Değerlendir:
  • 6 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HARİTAMIZDAKİ RETRO GEZEGENLER
Yazar Mesaj
Hattusas Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 41
Üyelik Tarihi: Mar 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
HARİTAMIZDAKİ RETRO GEZEGENLER
Bu konuda ekstra hiçbir şey ekleme gereği duymuyorum. Astrolog Demet Hosman çok güzel ve detaylı yazmış onun yazısını komple burada paylaşmak istedim.

RETRO GEZEGEN NEDİR?

Astrolojiye ilginiz az dahi olsa Retro gezegenler hakkında bir şeyler duymuş olabilirsiniz. Gezegenlerin yörüngelerindeki hareketleri yavaşladığında dünyadan bakıldığında geri gidiyor gibi görülür ve bu nedenle gezegen Retro(geri) olarak değerlendirilir. Birçoğunuzun haritasında geri harekette bulunan gezegen görülür ve haritalarınızı çıkarttığınızda gezegenlerin yanında R olarak belirtilir. Geri giden gezegen ileri hareketteki yani normal seyrindeki bir gezegen gibi değerlendirilemez. Işığı azalır, yavaşlar dolayısı ile haritanızdaki diğer gezegenlerle olan açıları da daha uzun sürer. Bulunduğu evin temsil ettiği konularda daha fazla uğraşır, çok fazla çaba sarf edersiniz. Aynı konular sonuçlandırana kadar tekrar tekrar gündeme gelecektir. Retro gezegenleri olanlar Dejavu hissini diğer kişilere göre daha fazla yaşarlar. Birbirine benzeyen veya aynı olayları yaşamları boyunca sıklıkla yaşarlar.
Son yıllarda Retro gezegenler Reankarnasyon veya eş zamanlı yaşamlarla da ilişkilendirilmiştir. Retro gezegenler ayrıca takıntıları arttırdığı gibi sezgileri de güçlendirir. Retro gezegenleri olanlar gelecekte olabilecekleri tahmin edebilme gücüne sahiptirler. Karşılaştığı birçok kişi ile uzun yıllar anlamlandıramadığı tesadüfler ve tanıdıkmış hissi yaşar. Bu bazen yeni tanışılan kişi ile çabuk kaynaşmaya bazen de o kişi çok iyi davranışlarda bulunsa dahi uzak durmaya sebep olabilir. Evren sürekli mesaj verir ve kişi mesajları okumaya başladığı zaman yolunu çizmeye de başlar. Davranışları, hayatındaki başlangıçlar, sona ermeler, konuşmalar hatta bazı kişilerle yaşadığı aşk ve cinsel deneyimleri tanıdık gelir ve ne olduğunu anlayamaz. Bunun cevabını Reankarnasyon kolaylıkla verir. Başka bir zamanda yaşanan her şey yeniden gündemdedir. Farkındalık arttığı zaman bu özel durumlar olumluya çevrilebilir. Bilinçaltında çok çeşitli geçmiş hayat anıları vardır. Rüyalar, canlı vizyonlar ve kabuslar olarak ortaya çıkar. Ebeveynler, kardeşler, arkadaşlar, sevgililer, eşler hatta patronlar yani hayatındaki herkes geçmiş hayatının farklı alanlarından gelerek bu hayatta karşısına olumlu veya olumsuz figür olarak dikilir.

