiyorum ,,, Doğum saatimi 20 dk geri alınca güneşim 12.evden çıkıyo neredeyse ve bu benim için çok önemli .

İçsel sorunlar,mutsuzluk-memnuniyetsizlik olabilir ve daha fazla beklentile,istekler olabilir ,duygular ve düşünceler birbirinden farklı olabilir,çevreyle,baba ya da otoriteyle sorun olabilir.

Ayrıca güneş ve ay arasındaki olumszu açı,anne va babası arasında sorunlar olabilir,annesi ve babası arasında kalabilir ve tercih yapmak zorunda olduğunu hissedebilir,anne ve babasının düşünceleri,davranışları ve duyguları birbirinden farklı olabilir bu da çocukta kafa karışıklığına ,mutsuzluğa neden olabilir.

Simurg un yazdıklarına ek olarak bende şunları yazabilirim,anne ve baba çocuklarını genelde aldıkları kararlara dahil etmezler , kendi bildiklerini okurlar birbirleri ile uğraşırken çocuğun varlığı malesef 2. sırada kalır ve eğer bu açılara sahipseniz sizde genel anlamda duygusal zorlanmalar yaşar ve hemcinslerinizle problem yaşayabilirsiniz
Sevgili Terazi,
Uyumsuz bir çiftin çocuğu olarak seni ben ve kardeşlerimin haritaları konusunda bilgilendireyim istersen biraz.1. çocukta Güneş-Ay Kare,2. çocukta Güneş-Ay 135 derece,3.çocukta Güneş-Ay kare,4. çocukta Güneş-Ay 45 derece açıları mevcut.

Sevgili Simurg'un yazdıklarına ek olarak Güneşin bilinçli kişiliğimizi Ayınsa bilinçaltımızı yönettiğini ve bu ikisi arasındaki olumsuz açıların kişinin bilinci ve bilinçaltı arasında uyumsuzluk olarak değerlendirildiğini söyleyebilirim
(01-13-2010 05:24 AM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan: [ -> ]Sevgili Terazi,
Uyumsuz bir çiftin çocuğu olarak seni ben ve kardeşlerimin haritaları konusunda bilgilendireyim istersen biraz.1. çocukta Güneş-Ay Kare,2. çocukta Güneş-Ay 135 derece,3.çocukta Güneş-Ay kare,4. çocukta Güneş-Ay 45 derece açıları mevcut.

Sevgili Simurg'un yazdıklarına ek olarak Güneşin bilinçli kişiliğimizi Ayınsa bilinçaltımızı yönettiğini ve bu ikisi arasındaki olumsuz açıların kişinin bilinci ve bilinçaltı arasında uyumsuzluk olarak değerlendirildiğini söyleyebilirim

'Nin.Me.Sar.Ra', bu yazdıkların benim haritamda ay-güneş açısı olabileceği ihtimalini çok yükseltti bende çok uyumsuz bir çiftin çoçuğuyum açıkcası. Galiba doğum saatimi 06:30'dan 06'10 a alıcam ve güneşim 1.eve girmiş olucak neredeyse bu çok güzel birşey gerçi .Neptünüm 3.evden 4.eve geçiyor doğum saatimi değiştirdiğimde birde bunu araştırıp karar veriyim.

Çok teşekkürler bildiklerini paylaştığın için .gözkýrpma
(01-13-2010 09:48 PM)Sniper Yazılan: [ -> ]Güneşin 7'44 Ayın 24'53 yani aralarında 137'9 derece oluyo 135lik açıda orb en fazla 2 alınıyo anladığım kadarıyla ama 9 saniye fark edermi bilmiyorum bilen birine sormak lazımgülücük

