Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş- Ay Tutulmaları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Astro Istanbul
Geçmiş – An – Gelecek / Gezegen Seyri Yurda Hal
Ana Sayfa Harita Analizi (Danışmanlık) Duyurular Burçlar Yurda Hal
Ay Yay burcunda ve Ay tutulması


14 Haziran 2011 saat 05.39’dan 16 Haziran 2011 saat 09.00’a kadar Ay Yay burcunda Dolunay fazında (Aynı zamanda Ay tutulması olan Dolunay 15 Haziran 2011 saat 23.15’te gerçekleşecek);

Huzurlu hisseden, ancak harekete geçme gereği hissetmeyen Burçlar ve yükselen Burçlar: Koç – Aslan – Terazi – Yay – Kova

Gergin hisseden, ancak harekete geçen eylem yapmaya istekli Burçlar ve yükselen Burçlar: İkizler – Başak – Balık

İçsel huzursuzluk hisseden Burç ve yükselen Burç: Oğlak

Ay boşlukta: 16 Haziran 2011 saat 06.29’dan itibaren saat 09.00’a kadar Ay boşlukta! Ay boşluktayken önemli işlerinizi ertelemeniz doğru olacaktır!

Dolunay Fazı: Doğum, Aydınlanma zamanı – Gerçekleri apaçık görme

Ay Taktikleri:

Ay Yay burcundayken kendimizi genel olarak daha iyimser, coşkulu, mutlu ve umutlu hissederiz. Beklentilerimize kavuşacakmışız hissinde oluruz. İlişkilerimize de yansıyan bu iyimser havamız, sevdiğimiz insanlarla iyi vakit geçirmemize sebep olacaktır. Dostlarınızla ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz şimdi.

Geçen Yeni Ay’daki dileklerinizi ve projelerinizi şimdi yeniden gözden geçirin. Son 14 gün süresince düşüncelerinizde bir değişiklik oldu mu? Eğer hala aynı dilekle ilgileniyorsanız, Dolunay’da dileğinizi tekrar gözden geçirin. Hatta isterseniz, dileğinizi bir kağıda yazıp yakabilirsiniz de.

Dolunay sebebiyle dikkat etmemiz gereken konu beklentilerimizde aşırı abartılı, baskılı ve ısrarlı olmamalıyız. Çünkü aşırı her davranış, karşı tarafta baskı hissi uyandıracaktır. Baskı hissi ise Dolunay zamanı ters tepebilir.

Dolunay’ın enerjisi sizi hareketli ve çalışkan kılacaktır. İşlerinizin üzerine eğilmeniz doğru olacaktır. Özellikle az zamanı kalmış işlerinizi şimdi ele alabilirsiniz. Eğer elinizdeki bir işi ya da projeyi sunmanız gerekiyorsa ya da başkalarına tanıtmanız gerekiyorsa, Ay tutulmasının geçmesini bekleyin ve Ay oğlak burcuna geçtikten sonra son bir rötuş yapıp çalışmanızı ortaya çıkarın.

Uzun yürüyüşlerden ve uzun süre ayakta kalmaktan kaçınmalısınız. Ay Yay’dayken üst baldırlar her zamankinden daha hassas olurlar ve uzun yürüyüşler ağrılara sebep olabilir.

Ayrıca Dolunay sebebi ile bu birkaç gün sıvı besinler tüketmek, bol bol meyve suyu içmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Ay Tutulması: Gelelim Ay tutulmasının etkisine, öncelikle tutulmanın ardından tutulma noktasına transitte açı yapan gezegenlerin önemli olduğunu söylemek isterim. Ancak bu tutulmanın ardından alacağımız sert ve zorlayıcı açı sadece 26 Temmuz’da Ay tutulmasının karşıt derecesine gelmesi ile gerçekleşiyor. Mars bu dereceye yaklaşırken ve bu dereceden uzaklaşırken (yaklaşık olarak 10 Temmuz – 06 Ağustos arası etkili) tutulma öncesi ve tutulma zamanında içeride bastırılmış, dile getirilmemiş öfkenin, dışa vurumu söz konuş olacaktır. Medya, eğitim, ticaret, yakın komşularla olan ilişkiler alanında gerginlikler söz konusu olabilir. Basın, magazin, skandal ve benzeri konularda suskunluğun artık sürdürülememesi söz konusu. Açıkçası, söylenmeyip de içte büyütülen tüm kızgınlıklar burada dışa çıkacağı için sert söylemlere hazır olunmalı. Ayrıca bu tutulmanın 26 Temmuz’dan sonra ortaya çıkaracağı konulardan bir tanesi de ülkemiz için dış politika alanında, arka planda dönen işlerin ortaya çıkması olacaktır. Bir de ordu ile ilgili konuların daha fazla tartışıldığını da göreceğiz.

