Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: T Kare Açı Kalıbını İnceleyelim..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Pardon (:

marskovası

T karenin boş tarafına bakmalı bir de, orada ki ihtiyacımız ne. Burç olarak burası bana daha mantıklı geliyor ev olarak ele almaktansa. Aslan'da masanın olmayan 4.ayağı olunca: aslan=sevgi. Kişinin içinde çok büyük sevebilme kapasitesi vardır ancak sürekli duvarlara toslar. Kişiler sevgisini abartılı, yıkıcı, yoketme kapasitesinde görür. Bu enerji sürekli içeride biriktikçe de 4.ayak tamamlanmayınca da nefrete dönüşür. Sevgiyi kimselere akıtamamak ve getireceği sonuçlar... Sevmelere dahi müsaade edilmemesi bırakın sevilmeyi beklemesi...

Félicé

T-kare açı kalıbında çıkış noktası, apex'in yani t_karenin bacağını oluşturan gezegenin, tam karşısındaki ev ve burç..

jet

benim haritamda da sabit burçlar arasında t-kare var.
3. veya 4. evde jüpiter kovada, 9. veya 10. evde ay aslanda, 11. 12. veya 1. evde mars-plüto kavuşumu akrepte, 6. veya 7. evde k.a.d. boğada.
etkilerini anlayabileceğim bir üslupla izah edebilir misiniz?
(07-14-2011 03:41 PM)vrtx Yazılan: [ -> ]
(06-20-2011 02:49 PM)jet Yazılan: [ -> ]benim haritamda da sabit burçlar arasında t-kare var.
3. veya 4. evde jüpiter kovada, 9. veya 10. evde ay aslanda, 11. 12. veya 1. evde mars-plüto kavuşumu akrepte, 6. veya 7. evde k.a.d. boğada.
etkilerini anlayabileceğim bir üslupla izah edebilir misiniz?

- bir kaynakta sabit burçlar arasında oluşan t-kare için, enerji birikiminin(depolanmasının) uzun zaman sürdüğünü ve biriken enerjinin bir anda ve güçlü bir şekilde harcandığını okumuştum.

ayrıca t-kare oluşturan gezegenlerin başka gezegenlerle yaptıkları trine veya sextil açılarının gerilimli t-kare enerjisinin boşaltılmasında etkili (yardımcı) olduklarını okuduğumu hatırlıyorum.

- mesela 1. veya 11. veya 12. evdeki mars-plüto kavuşumuyla, 2. veya 3. evdeki neptün-venüs-güneş stelyumunun sextil açılık bir bağlantısı var.
t-karenin gerilimli enerjisinden nasibini alan mars-plüto, bu enerjiyi boşaltmak için stelyumla sextil açı yapıyor dersek yanlış bir yorum mu yapmış oluruz?

- 3. veya 4. evde yer alan kovadaki jüpiter de, t-karenin gerilimli enerjisini; 1. veya 2. evdeki yayda olan merkür-uranüs kavuşumuna sextil açı ile, boşaltmasına yardımcı oluyor diyebilir miyiz?

- haritamdaki t-karenin belki en etkili ayağı olan aydaki aslan ise ya 9. evde ya da 10. evde. 1. veya 2 evdeki merkür-uranüs kavuşumuyla ve satürnle trine açılar yapmışlar.

-haritamda satürnün yalnızca ay ile trine açısı var.

-satürnün haritamdaki işlevi t-kareden nasibini alan ayın kontrol edilmesine katkı sağlamak olabilir mi?

-k.a.d ı boğa olan haritaya çok fazla denk gelmedim. okuduğum bütün yorumlar zorlu ve tercih edilmeyen bir karma olduğuna yönelik. Bir de t-karenin eksik ayağının tam k.a.d. noktasına denk geliyor olmasını nasıl yorumlamalıyız?

- şöyleki; madem k.a.d. geleceğimizi, olacağımız kişiyi simgeliyor (ya da kendimizde olmayan özellikleri) (yanlış mı biliyorum, emin değilim) t-kare nin eksik ayağına k.a.d. ın gelmesi bir bakıma büyük kareye benzerlik gösterir mi?

-ya da şöyle sorayım, k.a.d. eninde sonunda alacağımız özellikleri gösteriyor dersek yanlış bir çıkarım mı yapmış oluruz? eğer çıkarımımda bir hata yoksa bu durumda t-kare de eksik olan ayak, zamanla boğa özelliklerine yöneleceğim için t-karedeki sabit dört burca da yatırım yapmış sayılır mıyım?
(k.a.d. 6. veya 7. evde)

- k.a.d boğa olduğum taktirde, mars-plüto yapısından ve k.a.d. a zıt açı yapmasından ötürü yine bir huzursuzluk verir değil mi?

-ay aslan hepsinden kare açı alıyor. ve satürnde ay ile açı yaptığı için içsel olarak yalnızlığa mahkum biriyim dersem abartmış olur muyum? ( ay aslan abartma sakıngülücük yalnız değilsin! )

- yorumlama konusunda eksiklerimi giderirseniz sevinirim. haritayı bir bütün olarak yorumlamaya calısıyorum. ve t-kare gerilimli enerjisinin belli yerlerde kümeleşen gezegenlerle oluşturduğu açılar gerginliğin azaltılmasına katkı sağlıyor olabilir mi?

-----

1. veya 11. veya 12. evdeki mars-plüto kavuşumunun sınır kavramını ortadan kaldırdığını düşünüyorum. tabuların olmadığı hatta var olan tabuları yıkma eğilimini oluşturabilme kapasitesi var mıdır bu açının?
mars-plüto; kişinin öncelikli olarak yıkıcı gücü daha rahat kullanabilmesini mi sağlar? Veya bu gücü kullanmak istememesini mi?
Ayrıca bu kavuşumun 12. eve yakın olması, cinsel sorunlara da işaret eder mi ?

kayronun 7. veya 8. evde olması da aynı şekilde cinsellikle ilgili sorunlara yol açabilir mi?

edit:

mesela benzer bir yorum tarzına göre;

oğlaktaki güneş-venüs-neptün stelyumu, akrepteki mars-plüto kavuşumunun oluşturduğu t-karedeki gerilimli enerjinin dönüştürülmesine katkı sağlıyor diyebilir miyiz?

aynı şekilde merkür-uranüs kavuşumunun yay da olması şansım sayılabilir çünkü ay burcum da ateş burcunda. ayla bağlantısının rahatlatıcı olacağını düşünüyorum. aynı yorumu yaydaki satürn için de söyleyebilirim.

Acaba yanlış mı yorumluyorum?

yardımcı olmaya çalışalım güzelde , bu mesajın içinde pek çok soru işareti var.
zaten mesajı okuyup cevapları düşünmek en az yarım saat.

kusura bakma sadece bir iki tanesine cevap vereceğim şimdilik ,

sabit burçların biriktirme özelliği vardır evet , marsın dahil olduğu sabit kareler öfkeyi biriktirme eğilimi taşıyabiliyor ya da ay burcu dahil olunca geçmiş anıları ve duygusal getirilerini biriktirebiliyorlar.

şironun 7. veya 8.evde olması cinsel sorunlara direkt işaret etmez bence başka faktörlerde önemli ( açılar gibi )

evet uyumlu açıların , T-Karenin gerilimine çıkış kanalı vazifesi görmesi yorumu mantıklıdır yani verdğin örneklerdeki uyumlu açılar o T-Kareyi rahatlatıcı etkiler taşıyabilir doğrudur.
Yıldırım benim T-kareye de kucuk bir yorum yapabilir misin?Haritamda en cok merak ettiğim noktalardan biri, hem koşe evlerde hem sabit burclarda hemde guneş ve ay kşisel önemli,hemde plutoyu pek sevmem.yerine neptun jupiter gibi bir gezegen olsaydı keşke.

aile-kariyer ve ben gülücük
whole singe göre 1. evdeki jupt. 4. evdeki mars va 10. evdeki venüs t kare.jupiterin 8. evdeki merkür pluto güneşe 120 venüsün 5. evdeki satürne 120 marsın satürne 60 lık açısı var.bişeyler söyleyebilirmisiniz insan kendi haritasını okuyamıyor nedense.
(07-14-2011 05:09 PM)Moda Yazılan: [ -> ]Yıldırım benim T-kareye de kucuk bir yorum yapabilir misin?Haritamda en cok merak ettiğim noktalardan biri, hem koşe evlerde hem sabit burclarda hemde guneş ve ay kşisel önemli,hemde plutoyu pek sevmem.yerine neptun jupiter gibi bir gezegen olsaydı keşke.

aile-kariyer ve ben gülücük

evet bende T-Kare göremiyorum ( ay-plüto arasında 10 orb var kabul etsek bile etkisi hafiftir )

yinede diğer gerilimli açıları değerlendiririm müsait bir zamanımda.

aries86

-Satürn(3.ev yay) Şiron(9.ev ikizler) karşıtlığına Jüpiter(6. ev balık) kare,
-Merkür(6.ev balık) Asc(başak) karşıtlığına Mars (3.ev yay) kare,
-MC(İkizler) Mars karşıtlığına merkür kare
-MC Uranüs(3.ev yay) karşıtlığına merkür kare
-Mc neptün(4.ev oğlak) karşıtlığına Güneş(7.ev koç) kare
-Asc Güneş karşıtlığına Mars Uranüs ve neptün Kare

toplamda 8 tane T kare benmi yanlışlık yaptım arkadaşlar nedir bunların açıklaması? (((:
(07-15-2011 04:35 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(07-14-2011 05:09 PM)Moda Yazılan: [ -> ]Yıldırım benim T-kareye de kucuk bir yorum yapabilir misin?Haritamda en cok merak ettiğim noktalardan biri, hem koşe evlerde hem sabit burclarda hemde guneş ve ay kşisel önemli,hemde plutoyu pek sevmem.yerine neptun jupiter gibi bir gezegen olsaydı keşke.

aile-kariyer ve ben gülücük

evet bende T-Kare göremiyorum ( ay-plüto arasında 10 orb var kabul etsek bile etkisi hafiftir )

yinede diğer gerilimli açıları değerlendiririm müsait bir zamanımda.
Evet ya orda T kare yok.ama işte Akrepten geçen bir transit 3ünüde etkilediğinde orda cok rahat T-kare oluşuyor.akrebin 10-15 aralığı üç gezegenime de sert bakmış oluyor.Saturn burdayken jupiteryenliğimi, rahatlığımı kaybedebilirim.Pek iş kolik ve çalişkan değilim de :D

Tr lerde buyuk ucgenin tamamlanması gibi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Referans Adresler