Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pluto Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

ELF

(11-20-2011 04:23 PM)kahlo Yazılan: [ -> ]
(11-20-2011 05:25 AM)ELF Yazılan: [ -> ]
(11-19-2011 06:26 PM)kahlo Yazılan: [ -> ]Transit Plüto ,ocak ayında natal üranüsümle kavuşum yapacak.Ve natal haritamda uranüs jüpiterle 180 derecelik açı yapmış.Bu durumda Transit plüto ,natal jüpiterimle de 180 derecelik açı yapacak.Bu transitleri 3. ve 9.ev arasında deneyimleyeceğim.TR Plüto 3.evimde şuanda.Fakat forumda plüto uranüs kavuşumu ile ilgili çok fazla yoruma ulaşamadım.Bu iki gezegenin de değişim ve dönüşümü ifade etmesinin yanı sıra 3.evimde deneyimleyecek olmam ve TR plütonun uranusumle kavusuma karsın jüpiterimle 180 yapacak olmasını tam olarak nasıl açıklayabiliriz arkadaşlar?Bu transitten ne anlamalıyım?
bu transiin etkilerini zaten hissetmeye başlamışsındır ama pluto transitleri çok da gözle görülür olmaya biliyor ,uranüs nesilsel gezegen bir sürü insan yaşayacak bunu yani çok kişisel şeyler olmaz jüpiterin yönettiği ev konularında,düşünme ve ifade etme beceri ve şeklinde,yurdışı ve yüksek öğretim,hayat felsefen gibi konular ağır ama derinden etkilenebilir gözle görülür olaylar için marsın öncü burçlarda olduğu ve bu açıyı tetiklediği zamanları gözetebilirsin

jüpiter natalde 2.evini yönetiyor klasiğe göre 5.evinide canım

ELF ablacım jüpiterin yönettiği ev derken 9.evimi kastediyorsun değil mi?Yani 9.ev konularına odaklanmalıyım iletişim ve düşünme biçimi konularında..
paylaşım için teşekkür ederim....
1. EVİNİZDEN GEÇERKEN
Bu Pluto’nun yükseleninize kavuşum yapmasıyla başlar fakat etkisi yıllarca sürebilir. Bu transitle genellikle kendinize daha güven duyan bir hale gelirsiniz. Bu sanki bir “var mı bana yan bakan” durumudur. Diğer yandan bastırmış olduğunuz duygu ve arzuları yüz üstüne çıkarır, ki bunlar aslında yüzleşmek istemediklerinizdir. Bazı kişiler baskın bir kişiye dönüşürler. Bazıları bunu bastırıp göstermemeye çalışırlar ama bu sefer de baskı kuran kişilere karşı çekim duymaya başlarlar. 1. evinize transit yapan Pluto sayesinde çevrenizde olan bitene karşı daha duyarlı ve farkında hale gelirsiniz. Diğer insanların niyetlerini bilir ve anlarsınız. Aslında herşey de değişmiş olamaz değilmi?
PLUTO NATAL MERKÜR’ÜNÜZE AÇI
[b]PLUTO NATAL VENÜS’ÜNÜZE AÇI[/b]
[b][b]PLUTO NATAL MARS’INIZA AÇI[/b][/b]
[b][b][b]PLUTO NATAL URANÜS’ÜNÜZE AÇI[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]PLUTO NATAL NEPTÜN’E AÇI[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b]PLUTO NATAL PLUTO’NUZA AÇI[/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]PLUTO NATAL HARİTANIZDAKİ TEPE NOKTASINA AÇI [/b][/b][/b][/b][/b][/b]
(12-14-2011 06:53 PM)URANJÜP Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ; natal pluto transit pluto kare açısını yaşayan lar var ise İÇSEL olarak neler hissettiklerini paylaşabilirler mi ? Bilhassa transit pluto 8. evinde olanlar var ise çok sevinirim.


natal pluto t-pluto karesi an itibarıyla 4 orbla başlamış olabilir de, o kadar çok transit altındayım ki ayırtedemiyorum..
serena görmemişim mesajını teşekkür ederim.

(11-12-2010 05:25 PM)Serena Yazılan: [ -> ]
(11-11-2010 01:24 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Transit Plutom 6.evimde diymi şu an bakabilirmisiniz?
Bir de sormak istediğim transit gezegenlerin etkileri natal haritaya,progres e, yada transit haritaya hangisine bakarak yapılıyor ?

plüto transitleri köklü değişim ve dönüşümlerin habercisidir. şimdi bu dönüşüm hangi alanda olacak? 6. ev konuları dahilinde. yani işin, bulundugun sektör, hizmet ettigin alanlar ve sağlık.
işle ilgili köklü değişimler yapmak istemenin nedenlerinden biri plüto transitin olabilir. öncelikli olarak bu alanı sorgulamak ve derinlerine inmek istersin. ne şekilde çalışmalısın, çalışma ve hizmete dair konularını derinden irdelersin. bugune dek sevmedigin bir iş yapmış oldugunu 6. ev plüto transitinde farketmen ve bunun gün yüzüne çıkması oldukça dikkat çekici gülücük plüto derinde olanları gün ışığına çıkartır. işinle ilgili önceden farketmediklerini bu transitte farkedersin ve işe yaramayanları ayıklarsın. biraz zorlu bir süreç olabilir ama sonucunda muhakkak yeni bir şeyleri farketmiş, değişmiş ve rahatlamış bir halde olursun.

plütonun sert açı yaptıgı öncü gezegenlerine bir baktım. venüsle sert bağlantı yapıyor. venüsle sert bağlantı yapan bir transit plüto, ilişkiler alanında da köklü değişimleri, daha önce farketmedigin bazı şeylerin iç yüzünü keşfetmeyi, bitişleri ve yeni başlangıçları öngörür. ilişkiler ve iş alanında eskiyi ayıklama ve değişme sürecine girmen kaçınılmaz olurverygood
Aeon selamlar...
Senin bu mesajını da görmemişim öncelikle emek verip cevapladığın için teşekkür ederim.Epey de uzun yazmışsın canımsın gülücük
6. mı 7.evde mi, sen daha iyi bilirsin yazmışsın
Bildiğim şu ki 16 yıldır kendi işimi yapıyorum ama son 6 yılımın çok zor geçtiği...Son 4 yıldır neredeyse kendi işimle ilgili günlük rutin işler dışında hiç ama hiç bir şey yapmıyor olmam iş geliştirmek vs ile ilgili... İstemiyorum artık bu işi dedim kendime..6 yıl önce işimde yaşadığım olay beni yıldırdı sanırım. Pluto 6.evden geçerken sağlık bozar demişsin...Ben çok şükür Allahın şanslı kullarındanım fiziksel olarak bişey olmadı ama Pluto dan mı bilmem ama işim yüzünden "Yandım,Tutuştum" ...Saçlarım döküldü ama ben üzülünce hemen saçıma yada mideme vurur... Ben geçen sene çalışanlarımı malesef çıkartmak zorunda kaldım çok zordu 16 yıl aynı insanlardan ayrılmak...Ve küçüldük.Sadece ben ve ortağım kaldık..Son 1 yıldır böyle çalışıyoruz..Artık eskisi kadar olmasa da Yandım Tutştum dediğim günlerden değil ama yine zor son 17ayım kaldı...
Aaa ilgisi var mı bilmem ama biz mağazamızı kapatıp bu ofise taşınırken karşı dükkandan Yataşın sahibi olan bir kadın geldi ki kadın bize hiç gelmezdi ...benden helallik istedi neden dedim söylemedi ve helal olsun dedim...Ertesi gün eşyalarımız yüklenirken benim yanıma geldi ve beni affet ben seni cematimize söyledim sanabüyü yaptılar ve git büyük bir hocada çözdür zor büyü dedi...İşlerim bozulsun vs diyeymiş...Demek o yüzden helallik istedin he dedim...Helallik isterken bile önce istiyor sonra söylüyorsun yazıklar olsun dedim Kovdum kadını...Zaten işim için ben üzülürken bir de o kadın..Son gün oturdum mağazamın boşalmış haliyle ne kadar ağladım anlatamam...aðla...
7.evim konusunda da haklısın...Eşimle tanıştığımda işim bozulmaya başlamıştı...Yani 6 yıl önce...Ve Evlilik tarihim Uranüs Koç girdikten sonra oldu...Ki biz Eylül 2010 da ayrıldık onunla birden bire...İstemedim daha fazla tutarsızlık...Zaten zorlandığım dönemde bir de onun streslerini çekemedim...Sonra Ocak 2011 de birden karşıma yine çıktı ama bu sefer evlilikle sonuçlansın dedi ikimizde birden fikir değiştirebilir yapıda olduğumuzdan 1 ay içinde evlenelim dedi ve 11 Şubat 2011 de de evlendik.. PLuto 7.evde mi bilmem ama evlendikten sorna evliliğin iyi ve kötü yönlerini öğrenmeye başladım...Ben hiç evlenmiycem diyen biriyken şimdi onu öğreniyorum...
-------------------------------------------------------------------------

(10-10-2011 06:35 PM)aeon Yazılan: [ -> ]
(10-10-2011 01:50 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar merhaba ve herkese iyi haftalar
Benim placidus ev sistemine göre Plutom 6.evimde
Whole singe göre 7.evimde
6.evde ise Hangisinde olduğunu nasıl anlarım? Geçen sene iş şeklim değişti ama işimdeki sorunlar son 6 yıldır vardı geçen sene farklı bir uygulamaya geçtim ve sanırım 30 Kasım gibi bir daha değişecek
7.evde ise ...Evlendim ve doğal olarak eşle uyum sürecindeyim


imzadaki hartiaya tıkladım ve yükselen terazi yengeçte ve pluto terazi burcunda . 6- 7 .evden birinde olamaz gülücük
sanırım transit plutoyu soruyorsun ;
placidusa göre ;
transit pluto 6. evinde . pluto keçinin başlarında ve 6.evine yeni girmiş.

Alıntı:Geçen sene iş şeklim değişti ama işimdeki sorunlar son 6 yıldır vardı
plaacidusa göre ; doğru çıkıyor . pluto çürüyenleri söküp atar . birikmiş sorunları volkan gibi patlatarak sana yüzleşmekten başka şans bırakmaz.
whole signe göre de doğruluk payı var.
şöyle , eşinin haritasını ve resmini eklemiştin. plutonyen bir tipi vardı . ( yük akrep , koç ve mars etkiliydi )
kollektif transiti , o gezegenin etkisini taşıyan kişileri veya olayları hayatımıza sokar. 7. ev evlilikle de ilgisi olan bir evdir. mesela bir dönüşüm geçirmen gerekiyordur . sistem sana o tür bir kişi yollar . plutonyen olayları başlatan veya yaşatan plutonyen bir kişi.
yine hatırladııma göre eşinle bir süreden sonra nikah masasına oturmuşsunuz . yine biriken bir durum ve plutonun dönüştürücü etkisi .
pluto dönüştürür ve değiştirir. ilişkiyi evlilik ilişkisine değiştirmiş . şanslısın ilişkiyi bitirebilirdi de .gülücük çünkü pluto ölümü ve sonlanmayı da anlatır .

pluto ölümle ifade edilir .ancak , pluto her zaman gerçek anlamda ölüm değildir . . bazen öyle bir değiştirir ki sembolik olarak kişi öldüğünü düşünür. öldüm ve yeniden doğdum dersin .

sonuç olarak , ben ikisi arasında kaldım. 6. ev m. 7. ev mi ? bence bunun cevabını en iyi sen verebilirsin . iki deneyimi de tart ve bir karar ver. gülücük
ama şu var. 6. evdeki plutoysa , bir hastalık verebilir. veya eski bir hastalığın nüksedebilir. yahut psikolijik bir hastalığa da işaret edebilir.
(11-12-2010 05:25 PM)Serena Yazılan: [ -> ]
(11-11-2010 01:24 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Transit Plutom 6.evimde diymi şu an bakabilirmisiniz?
Bir de sormak istediğim transit gezegenlerin etkileri natal haritaya,progres e, yada transit haritaya hangisine bakarak yapılıyor ?