Güneş ve Ayın yaptığı ikincil öneme sahip açılarda açı payını 3 derece olarak da alabiliriz.Ayrıca bilgisayar programlarının çıkarttığı haritalarda 1 saniyelik farkla bile bir açıyı var ya da yok gösterebiliyolar.O ''1'' saniyelik farkı biz önemsemeyebiliriz
sevgili laja, ay burcun ikizler. ay, içgüdülerimizi, alışkanlıklarımızı, duygusal güvenliği, yuvayı, anneyi, ve kadın için annelik potansiyelini sembolize eder.
ikizler burcundaki ay , kişiye güzel konuşma yeteneği, iletişim becerisi, çok yönlülük, hareket, zeka, pratiklik, espritüellik, nüktedanlık , havailik gibi merküri konulara doğuştan yatkınlık verebilir.
ay ikizler burcunda, çok fazla duygusal gereksinmeci değildir. fikirler, iletişim, araştırma, espritüellik, zeka , düşünceler gibi konuların daha bir önemle altı çizilmiştir.
duygusal dünyanın simgesi olan ay, ikizler burcunda biraz havaileşip yüzeyselleşebilir.
bu konumlanma, merkürden de 2. dereceden sert açı alıyor. ay ınızın merküri özelliklerinin üzerine bir kat daha merkür cilası çekebiliriz bu durumda.
bu yerleşimle ; duygusal inançlar ile mantık ve rasyonel zeka arasında gel-gitler yaşıyor olabilirsiniz.
içgüdüsel şeylere mantıklı cevaplar arıyor, ihtiyaçlar / ve inançlarla mantıksal gerçeklikler arasında kalıyor olabilirsiniz.
uranüs zıtlaşması da yine ay ın temsil ettigi konulara yenilikçi, sıradışı, reformist, devrimci bir hava katabilir.
ay- uranüs zıtlığı olan bir kimse, tipik aile örf adetleri ve ananeler kavramına karşı çıkabilir.
ay, annelik ve duygusal güvenliği temsil eder. örneğin bu dürtüyle yavrusunu bir ömür boyu kanatları altında tutmak ve onu tehlikelerden korumak isteyen ebeveyn kavramları, size son derece ters gelebilir.
ayı merkürden ve uranüsten sert açı alan bir kimse, bu tarz içgüdüsel ve '' mantıksız buldugu '' yaklaşımlara hiç prim vermeyebilir.
çünkü bu tarz eğilimlere, alışılagelmiş sistemlere mantıklı cevaplar bulmak isteyecektir.
ay- uranüs zıtlığı sıradışı bir anne ve aile kavramıyla da özdeşleştirilebiliyor. hareketli bir ev yaşantısı, yer değiştirmeler, köklü değişimler , ailenin ani kararları, ani değişimleri vb. gibi.. jüpiter dokunuşuyla hayatınızda genişleyerek öne çıkan bir ay sahibisiniz. ailevi konular, anne, ev, yuva, sizin genişleme alanınız, hayatınızda son derece geniş yer kaplayan etmenler olabilir.
satürnden sert açı alan bir ay, erken yaşta olgunlaşmaya, sorumluluk yükleyen anneye işaret edebileceği gibi ay konularınızı merkür , uranüs etkileşimleriniz gibi yine daha mantıkçı , daha reel bir çizgiye taşıyor.
ay şironla kavuşumda. şiron size biraz '' didiklemecilik'' verebilir. eleştirellik, titizlik, detaycılık, kılı kırk yarmak, mükemmeliyetçilik gibi içgüdüsel eğilimleriniz olabilir. yine şiron- ay ; mükemmeliyetçi, eleştirel, belki çok titiz ancak son derece verici ve hizmetkar bir anneyi de öngörüyor olabilir..
\'yelizimo\' pid=\'80076\' dateline=\'1271614909\ Yazılan:bir erkekde hem ay-pluto kavuşumu varsa hem ay burcu akrepse oldukça fazla derinlik veriyor sanırım, YILDIRIM yorumlarının birinde ay-pluto kavuşumu, ay akrep etkisi verir demiş herikisi varsa nasıl bir etki olur??

hoşgeldin Yeliz ,

sorunun cevabı olarak , Plütonik bir duygusallıktan sözedebiliriz.
duyguların gizlenmesi , gömülü olması , kontrol dürtüsü-manipülasyon , soğukkanlılık gibi özellikler kazandıracaktır.
merhabalar arkadaşlar,
asc üzerinde yay burcunda neptun ay kavuşumu olan bir kişi tanıyorum ve kendisinden korkmaya başladım. İnanılmaz bir sezgisi var, fizik ötesi güçleri var gibi... diğer odadaki kişinin ne yaptığını falan görmeden hissediyo, yani kişilerin fiziksel varlığını çok uzaktan seziyo, empati yeteneği de had safhada. gece senin aklından geçenleri sabah gelir anlatır bile! Ve de çok kolay yanıltabiliyor insanları,insanlarda kendisine acıma hissi uyandırarak.
Ay-Neptün bağlantısı , tüm kombinasyonlar içinde hassaslık konusunda TOP 3 e girer diyebiliriz. Şimdi bu bağlantının Asc üzerinde olması ise etkilerini daha görünür kılıyor olsa gerek.
\'tiyatral_gitarist\' pid=\'80778\' dateline=\'1272315066\ Yazılan:Orb aralığı baya fazla (10)... Davulun sesi kesilmek üzere gülücük
Bişey farkettirmez mi acaba ?

ettirir tabii , eğer tam kavuşum olsa etki daha kuvvetli olurdu.

şunu gözden kaçırmayalım , AY & Asc kavuşumu 5 orb ve Neptün & Asc kavuşumu 5 orb

yani her ikiside haritada yükseliyor.

ve tabii bu arada haritanın diğer unsurlarına bakmadım , o sezgisel hüneri destekleyen başka kombinasyonlarda olabilir.
\'aeon\' pid=\'80796\' dateline=\'1272354708\ Yazılan:arkadaşım doğum bilgilerini versen de astro.com haritası koysak.:D

Ben haritaya bakarak bir astro.com haritası çıkarttım.Doğum tarihinin daha farklı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum.

[Resim: astro2gw01tiyatralgitar.th.gif]

Uploaded with ImageShack.us

Astrolojide 6. his ve güçlü sezgilerle ilişkilendirilen burçlar su burçları ve gezegen olarakta bunların yönetici gezegenleri Ay,Neptün ve Plutondur benim bildiğim kadarıyla.Neptün ve Pluton arasında çoğunlukla 60 derecelik uyumlu açı vardır.Dolayısıyla biri güçlü durumda olduğunda diğeri onu destekler.Bu haritada Neptün kendi evi 12. evde bütün maharetini ortaya koyuyor(Plutonda onu uyumlu açıyla destekliyor) ama aynı zamanda ASC ile birleşip 1. evi de etkiliyor,Ayla da birleşiyor.Yani oldukça güçlü.Merkürün Balıkta olup Neptünle açı yapması,Ayın 1. evde olması konumları da bu kişinin 6. hissinin güçlü olmasına neden olan diğer faktörler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans Adresler