Bireysel olarak tutulmalarda öncelikle şu hususları göz önünde bulundurmalıyız:

Tutulma öncesi şartlar ile tutulma sonrası şartlar farklılık gösterirler. Bu yüzden tutulma öncesi, önemli yeni bir işe başlamamalısınız!
Tutulmalar içinde yaşadığımız şartları daha net görmemizi sağlarlar. Tutulma öncesinde fark etmediğimiz konular, tutulma sonrasında aydınlanır. Eğer içinden çıkamadığınız, anlamakta zorlandığınız bir konu varsa, tutulma sırasında, her şeyi apaçık, tüm gerçekleri ile görmeyi dileyebilirsiniz. Anlamadığınız konuların anlaşılır hale gelmesini dileyebilirsiniz.
Tutulmalar doğum haritamızın temel akslarına ya da gezegenleri üzerine düşmediği sürece zorlayıcı etkileri tetiklemezler. Bu gibi bir etkinin olup olmadığını anlamak için astroloji bilgisine gerek vardır. Sadece burç ve yükselen burç bilgisiyle net bilgi elde edilmez.
Bu tutulma Yay burcunda gerçekleşiyor. Bu yüzden sizden Yay burcunun sembolünü hatırlamanızı isteyeceğim. Bu sembol yarı at, yarı insandan oluşmakta ve germiş olduğu yayın ucundaki okla gökyüzünü hedef almakta! Bana insanoğlunun tekâmül yolculuğunu anlatan bu sembolü okumaya çalıştığımda, beden, akıl ve ruh üçlüsünün dizilimini görür gibi olurum her zaman. Yarı a,t bu dünya üzerinde varlığı sürdüren bedeni; üzerine yerleşmiş yarı insan, o bedeni kullanan aklı ve yukarıya yönelen ok ise ruhun yüce hedefini göstermekte. Ruhun yüce hedefine ulaşabilmesi için öncelikle beden ve aklın birlik içinde olması ve oku gerçek hedefine fırlatabilmesi gerekmektedir.

Bu yüzden bu Ay tutulmasında, özellikle ruhsal gelişimimiz için neyin gerekli olduğuna odaklanmalıyız. Ruhsal gelişimimizi destekleyecek olan sağlığa, bilgilere ağırlık vermeliyiz. Basamak, basamak ihtiyaçlarımıza odaklanmalıyız. Ruhumuzun varmak istediği noktaya ulaşmak için nelerin gerekli olduğu üzerinde durmalıyız. Kısacası bu tutulmayı, içsel yolculuğumuza bir rehber olarak görmeliyiz.

Kuzey Ay düğümü le birleşen tutulma bizim ruhsal hedeflerimize ışık tutan bir fener gibidir. Bu yüzden, tutulma esnasında dua edin, meditasyon yapın ya da kendi içinize dönmek için kullandığınız yöntem her ne ise ona başvurun. Tutulma gecesi, uyumadan önce tutulmanın size yolculuğunuzda rehber olmasını dileyin. Örneğin “Bu gecenin ruhsal yolculuğuma rehber olmasını seçiyorum. Bu geceden sonra, hayatımın amacını anlamayı, yol boyunca ihtiyacım olan bilgiye kavuşmayı ve onu gerçekleştirmek için ilerlemeyi seçiyorum!” diyebilirsiniz.



Sevgiler

Yurda Hal

Derin

Tam Ay Tutulması

24 derece 23 dakika Yay-İkizler aksında gerçekleşecek.

15 Haziran'da 23:13'te Türkiye'den izlenecek.



Hali hazırda bildiklerimiz ve inandıklarımız ile henüz öğrenmediklerimiz ve öğrenmemiz gerekenler arasında gerilim.



Anahtar Cümleleri:



"Yeni bilgiye ve bilmemeye açığım.

Başkalarıyla iletişim kurarken egomu bir kenara bırakıyorum."



"Benden farklı düşünenlere, farklı şeylere inanalara hoşgörü geliştiriyorum."



astrolojidergisi.com
gunes yay olarak ay ikizler olarak iki arada bi derede duygulardayim.. isin kotu tarafi hic birsey yapmak istemiyorum.. kendimi amacsiz hissediyorum cok cabuk sinirleniyorum.....

ginka

tutulma güneşimle ve mc ile kavuşumda olucak gülücük
aha benim stelyumumla kavusumda olcakmis:P:P 24 derecedeyse:P gunes jupi ve neptun stelyumusu:P çiçek ahq banA sans getirip yurt disina gonderse:P:P
bnmde ikizlerdeki tutulma natal kad ile kavusum yapmıstı...
yaydaki ay tutulması transit kad ile kavusum yapıyormus (orb biraz fazla gerçi). natal uranüslede kavusum yapıyor.
Natal va transit kad kavuşumumda gerceklesecek kad la kavusumu önemli midir ?
bendede 1.evdeki venüsün üstünde gerçekleşiyor tutulma ...bunalıyorum...aðla...
Tuhaf şekilde huzurluyum normalden fazla huzurlu tuhaf..
(06-14-2011 11:21 PM)ginka Yazılan: [ -> ]tutulma güneşimle ve mc ile kavuşumda olucak gülücük

meşhur olacan gülücük
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Referans Adresler