Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: T Kare Açı Kalıbını İnceleyelim..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
haklısın yıldırım ama ben mavinin haritasını görmeden konuşuyorum şimdi. sadece t- Kare verilerine dayanarak. Ama şunuda unutmamak gerek marsın bir oktav üstü Pluto yada bakmak gerek. Marsı pasif olup Plutosu güçlü olan insanlar genede marsını gerçekleştire bilmektedirler.
Ama zaten Mavi kendisi de söylüyor içine attığını sabrettiğini ve alttan aldığını olgun davranmaya çalıştığını. bu zaten açıkça mars boğa etkileridir.

Evet bu kadar özgürlük ve ideallerini gerçekleştirmek isteyen bir T-Karede mars pasif olunca sözde uyum oluyor. alttan alarak.
ama Mavicim ideallerini gerçekleştiremediğinden bahsetmişsin. Merkür aslan biraz tembellikte verir. ve annenin etkileri marsın pasif oluşu seni bu konuda geri tutuyor. Mars bize ideallerimizi gerçekleştirmek için gerekli olan enerjiyi verir.
Yıldırım Yazılan:mavinin 12.ev mars boğasıyla ilgili bir iki ilave yapayım. marsı pasif görüyoruz haritada yada bulunduğu araziden ve (uranusun deyimiyle) giydiği kostümden hoşnut değil.
T Karenin aktörü olarak değilde yalnız başına olsaydı mavinin marsı nasıl bir etki yapardı bunu yorumlamaya çalışayım ;
mars boğada sabırlıdır , sakindir , inatçıdır , güvenilirdir ancak bu güzel niteliklerin yanında dinamik değildir , ağırkanlıdır.
hareket alanı 12.ev olunca öfkenin içine atılması , pasif tepkiler vb. sözkonusu olabilir. şimdi buna T Karenin aktörü mars olarak baktığımızda özellikle AY için huzur kavramı ön plana çıkıyor , çıkmalı diye düşünüyorum.
huzur işte bu... boğam tam boğa değil aslanım tam bi aslan değil şöle ne kükreyebilyirum ne de ortalığın tozunu attırabiliyorum kendi açımdan ama huzurum yatsınamaz bir gerçek huzurluyum her halukarda , tşk ler yıldırım doğru noktayı tesbit etmişsin
maviş haritada T kareyi görmeye çalışalım..bu arada uranus viviye devam ederken mavişin de T karesini yorumlayalım ..uranus çok güzel anlatmışsın yıldırımla sana ne kadar teşekkür etsem kurbime de ;ben de KOCAMAN teşekkür ediiyorum ..

[img][IMG]
http://img292.imageshack.us/img292/8365/maviek6.png[/IMG][/img]
teşekkürler vivienleigh haritayı eklediğin için.
Mavinin haritasında 2. bir T-Kare görüyorum ben.
Saturn 2. evde risk almadan düzenli şekilde devam eden bir çalışma hayatını gösterir. İniş çıkışlar yoktur. Maddi güven mavi için çok önemlidir. Bu yüzdende ani karalar ile hareket etmek istemez iş hayatında. rutini tercih eder. Sorumluluk sahibidir. ama işi ile ilgili tatminsizlikleride söz konusudur. aslında yapmak istediği işi yapmıyor olabilir. 5. evde Venüs ve Plutonun yerleşmiş olması onu çok tutkulu ve detaylara inebilen bir insan yapar. Artistik yetenekler de verir. merkürün aslan olması onu sahne hayatına yatkın olduğunu gösterir. K.Ay düğümünün 8. eve yerleşmesi onun görevinin kendini dönüştürmek olduğu aklıma gelen ilk şey. ama ben ay düğümleri konusunda çok zayıfım. Saturnun aydüğümüne karşıt yapması ve 8. evde olması geçmiş karmayı ya gösterir. Zorluklarla karşılaşıldığında G.aydüğümüne kaçarız oda 2. ev kavuşum Saturn. senin zorlandığında rutin çalışma hayatını seçebileceğini gösteriyor. Oraya kaçabilirsin. İdeallerinden vazgeçip. Ama bence Plutoda seni rahat bırakmayacaktır. Evden kaçıp Artist olmaya kalkma gülücük samimiyetine sığınarak espri yaptım. mâzur gör lütfen.
Mavi ayrıca aileme çok düşkünüm bu haritamda pek görünmese bile demişsin. Ama senin güneşin 4. evde. Bu da ev aile köklerle ilgili. Ailene bağlılığın burdan gelmektedir. Ve aslanda güneş. Aynı zamanda ünü iyi olan bir aileden geldiğini de gösterir. Ayın tepede Mc ne sanırım kavuşum yapıyor. Ve marsın 12. evde olması evde otoritenin anne olduğunu da gösteriyor.
bu ikinci T kareyi sormuştum yukarda vivi, uranus ve yıldırım k. ay düğümü olduğu için çok önemli olmadığını sölediler sanırım doğru anladım/mı? gönlüm uzaklardadır vardır hayallerim ama artiz olasım yok merak etmegülücük

"aile düşkünlüğüm var açılarımda" yazdım aslında ama noktalama işaretleri kullanmadan yazınca karışmış anlam pardon
Artizz olmayı sadece espri olsun diye söyledim gülücük
bana göre önemli bu T-kare de. K.aydüğümü Saturn Pluto. bana göre en az diğer T-kare kadar önemli.
Çünkü çok yoğun tutkular ve saturn ve k.a.d. Plutonun 8. evinde K.a.d.
mavişin haritasındaAy kovada 9. evde ne yapar:?mavişin merkürü iletişime geçerken ona aslan yönetemlerini kullan dedi..ay ise bilinçaltı ve duygusal tepkilerdir.bilincine yakın kova bilgileri vardır ,orijinalite ,düşünce şekli farklılığı, her şey spontane olmak zorunda değildir ona göre insan sevgisi vardır ama bu sevgi tüm dünya insanlarını kapsar hümanist bilgiler vardır mavinin şuuruna yakın ,ayrıca 9. evin konularını bilecektir yani dini,ticaret yapmayı,uzak deniz yolculukları,yurtdışı seyahatleri,yüksek öğrenim ,ilahiyat,yabancı diller yabancı dinler yabancı kültürleri felsefeyi bilecektir..zaten mavinin aldığı dini yüksek öğretim var bunları yapması kavraması kolaydır..hayat ona imkanlar sunarsa seve seve yurtdışına gider,ticaret yapar kültürleri öğrenir..çünkü içsel olarak bunları zaten biliyor..duygusal tepkilerini ortaya koyarken de kova yöntemlerini kullanacak..
ticaretle uğraşıyor diyelim o zaman kova bilgilerini bildiği için elektronik eşya bilgisayarlar bunları çok iyi pazarlar hatta yurtdışına bie yapabilir bu ticareti.. bu üçünü biraraya getirirken kendinize has cümleler oluşturabilirsiniz.yani ay kova 9. ev şeklinde bunu yapmak için evlerin gezegenlerin ve burçların özelliklerini iyi bilmek gerekiyor..
mavinin Mars enerjisini sarfedeceği alan 12. evdir mars boğada sahiplenme dürtüsünü arttırır..fokalizor gezegenin yani T karenin bulunduğu ev ise 12. ev haritada özenle incelenmesi gerek..aslında biriken bir enerjisi var savaşma ,cinsel istek hatta harekete geçme isteğini depoluyor.. 12. evde biriktiriyor.. patlama anı bir felaket olur fiziksel açıdan ;zaten sıkıntısını içine attığı için 6. evindeki burçtan kaynaklanan ayakbileği ağrılarına sebep oluyordu ..12. evin kapalı yerler, bilinçaltı ,hastaneler ,hapisaneler, tutuklu kalma ile ilgili olduğunu biliyoruz; bu eve kendini hapsetme şeklinde bile olabilir..hatta zaman zaman kendi bilinçaltına düşman olacak onunla savaşacak ..aslında enerjisini tutmak zorunda kalıyor ve bunu birşekilde boşaltmaya mutlaka ihtiyacı var kendiliğinden böyle alanlara yönelmek isteyebilir..kung fu ,karate ,kum torbası yumruklamak bile enerjini harcatacaktır.gülücük).ve yaşadığı bazı olumsuz tecrübeler haritasından kaynaklanan ;onu bilge bir kişi yapar(12. ev.).aşırı sahip olma isteğinden (sabit T kare)yaşadığı olaylar neticesinde vazgeçecek değişime zorlanacak,öfkesini serbest bırakacak,kararlarını hızlı verecek vermeli hatta,inatçılığını törpüleyecek gülücük)mavişin inatçılığına şahit olmadım ama sanırım inat ettiği bazı konular var onları serbest bırak diyebilirim..bilinçaltındaki gerginliğe son vermek sadece senin elinde ..bir de birşey eklemek istiyorum kişinin haritası böyle diye kişi böyle davranmak zorunda değil kişinin aldığı eğitim, kültür, öğretiler ,aile terbiyesi davranışlarına şekil verir ..gülücük
vivienleigh Yazılan: mavinin Mars enerjisini sarfedeceği alan 12. evdir mars boğada sahiplenme dürtüsünü arttırır..fokalizor gezegenin yani T karenin bulunduğu ev ise 12. ev haritada özenle incelenmesi gerek..aslında biriken bir enerjisi var savaşma ,cinsel istek hatta harekete geçme isteğini depoluyor.. 12. evde biriktiriyor.. patlama anı bir felaket olur fiziksel açıdan ;zaten sıkıntısını içine attığı için 6. evindeki burçtan kaynaklanan ayakbileği ağrılarına sebep oluyordu ..12. evin kapalı yerler, bilinçaltı ,hastaneler ,hapisaneler, tutuklu kalma ile ilgili olduğunu biliyoruz; bu eve kendini hapsetme şeklinde bile olabilir..hatta zaman zaman kendi bilinçaltına düşman olacak onunla savaşacak ..aslında enerjisini tutmak zorunda kalıyor ve bunu birşekilde boşaltmaya mutlaka ihtiyacı var kendiliğinden böyle alanlara yönelmek isteyebilir..kung fu ,karate ,kum torbası yumruklamak bile enerjini harcatacaktır.gülücük).ve yaşadığı bazı olumsuz tecrübeler haritasından kaynaklanan ;onu bilge bir kişi yapar(12. ev.).aşırı sahip olma isteğinden (sabit T kare)yaşadığı olaylar neticesinde vazgeçecek değişime zorlanacak,öfkesini serbest bırakacak,kararlarını hızlı verecek vermeli hatta,inatçılığını törpüleyecek gülücük)mavişin inatçılığına şahit olmadım ama sanırım inat ettiği bazı konular var onları serbest bırak diyebilirim..bilinçaltındaki gerginliğe son vermek sadece senin elinde ..bir de birşey eklemek istiyorum kişinin haritası böyle diye kişi böyle davranmak zorunda değil kişinin aldığı eğitim, kültür, öğretiler ,aile terbiyesi davranışlarına şekil verir ..gülücük
inatçılık meselesi ilginç vivicim ben de inat halime pek rastlamadım belki bu işi biraz daha gizli yapıyorum kimbilir ? inat etmem gereken konularda ya da ortamlarda uzaklaşıyorum meselenin üstüne gitmemek için karşımdaki belki anlıyo belki anlamıyo ama inatçılıkta bazen seviye korunamıyo diye düşünüyorum, kendi seviyemi koruyabilmek adına o mevzuyu ya kapatıyorum ya uzaklaşıyorum ortamdan ,kişiden ,olaydan...
"kişinin haritası böyle diye kişi böyle davranmak zorunda değil kişinin aldığı eğitim, kültür, öğretiler ,aile terbiyesi davranışlarına şekil verir ..gülücük"-ok kesinlikle katılıyorum
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Referans Adresler