Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş- Ay Tutulmaları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Derin

2011 deki bütün tutulmalar parçalı olarak geçiyor
peki astrolojik olarak fark olur mu aralarında ?
(12-23-2010 04:40 PM)Derin Yazılan: [ -> ]2011 deki bütün tutulmalar parçalı olarak geçiyor
peki astrolojik olarak fark olur mu aralarında ?

Tam tutulmalar en güçlüsü oluyor bildiğim kadarıyla.
4 OCAK 2011 GÜNEŞ TUTULMASINA BİR BAŞKA BAKIŞ AÇISI

2011'in ilk Güneş tutulması 13 derece 39 dakika Oğlak burcunda gerçekleşecek.Ay,Sabit yıldızlardan Ascellayla birleşerek Merkür ve Jüpiter'den aldığı doğası gereği şans ve mutluluk getirecek.
Bu kavuşum,yeni ve nüfuzlu arkadaşlar,değerli hediyeler ve saygın bir kadının aşkının habercisidir.
Yay Burcundaki Ascella Kabalistlere göre tarot kartlarından The Lovers ile özdeşleştirilir. Anlam olarak hem büyük bir aşkı, hem de bir konu hakkında karar aşamasına gelindiğini gösterir. Yasam tarzını değiştirmek, tek bir seçim yapma olarak da açıklanabilir. Aşıklar, kayıtsız şartsız söylenecek "evet"i simgeler.
Dünyasal bakış açısına göre Ay ve Satürn kare açı yapar.Kare açıya rağmen yıldızların etkisi yine de talih getirir.Belki de iş ortağınızla bir ilişkiye bile sebep olur.İnsanları birbirine çeken kalıpları kıran ve bir etkisi vardır.
Rahatlama tutulma ile alakalı duygulardan birisidir.
Dikkat ederseniz bu tutulmada retro gezegen yok.Bu demektir ki aldanma yok,hilekarlık yok.Temiz duygularımızla temiz amaçlarımıza doğru ilerleyebiliriz.
Satürnle olan kare açı yeni yılın ilerleyen günlerinde daha pratik daha organize olmayı öğretecek bizlere.
Tutulma sırasında Venüs'ün Neptün ve Chiron'a yaptığı kare açı acılı hayal kırıklıklarını gösterir.Synatry de buna ruh eşi açısı da deriz.Bu sonsuz mutluluk getirmez ama amaçlarımıza ulaşmamıza yardım eder.
Diğer taraftan Venüs ,Jüpiter ve Uranüs'le 120 derecelik bakış açısıyla bağlanarak olumlu ve hoş sürprizlerin gerçekleşmesini sağlayacak.Yeni ve değerli arkadaşların hayatımıza gireceğinin de habercisidir.
Merkürle kare açı yapan KaraAy Lilith insanları gerçekleri konuşmaya ve dürüst bir şekilde davranmaya istekli hale getirecektir.
Buda demektir ki hayatınıza girecek olan yeni ve değerli arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz.

Evet biraz farklı bir bakış açısıyla yaklaştım Yeni Yılın ilk Yeni ayındaki ilk tutulmaya..

Dilerim ki bu tutulma umutlara umut olsun ...

Arzu Cengiz..
Astro Benefik
güneş tutulması acaba saat kacta olcak..
4 ocak 2011, saat 11:02
teşekkur ederım gullusutcu
Peki yeni ay saat kaçta?

Derin

Tutulmalar, hayatımızın daha evvelce karanlık kalmış alanlarını aydınlatırlar. Daha evvelce görünür olmamış şeylerin görünür hale gelmesine neden olurlar. Gizli kalmış şeylerin açığa çıkma zamanlarını gösterirler. Artık ertelenen, bir kenara atılan şeylerin değişmesi zamanının geldiğini gösterirler. Bu aynı bir deprem gibidir. Sarsar ve nelerin temizlenmesi, bitmesi, yıkılması gerektiğini gösterir. Tutulmalar, hayatlarımızda daha iyi şeyler olması için tasarlanmış olaylardır.



