Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pluto Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
11 evimde pluto transiti ve çürümüş bana zarar veren arkadaşları hayatımdan ayıklamaya başladı bile bekliyordum bunu ama bu kadar cabuk degil neyse üzüldüm zaten.. artık kime dost erkadaş diyebilecegimi kime güvenebileceğimi şaşırır oldum,şaşırdım, menfaat bıktım bu kelimeden sözlükten silinmeli..
PLUTO NATAL AY’INIZA AÇI YAPINCA: benim üçgen
Ay duygularınızı, evinizi, bilinç altını ve kadınları kontrol eder. Pluto aşırılıklar , ölmek ve yeniden doğmak, güç savaşları ve eşyalardan insanlardan ve birşeylerden kurtulmaktır. Uyumlu açılar size değişim arzusu ve ilişkilerinizdeki duygu seviyesi hakkında derin bir farkındalık verir. Stresli açılar ise bilinç altımıza açılan kapıları yerinden söker ve içerde tuttuğumuz küçük şeytanları ortaya döker. Çocukluktan beri saklamış olduğunuz korkular ve öfkeli duygular yüzeye çıkar. Psiko terapiye başlamak için en uygun zamandır çünkü harika bir ilerleme kaydedebilirsiniz. . Eğer terapiye başlayamıyorsanız birşeyleri atmaya başlayın. Evinizi temizleyin. Kendinizi değiştirin.

PLUTO NATAL MERKÜR’ÜNÜZE AÇI YAPINCA : benim kare
Pluto derin ve göze çarpan şeyleri sever. Sığ olmak silik olmak size bu transitte yaramaz. Bu transit esnasında yeni fikirlerle ilgilenin, ciddi ciddi eğitime başlayabilirsiniz. Özellikle Plutonyan konularda; psikoloji, sosyoloji, biyoloji ,paleoantoloji, arkeoloji gibi. Pluto zaten ölüm ve yeniden doğum ile ilgili her konuyla alakalıdır. Bu transit kapıyı çalınca fikirlerden başka bir ilham almaya başlarsınız, geride gizli kalanlara bu fikirlerin uygulamalarından çıkacak sonuçlara karşı daha hassas duruma gelirsiniz. Plutu sırları açığa çıkarmakta gayet başarılıdır ve kelimelerin etkisi artar. Sarfettiğiniz her kelimenin çevrenizdekileri etkilediğini göreceksiniz. Ayrıca duyduğunuz ve okuduğunuz her kelimede sizi aynı şekilde etkileyecektir. Eğer Pluto stresli bir açı yapıyorsa , dediklerinize dikkat edin. Konuşma biçiminiz can yakıcı olabilir, siz bunun farkına varmasanız da karşınızdaki insanlara böyle gelecektir. En masum söz bile sert olarak algılanabilir. Pluto nerede yara açacağını bilir.

PLUTO NATAL VENÜS’ÜNÜZE AÇI YAPINCA: benim 60
Pluto değdiği herşeyi yoğunlaştırır. Ümit ediyoruz ki bu transit geldiğinde eli yüzü düzgün bir ilişki içerisindesinizdir. Eğer bir ilişki yaşamıyorsanız bu dönem zor olabilir çünkü seksüel enerjinizde bir artış olacaktır. Hem de çok. Pluto en içten bilinç altınızda yer alan ve en derin arzularınızı yönetir. Bu transit ile eğer stresli bir açı oluşmuşsa, içte sakladığınız her duygu ortaya çıkar. Bu aşk hayatınızı etkiler. Pluto gelir geçer şeylerle uğraşmaz. Derinlik ve yoğunluk arar. Hatta takıntı bile diyebiliriz. Stresli bir açınız varsa güç savaşlarına dikkat edin. Partenerleriniz sizin ya da siz onların üzerinde baskı kurmaya eğilim gösterebilirsiniz. Eğer bir sanatçıysanız veya yaratıcı konularla ilgili bir işiniz varsa, içten içe çarpıcı ve çok etkileyici birşeyler üretme ihtiyacı duyarsınız. Bu duygunun peşini bırakmayın. Uyumlu açılar altında bu yoğunluğu daha kolay yaşarsınız. Venüs’ün natal haritanızda hangi evde yer aldığına bakın. Örneğin bu 4. evse evde bazı değişiklikler yapma veya hatta taşınma gereksinimi olarak ortaya çıkabilir. Aynı zamanda ev girişleri Terazi ve boğa olan evlere de bakın. Bu evler de etkilenecektir. 9. evinizi Terazi kesiyorsa ( uzun seyahatler ve yüksek öğrenimle ilgili ev ) Uzak, egzotik ve gizemli biryerlere seyahat etme isteğine sahip olabilirsiniz. Ya da sanatla ilgili bir kurs almak isteyebilirsiniz.

