Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 12.evi irdeliyoruz..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Parlaışık

12.evim de jüpiter koç'ta , chiron koç'ta , mars boğa burcunda .Maşaşşalhım var Yıldırım .
(05-23-2011 11:59 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 11:51 PM)nisan15 Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 11:23 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 11:07 PM)nisan15 Yazılan: [ -> ]12. ev kova jüpiter ve venüs 12. evimde ama onlar balık burcunda ee 12. ev kova mı balık mı ?

dış dünyaya karşı davranışlarınız nasıldır , nasıl bir kişisel imajınız var sorabilirmiyim ?

uyumlu , hoşgörülü , paylaşımcı , duyarlı , kilo almaya eğilimli , hırs yapmayan , kabul eden , çabuk affeden , gamzesi olan , genelde pozitif özelliklerinin büyük çoğunluğunu davranışlarınıza yansıtırmısınız ?


Gamze dışında hepsi var evet ))

şurası önemli ;

hepsi var dediğiniz bu özellikleri davranışlarınızla sık sık çevrenize gösterirmisiniz ?

eğer cevabınız evet ise 1.eviniz balık + venüs-jüpiter ikilisi 1.evinizde oluyor.

kova burcu komple 12.ev oluyor

Uyumlu arkadaş ortamında bayan erkek farketmez aranan biriyim hoşgörülü hımm her zaman degil, paylaşımcı evet özellikle fikirler konusunda paylaşıma bayılırım tartışmaya da ve kendi fikrimi kabulettirme egilimim var bunu bilirim edilmiyorsa icten ice icerlerim kızarım ama üstelemem, çabuk affeden evet aslında bunu yapmayı istemiyorum ama kırgınlıklarım kızgınlıklarım cabuk geciyor buna kendim de sinir oluyorum, gamzem yok demiştim zaten genelde dış ortamda pozitif özelliklerimi yansıtırım evet ama icim ve dışım hep catışır bunu da kimse bilmez tabi ..
(06-16-2008 01:36 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]mimoza 12. ev boğa burcunda ve yöneticisi venüs 11.evde.

boğa burcu ayaklarımızı yere sağlam basan yönümüzdür. boğanın 12.evde olması boğa potasiyelinizin saklanmasını ifade eder. yani ayakların yere sağlam basması zor olabilir sizin açınızdan.
boğaya has korkularınız olabilir. maddi güvenliğinizi kaybetmek mesela.

güneşiniz ve merkürünüz 12.evde ;

pratik zekanızın evi olan 3.evin yöneticisi yani güneşiniz 12.evde saklanıyor. içe dönük bir kimliğiniz olmalı.

ben burada 12.evinizdeki merküre yoğunlaşmak istiyorum ;

kaynak kitabımdan 12.ev merkürünü aktarıyorum..

* okuma - yazma gibi ilgi alanlarına yönelmiş , derin düşünceli biri olabilirsiniz.

* neredeyse her zaman kendinizle iletişim halindesiniz , iç sesinizle sık sık kendinizle konuşabilirsiniz.

* olumsuzlukla karşılaştığınızda kendinizi eleştiren , karamsar bir yapıya bürünebilirsiniz.

* sert açılar varsa zihinsel saplantılar sözkonusu olabilir. ( mimoza senin merkürün güneş sisteminin iki gaddarı satürn ve marstan sert kare açılar alıyor )

* zeki olup olmadığınıza dair saplantılı düşünceler görülebilir.

* satürn ve marsınızın 3. ve 9.evlerden sert açılar yapması sebebiyle okul yıllarında travmatik depresyon vb. sorunlar yaşamış olabilirsiniz.
öğrenmeye dair kendi kendinizi geriyorsunuz diyebiliriz.

* 12.ev merkürü , gizli yazarlık potansiyeli verir. duygu ve düşüncelerinizi net olarak ifade etmekten çekinirken , bunu örneğin bir kitap yazarak başarmayı deneyebilirsiniz.
ki ben yıldırım olarak , 12.ev merkürüne sahibim ve aynen bende kitap yazma içgüdüsüne sahibim.

** genel anlamda gerilimli açılar altındaki ve boğa burcundaki merkürünüzün haritanızın problrmli gezegeni olduğunu söyleyebiliriz ki bahsetmiş olduğunuz hafıza sorununuza buradan yaklaşarak cevap bulabiliriz.

ben kendimce nacizane bişeyler düşüneyim ve size bir takım önerilerde bulunayım istiyorum bu hafıza sorununu çözebilmek amacıyla.
şimdilik ilk önerim ; merkürünüzün bulunduğu burç olan boğa gibi SAKİN OLUN VE GERİLİME DAİR , KENDİNİZE KÜÇÜMSEMEYE DAİR OLASI İÇ SESLERE KULAĞINIZI VE ZİHNİNİZİ KAPATIN , EN AZINDAN BUNU DENEYİN OK

beni de 12. evim merkür
beni iletişim konularında zorladığını düşünüyorum doğru kelimeleri zamanında doğru kişilere söyleyemiyorum mesela (Merkür Satürn zıt)
kendi kendime çok konuşurum zaten aklıma gelen de başıma gelir suna-bak
bir de şunu merak ettim acaba 12. evdeki merkür telepati yeteneği verebilir mi
kızımın haritasında ay ve güneş kare bu çelişkili bir kişilik ve ruh hali olarak yorumlanmış genelde(6.koç ve 3. ev oğlak birbirini çekemeyen iki burç) ama bu konular 12. evin konuları da 12 evi ise terazide ve gezegen yok terazide dengeleyici olduğuna göre ....b
(05-24-2011 12:25 AM)meltemac Yazılan: [ -> ]beni de 12. evim merkür
beni iletişim konularında zorladığını düşünüyorum doğru kelimeleri zamanında doğru kişilere söyleyemiyorum mesela (Merkür Satürn zıt)
kendi kendime çok konuşurum zaten aklıma gelen de başıma gelir suna-bak
bir de şunu merak ettim acaba 12. evdeki merkür telepati yeteneği verebilir mi

merkürün su burçlarında ve su evlerinde daha sezgisel düzeyde çalışabileceğini söyleyebiliriz evet.

* su evleri = 4 - 8 - 12.evler
12.eve ait değerlendirmeleri natal 12.ev ile sınırlandırmayalım.

Şöyle ki ;

2.eve göre 12.ev = 1.ev olur ( parasal konularla , finansal kaynaklarınızla alakalı kayıplar , bir şeylerin neticelenmesi )

3.eve göre 12.ev = 2.ev olur ( öğrenimle alakalı yada kardeş-komşu-akraba gibi yakın çevrenizle alakalı konuların neticeye varması )

4.eve göre 12.ev = 3.ev olur ( yaşanılan yerle alakalı sonlanma , örneğin taşınma )

5.eve göre 12.ev = 4.ev olur ( aşkla alakalı kayıplar yada sonlanma , neticeye varma )

7.eve göre 12.ev = 6.ev olur ( evliliğin , ortaklığın , uzun süreli bir ilişkinin sonlanması , neticeye varması )

10.eve göre 12.ev = 9.ev olur ( mesleğinizle alakalı sonlanma , kayıplar , geçiş dönemi )
Iste tam olarak ben bunu anlayamiyorum... yani bu ne icin bakiliyor... genel yorumda, bu sekil siniflandirmayi da mi degerlendiriyoruz?

ama 2. eve göre 12. ev nasil 1. ev oluyor anlayamadim... simdi 2. evden saymaya baslayarak 12. eve vardigimizda =11. ev olmuyor mu Yildirim... Bu konu ile ilgili bir bilgi var mi forumda acaba yararlanabilecegim... tskler...

Derin

(10-02-2011 09:59 PM)Mavisahram Yazılan: [ -> ]Iste tam olarak ben bunu anlayamiyorum... yani bu ne icin bakiliyor... genel yorumda, bu sekil siniflandirmayi da mi degerlendiriyoruz?

ama 2. eve göre 12. ev nasil 1. ev oluyor anlayamadim... simdi 2. evden saymaya baslayarak 12. eve vardigimizda =11. ev olmuyor mu Yildirim... Bu konu ile ilgili bir bilgi var mi forumda acaba yararlanabilecegim... tskler...


yanlış saymış olabilirsin 1.ev oluyor bir harita açıp öyle bir daha sayabilirsin ;)
Hangi konu basliginda okudum, hatirlamiyorum ama 12. evde ki uranüsün, örnegin genelde hep ondan uzaklasan insanlara dogru bir cekim hissettigini okumustum... Neptünün 12. evde olan cogu kisiden su cevabi aldim: " cok rüya görüyorum, bazen gercek mi rüya mi oldugunu ayirt edemiyorum" diyorlardi... oglakta olmasini ben sahsen söyle algiliyorum... genelde 12. ev'i insanin ruhu olarak görüyorum ve oglagin 12. evde olmasi genelde toplumda hep haksizlik gören insanlara karsi daha bi merhametli ve imkani da varsa el uzatan oluyor... Ayrica cok mahcup ve duygularini kolay kolay acamayan... tabi genel bi bakis bu...

Arkadaş

harkulade yorum.. teşekkür ederim mavisahram

uranüs nasıl bir çekim yapıyor bilmiyorum ama.. 12. evde uranüsü olan insanlarda ben şunu gördüm, geleceğin provasını yapıyorlar.. Bende bunu yaparım. Mesela yarın yapacaklarımı tüm detaylarıyla zihnimde canlandırarak yaşarım.. Konuşacağım insanlarla önce hayali bir sohbet provası yaparım gülücük Gördüğüm rüyalar genelde etkileyici oluyor.. Bir keresinde karabasan dedikleri o şeyi gördüm çok korkunç bir olay yaa.. Bağırmak istiyorsun sesin çıkmıyor.. vücudun ağılaşıyor.. uyanmak istiyorsun uyanamıyorsunda.. oğlak burda kuralcı olabilir yine iç dünyasında.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Referans Adresler