Değişim olmadan, gelişme olmayacağını hatırlamak gerekir. Yüzeyde ortaya çıkan şeyler ne kadar karışık veya stresli olursa olsun, her şeyin bir nedeni olduğunu unutmamalıyız. Değişimin heyecanını içimizde hissedersek, bu değişimleri kişisel gelişimimiz için deneyimlenmesi gereken birer vesile olarak görürsek, pozitif kullanma şansını yakalamış oluruz. Ama yine de tutulma sırasında büyük kararlar almamalı, büyük çıkışlar yapmamalıdır. Birkaç hafta sonrasını beklemekte fayda vardır. Kendimiz başlatmaktan ziyade, başkalarının başlatmasını beklememiz daha uygundur. Pasif kalmayı, başkalarını dinlemeyi tercih edebiliriz.



Bu yıl tam altı tutulma var. Bunlardan dördü Güneş tutulması, ikisi Ay tutulması olacak. Bu pek alışıldık bir durum değil. Ne kadar çok tutulma varsa, o kadar hareketli, olaylı (pozitif veya negatif) bir yıl olacak demektir. Özellikle de yılın ikinci yarısı. Çünkü yılın birinci yarısında sadece bir tutulma var: 4 Ocak 2010’daki Güneş tutulması (gerçi 21 Aralık 2010’daki tam Ay tutulması yılın ilk yarısını etkileyecek).



Yılın ikinci yarısında ise tam beş tane tutulma var ve bunların üçü Güneş tutulması olacak: 1 Haziran’da Güneş tutulması, 15 Haziran’da Ay tutulması, 1 Temmuz’da Güneş tutulması, 25 Kasım’da Güneş tutulması, 10 Aralık’ta Ay tutulması. Ankara’ya göre çıkartılmış çoğu tutulma haritalarında ve Giriş haritalarında (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) Güneş kuvvetli alana düşüyor. Bu da dikkat çekeceğimiz, uluslar arası platformda güç kazanacağımızı gösteriyor. Bu Güneş tutulmalarından ikisi Oğlak ve Yengeç burçlarında gerçekleşecek ve Türkiye için önemli gelişmeler dönemine işaret etmekteler.



Bu altı tutulmanın astrolojik haritalarını en çok etkilediği ülkeler şunlar: Avustralya, Fransa, ABD, Rusya, Afganistan. Toplam altı tutulmadan, hangi ülkenin horoskopunun kaç tanesinde etkilendiğini aşağıdaki istatistikten görebilirsiniz. Şüphesiz, horoskopu tutulmalardan en çok sayıda etki alan ülkelerde ekonomik, siyasal, kültürel değişimler, hatta doğa olayları daha fazla gözlemlenebilir.



Avustralya 5

Fransa 5

ABD 5

Rusya 3

Afganistan 3

Japonya 2

Kuzey Kore 2

Türkiye 2

Meksika 2

Mısır 2

Kanada 2

İngiltere 2

Çin 2

İran 1

Irak 1

Küba 1

İsrail 1



Tutulmalardan horoskopu en fazla etkilenen şehir tam beş kez etki alan New York olarak görülmekte. Phoenix ve Manhattan horoskopu iki kez, Los Angeles horoskopu bir kez tetikleniyor. Ayrıca Vatikan ve NASA horoskopları iki tutulmadan etki alıyor. Bu şartlarda siyasal, ekonomik, sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal değişimlerden, hatta doğa olaylarından bu şehirlerin oldukça etkileneceğini söyleyebiliriz. İstanbul’un kuruluş horoskopunu net bilmiyorum. Ama Oğlak burcundaki tutulma esnasında, ufuk çizgisinde Jüpiter-Uranüs kavuşumunun aynı derece ve neredeyse tam olarak aynı dakikada olması, İstanbul için çok önemli değişim, gelişim zamanlarına işaret etmekte…



Bu yıl Oğlak ve Yengeç burçlarında birer güneş tutulması olacak. Bu tutulmalar, önümüzdeki yakın süreçte ekonomik ve sosyal, ailevi alanlarda önemli değişimlere işaret ediyor. Bu tutulmalar temel anlamda şu alanlarda değişimleri ortaya çıkartacak:



· Ekonomi, iş dünyası ve dünya ticareti

· Devlet kurumları ve hiyerarşik düzenler

· Politik düzen ve organizasyonlar

· Kamu binaları, resmi daireler, eski ve virane yerler

· Bankerler, ekonomistler, kamu görevlileri

· Toplumsal prestij, saygı

· Kişisel kariyer ve disiplin

· Yaşlılar ve olgun insanlar, otorite figürleri

· Limitler, kısıtlamalar, otorite ve baskılar

· Topraklarla ve yer altı ile ilgili konular, kıtlık riski

· Çiftçiler, tarım ve ziraatla, hayvancılıkla uğraşanlar

· Duygusal bağlar, ailevi düzen, ailevi ilişkiler, evlilik, çocuklar

· Domestik, milli temalar, milli sınırlar, güvenlikle ilgili konular

· Halkla, kadınlarla, annelerle ilgili konular

· Beslenme, büyüme, verimlilik, aidiyet ihtiyacı

· Emlakçiler, aile terapistleri, aile işiyle uğraşanlar, domestik ihtiyaçla ilgili işler

· Oteller, bakımevleri, bakıcılar, hemşireler

· Sular ve denizlerle ilgili konular, yağışlar



Bu yıl İkizler ve Yay burçlarında iki Güneş iki Ay tutulması olmak üzere dört tutulma gerçekleşecek ve şu temalar yıl genelinde dikkat çekecek:



Uluslar arası ticaret ve ekonomi, e-ticaret, komşu ülkelerle ilişkiler,
Eğitim, öğretmenler, ulaşım ve ulaştırma, posta çalışanları, gençler
Haberleşme, medya, istihbarat toplama, haberciler
Ajanlar, bilgi hırsızları, dedikodu ve iftiralar,
Günlük pratik bilgileri, yazılı metin ve belgeleri, kitapları, inançları gözden geçirme, farklı bir bakış kazanma
Sosyolojik çalkantılar, ayaklanmalar, isyana teşvikler,
Anlaşmalar ve ittifaklarda değişiklik
Doğal felaketler, yıkıcı fırtınalar, rüzgarlar, iletişimde ve ulaşımda aksamalar
Havayolu endüstrisi, uçak kazaları, fosil yakıt fiyatları, kıtlığı ya da kısıtlamaları
Kutsal yerler ve kişiler yüzünden savaş riski, din adamlarını da içeren skandallar
Yeni belgeler (Wikileaks), sırları açıklayan kitaplar, videolar, internet siteleri
UFO deneyimlerinin çok artması, Dünya dışı yaşamla ilgili belgeler
Medyada hızlı değişimler, büyük medya devlerinde köklü değişiklikler
Yeni fikirler, yaratıcılık
İletişim ve bilgi paylaşımının yeni yolları
Bilgi paylaşımının çok hızlanması, artması
Rasyonel akıldan, sezgisel akla kayma, iç bilgisine yönelme
Aşırı, körü körüne inançların, aşırı dindarlığın gözden geçirilmesi,
Vizyon kazanma bilinçte sıçramalar, yeni boyutlara taşıyan ani entelektüel ve kozmolojik ufuklar,
Bilinen zaman ve uzay kavramının değişmesi, gelişmesi, yaratıcılığın zirveleri,
Keşif ve icatlar, bilim ve teknolojide çok hızlı gelişmeler
Stresler neticesinde gelen yeni fırsatlar
2011’de Türkiye (Özet)



Türkiye için çizilmiş çoğu tutulma haritalarında Güneş kuvvetli alana düşüyor. Özellikle de Oğlak ve Yengeç burçlarındaki güneş tutulmaları ülkemiz için çok önem taşıyor. Yılın ilk yarısında Türkiye için olumlu etkiler ağırlıkta gözüküyor. Yılın ikinci yarısında bazı zamanlarda zorlanmalar var.



Yıl genelinde Türkiye’de muhtemelen şu başlıklar öne çıkacak:



· Yeni gruplar, ittifaklar içerisinde olma, dost ülkelerden destekler, Meclis2ten olumlun yasaların geçmesi, AB’ye alternatif bir gruplaşma içerisinde olma, Nato ve benzeri askeri ittifaklar içerisinde önem kazanma



· Geleceğe yönelik hedeflerde yeniden yapılanma, kendini dönüştürme ve güçlenme dönemi. Güçlü ittifaklar içerisine girme, uluslar arası alanda saygınlık ve başarı, dikkat çekme



· Genel anlamda refah görüntüsü, halkın iyimserliğinin artması, yenilenme enerjisi, Türkiye büyüyor imajının giderek artması, ülkemizin giderek yıldızlaşması yüzünden şimşekleri üzerine çekmesi



· Buna karşı çıkanlar, kıskançlıklar, liderlik çekişmeleri, dış alandan bazı baskılar, dış tehditlere açıklık, bölgede savaş rüzgarı estirecek gelişmeler



· İç sorunlar, gerginlikler, etnik kamplaşma ve kutuplaşma riski, terör (özellikle Şubat sonu, Mart, Nisan başı)



· Doğal afetlerde artış, olumsuz hava koşulları, topraklar ve ziraatta sorunlar



· Dış ticarette başarı, ihracatta artış, dış ülkelerde atılacak önemli imzalar, ticari anlaşmalar, eğitimde reformist hareketler, hukuki konularda olumlu etkilerin ağırlık kazanması (problemli zamanlar var)



· Bilimsel alanda önemli gelişmeler, keşifler ve icatların artması, eğitimin iyileştirilmesi



· Ruhsal uyanış ve aydınlanmanın başlaması, Türkiye önemli bir misyon üstleniyor…





2011 Yılında Dikkat Çeken Tarihler



Ekonomi ve borsa (Türkiye)



Olumlu: 3-7 Ocak, 12-15 Ocak, 25-30 Ocak, 11-15 Şubat, 21-25 Şubat, 1-8 Mart, 11-15 Mart, 24-31 Mart, 6-11 Nisan, 23-26 Mayıs, 22-27 Haziran, 5-8 Temmuz, 14-23 Temmuz, 23-30 Ağustos, 1-6 Eylül, 13-23 Eylül, 10-13 Ekim, 24-28 Ekim, 1-11 Kasım, 6-9 Aralık, 16-20 Aralık, 26-27 Aralık.



Olumsuz: 10-11 Ocak, 20-24 Ocak, 31 Ocak-9 Şubat, 14-16 Şubat, 16-23 Mart, 22-26 Nisan, 2-6 Mayıs, 9-20 Mayıs, 30-31 Mayıs, 2-6 Haziran, 28-30 Haziran, 11-13 Temmuz, 27-29 Temmuz, 5-17 Ağustos, 7-9 Eylül, 26-30 Eylül, 5-7 Ekim, 29-31 Ekim, 16-20 Kasım, 28-31 Aralık.



İlişkilerde Gerginlik Riskleri (Türkiye)



4-10 Ocak: Dış ilişkilerde hareketlenme, küçük tansiyonlar yaşanması riski



18-26 Ocak: Uluslar arası ilişkilerde gerginlikler ve tansiyonun artması riski



25 Şubat-1 Mart: Kamuyu ilgilendiren konulardan doğan gerginlikler, halk içinde huzursuzluk, provokatif olaylar ve terör riski.



8-23 Mart: En kritik dönem! İç gerginlikler ve terörün artması, uluslar arası alanda tansiyon, insan ilişkilerinde sorunlu bir dönem.



2-4 Nisan: Halk içinde huzursuzluk, gerginlik, endişe



11-28 Nisan: Yine oldukça gergin bir dönem! İnsan ilişkilerinde, günlük hayatta huzursuzluklar, şiddete yönelik eylemlerin ve terörün artması riski



1-4 Mayıs: İnsan ilişkilerinde gerginlikler, tansiyon.



16-20 Mayıs: Komşu ülkelerle ilişkilerde gerginlikler.



1-22 Haziran: Kritik bir süreç! Huzursuzluklar, çalkantılar, iyi yönetilmesi gerekiyor.



1-10 Temmuz: Gergin ve tansiyon yaratacak etkiler devrede.



28 Temmuz-16 Ağustos: Huzursuzluklar ve gerginlikler, çatışma ve terör eylemleri artabilir.



20-30 Kasım: Güvenlik güçleriyle ilgili sorunlar, bilgi ve belgelerle ilgili skandala yol açabilecek durumlar.



8-14 Aralık: Başkaldırı ve isyan havası, düşmanlıklara açık bir dönem.



2010 Yılında Doğal Felaketler Riski (Dünya Geneli)



Bu yıl dünya genelinde doğal felaketlerin sayısında ve etkinliğinde artışlar yaşanma olasılığından bahsetmek için astrolog olmak gerekmiyor. Ama astrolojik göstergelerin de bu teoriyi desteklediğini söyleyebilirim. Doğal afetlerin daha sık ve etkin yaşanacağı bir süreçteyiz. Daha önce bu konuda pek çok yazı yayınladığım için, aynı şeyleri burada tekrar etmeyeceğim. Aşağıda risk taşıyan tarihleri bulabilirsiniz…



19-26 Ocak, 10-14 Mart, 20-22 Mart, 2-5 Nisan, 20-25 Nisan, 1-5 Haziran, 16-22 Haziran, 17-21 Temmuz, 13-17 Ekim, 28-30 Ekim, 26-28 Eylül, 20-22 Aralık


Öner Döşer

Derin

Bugün Yurda Hal vardı tv de yarın sabah 11.17 de kolay pes etmeme, ev,yeni bir iş, kariyerle ilgili dileklerde bulunup toprağa gömebileceğimizi söyledi.Unutmazsam eğer ben deneyeceğim gülücük
04 Ocak 2011 sabah saat 11:02 Yeni Ay ve Tutulma
Posted on 03/01/2011 by Yurda Hal


04.01.2011 sabah saat 11.02 (Türkiye saati ile)

Yeni yılda her şey gönlümüzce olsun. Bu yılın ilk Yeni Ay’ı aynı zamanda bir parçalı Güneş tutulmasına ev sahipliği edecek. Ev sahibi olacak çünkü her Güneş tutulması muhakkak ki Yeni Ay döneminde olmalıdır.

Yeni Ay hangi burçta gerçekleşirse o burcun enerjisini taşıyan bir tohum atılıyor demektir. Eğer bir Yeni Ay Güneş tutulmasına denk geliyorsa, o Yeniay atılan tohumlar belirgin ve unutulmaz olurlar. O Yeni Ay’da atılan ilk adımın, ekilen tohumun, niyet edilen konunun hayat içinde önemli farkı olur.

04 Ocak 2011’de gerçekleşecek olan Yeni Ay Oğlak burcunda gerçekleşiyor ve 2029 Ocak ayına kadar bir daha Oğlak- Yengeç hattında tutulmalar yaşamayacağız. Bu yüzden Oğlak burcu ile alakalı, tutulmanın gücü sayesinde daha etkili bir Yeniay’ı tekrar yaşamamız çok uzun zaman sonra olacak. Öyleyse bu Yeniay’ın önemini kavrayıp dileklerde bulunalım.

Öncelikle tutulma ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususları bir gözden geçirelim.

- Tutulma öncesi şartlar ile tutulma sonrası şartlar farklılık gösterirler.

- Tutulmalar içinde yaşadığımız şartları daha net görmemizi sağlarlar. Tutulma öncesinde fark etmediğimiz konular aydınlanır.

- Tutulmalar doğum haritamızın temel akslarına ya da gezegenleri üzerine düşmediği sürece zorlayıcı etkileri tetiklemezler. Bu gibi bir etkinin olup olmadığını anlamak için astroloji bilgisine gerek vardır. Sadece burç ve yükselen burç bilgisiyle net bilgi elde edilmez.

Bu durumları göz önünde bulundurursak, bu Yeni Ay’da dilekte bulunmak ya da yeni bir başlangıç yapmak,Tutulmanın aydınlanmasını da yararlı kullanabilmemiz için Yeni Ay’ın saatinden biraz sonra dilekte bulunmamız daha iyi olacaktır. Bu yüzden saat 11:17 yeni başlangıçlar ve dilekler için daha uygun bir zamanlama diye düşünüyorum.

Dileklerimiz ya da yeni adımlarımız için dua edebilir, olumlama yazabilir, imgeleme yapabiliriz. Hangi yolu uygulamak istediğimizi, kendimiz belirlemeliyiz. İçimizden gelen yöntem her zaman en doğru yöntemdir.

Yeni Ay toprak grubunda olduğu için, dileğinizi sembolize eden bir çiçek ekebilirsiniz (bu mevsimde ekmeye uygun bir çiçek bulabilirsiniz). Ayrıca isterseniz olumlamalarınızı bir kağıda yazıp dışarıya toprağa gömebilirsiniz. Hatta yazıp, toprağa gömdüğünüzü imgeleseniz bile gerekli çalışmayı yapmış olursunuz.

Şimdi de genel olarak her birimiz bu Yeni Ay’da hangi konularda yeni başlangıçlar yapabiliriz, hangi konularda dilekte bulunabiliriz bir göz atalım:

- Kariyer

- Toplum içinde yükselme

- Başkaları tarafından fark edilme

- Terfi

- Yeni bir iş

- Tapulu mülkler

- Organizasyon, plan

- Güçlü bir hafıza

- Çalışkanlık

- Tutumluluk

- Yeni iş kurma

- Sağlıkta ise özellikle iskelet sistemi, dizler, cilt, setleşmiş, nasırlaşmış bölgeler ile ilgili problemler

Genel anlamda bu konular ön plana çıkacak.

Burç burç ele alırsak, yukarıdaki konulara herkes kendi burcu ya da yükselenine göre bunları da ilave edebilir:

Koç’lar için yukarıda saydıklarım bire bir geçerlidir.

Boğalar yurt dışı, yüksek öğrenim, yabancılarla olan ilişkileri, yazmak, yayınlamak, dünya görüşünün ve algının genişlemesi;

İkizler geleceğe yönelik yatırım, borçların kapatılması, kredi alımı, cinsel konularla ilgili başarı, aşk, tutku, ölüm korkusu;

Yengeç ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık, düşmanlarla ya da rekabetle baş etme;

Aslan günlük hayatta başarılı ve programlı olma, genel anlamda sağlık, iş bulma, iş hayatının pürüzsüz yürümesi;

Başak’lar Aşk hayatı, çocuklar, hayatın keyif veren yanı, turizm otelcilik, hobiler;

Terazi’ler ev, yuva, aile, yeni bir eve taşınma ya da satın alma, arazi alma, emlak konuları genel olarak gündemde, aile içindeki ilişkilerin belli bir düzene oturması, uzun zamandır var olan kökten çözülmesi gereken sorunların ortadan kalkması, aile büyükleri ile barışma;

Akrep’ler eğitim, öğrenim, yazmak, kısa yolculuklar, taşınma, kardeşler,komşular, yakın çevre ya da akrabalarla lan ilişkilerin düzelmesi, iletişim ile ilgili konular, internet sitesi kurmak, reklam yayınlamak;

Yay’lar ekonomik şarkları düzeltmek, para kazanmak, banka hesabının artması, gelirin artması, araba almak, takı ya da mücevher almak, kişisel gelişimini önemsemek;

Oğlak’lar kendi kişisel ihtiyaçlarını önemsemek, kendileri için gerekli gördükleri her istek ön plana çıkıyor, kişisel gelişimini destekleyen projelere katılmak, ikili ilişkiler ve evlilik ya da ortaklıkla ilgili girişimler;

Kova’lar bilmedikleri konularda aydınlanma, başkalarının ya da bütünün hayrı için dileklerde bulunma, deniz aşırı yolculukar, deniz aşırı bir yere taşınma, ruhsal anlamda gelişme ve ruhsal çalışmalara eğilme;

Balık’lar sosyal çevre, arkadaşlıklar, aşk hayatı, işten gelen paranın artması, maaşa zam

Gibi konular burçların dağılımına göre bu Yeni Ay’ın etkisini ön plana çıkaran konular olacak.

Unutmayın tutulma anına denk gelen bu Yeniay yaz sonuna kadar tutulma noktasından geçen transit gezegenlerle tekrar tekrar aktive edilecek. Yani etkisi kısa süreli değil. Bu yüzden sakın ola bir dilekte bulunduktan sonra çabuk pes etmeyin. Gerçekten inanırsanız, motivasyonunuzu artırırsanız, fırsatları yakalamak için gözünüzü dört açarsanız ve niyetinizle ilgili çabanızı sergilemeye başlarsanız, bu Yeni Ay ile birlikte hedefinize kavuşmanız çok daha kolay olacaktır.

Ayrıca bu Yeni Ay ile birlikte gökyüzünde gerçekleşen Jüpiter ile Uranüs’ün kavuşumu, tutulma ile birlikte güzel sürprizlerin de tetiklenebileceğini gösteriyor. Özellikle Boğa, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları (özellikle Balık, Kova ve Yay daha da kısmetli) bu tutulmanın ardından çıkan güzel sürpriz gelişmelere hazırlıklı olsunlar.

Şimdi sakin ve huzurlu bir köşe bulun ve ne dilemek istediğinize karar verin. Yarın 11:17’de almış olduğunuz kararı harekete geçirecek ilk adımı atın.

Hepimize yeni yıl hayırlı uğurlu olsunJ

Sevgilerimle

Yurda Hal

03.01.2011, Bostancı
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Referans Adresler