Karmanız olan kişileri çeşitli hallerde rüyalarda görebilirsiniz. Hatta o kişilerin hiç tanımadığınız veya ölmüş yakınları da rüyalarınıza girerler ve geçmişle, geleceği birleştirerek mesaj verirler. Bilinç seviyesi yükselene ve kişi kendisini fark edene kadar bu kişilerin yarattığı sorunlar Anksiyete, depresyon, sebepsiz sıkıntı, huzursuzluk, tartışmaya yatkınlık olarak sıklıkla görülür. Retro gezegenleri olanlar takıntılı aşk ilişkileri yaşamaya meyillidir. Retro gezegenlerin fazlalığı bu durumu daha da arttırır. Deli gibi aşık olduğu kişi ona kötü davranır, istediği mutluluğu ve ilgiyi bulamaz ama o kişiden vazgeçmekte de zorlanır. Hayatını o kişiye göre ayarlar, bir gülüşü ile mutlu olurken bir sözü yüzünden günlerce ağlayıp kendisini hasta edebilir. Çoğunlukla da aşık olunan kişi yaşattığı duygulardan habersiz veya umursamaz olabilir. Bir ömür boyu aynı kişiye aşık olmak ona ulaşmaya çalışma çabaları diğer yandan kendisini kurban gibi hissedip kurtulma çabaları ruhunu yaralar. Bazen uzun yıllar ayrılıklar oluşarak iki tarafta kendi kanatlarında uçar ve unuttuklarını düşündükleri sırada horoskoplarını etkileyen transit Retrolarla eski partner yeniden hayatlarına girebilir. Yeniden bir araya gelişin farkına varamaz ve gerçek bir yüzleşme yapamazlarsa yeniden ayrılık gecikmeyecektir. Birbirlerinden almaları gereken yeni dersler, hayatlarındaki eksikleri tamamlama ve şiddetli dahi olsa kesin bir yüzleşme gerekmektedir. Yüzleşmeyi yapamayan, hayatlarında ki birbirlerinin olduğu yeri algılamayan, geçmiş hayat karmalarında ki olumlu ve olumsuz durumu fark edemeyenler birbirine bir yandan yeniden çekilirken diğer yandan birbirini iterek geçmiş hayattaki haksızlıkların ve acıların cezalarını bilinçsizce birbirlerine vermeye başlarlar. Anahtarın elinde olduğunu hisseden ise geçmiş kapıları aralar ve geleceğe verimli adımlar atabilir.

Retro gezegenleriniz varsa bu hayatta karşılaştığınız herkesin sizin hayatınızda bir görevi olduğunu ve aslında yüzleşmeye, ceza veya ödül vermeye geldiğini bilmeniz gerekir. Cezaları ödüle çevirmek ise tamamen sizin elinizdedir. Size sürekli kötülük yaptığını düşündüğünüz kişiye aynı şekilde karşılık vermek veya onu değiştirmeye çalışmanız fayda vermez kendisinin farkına varan değişir hayatla ve sizinle barışır. Bu nedenle düşman gördüğünüzü yeniden hayatınıza alamasanız da sevgi ile uğurlamanız ve affetmeniz gerekir. Aynı durum aile fertleriniz için de geçerlidir. Çok uzun yıllar birbiri ile konuşmayan, dargın olan hatta sözleri veya davranışları ile zarar veren yakınlarınızla geçmiş karmanız tatsızdır ve yakınınız farkında olmadan sizden öç alır. Siz bunu fark ederek el uzatsanız bile karşı taraf farkındalığa ermeden ona ulaşamazsınız. Bu durumda ulaşmaya çalışmak yerine sessizce kenara çekilip o kişinin kendi farkındalığını bulmasını beklemek gerekir ki bazen bir ömür karşı taraf bu farkındalığa erişemez. Sağlık olarak da ilginç ve tedavülden kalkmış hastalıklara yatkın olurlar. Vücutlarının sol taraflarında daha fazla sorun yaşarlar.

[Resim: 6IVuY5.png]
04-18-2020 02:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
HARİTAMIZDAKİ RETRO GEZEGENLER - Hattusas - 04-18-2020 02:51 PM
Cvp: RETRO GEZEGENLER - Hattusas - 04-18-2020, 03:02 PM
Cvp: RETRO GEZEGENLER - Hattusas - 04-18-2020, 03:06 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Geri Hareket ve Durağanlık,Geri Giden Gezegenler vivienleigh 38 53,368 11-22-2018 02:40 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Fokal Gezegenler Lajâ 11 23,120 04-29-2015 07:53 PM
Son Mesaj: Lajâ
  Kişisel Gezegenler ve Narsisizm sufle cii 29 39,527 01-01-2013 12:04 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Gezegenler Hakkında Genel Bilgiler yükselenbaşak 31 55,346 11-27-2012 07:50 PM
Son Mesaj: zeppi
  Gezegenler ve Cenine etkileri pasifik 12 17,350 08-14-2012 11:44 AM
Son Mesaj: ekinoks
  Retrograde Gezegenler ve Karma Alya 6 22,501 05-18-2012 11:36 PM
Son Mesaj: Kaktüs
  TEST ( Gezegenler ) astrosohbet 90 118,214 08-16-2011 04:24 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Gezegenler ve Sağlığımız bluex 13 17,975 07-10-2010 06:24 PM
Son Mesaj: Serena
  Kollektif Gezegenler ve Nesiller aeon 11 15,278 04-27-2010 05:37 PM
Son Mesaj: Bluescorpio
  Kadim Astrolojide Gezegenler Angel 1 5,022 06-28-2007 04:39 AM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir