Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Satürn Devinimi & Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Bir yakınım 9.ev transiti yaşadı tabi karşıt uranüste bu dönemde eğitimde problemler yaşamakla beraber inanç sistemindede değişiklikler oldu eski basmakalıp inanc sistemini bıraktı ve düşünerek inanma felsefesine geçti yargıladı ve bu neden böyle dedi sanırım satürn-uranüs zıtlaşması 3-9 aksında çok işine yaradı.Bu dönemde yeni bilgiler öğrenmekle beraber dini konularda değişim yaşadı ama olumlu bir değişim satürn tüm inanç sistemini yıktı ama yeniden yepyeni ve aydınlık bir inanç sistemi kurdu.Herkese böyle olurmu bilemem kişi eger inançlarından tatmin alıyorsa ayrı ama sadece dini değil hayatta savunduğu ve inandığı şeyler sırf başkası istiyor diye ise bu transit bence çok güzel çok yakınımda gözlemledim bunu.Yepyeni(uranüs) ayrıca temelli(satürn) bir inanç sistemine sahip şu anda ve bu demek değilki bir dahaki 9.ev transitinde bi daha değişir falan.
Aynı transiti bende yaşıyorum 3-9 ev aksında....evet dediğin gibi inanç sistemi sorgulanıyor ve birşeyler öğrenme isteği daha çok artıyor insanda.. benim astroloji ile ilgim çok uzun zamandır vardı ama son üç senedir daha çok ilgilenip daha çok öğrenme isteğim artı....ve evet din konusunda daha gerçekci ve mantıksal sorgulamalara giriyor insan ...
batlamios Yazılan:
harpy Yazılan:benimde 9. evime girecek satürn az kaldı natal jüpiterimle kavuşum yapacak acaba eğitim alanında ne gibi şeylerle karşılaşmam muhtemel ?

eğer şimdiye kadar (çok yaklaştı sonuçta teraziye geçiş zamanı) eğitimle ilgili bir sorun görmediysen bundan sonra belki jüpiterle dengelenir, sorun gördüysen değişimlere hazırlan derim.
tabii ki jüpiter-9. ev güçlü bir kombinasyon olduğundan burada bazı etkileri olacaktır. belki yaşam felsefen, din konularında etkileri olur.
ama jüpiterin getirdiği pozitiflik aşırıya kaçıyorsa bunu kesin durduracaktır satürn.

ayrıca kovadaki natal satürnüne bu transit uyumlu açı yapıyor olacak. belki bu destekleyici olur.

umarım kolay atlatırsın gülücük

çok teşekkürler batlamiosçiçek
Yıldırım Yazılan:
batlamios Yazılan:Ancak hala kafamda transit satürn-natal merkür kavuşumu var. Buna iyi diyenler de var, kötü diyenler de hem ingilizce hem türkçe kaynaklarda o yüzden kafam karıştı benim de.

Hani mars, venüs, güneş kavuşumlarını zor geçirdim şimdi belki merkürü kurtarırım diye uğraşıyorum. :P

Transitleri , Türk filmlerindeki karakterler gibi düz biçimde iyi-kötü olarak değerlendirmenin bizi yanıltabileceğini düşünüyorum.

Satürn gerek doğum haritamızda , gerek transitler aracılığıyla karşımıza çıkacak engellere işaret eder evet bu kısım tüm senaryolar için gereklidir çünkü bu engeller hayat filmimizin tadı tuzu olurlar yoksa engeller olmasaydı ve herşey güllük gülistanlık olsaydı her birimizin mutlu başlayan ve mutlu biten son derece sıkıcı ve basma kalıp filmleri olurdu..

Satürnün olduğu yerde bir takım kısıtlamalar olmasının esas amacı bizim sıkıntı çekmemiz değildir..
sıkıntının karşısında sabrı , kararlılığı , dayanıklılığı , disiplini , başarmayı öğretmektir Satürnün esas amacı ve emin olun bu saydığım erdemleri öğrenmenin daha light yolları yoktur diyebiliriz.

öyleyse Satürne olan bakış açımız ,

Satürn = zamanla ve çabayla gelen başarı ( olgunluk , düzen , disiplin vb.)

basit formülüyle paralel olmalıdır diye düşünüyorum.

tabii işin zor kısmı , lafla söylemek ve bunu onaylamak değil , zamanla ve çabayla birşeyi başarmak yada zamanla ve çabayla olgunlaşmak yada zamanla ve çabayla düzen ve disiplin sağlamaktır..

Batlamios arkadaşımın odaklanması gereken ( bence ) ,

Satürn & Merkür bağlantısının önce neleri engelleyebileceği , sonrada zamanla ve çabayla bu engelleri nasıl bir tür başarıya dönüştüreceği ve düzene koyacağı olmalıdır..

formüle dikkat ediniz ,

Satürn dokunduğu noktada önce bir tür sıknıtıya işaret ediyor.

Batlamios'un Merkürüyle ilgili sıkıntı olasılıkları ,

- iletişim konuları
- öğrenme becerisine dair korkular , yetersizlik endişeleri
- ellerle yada sinirlerle ilgili sağlık problemleri olasılığı

vs..

sorun her ne olursa olsun , Batlamios'un yapması gereken bu Merkür sıkıntısının FARKINA VARMAK ve zamanla + çabayla bu sorunu bir avantaja dönüştürmenin bir yolunu aramak olmalıdır. ( bence )

Satürn sıkıntılarının zamanla ve çabayla bir avantaja çevrilmesinin en iyi örneği olarak ELMAS madenini gösterebiliriz..

gezegenlerle ilgili anlatımlarımızda Satürn ve ELMAS üzerine yazdıklarımızı okumanızı öneririm.

biraz uzun gibi oldu farkındayım ancak batlamios aracılığıyla diğer Satürn mağduru olma endişesi taşıyan arkadaşlarımı da bilgilendirmek amacıyla bunları yazdım.

çok teşekkür ederim Yıldırım, oldukça yararlı oldu bu. Ve dediğin gibi olay bunun mantık çerçevesinde doğruluğunu kabul edip sonra bu düşünceleri bilinçaltına atmakla bitmiyor. Çaba gerek. Bakalım.. gülücük
paylasımlar cok güzeldi Sagittarius
tesekkürler cnmmm<3
başaktaki transit satürn merkür ve güneşime etki etmişti. psikolojik olarak çok sıkıntılı ve depresif bir dönemdi. ancak fazlasıyla güçlendim , alternatif çözüm yolları buldum..

teraziye geçtiğinde ; ay, mars ve venüsümle karşıt açı oluşturacak. kısacası üzerimde oldukça etkili olacak yeni bir satürn dönemi sanırım yine beni bekliyor...

ancak bu karşıtlık sürerken bir yandan jüpiter de, balık burcundan koç burcuna doğru, sırasıyla güneş, merkür, venüs, ay ve marsımla kavuşumlar yapacak. bu arada ; uranüs de güneşimle kavuşumdaydı. şimdi o da ay, venüs ve marsa doğru ilerliyor.

geçirdiğim dönemi düşündüğümde , yeniden bekleyen zorlu bir satürn dönemi içimi sıkıyor.
zaten değişimler dönemindeyim. kendime yeni bir hayat kuracağım.
evlilik de düşünüyorum.
sizce bu yeni satürn etkisi, bir önceki dönem güneşime etki eden satürn kadar güçlü olur mu , ne diyorsunuz ?
slm arkadaşlar.uzun zamandır aranızda yoktum.size kendi satürnümü anlatacağım.yaşadıklarım ve satürnün bana yaptıklarını.işin açıkcası ya bu satürnü ben anlayamadım ya da satürn bana oldukça takıntılı gülücük o zamanlar ne satürn biliyorum tabi ne de astroloji.şimdi şimdi anlıyorum bana neler olduğunu.yaşadıklarım siz arkadaşlarıma satürn hakkında daha faydalı bilgiler edinmenizi sağlayacak diye düşündüm.astrolojiyi en iyi anlamanın,öğrenmenin yolu bence yaşanılan olayları incelemek..

satürnün natal haritamda boğa 3 derecede.ilk karşıtlığını akrepte yoğun duygularla yaşadım.fazla sürmedi 7. evime geçti hemen. oldukça sıkılgan,ikili ilişkilerimde en gergin dönemimdi.derken satürn 7. evimi terkedip gittiği zamanlar üzerimden atmıştım bunları.daha akılcı,mantıklı olmuştum.ikili ilişkilerde çok sorunlarım oldu ama.dediğim gibi 7. evimi terkedip tam gitmiştiki tekrar geri geldi.14 derce yay 7. evimin bitiş çizgisi.satürn kapıyı çaldığı o anda 1. evimde yeni ay oluşmuş.yeni bir iş bulmuştum.yeni başlangıçlar vardı hayatımda.venüste 1. evimden yeniayın bulunduğu alana çok yakın bir yerden yeni geçmişti..bu venüs ve yeni aydan etkilenen 7. evimdede kıpırdanmalar olmuştu.tahminiz üzere aşık oldum.ama satürn geriledikçe sıkıntılrım arttı.ah bilseydim o zamanlar.tamamen çıkmasını beklerdimgülücükt.jüpiter natal satürnümün üstünde 12. evde.herşeyi büyütme,sıkıntılarımı artırma eylemi veriyordu(şimdi anlıyorum sebeplerini).aslında belkide çogu insanın aman boşver diyeceği,kafasına takmayacağı konuları ben iç alemimde büyüttüm.yalnız kalmak istedim bunu abartılı yaptım.haksızlığa uğradığım düşüncesi ayyuka çıktı.herkesi düşmanım olarak gördüm o zamanlar.ve ruh sağlığım bozuldu intahar ettim.o günlerde mars,güneş,merkür,venüs kavuşum yapmış 5. evimdeydiler.intaharı düşündüren neptün ise 8. evimde.ama herşeyin baş sorumlusu 7. evime tekrar dönüş yapan satürn abimdigülücük

ve satürnün satürnüme yaptığı kare açıda abimi trafik kazasında kaybettim.yine mars,venüs,merkür 5. evimde kavuşumdaydı.bunlara kavuşum yapan jüpiterde vardı.güneşim yay olduğu için bir önceki sıkıntımda bu grupta güneşi görüyorum şimdi ise yönetici gezegenim jüpiteri..

ve satürnün ilk döngüsü.yani natal satürnle kavuşum açısı. kavuşumdan bir önceki burçta bana sonsuz ızdıraplar verdi.bu 12. evimde gerçekleşti.hayatımın en bahtsız,en sıkıntılı dönemleriydi diyebilirim.o 3 yıla yakın dönem 12 ev misali sona erme noktamdı.ve kavuşumdan sonra hayatımda herşey 0 dan başladı sanki.herşey yoluna girdi.ilk kavuşumdan sonraki ilk karede bu defa babamı bir kaza sonucu kaybettim.satürn o gün güneşle 4. evimde kavuşum yapmış ve natal satürnüme kare açı yapıyordu.venüs yine 5. evimde idi.yeni yeni keşfettim bunları arkadaşlar.satürn gerçekten her kare,karşıt ve kavuşumlarında bir şeyleri alıp götürdü benden.çıkardığım derslerde oldu ama alıp gittikleri çok fazlaydı.şimdi korkuyla bekliyorum karesini.ve allahıma dua ediyorum.başkada yapacak şey yok....
Şu satürn'ü biri bana da anlatsa.2009 yılı boyunca hayatım inişler içerisinde.....Yukarıdan birileri benimle dalga geçiyor sanki...
ay_se Yazılan:slm arkadaşlar.uzun zamandır aranızda yoktum.size kendi satürnümü anlatacağım.yaşadıklarım ve satürnün bana yaptıklarını.işin açıkcası ya bu satürnü ben anlayamadım ya da satürn bana oldukça takıntılı gülücük o zamanlar ne satürn biliyorum tabi ne de astroloji.şimdi şimdi anlıyorum bana neler olduğunu.yaşadıklarım siz arkadaşlarıma satürn hakkında daha faydalı bilgiler edinmenizi sağlayacak diye düşündüm.astrolojiyi en iyi anlamanın,öğrenmenin yolu bence yaşanılan olayları incelemek..

