Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yükselen Burcumuz ve Yükselen Burcumuzdaki Gezegenlerin Anlamları..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
gülücük) yengecler de öyledır rahatına duskun , bırde ay bogasıymıs degme keyfıne ıste gülücük) cok yemekte yer.. ;) annesıne duskunmu ? yengec ozellıgıdır! aılesıne de olabılır evınede ? ve guven onlar ıcın cok onemlı guvenmezler kımseye. işkolik mi ? oglaklar daha ıskolık ve dakıktır ama yengecler degıl.
ariess Yazılan:gülücük) yengecler de öyledır rahatına duskun , bırde ay bogasıymıs degme keyfıne ıste gülücük) cok yemekte yer.. ;) annesıne duskunmu ? yengec ozellıgıdır! aılesıne de olabılır evınede ? ve guven onlar ıcın cok onemlı guvenmezler kımseye. işkolik mi ? oglaklar daha ıskolık ve dakıktır ama yengecler degıl.

Yemeye aşırı düşkün deyil...yani obur deyil ama zevkini iyi bilir
Annesi ile nasıl bilemicem....annesi biraz baskılı daha çok babasına bağlı gibi
İşini tam yapar...kafasına taktığını kolaylıkla yapar.....ama sanırım iş koliklik raddesinde değil...tam emin deyilim....

amaaan bence oğlak olamaz.....çünki arkadaşlarına karşı aşırı duyarlı ve şevkatli...hemde bunu açıkca gösterir...oğlaklar daha çok içini kapalı bence...(kardeşim güneş- ay oğlakda:D)
(05-13-2008 05:23 AM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan: [ -> ]Yazılanlara ek olarak arkadaşlar 1. evdeki gezegenler nasıl bir ortamda büyüdüğümüzü de anlatabiliyor.Mesela 1. evdeki Satürn ve Pluton zor şartlarda ve baskı altında geçirilmiş bir çocukluğu ve ilk gençliği ve bunun neticesinde dışarıya karşı güvensiz , içe kapalı ve soğuk bir kişiliğin gelişmesini gösterebilirler.1.evdeki Venüs çocukluktan itibaren sevgiyle büyütülen ve neticede güzel,uyumlu ve çekici davranışları olan bir kişiyi anlatabiliyor.

Özellikle aileyi doğduğumuz ortamı anlatan 4. evdeki gezegenlerle 1. evdekiler arsında açılar varsa bu etkiler daha da güçleniyor .

dediklerin benim haritamda can bulmuş Nin.Me.Sar.Ra 1. evimdeki Pluto ve Satürn 4. evimdeki Mars ile kare açı yapmış. Etkileri kötü de olsa Astrolojinin gerçekliğini yansıtan herşeyi seviyorum bu benim en kötü açım da olsagülücük
merkür akrep-asc balık üçgeni var sizce ne gibi etkiler olur arkadaşlar
yükselenim oğlak ve uranüs neptün birinci evde bunun anlamı nedir gülücük
Birinci evdeki gezegenler:

Güneş:Güven dolu,etkileyici,dik kafalı,güçlü
Ay:Aşırı hassas,aile odaklı,kolay etkilenen,duygusal
Merkür:Lider,meraklı,rekabetçi,hevesli
Venüs:Etkileyici,çekici,uyumlu,sevecen
Mars:Enerjik,güçlü,inatçı,rekabetçi
Jüpiter:Şanslı,sempatik,coşkulu,azimli
Satürn:Sorumluluk sahibi,ciddi,sadık,sert
Uranüs:Alışılmışın dışında,bireysel,çarpıcı,güçlü cazibe
Neptün:Hassas,sezgisel,mistik ve artistik
Plüton:Saygı uyandıran,gizemli,iradeli,özgüveni yüksek
Şiron:Direkt,aktif,lider,akıl hocası


Birinci evde konumlanan her gezegen kendinizi ifade etme yollarına dair bilgi verir hatta fiziksel görünümünüzü anlatabilir.Birinci evde konumlanan Güneş,özgüveninizin tam olduğunu gösterirken Venüs cazibenizin oldukça yüksek olduğu anlamına gelir.

