Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş- Ay Tutulmaları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Yıldırım Yazılan:
melis_bk Yazılan:135 lik açının gerilim yaratacağını söylemişsin yıldırım ,12 balık ve 12yay mıdır bu dereceler ve orb kaç alınmalı?

10 ile 18 derece arasında Balıkta gezegeni olanlar ile

10 ile 18 derece arasında Yayda gezegeni olanlar tutulmadan 135'lik açıyla etkilenecektir.
asc 9.32 dereceyle yay şimdi ben ucuzmu kurtardım sayılır Yıldırım ne dersin??
birde tutulma 7 derece ob ile Ay'ıma kare, 4'derece ile k.a.d. 150 derece, 8' dereceyle merküre zıt, 4' dereceyle Venüs e 150 derecelik açılar var.. ob aralığını kaç derece alıyoruz bu tutulmanın etkisini hissetmek için ....?
gizem kara Yazılan:
Yıldırım Yazılan:
melis_bk Yazılan:135 lik açının gerilim yaratacağını söylemişsin yıldırım ,12 balık ve 12yay mıdır bu dereceler ve orb kaç alınmalı?

10 ile 18 derece arasında Balıkta gezegeni olanlar ile

10 ile 18 derece arasında Yayda gezegeni olanlar tutulmadan 135'lik açıyla etkilenecektir.
asc 9.32 dereceyle yay şimdi ben ucuzmu kurtardım sayılır Yıldırım ne dersin??
birde tutulma 7 derece ob ile Ay'ıma kare, 4'derece ile k.a.d. 150 derece, 8' dereceyle merküre zıt, 4' dereceyle Venüs e 150 derecelik açılar var.. ob aralığını kaç derece alıyoruz bu tutulmanın etkisini hissetmek için ....?

tutulmayı , tutulmanın olduğu burç ve derecesinde gerçekleşen bir tür girdap gibi hayal edebilirsiniz yada bir tür kara delik ;)

orb olarak 2-3 alınması ideali olacaktır ama yinede 5-6 orbluk açı yapanlarıda yazdım dikkatli olmaları mantığıyla.
gulsen24 Yazılan:Yıldırım yorumların için teşekkürler.Bayağı bi uğraşmışsın.Benim için de 2.evinde gerçekleşiyor,parasal konulara dikkat etmemi yazmışsın.Biz de tam şu günlerde;biraz birikimimiz koyup ,biraz da kredi çekip yazlık almayı düşünüyorduk.Şimdi bunu gerçekleştirelim mi,yoksa bekleyelim mi? Biraz daha bilgi verirsen memnun olurum.
BİR DE :Astrosohbet.net için mutlaka ücretli üye olmamız mı gerkiyor? Bunu soracaktım.Şimdiden teşekkürler.Sevgiyle kal.

kredi çekip yazlık mı almayı düşünüyordunuz ?

şimdi söyleyeceğim şeylerle kararlarınızı etkilemek istemem açıkçası.
astroloji diyor ki ; kişisel kaynaklarınızda ve parasal konularda bir tür etkilenme olacak. güneş tutulması etkileriyse genelde pek hayra yorulmaz.
eğer eşinizle birlikte bu alım işini yapacaksanız eşinizinde doğum bilgilerini alayım ve onu nasıl etkileyeceğine de bakalım ok

astrosohbet.net üyeliği için ücrete gerek yok yani şu an zaten üyesiniz.