satürnün natal haritamda boğa 3 derecede.ilk karşıtlığını akrepte yoğun duygularla yaşadım.fazla sürmedi 7. evime geçti hemen. oldukça sıkılgan,ikili ilişkilerimde en gergin dönemimdi.derken satürn 7. evimi terkedip gittiği zamanlar üzerimden atmıştım bunları.daha akılcı,mantıklı olmuştum.ikili ilişkilerde çok sorunlarım oldu ama.dediğim gibi 7. evimi terkedip tam gitmiştiki tekrar geri geldi.14 derce yay 7. evimin bitiş çizgisi.satürn kapıyı çaldığı o anda 1. evimde yeni ay oluşmuş.yeni bir iş bulmuştum.yeni başlangıçlar vardı hayatımda.venüste 1. evimden yeniayın bulunduğu alana çok yakın bir yerden yeni geçmişti..bu venüs ve yeni aydan etkilenen 7. evimdede kıpırdanmalar olmuştu.tahminiz üzere aşık oldum.ama satürn geriledikçe sıkıntılrım arttı.ah bilseydim o zamanlar.tamamen çıkmasını beklerdimgülücükt.jüpiter natal satürnümün üstünde 12. evde.herşeyi büyütme,sıkıntılarımı artırma eylemi veriyordu(şimdi anlıyorum sebeplerini).aslında belkide çogu insanın aman boşver diyeceği,kafasına takmayacağı konuları ben iç alemimde büyüttüm.yalnız kalmak istedim bunu abartılı yaptım.haksızlığa uğradığım düşüncesi ayyuka çıktı.herkesi düşmanım olarak gördüm o zamanlar.ve ruh sağlığım bozuldu intahar ettim.o günlerde mars,güneş,merkür,venüs kavuşum yapmış 5. evimdeydiler.intaharı düşündüren neptün ise 8. evimde.ama herşeyin baş sorumlusu 7. evime tekrar dönüş yapan satürn abimdigülücük

ve satürnün satürnüme yaptığı kare açıda abimi trafik kazasında kaybettim.yine mars,venüs,merkür 5. evimde kavuşumdaydı.bunlara kavuşum yapan jüpiterde vardı.güneşim yay olduğu için bir önceki sıkıntımda bu grupta güneşi görüyorum şimdi ise yönetici gezegenim jüpiteri..

ve satürnün ilk döngüsü.yani natal satürnle kavuşum açısı. kavuşumdan bir önceki burçta bana sonsuz ızdıraplar verdi.bu 12. evimde gerçekleşti.hayatımın en bahtsız,en sıkıntılı dönemleriydi diyebilirim.o 3 yıla yakın dönem 12 ev misali sona erme noktamdı.ve kavuşumdan sonra hayatımda herşey 0 dan başladı sanki.herşey yoluna girdi.ilk kavuşumdan sonraki ilk karede bu defa babamı bir kaza sonucu kaybettim.satürn o gün güneşle 4. evimde kavuşum yapmış ve natal satürnüme kare açı yapıyordu.venüs yine 5. evimde idi.yeni yeni keşfettim bunları arkadaşlar.satürn gerçekten her kare,karşıt ve kavuşumlarında bir şeyleri alıp götürdü benden.çıkardığım derslerde oldu ama alıp gittikleri çok fazlaydı.şimdi korkuyla bekliyorum karesini.ve allahıma dua ediyorum.başkada yapacak şey yok....


NE DİYORSUNUZZ.. KORKTUM MU NE !!
YILDIRIM BANA HAZIRLIKLI OLMAMI SÖYLEDİ ,GÖLGE YÖNLERİ VE ZORLUKLARINDNA BAHSETTİ.
ŞİMDİ BEKLİYORUM SATURN TRANSİDİMİ 29 EKİMDE BAŞLIYO 12.EVİMDE
BİRAZ BİLİNÇLENDİM SANKİ..
AMA TABİ DURUMLAR KARŞISNDA GÖRÜCEZ NE KADAR BİLİNÇLENDİĞİMİ VAR MI Bİ TAVSİYENİZ ?
insan ne kadar bilnçli olursa olsun olaylar karşısında sendeleyebiliyor.astroloji kişiye olacak oası durumları gösterir.ama davranışlar,tepkiler kişinin kendisiyle ilgilidir.benim natalimde bulunan gezegen dağılımları ve düştüğü burçlar farklı sizinkiler farklı.ama ortak nokta şu.satürn gerçeği.12. ev satürnü çok iyi bilirim.çünkü natalimdede 12. evimde.tavsiyem şu olabilir.aradığını bulamadığında umutsuzluğa sakın düşme....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Referans Adresler