Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pluto Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

aeon

(10-10-2011 01:50 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar merhaba ve herkese iyi haftalar
Benim placidus ev sistemine göre Plutom 6.evimde
Whole singe göre 7.evimde
6.evde ise Hangisinde olduğunu nasıl anlarım? Geçen sene iş şeklim değişti ama işimdeki sorunlar son 6 yıldır vardı geçen sene farklı bir uygulamaya geçtim ve sanırım 30 Kasım gibi bir daha değişecek
7.evde ise ...Evlendim ve doğal olarak eşle uyum sürecindeyim


imzadaki hartiaya tıkladım ve yükselen terazi yengeçte ve pluto terazi burcunda . 6- 7 .evden birinde olamaz gülücük
sanırım transit plutoyu soruyorsun ;
placidusa göre ;
transit pluto 6. evinde . pluto keçinin başlarında ve 6.evine yeni girmiş.

Alıntı:Geçen sene iş şeklim değişti ama işimdeki sorunlar son 6 yıldır vardı
plaacidusa göre ; doğru çıkıyor . pluto çürüyenleri söküp atar . birikmiş sorunları volkan gibi patlatarak sana yüzleşmekten başka şans bırakmaz.
whole signe göre de doğruluk payı var.
şöyle , eşinin haritasını ve resmini eklemiştin. plutonyen bir tipi vardı . ( yük akrep , koç ve mars etkiliydi )
kollektif transiti , o gezegenin etkisini taşıyan kişileri veya olayları hayatımıza sokar. 7. ev evlilikle de ilgisi olan bir evdir. mesela bir dönüşüm geçirmen gerekiyordur . sistem sana o tür bir kişi yollar . plutonyen olayları başlatan veya yaşatan plutonyen bir kişi.
yine hatırladııma göre eşinle bir süreden sonra nikah masasına oturmuşsunuz . yine biriken bir durum ve plutonun dönüştürücü etkisi .
pluto dönüştürür ve değiştirir. ilişkiyi evlilik ilişkisine değiştirmiş . şanslısın ilişkiyi bitirebilirdi de .gülücük çünkü pluto ölümü ve sonlanmayı da anlatır .

pluto ölümle ifade edilir .ancak , pluto her zaman gerçek anlamda ölüm değildir . . bazen öyle bir değiştirir ki sembolik olarak kişi öldüğünü düşünür. öldüm ve yeniden doğdum dersin .

sonuç olarak , ben ikisi arasında kaldım. 6. ev m. 7. ev mi ? bence bunun cevabını en iyi sen verebilirsin . iki deneyimi de tart ve bir karar ver. gülücük
ama şu var. 6. evdeki plutoysa , bir hastalık verebilir. veya eski bir hastalığın nüksedebilir. yahut psikolijik bir hastalığa da işaret edebilir.

ELF

Bence iki ev sistemi de işliyor yorum öngörde bulunurken ikisini de esas almalı diye düşünüyorum.Eşimin haritasında tr pluto normalde 5. evken eşit evde 6.evde görünüyor.Tr. pluto natal plutoya kare yaparken kalp krizi geçirdi(6.ev),15 yıldır ailesinin ve kendisinin bile önüne geçen işinde hiç beklemediği değişimler yaşadı(6.ev)

Gece hayatı olan biriydi,alkol ve arkadaşlar eğlence ortamları vazgeçilmeziydi(5.ev) doktorlar tamamen yasaklamadığı halde alkolü bıraktı,gece hayatını bitirdi.Herkes hala şaşkıngülücük


Aynı zamanda natalde pluto karesi olan yengeç ayı tr plutodan karşıt açı alıyor.Ay da eşit ev sisteine göre 12.ev normalde 11.ev ve işle ilgili değişimler sonucu hayatındaki 12.ev karakterleri kendilerini olanca pisliğiyle gösterdi,aynı zamanda yıllardır ideal birliği ettiği 11.ev arkadaşlarından yolunu en azından gönlün ayırdı.Gözü kapalı destek verdiği şeylere itiraz etmeye ve uzaklaşmaya başladı.


Eşit ev sistemi işlese de diğerine de bakmakta fayda var bence .

aeon

Alıntı:Ya felice sen pluto 7.ev transitini yaşamıştın, bu transit senin arkadaşlarınla olan aranı açıyor muydu? Arkadaşlarınla ilgili olarak memnuniyetsizliklerin artmış mıydı? Pluto 7. ev transiti arkadaşlarla ilişkilerde de sorunlar yaratır mı? Arkadaşlarından uzaklaşmak istiyor muydun?

evet genel olarak ilişkilerinde sorun yaşatır .
açıkları görmeye başlarsın
güç savaşları gündeme gelir
arkadaşların da biraz naletleşebilir.
ama 11.ev bağlantısı da aranabilir.

gerçi feliceye sormuşsun ama ben de cevaplamak istedim :D

aeon

Alıntı:Gerçi her zaman farkındalık vardı ama artık pabuç bırakmak istemiyorum galiba basitliklere

benim de aradığım cümle buydu gülücük

evet pluto birikimleri gözden kaçnları veya kaçmasını istediğimiz şeyleri birbir ortaya serer ve uzlaşmacı bir tarafı yoktur .

çok sağlam bir pluto transiti yaşıyorum ve plutonun her hareketi hartiamı tetiklediği için , geçmiş transtilerden de etkilenmiştim. her seferinde hayatımın bir bölümünde cerrahi operasyonlar yaptım gülücük
bi dönem, 4-5 yıl büyü-muska gibi şeylerle uğraşmak zrounda kaldım.. zor günlerdi.. az önce transitlere baktımda; o dönem, placidusa görede, vhole singe görede 12. evime düşüyor..

t-pluto oğlağa girdiğinden beri kafam rahat, ve öyle bişeyle uğraşmak zorunda da kalmadım.. 12. ev ve plutonun büyüle alakalı olduğunu hatırlıyorum.. demek ki, bende vhole singe daha etkin..

aeon

Alıntı:vhole singe görede 12. evime düşüyor..

gizli düşmanlar evi ve büyü , gayet uygungülücük
(10-11-2011 10:33 AM)aeon Yazılan: [ -> ]
Alıntı:vhole singe görede 12. evime düşüyor..


gizli düşmanlar evi ve büyü , gayet uygungülücük



ahh ah hepsinin canı cehenneme gülücük)
Tr.Plüton Annemin Güneş'ine ve Merkür'üne kare açı yapıyor,Ay'ına da dokunuyor.
Aile bağlarında müthiş bir dönüşüm yaşıyor.
Daha doğrusu insanların gerçek yüzlerinin ortaya çıkması bu olay.

Artık o eski bağ,samimiyet kalmadı.
Güneş'teki olumsuz etkisi ise zaman zaman kendini işe yaramaz hissediyor.acaba

Arkadaş

3. eviniz çok dolu, plüto transiti ileriki yıllarda sizi derinden etkileyebilir...

Plüto dönüşüm, ölmek ve daha güçlü bir şekilde yeniden doğmaktır.
3. ev ise.... iletişim, düşünce, akraba,

3. evinizde düşünceleriniz plütonun etkisiyle yavaş yavaş ölecek... Bu uranüs gibi aniden olmaz...
Plüto yavaş yavaş, sindire sindire derinden yıkar... kökten değiştirir...
Bilgiyle bir güç arayışında bulabirsiniz kendinizi.

ELF

(11-19-2011 06:26 PM)kahlo Yazılan: [ -> ]Transit Plüto ,ocak ayında natal üranüsümle kavuşum yapacak.Ve natal haritamda uranüs jüpiterle 180 derecelik açı yapmış.Bu durumda Transit plüto ,natal jüpiterimle de 180 derecelik açı yapacak.Bu transitleri 3. ve 9.ev arasında deneyimleyeceğim.TR Plüto 3.evimde şuanda.Fakat forumda plüto uranüs kavuşumu ile ilgili çok fazla yoruma ulaşamadım.Bu iki gezegenin de değişim ve dönüşümü ifade etmesinin yanı sıra 3.evimde deneyimleyecek olmam ve TR plütonun uranusumle kavusuma karsın jüpiterimle 180 yapacak olmasını tam olarak nasıl açıklayabiliriz arkadaşlar?Bu transitten ne anlamalıyım?
bu transiin etkilerini zaten hissetmeye başlamışsındır ama pluto transitleri çok da gözle görülür olmaya biliyor ,uranüs nesilsel gezegen bir sürü insan yaşayacak bunu yani çok kişisel şeyler olmaz jüpiterin yönettiği ev konularında,düşünme ve ifade etme beceri ve şeklinde,yurdışı ve yüksek öğretim,hayat felsefen gibi konular ağır ama derinden etkilenebilir gözle görülür olaylar için marsın öncü burçlarda olduğu ve bu açıyı tetiklediği zamanları gözetebilirsin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans Adresler