PLUTO NATAL MARS’INIZA AÇI YAPIYORSA:benim 120
Pluto derinde yer alanları yüzeye çıkarır. Bu yazıyı yazmadan bir iki gün önce sakin sessiz bir müşteri geldi. Pluto tam Mars’ının üzerinden geçiyordu ve kendisinin morali oldukça bozuktu , çünkü aniden içinden herkesin haddini bildirmek geçiyordu. Arkadaşlarına bile. Hayır , Pluto onu öfkeli yapmamıştı. Sadece yıllarca içinde tuttuğu duyguları yüzeye çıkarmıştı. Bundan bir iki yıl önce , benim de Mars’ımın üzerinden Pluto geçmişti. Pizza salonunda bir adama paranın üzerini eksik verdiği için öyle bir bağırmıştım ki sokağın karşısından bile duyulmuştu. Mars enerjiyi temsil ediyorsa Pluto bunu super bir biçimde şarj eder. Sonucu iyi de kötü de olsa bu gerçekleşir ve stresli açılarda içe atılmış öfkeyi patlatabilir buda doğrudur. Açı ne olursa olsun aslında Pluto Mars açısı size enerji verir. Bu enerjiyi yapıcı bir yöne aktarmaya dikkate din yoksa unutmayın Pluto Volkanları da yönetir. Patlayan siz olabilirsiniz. Eğer bu enerjiyi tutarsanız, bastırırsanız hayatınıza baskıcı ve ne olduğu belli olmayan insanları çekersiniz. Karanlık sokaklardan sakının.

PLUTO NATAL SATÜRN’ÜNÜZE AÇI YAPIYORSA: benim 180
Eğer zor bir açı altındaysanız, kendinizi güven ve korunma konularında yetersiz hissedebilirsiniz. Hatta bu konularda herşeyin paramparça olmakta olduğunu hissedebilirsiniz, bu aslında doğru olabilir , ama çoğunlukla sadece kendinizi böyle hissediyorsunuzdur. Satürn korkunun gezegenidir. Pluto bunu ortaya çıkartır. Satürn disiplin ve irade verir, Pluto bu konuları harekete geçirir. Bu dönemde uzun vadeli bir değişim programına başlamakta fayda vardır. Evinizi mi yaptırmak istiyorsunuz ya da kilo kaybetme programlarına ve spora mı yazılmak istiyorsunuz? Zaten hayatın yönü sizi buna zorlamaktadır. Sizi zorlayana kadar beklemeyin.

PLUTO NATAL PLUTO’NUZA AÇI YAPIYORSA: benim kare
Pluto yörüngesinin hızlı kısmında yer aldığı için karşıtlığı deneyimlemek mümkün, eğer 80 lerinize 90 larınıza kadar yaşamak istiyorsanız, kare 40 lı yaşlarınızda gerçekleşir. Hayatınızda yaşadığınız en güzel sekse hazır olun. Hayatınız alt üst olabilir ama kim dinler. Pluto’nun haritanızda yönettiği evlere baktığınız gibi elbette transit yaptığı eve de bakın ve girişinde Akrep bulunan evi de unutmayın.Hayatınızın bu alanları etkilenecektir. Sağlığınıza dikkat edin çünkü Pluto saklı kalan ve gizli gizli gelişen hastalıkları da yönetir.(illaha böyle bir hastalığa yakalanacağınız söylemiyorum ama yine de kontrollü olmakta fayda vardır) Ani öfkelenmelere ve takıntılara karşı dikkatli olun . Herzaman ki gibi bu transit esnasında tamir edin eskileri atın kendinize bakın. Harika sekside unutmayın! Uyumlu açılar size zorlanmadan değişiklikler yapmanıza neden olur.


pluto kuzey ay düğümü ve liliht imede kavuşumda.allah kolaylık versin hiç kolay şeyler yaşamıyorum.
Merhaba
Transit plüto natal marsıma karşıt açı içinde..
Bunun anlamı içsel öfkemin ( mars 1.evde) patlaması mı? bu arada transit plütoda 7. evimde..
Çok acil yardımlarınızı bekliyorum ayrıca meşhur astrologların şu uranüs ve plütonun kare açı yapmasıyla ilgili korkunç durumlar bende nasıl bir etki gösterecek.Astrolojiyi yeni yeni öğreniyorum sorularım umarım fazlasıyla tuhaf değildir sevgiler..
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=...=s=outs=24
(02-07-2012 05:48 AM)nnnt0703 Yazılan: [ -> ]Merhaba
Transit plüto natal marsıma karşıt açı içinde..
Bunun anlamı içsel öfkemin ( mars 1.evde) patlaması mı? bu arada transit plütoda 7. evimde..
Çok acil yardımlarınızı bekliyorum ayrıca meşhur astrologların şu uranüs ve plütonun kare açı yapmasıyla ilgili korkunç durumlar bende nasıl bir etki gösterecek.Astrolojiyi yeni yeni öğreniyorum sorularım umarım fazlasıyla tuhaf değildir sevgiler..
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=...=s=outs=24

soruların tuhaf değil , en azından kullanıcı adın kadar tuhaf değil gülücük

Plüto transitine acil cevap bulmana gerek yok diyeyim öncelikle çünkü etkisi yaklaşık 2 yıl daha sürecektir ve de Plüto genelde işini sessizce halleder dış olaylar her zaman görülmeyebiliyor.

Cesaretini ve öfkeni yoğunlaştıracak bazı deneyimler getirebilir , aile içinde bazı kriz durumları görülebilir ilk değerlendirmelerim bu yönde.
Şu anda Transit Pluto Natal Güneşime Zıt açı yapmakta. Hangi konuları deneyimleyebilirim?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&...1314108641
(02-07-2012 12:43 PM)unique Yazılan: [ -> ]Şu anda Transit Pluto Natal Güneşime Zıt açı yapmakta. Hangi konuları deneyimleyebilirim?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&...1314108641

Bu sene Uranüs transitide Güneşinize kare açı yapacak.

Uranüs-Plüto transitlerinin her ikisinden aynı yıl içinde etkileniyor olmak , elinizde olmayan bir takım değişimlere işaret edebilir. Bazen bir yola doğru sürüklendiğinizi hissedebilirsiniz. İçsel olarak kişilik değişimi görülebilir , bazı radikal kararlar alabilirsiniz ( yada radikal kararlar için uygun bir sene olacak diyelim )

Dışarıda görünen değişimler neler olabilir ?

bayan haritasında güneş erkeği sembolize eder , bu erkek baba figürü yada eş figürü yada çalışıyorsanız patron figürü olabilir.

bu figürlerden biriyle yada ikisiyle alakalı gelişmeler olabilir.

Uranüs transitiyle de daha asi , daha umursamaz ve bir şeylerden uzaklaşmak isteyen eğilimleriniz olabilir.
Çok teşekkürler..
pluüto transiti 1.evde uranüs ve neptünle kavuşumda marsla karşıt jüpiter ve güneşle kare burda hangi etkiyi nasl hissedebilirim acaba

Arkadaş

Yanımda oğlak burcu bir arkadaşım var.. plüto transiti - güşeiyle tam kavuşumda şuan

Kendisi astrolojiyle iglenmiyor, plütoyu ona biraz anlattım , size sorayım dedim..

Sanki 100 yıldır yaşıyorum gibi cümleler kuruyor bana.. Kendini çok yorgun hissediyormuş...
(02-23-2012 11:55 PM)By Ceykp Yazılan: [ -> ]Yanımda oğlak burcu bir arkadaşım var.. plüto transiti - güşeiyle tam kavuşumda şuan

Kendisi astrolojiyle iglenmiyor, plütoyu ona biraz anlattım , size sorayım dedim..

Sanki 100 yıldır yaşıyorum gibi cümleler kuruyor bana.. Kendini çok yorgun hissediyormuş...

benim de güneş oğlak..henüz kavuşmadı plütoyla ama bi süredir serdar ortaçtan "hayaaat beni neden yoruyosuun" modundayım..gülücük gerçi sanırım bunda satürnün 12. evimden geçmesinin de payı var ama..
özetle fenalardayım..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans Adresler