tabii özel sayfa açtığımız kişilerin konularına mesajlar yazamıyorsunuz çünkü sadelik olsun , mesajlar karışmasın , sadece o üyeye özel yorumlardan oluşan bir sayfa olsun vb. mantıkla böyle yapmayı tercih ettim.
ayrıca o kişilere özel o sayfaların dinamik olacağını ve benim tarafımdan güncelleneceğini , bazı eklemeler ( ilave yorumlar ) olacağını belirteyim.
Yorumuniçin şimdiden teşekkürler.Krediyi ben çekmeyeceğim.Kızım veya eşim çekecek.Eşimin doğum bilgileri kesin değil.Hatta bilinmiyor bile diyebilirim.Ama kızımın doğum bilgileri kesin.22 haziran 1981 Erzincan saat sabah 07.45 gibi.5 veya 7 dakika farklı olabilir.Yani güneş burcu yengeç,yükseleni aslan.Umarım bu bilgilerle beni aydınlatırsın.Astrsohbete üye olduğumun onaylandığını yeni öğrendim.Üretli bölüme de benim değil de kızlarımın harita yorumlarını yaptıracağım.Şu sıralar çok yoğun.Tatil dönüşü düşünüyorum.Sevgilerle.
oğlumun neptün+merkür+uranüs kavuşumu tutulmadan zıt açıyla etkilenecek..26 derece oğlak neptün, 25 derece oğlak merkür, 1 derece kova uranüs ve üçüde kavuşum 6.evde..
Atı 29 derece ile ay'ı terazide 90 derece tutulmaya 3.evde ve ve 26 dereceyle kova marsı (güneş mars kavuşumu var üstelik güneş 21 dereceyle kova)7.evde 150 dereyle etkileniyor .. kzımında yengeç merkürü üzerinde( 26 derece yengeç merkür 7.evde)....kısaca yorum alabilirmiyim...
teşekkür ederim yıldırım,
"1999 güneş tutulması mesela sevgili Mavinin Güneşinin ve 4.evinin başlangıç noktasında olmuş.." demişsiniz hatırladığım bariz bir olay yok, ama güneş tutulmasından sonra çok istediğim bir işe başlamıştım güzel bir yıl olmuştu, tam 1 sene öncesinde(1998) sıkıntılarda geride kalmıştı, 2006 güneş tutulması ise veremediğim bir kararı olması gerkeni önüme getirivermişti o da sıkıntı vermedi aksine huzur verdi bana, umarım bu tutulma da isteklerime ulaşma da basamak olur "Mavi'nin 3.evinde Merkürü üzerinde olacağını görüyoruz tutulmanın ve marsla kare açı yapıyor.. sinirsel gerilimler , yanlış anlamalar , bilgiye ulaşmada engeller , iletişim ve ulaşım konularına dikkat çekelim" demişsiniz gerçi, evet gerilim var hem de gereksiz bir şekilde ve bayadır sinirlenmiyordum yeni yeni bir sinir haline büründüm farkındayım, ben bu tutulmadan da işle ilgili güzel şeyler getirmesini istiyorum o cepheden durum nasıl bilemem ama duam ve niyetim budur.
gulsen24 Yazılan:Yorumuniçin şimdiden teşekkürler.Krediyi ben çekmeyeceğim.Kızım veya eşim çekecek.Eşimin doğum bilgileri kesin değil.Hatta bilinmiyor bile diyebilirim.Ama kızımın doğum bilgileri kesin.22 haziran 1981 Erzincan saat sabah 07.45 gibi.5 veya 7 dakika farklı olabilir.Yani güneş burcu yengeç,yükseleni aslan.Umarım bu bilgilerle beni aydınlatırsın.Astrsohbete üye olduğumun onaylandığını yeni öğrendim.Üretli bölüme de benim değil de kızlarımın harita yorumlarını yaptıracağım.Şu sıralar çok yoğun.Tatil dönüşü düşünüyorum.Sevgilerle.

gülsen hanım selamlar ,

tutulmalar kızınızın 12.ev venüsünü etkiliyor + 7.evinde görülen jüpiter-neptün transitlerinin Ay burcuna dokunması sözkonusu..

12.ev ile Neptünün olduğu yerde belirsizlikler ve yanılgı ihtimallerini düşünmek lazım.

sakın o evi satın almasınlar yada kredi çekmesinler gibi iddialı ve ürkütücü şeyler söylemeyeceğim tabii ki.
sadece kızınızın haritasında parasal konularda yada ortaklık konularında bir takım belirsizlikler ve ayakların yerde kesilmesi durumları görülebilir.
çözüm ne olabilir ?
12.ev ile neptün zamanlarında çözüm acele karar vermemektir..
bence gerçekten bir ev almayı istiyorsanız , ailece bunu MANTIKLI bir şekilde sorgulayın derim.
neptünün içgüdüsel ve romantik hayalleri gündemdeyse , buna dikkat edin ve özellikle siz gülsen hanım SATÜRN POTANSİYELİNİZİ kullanın derim.
yani örneğin kredi çekilecekse hesap işine sizde en azından fikirlerinizle dahil olabilirsiniz. gerçekçi düşünmek böyle zamanlarda iyidir.
sonra ev seçimi gibi konularda , evi alacağınız kişiyle olan diyaloğunuz konularında yani tüm süreç boyunca AYAKLARI YERE SAĞLAM BASMAK iyi bir öneridir bence.

şu özel bilgiyide paylaşayım ,

yaptığım efemeris taramasında , 1990 yılının yine 22 temmuz gününde 29 derece yengeçte TAM GÜNEŞ TUTULMASI olmuş.
ve o dönemde de kızınızın özellikle VENÜSÜ etkilenmiş görünüyor.