plüto transitleri köklü değişim ve dönüşümlerin habercisidir. şimdi bu dönüşüm hangi alanda olacak? 6. ev konuları dahilinde. yani işin, bulundugun sektör, hizmet ettigin alanlar ve sağlık.
işle ilgili köklü değişimler yapmak istemenin nedenlerinden biri plüto transitin olabilir. öncelikli olarak bu alanı sorgulamak ve derinlerine inmek istersin. ne şekilde çalışmalısın, çalışma ve hizmete dair konularını derinden irdelersin. bugune dek sevmedigin bir iş yapmış oldugunu 6. ev plüto transitinde farketmen ve bunun gün yüzüne çıkması oldukça dikkat çekici gülücük plüto derinde olanları gün ışığına çıkartır. işinle ilgili önceden farketmediklerini bu transitte farkedersin ve işe yaramayanları ayıklarsın. biraz zorlu bir süreç olabilir ama sonucunda muhakkak yeni bir şeyleri farketmiş, değişmiş ve rahatlamış bir halde olursun.

plütonun sert açı yaptıgı öncü gezegenlerine bir baktım. venüsle sert bağlantı yapıyor. venüsle sert bağlantı yapan bir transit plüto, ilişkiler alanında da köklü değişimleri, daha önce farketmedigin bazı şeylerin iç yüzünü keşfetmeyi, bitişleri ve yeni başlangıçları öngörür. ilişkiler ve iş alanında eskiyi ayıklama ve değişme sürecine girmen kaçınılmaz olurverygood
Ama haklısın ilişkime bakış açımda değişiyor......Demek bu venüsle sert bağlantısından oluyor...Aşk sevgi benim için bambaşka bir duygu ben kavuşunca sevgisi hayranlığı artanlardanım....Sevdiğimi yere göğe sığdıramam ...Ama bu da yanlışmış...Gerçek sevgi sonsuz aşk sadece Masallarda yaşıyormuş..
Kıvılcım , daha bir yıl bile olmadı ve eşinden bıkmış gibi konuşuyorsun gülücük

kadın milleti çok nankör dil çýkarma
Yoo hayır sevgiye bakış açım değişti yazdım ve orada "ben kavuşunca sevgisi hayranlığı artanlardanım" cümlesi var demek benden kaynaklı bir durum yok...Ama sürekli dip dibe olmak aşkı azaltıp sevgiyi körüklüyor...
(12-15-2011 03:11 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Yoo hayır sevgiye bakış açım değişti yazdım ve orada "ben kavuşunca sevgisi hayranlığı artanlardanım" cümlesi var demek benden kaynaklı bir durum yok...Ama sürekli dip dibe olmak aşkı azaltıp sevgiyi körüklüyor...

herkes için geçerli bir durum bu

öyle kavuşunca sevgi aşk artmaz , azalır

çünkü bakarsın adamın çorapları kokuyor , hemde öyle miss filan kokmuyor

yada bakarsın uyurken horluyor , diş macununu ortadan sıkıyor filan gülücük

öyleyse problem nerede ?

aşkın kendisinde ;)

aşk denen şey sevdiğimizi kutsallaştırma eğilimi içeriyor oysa realite de yok böyle kutsal bir adam yada kadın

mesela

Brad Pitt - angelina hayatım istersen ayrılalım , sen daha iyilerine layıksın

Angelina Jolie - daha iyisi kim ulan manyak gülücük

Arkadaş

Plüton dönüşümlerinin sebebi neden oluyor onu anlamıyorum...
Yıllardır sevdiğiniz yada sevdiğinizi sandığınız şeyler, siz anlamadan değişiveriyor. ( bana böyle oldu )
Plüton benden bunu neden sakladı ? Duygularımı bile benden saklıyor sürprizzz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans Adresler