Lisa Tenzin-Dolma Hayatınıza Astrolojiyle Yön Verin adlı kitabından..
satürnüm hopp sobelemiş beni 1. evimde....tavırlarım soğuktur daha doğrusu mesafeli...bide sadığız sadık olmasınada gel gör ki anlayan varmı....illa gel gözümü oy diyolar bende oyuyorum....
(11-30-2011 12:29 AM)Mahinur Yazılan: [ -> ]Birinci evdeki gezegenler:

Güneş:Güven dolu,etkileyici,dik kafalı,güçlü
Ay:Aşırı hassas,aile odaklı,kolay etkilenen,duygusal
Merkür:Lider,meraklı,rekabetçi,hevesli
Venüs:Etkileyici,çekici,uyumlu,sevecen
Mars:Enerjik,güçlü,inatçı,rekabetçi
Jüpiter:Şanslı,sempatik,coşkulu,azimli
Satürn:Sorumluluk sahibi,ciddi,sadık,sert
Uranüs:Alışılmışın dışında,bireysel,çarpıcı,güçlü cazibe
Neptün:Hassas,sezgisel,mistik ve artistik
Plüton:Saygı uyandıran,gizemli,iradeli,özgüveni yüksek
Şiron:Direkt,aktif,lider,akıl hocası


Birinci evde konumlanan her gezegen kendinizi ifade etme yollarına dair bilgi verir hatta fiziksel görünümünüzü anlatabilir.Birinci evde konumlanan Güneş,özgüveninizin tam olduğunu gösterirken Venüs cazibenizin oldukça yüksek olduğu anlamına gelir.

Lisa Tenzin-Dolma Hayatınıza Astrolojiyle Yön Verin adlı kitabından..

Kitaptan bakarak foruma yazmak zor olur biliyorum.
Eklediklerini okudum ve beğendim , teşekkür ediyorum verygood
(11-30-2011 01:31 AM)Yldrm Yazılan: [ -> ]Kitaptan bakarak foruma yazmak zor olur biliyorum.
Eklediklerini okudum ve beğendim , teşekkür ediyorum verygood

Ben teşekkür ederim.Blhassa açılarda yöntemi anlatıyor hatta bir haritada örnek yorum gösteriyor gerisini okuyucuya bırakıyor.
X;Y ike üçgen yaparsa şöyle olur,tarzı bir anlatımı yok. gülücük
Güneş 1. evde:

Bu evde Güneş rahattır. Çünkü yeni doğmak üzeredir ve kendini gösterir.Yükseleni Oğlak ise (=Oğlak 1. Evde ise) yöneticilik potansiyeli verir.Oğlak kostümü giymiş bir güneş 1. Evin sahnesindedir.
Ayrıca Güneş 1. Ev de güçlü bir bünye verir.Zaten güçlü “ben” diyenler lider olabilir.

AY 1. evde :
Rahatsızdır, çünkü bu evin sahnesi fiziksel bir sahnedir, halbuki Ay bilincaltını, duyguları, hormonları sembolize ediyor...Maddesel bir evde mana, soyut seyler... zordur kendisini göstermesi... Aksa yakınsa gösterir kişi duygularını yoksa zorlanır.Diğer gezegenlerle aldığı açılar cok önemli...

Merkür 1. evde:

Merkür rahatsızdır.Cunku bu evde güneş doğuyor.Merkür, Güneş’ e en yakın gezegen oldugu için,Güneşin yanında sönük kalır ve parlayamaz.Fakat gene de o evin sahnesinde rolünü oynar ve eğer sen bunu bilirsen, o anda bu potansiyeli kullanabilirsin.ASC de konjunksionu varsa iyi gözükür.Merkür ve Ay beraber ise kişinin IQ su cok yüksek olur.EQ su pek gözükmez.Zihinsel faaliyetleri cok hızlıdır.O yüzden cok konusur.Okulda başarılı olabilirler.Kendisini iletişimle görünür hale getirir.ASC de konj. yaparsa cok eliyle ve vücut diliyle konusur.Merküryen (=akılcı) tip olurlar.

Venüs 1. evde:

ASC üstündeyse güzel,alımlı,tatlı dilli,sevimli,iyi huylu olur.Mutlu ve dengeli ilişkiler kurabilir.Duygularını pek gösteremez,çünkü bu ev görünen,fiziksel ben i tanımlar.KENDİSİNİ SEVER.

Mars 1. evde:

Doğal burcu koç olan evde yöneticidir.Kuvvetli bünyesi olur ve onu göstermek ister.Fiziksel faaliyetlere ihtiyacı vardır.Çabuk parlar,sakar ve öfkeli olur.Sert açıları varsa kavgacı,despot olabilir. Kuvvetli bünyesi ve fiziğiyle kendine cesaret verir.Kendini göstermek için ve enerjisi olduğu için kolay başlangıçlar yapabilir.

