Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 12.evi irdeliyoruz..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
12.evdeki jüpiter imgeleri

yasak yolculuk
gizli filozof
içsel teleskop
astral seyahat
deniz uçağı
su gösterisi
sürgün peygamber
sualtı kaşifi
imkansız hayal
gemide eğitim gezisi
sisteki okçu
gizli profesör
kutsal diploma
koruyucu melek
gizem kara Yazılan:bir sorum olacak 12 evle alakalı şimdi bende 12.evde(yay) mars neptün jüpiter var.
eşimde 12.evde (aslan) de mars merkür var.
kompozit haritamızda 12.ev mars(terazi) uranüs(terazi)lilith(terazi)plüton(başak) var
progres kompozit haritamızda da 12.ev (terazi) de yine mars var. yani herşekilde 12.evde mars var bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.gülücük

Marsın 12.evde ki vurgusu ; enerjinin , aktivitenin , tutkuların , cesaret ve öfkenin , adrenalinin vb. mars potansiyellerinin sağlıklı olarak ifade edilmesini güçleştirecektir denilebilir..

sağlıksız ifade şekilleri ; öfkeyi bastırma ve bunun doğal sonucu pasif-agresif kişilik sorunları , cinselliği bastırma ve sorunlar , cesareti bastırma ve ürkeklik vb.. gibi..

buradaki ''bastırma'' sorununun kaynağı ise , gün gelip bastırılanların dolup taşması , sağlıksız şekillerde gün ışığına çıkmasıdır denilebilir..
benımde 12 evımde mars ve pluto kavusumda juğıterımde orda buyıl korkularımla karsı karşıya geldım tasavvuflada uğrastığım ıcın sankı korkularımdan arınıyorum eskısı gıbı fazla korkularım kalmadı
nuray esen bence içinde bastırdığın korkudan ziyade birde içine kapanıklık ve bunu ifade edememe durumu olabilir misal bişeye çok kızıorsun ama bağırıp çagıramıyorsun bence sabırlı bi yapın var hemen patlayan asabi biri değilsin
tugcee Yazılan:12.evde neptün ve uranüs bulunması ne anlama gelir?ben şöyle yorumladım hem özgürlüğüne düşkün hemde duygusal,hayalci biri iç dünyasında:/

Aslında bu konumuaz ve öz biçimde kendin yorumlamışsın tugceegülücük 12. evdeki Uranüs; alışkanlıkları yıkan biri olduğunu söyleyebiliriz sanki, kısıtlanmaya gelemeyen biri olabilirsin. Neptün 12. evde yöneticidir zaten yani bu konum senin haritanda güçlüdür. Haritana bakarak yorum yapmak daha iyi olacaktır, haritan forumda vardı sanırım ama genel olarak 12. evdeki Neptün için; biliçaltından gelen duyglar sezgierle hareket edebilen biri olabilirsin.
12. ev insanın iç alemini,gizli isteklerini kimseye açmadığı yönlerini, farkında olupta kullanmadığı nitelikleri (yada bastırdığı) tesil eder. aynı zamanda sağlıkla ilgili bazı ipuçları verebilir , eve düşen gezegenler ve burçlar sağlıkla ilgili sorunun türünü belirtir...örnek vericek olursak 12. evde güneşi ve merkürü kavuşumda olan insanlar sinir sistemlerine dikkat etmelidir .. yada buraya düşen bir ay hassas ve duygusal karakterin getireceği sağlığı olumsuz etkileyen şeyleri dikkate almalıdır... herkesin korktuğu bi ev ama bence özel bir ev ve derslerimizi burdan alabiliriz..
luthi Yazılan:12. ev insanın iç alemini,gizli isteklerini kimseye açmadığı yönlerini, farkında olupta kullanmadığı nitelikleri (yada bastırdığı) tesil eder. aynı zamanda sağlıkla ilgili bazı ipuçları verebilir , eve düşen gezegenler ve burçlar sağlıkla ilgili sorunun türünü belirtir...örnek vericek olursak 12. evde güneşi ve merkürü kavuşumda olan insanlar sinir sistemlerine dikkat etmelidir .. yada buraya düşen bir ay hassas ve duygusal karakterin getireceği sağlığı olumsuz etkileyen şeyleri dikkate almalıdır... herkesin korktuğu bi ev ama bence özel bir ev ve derslerimizi burdan alabiliriz..

selam luthi ;

Güneş-Venüs kavuşumu + Ay-Neptün kavuşumu gibi 2 özel sanatsal potansiyele sahipsin + 12.evindeki Merkür'ün ikizler burcunda ve YOD açı kalıbı yapıyor + Merkür-Uranüs Zıt açısı yine çok kuvvetli diyebiliriz.

ben şahsen , yıldız haritasındaki potansiyeller belirgin şekilde benzer konulara vurgu yapıyorsa , harita sahibinin o konulara has bir beceriye sahip olup olmadığını merak ederim ve sana da sormak istedim , müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim ,

sanatsal bir potansiyelin olduğunu düşünüyormusun , özellikle 12.evdeki Merkür kaynaklı bir tür Yazma - Çizme potansiyeli ?
Mimarlık yada Mühendislikte olabilir , şaşırmam ;)

her neye ilgi duyuyoran ( iş , aşk , spor vb.) , o alanda incelik ve estetik senin için önemli olmalı diye düşünüyorum ?

Merkürün ise oldukça özel bir konumda bence ; şahsen 12.ev Merkürünü Yazma kabiliyeti olarak değerlendiriyorum çünkü içeridekiler sözlü ifade edilemeyince bişeyler birikiyor ve yazarak daha aktarılıyor bu birikenler..

senin Merkürün ise Uranüs Zıt açısı + YOD açı kalıbının başrol oyuncusu olarak incelemeye değer bence , Yorumcu adaylarına duyurulur gözkýrpma
merkürüm vurgulu bencede evet ukalalık olmasın ama çok zekiyim cidden ama hipomanik derecede çalışıo beynim zekamı kullanamıorum tek bi konuda çünkü milyonlarca şeyi saniyede düşünüorum anlatamıorum direk aslında kafamın içi berbat ya bi konsantre olup bişeye odaklansam inanılmaz başarıorum ah bide sıkılgan ve sabırsız olmasam tam süper olur :S belgeseli çekilcek insan der çevremdekiler hatta hehehe
gizem senin 12.evin akrep ve 12.evinde neptün ve jüpiter var iç dünyanda hayli yaratıcı biri olabilirsin ayrıca birazda hassas ayrıca 12.evindeki jüpiterin burcu yay 1.evde yani içi dışı bir biri olabilirisin::D
kaylayss Yazılan:12 evinde(akrep) satürn olan biri yok mu söle bana yol gösterecek

geçmiş sayfalarda 12.ev satürnüyle ilgili bişeyler karalamış olmamız lazım diye hatırlıyorum.

senin 12.ev Satürnün şöyle bir ayrıcalığı var ; AY ile sert Kare açı yapıyor..

kısaca 12.ev Satürnü için , ''Karanlık Evi Düzenlemek'' ifadesi kullanılabilir.
bence 12.evde diğer gezegenler olmasından daha avantajlı bence Satürnün olması çünkü 12.ev içeride (bilinçaltınızda) biriktirdiklerinizi ifade ediyor ve Satürnün burada olması , Hayaletlerle (içsel korkular,endişeler,takıntılar vb.) daha gerçekçi biçimde uğraşmak anlamını taşıyor..

ancak Kayli'de Satürn-Ay Karesini görüyoruz ve biliyoruz ki Satürn karanlık evden , Kayli'nin duygusal dünyasına sert bakıyor..

bence çocukluk döneminde ve gençlik yıllarının ilk dönemlerinde gerçek duygusal ihtiyaçların konusunda problemler , kısıtlanmalar yaşama olasılığı görünüyor.
ancak Ay-Satürn Karesinin güzel bir avantajı vardır ; olgunluk döneminde duygusal kontrol , oturaklı ve ne istediğini bilen bir yapı ve artık olgunlukta kolay kolay yıpranmayan sağlam-istikrarlı duygular..

yani Kayli ; özellikle Ay-Satürn Karesi potansiyelini + 12.ev Satürn potansiyelini daha derinlemesine incelemeni öneririm (kitaplardan + internetten) , ben şimdilik bu kadar detaya inebiliyorum.
tabii bu incelemeyi KALİTELİ KAYNAKLARDAN yapmanı tavsiye ederim , Ay-Satürn karesi için bi sürü olumsuz şey yazıyorlar oysa Grand Lewi'nin bu potansiyeli çok çok övdüğünü biliyorum hatta bir konu başlığında yazmıştım astrosohbet içinde.

eğer kayışı koparmazsan gülücük ileriki yıllarda daha doyum verici-istikrarlı-düzenli bir Duygusal Hayatın olacağını da unutma gözkýrpma
Satürn ; hediyesini yıllar sonra verir..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Referans Adresler