22 temmuz 1990 ve sonraki yaklaşık 1 yıllık süreçten kızınız nasıl etkilenmişti hatırlamaya çalışın.
çünkü ben diyorum ki , hemen herkes , 22 temmuz 1990 tutulmasıyla paralel etkilenmeler yaşayabilir.
Sevgili Yıldırım;yine uğraşmışsın.Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum.O sene kızım dokuz yaşındaydı.Evlendiğimizden o tarihe kadar ,Anadolu'nun çeşitli illerinde köy ve kasabalarında zorunlu(rotasyon) tayinlerle gezdik durduk.O sene çok uğraşılar sonuc tayinimizi İstanbul'a yaptırarak yerleşik düzene geçtiğimiz atamamız oldu.Yani yine ev ve aileyle ilgili köklü değişiklik yaşadı.Küçük bir çevreden ,büyük çevreye ,yeni bir okul,yeni arkadaşar vs.vs...Gelmeden önce mutlaka ki kaygılarımız vardı.Uyum,maddi yönden geçinebilme gibi.Kısa sürede adapte oldu.Okuluna uyum sağladı.Bilgi yarışması elemelerinde ilk üçe girdi.Kendisini henüz tanımayan öğretmenine gölgede kalmış başarısını ispatladı.Eşim ek iş yaparak maddi yönden rahatladık.Olumlu bir süreçti diyebilirim. Köklü değişikliklerdi yani.Olumsuz yönümüz ise 1991'de memleketimiz Erzincan'da önemli bir deprem oldu.Şükür kaybımız olmadı ama,ailemizden birçoğu bu tarafa göçetti. Daha yakınlaştık gerçi .Bilmem o süreci aydınlatabildim mi?İlgine teşekkürler.
gulsen24 Yazılan:Sevgili Yıldırım;yine uğraşmışsın.Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum.O sene kızım dokuz yaşındaydı.Evlendiğimizden o tarihe kadar ,Anadolu'nun çeşitli illerinde köy ve kasabalarında zorunlu(rotasyon) tayinlerle gezdik durduk.O sene çok uğraşılar sonuc tayinimizi İstanbul'a yaptırarak yerleşik düzene geçtiğimiz atamamız oldu.Yani yine ev ve aileyle ilgili köklü değişiklik yaşadı.Küçük bir çevreden ,büyük çevreye ,yeni bir okul,yeni arkadaşar vs.vs...Gelmeden önce mutlaka ki kaygılarımız vardı.Uyum,maddi yönden geçinebilme gibi.Kısa sürede adapte oldu.Okuluna uyum sağladı.Bilgi yarışması elemelerinde ilk üçe girdi.Kendisini henüz tanımayan öğretmenine gölgede kalmış başarısını ispatladı.Eşim ek iş yaparak maddi yönden rahatladık.Olumlu bir süreçti diyebilirim. Köklü değişikliklerdi yani.Olumsuz yönümüz ise 1991'de memleketimiz Erzincan'da önemli bir deprem oldu.Şükür kaybımız olmadı ama,ailemizden birçoğu bu tarafa göçetti. Daha yakınlaştık gerçi .Bilmem o süreci aydınlatabildim mi?İlgine teşekkürler.

Evet ben teşekkür ettim paylaşımın için.
anlattığına göre önemli bir problem görünmüyor.

yinede önceki mesajımda sözünü ettiğim AYAKLARI YERE SAĞLAM BASMA VE HER NE YAPILACAKSA ONU DİKKATLİ ADIMLARLA YAPMA önerisini hatırlatayım.

bu hatırlatma dışında kredi çekmeyin ev almayın yada çekin , ev alın gibi yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü beyin gücünün , kararlılığın vb. insâni potansiyellerin astrolojik potansiyellere üstün gelebileceğine inanırım.
nuray esen Yazılan:yıldırım bey gunes tutulması benım 6 evımde gercekleesıyor acaba yorum alabılırmıyım bende tesekkur ederım

Ben açılarınıza bakmadım fakat genel olarak şunu söyleyebilirim.Yıldırım daha detaylı bir açıklama yapacaktır.

Tutulma 6.evde ise;Sağlık,fiziksel ve manevi konular ön planda olacaktır ve çalışma hayatı,günlük işler ön plandadır.Beslenmede,günlük rutin işlerdeki değişikliği gösterir.Hastalıklardan kaçınmak,fiziksel ve ruhsal ihtiyaçların farkında olmak için önemli bir zamandır.Ayrıca yapmaya ihityaç duyulan şeylerin hepsini içerir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Referans Adresler