Jupiter 1. evde:

İyimser olur. İyimser bir görüntü verir.İyimserlik Þ şanslı olma hali verir. Þ sosyal olursun. Çok şişman veya uzun boylu olur. Yuvarlak bir yapıya sahip olabilir.Abartma sık sık yapabilir. ASC nin üzerindeyse daha güçlü gözükür.

Satürn 1. evde:

Kişi sert yapıda olur.Kemikli bir fizyolojisi vardır.O kişiye kolay yaklaşılmaz.Ciddi bir tiptir.Dominant olabilir. Çok disiplinli,maddeci olur.Cunkü değerlendirmesi ve anlayışı maddecidir.Çünkü yaptığı herseyin görünür olması lazım.( "Kendimi göstermem lazım", diyor!) Satürnün 1. Evde olması,kişiyi küçükken zorlar,ilerki dönemlerde iyi olabilir.Otoriter bir kişilik verir.İnsanları kendine pek yaklaştırmaz. sosyal olamaz.üzgün,hüzünlü bir ifadesi olur.

Uranus 1. evde:

Kişi değişik,egzantrik,yaratıcı bir görüntü verir dışarıya.Yaratıcılığı herkes tarafından bilinir ve o şekilde tanınır.Sisteme,topluma,düzene karşı devrimci ve öncü bir tip olabilir.Çünkü sistemi v.s. yi değiştirmek ister. O yüzden o grubun öncüsü olur.Kişiye ayrıca yaratıcılık verdiğinden karizma da verir.Sert etkiler altındaysa huzursuz ve rahatsız olur,çünkü değişiklik yapmak için kendini kasar.Yaratıcılığın bulunduğu yerde büyük enerji vardır ve bu enerjiyi açığa çıkarmak ister kişi.Fakat sert açılardan dolayı çıkaramazsa kişi kendini rahatsız hisseder.O yüzden böyle kişileri,bilhassa çocukları bu yönde serbest bırakmalı ve onlara fırsatlar tanınmalıdır. (astrolojinin faydası !) ASC nin üstündeyse yaratıcılığı ,ve zekası çok görünür. Kişi aykırıdır.Mevcut olanın dışına çıkma potansiyeli vardır.Yaratıcılığını hep görünür hale getirmek ister ama kişi bunu gösterebilmesi için özgür olmalıdır.(=Kova burcunun en önemli özelliği)

Neptun 1. evde:

Neptun 1. Evdeyse devamlı rüya gören bir tip gibi algılanır.Bir şey anlatırken, bakarsın ki o kişi başka bir şey düşünür.Neptün aksın üstündeyse kişiye zeka verir.Çünkü hayal kuran bir tip, genelde yaratıcıdır ve yaratıcılığın da zeka ile ilgisi vardır.Aksın üstünde değilse, kişinin zekası gözükmez ama hayallerini görünür hale getirebilirse, imajinasyon yeteneğini kullanabilirse, o zaman o kişi çok başarılı olabilir.Çünkü Neptun’ün enerjisi cok büyük bir enerjidir. Walt Disney bu şekilde Disneyland ı bulmuş ve geliştirmiştir. Yazarlar,ressamlar,sanatkarlar bu katogoridedir.Eğer bu enerjiyi görünür hale getiremezse,kişi o zaman , davranış bozuklukları olan birisi olarak algılanır.Ve bu durum onu alkol ve uyuşturucu bağımlısı yapabilir.

Pluton 1. evde:

Kendisini kökten değiştirme ihtiyacı vardır ve bu dışardan gözükür.Aksın üstündeyse müthiş bir manyetizması vardır.Kişiye karizma da verir.Yüksek potansiyelli bir zeka verir.Ayrıca dışardan görünüşü de plutonik olur.Vücudundaki organlar orantısız olabilir.Cinsel potansiyeli fazla olabilir.Yönetmek ister.Pluton derindir ve o yüzden de çok enerjiktir.Manyetizması olduğundan çekicidir,etkileyicidir,karşısındaki kişilerde derinden etkiler bırakır. Marsta bu enerji görünür.Zekası oldugundan,derinliği fazla ve derinleri araştırmayı sevdiğinden bu kişiler kolay dedektif olabilirler.Stratejisyen de olurlar.Kendisini ve cevresini değiştirmek için sert açılarda zorlayıcı olurlar.Kavgacı olurlar bu yüzden.Uyumlu açılarda ise kavga etmeden,zorlayıcı şekilde değil,uyumlu şekilde değiştirir kendisini veya çevresini.

Sevgiyle kalın...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler