Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pluto Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(09-13-2011 09:59 PM)Messa Yazılan: [ -> ]
(09-13-2011 08:22 PM)virgo- Yazılan: [ -> ]aynen bnmde çocuklarla pek aram yoktr.


5. evin oğlak sanırım ondan, biraz mesafeli yaklaşımlar yapıyor.


evet malesef herkes bni mesafeli ve soğuk bulur :(

aeon

(09-23-2011 07:56 PM)virgo- Yazılan: [ -> ]bnmde transit pluto 5. evimden geçiyor


virgo ; haritanı astro.com sitesinden çıkartırsan daha iyi olur. bu eklediğin hartiada zor.

şimdi receler yazmadığı için , yorumda zorlandım . 5. evin yöneticisi satür . ama satrn , ilk derecelerde mi ; son derecelerde mi ?

çocuklar ve gündelik aşk ( mesela tek gecelikler de 5. ev kapsamında ) gibi konularda değişimler . özellikle satürnün sende oluşturduğu klasik kalıplar yıkılabilir.önyargılarını aşabilirsin.

özelikle transiti sırasında kumar ( 5. ev ) oynamak iyi olmayabilir. gülücük

ginka

(09-23-2011 07:45 PM)aeon Yazılan: [ -> ]plutonun değişimleri cebri oluyor ölüm - kalım ; mutlaka değişimi yaşayacaksın. meşhur hikayedeki gibi , kartalın gagasını kırması ... olay açı verici oluyor. dikkat edin mafya da plutoyla simgelenir . mafya da ölm tehtidiyle iş yapar .

pluto transitlerinde insan şöyle der , içimde ölen biri var. satürn transitlerinde ise hayat yavaşlar ve insan kendisini bir mengene tarafından sıkılıyormuş gibi hisseder.

bir de pluto insanın o hayvan yönünü çok iyi yansıtıyor. mesela akrepte de bu var ; kendi içgüdülerinin farkında olmak , insanların içgüdülerinin de gözlem ve sezgilerle farkına varmak . hayatın örtülü fakat odak noktalarının farkına varmak ; güç , cinsellik , mafya , büyü vs. bu yüzden akreplerin suratlarının çok asık olduğunun düşünüyorum. ve insanlara da bu yüzden hoyratça davranabiliyorlar veya insanlar onların hareketlerinden fazla inciniyor. çünkü saklanılan şeyi teşhir edici bir durum var. akrep kartlarını bu yöne doğru oynuyor. mesela , bir koçu çok kızdırısan kafanı gözünü patlatır , ama akrep hayatını zehir edebilir gülücük . teşhir etmek , açığa çıkartmak , yüzüne vurmak ; iz sürmek ; dişe diş ,göze göz ; ya bendensin ya da düşmanımsın ; yüzeyi delip geçmek ...

mesela mahrem sözcüğünün kökleri ; m,h,r en geliyor ve türediklerinde de akrebi iyi yansıtan kelimeler , ortaya çıkıyor .

Ar
maḥram
محرم [#ḥrm m. msd.]
yasak, tabu, kutsal, özel alana veya hareme ait olan
harem
haram , mahrem , harem ,

akrep , önce kendi masumiyetine sonra da insanların masumiyetine inanmıyor. mesela , yükselen akrep olan ve oldukça vurgulu bir plutoya sahip olan freud un , insanlardan tiksindiğine dair notu var. notunda , nevrotiklerle uğraşmanın kendisini yorduğunu ve tiksinti uyandırdığını söylüyor.

yaşam mücadelesi gibi bir duyguyu bu burç temsil ediyor. doğanın ve canlıların en acımasız ilkel güdülerini bilincindeler . bu durum da hayata bakışı sertleştiriyor. canlıların iki temel güdüsü , cinsellik ve hayatta kalma ...


yay burcunda geçtiğinde dikkat edin , simge yarı at yarı insan oluyor. hayvanın içinden bir insan çıkmış. yani hayvani yönlere inanılmaz odaklı akrepten , insanın başka yönleri olduğunu da keşfeden bir yay var. hayatın sadece acımasız bir mücadele ve güç savaşı olmadığını ; hayatta anlamların ve inanç gibi değerlerin olduğunun keşfeden yayda bir neşe ve coşku var.




tabi oğlak burcuna geçince de zorluklar ve hayata bakış yeniden sertleşiyor. bu sefer oğlağın karşısına kıtlık bilinci dikiliyor.


süper yorum verygood

ELF

(09-23-2011 04:59 PM)Yldrm Yazılan: [ -> ]
(09-23-2011 04:31 PM)ELF Yazılan: [ -> ]Karenin hangi evler arasında olduğu ve plutonun yönettiği eve bakarak yüzeye çıkması beklenen korkularla ilgili fikir yürütülebilir mi?

evet plütonun hangi gezegene açı yaptığı ve diğer detaylara bakarak olası değişimin yönü hakkında fikir sahibi olabiliriz.

örneğin Plüto eşinin Güneşine kare yapıyor ve Ay burcuyla zıt açı yapıyor.
Güneş ve Ay kişinin en temel doğasını gösterir ( köklü değişim )
İstek ve ihtiyaçlar , alışkanlıklar , yuva-ev-yaşanılan ortam

12.evdeki Ay Yengeç onun herkeslerden sakladığı inziva odası

Uranüs ve Plüto kollektifleri bu odaya çeki düzen vermesi konusunda eşini zorlayabilir.
Uranüs ve pluto beni temsilcileri seçtiler galiba bu konuda:D
Transit Pluto yaklaşık 2 senedir natal ayıma zıt açı yapıyor.

Ay erkeklerde sol gözü temsil ediyor ve transit başladığı ilk zamanlar sol gözümde iç arpacık( patlamayan bir arpacık türü) çıkmıştı, bu arpacık ara ara şişiyor ara ara da iniyor.


Tespitime göre Transit Pluto düz harekete geçince şişiyor , son 5 aydır falan geri harekette olduğu için şişlik inme noktasına gelmişti ama tekrar şişmeye başladı Plutonun düz hareketiyle. Burdan Pluto açı orbundan çıkınca arpacığın geçeceği anlaşılıyor.
dansy

tiyatral_gitarist

Alıntı:Ay erkeklerde sol gözü temsil ediyor
Çok ilginç...
Bunun hakkında mana olarak bir fikir yada değerlendirmeniz var mı ?
Sol göz ... Ay ("Erkek"lerde)


Not : Kadınlarda da sağ gözü mü temsil ediyormuş ?
sol göz !!!neden sağ değil de sol ?şaka mı bu gülücük
uzun zamandır bu trns. pluto natal ay karşıt açısı bende de var.. hatta şu an aynı derecedeler.. ama sağ ya da sol gözümde bir sıkıntı yok...
gerçi benim üçüncü evimde gerçekleşiyor bu kombinasyon.
(09-28-2011 08:00 PM)tiyatral_gitarist Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Ay erkeklerde sol gözü temsil ediyor
Çok ilginç...
Bunun hakkında mana olarak bir fikir yada değerlendirmeniz var mı ?
Sol göz ... Ay ("Erkek"lerde)


Not : Kadınlarda da sağ gözü mü temsil ediyormuş ?

Erkeklerde sol gözü kadınlarda da sağ gözü temsil ediyor.
Astroloji kitabı birinci ciltte yazıyor.
Arkadaşlar merhaba ve herkese iyi haftalar
Benim placidus ev sistemine göre Plutom 6.evimde
Whole singe göre 7.evimde
6.evde ise Hangisinde olduğunu nasıl anlarım? Geçen sene iş şeklim değişti ama işimdeki sorunlar son 6 yıldır vardı geçen sene farklı bir uygulamaya geçtim ve sanırım 30 Kasım gibi bir daha değişecek
7.evde ise ...Evlendim ve doğal olarak eşle uyum sürecindeyim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans Adresler