Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

aeon

(11-03-2010 02:50 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]arkadaşlar benim MC Koç da ama ben nedense Boğa ya uygun işleri seviyorum
Bir de 10.evimde Ay var (Yani sanırım 10.evde çünkü bazı kililer 11.evde diyor )
bakabilirmisiniz ?

10,evinde ay ve kiron var.yönetici mars da başak burcunda ve neptün karesi almış.

fedakarlık ve sakinlik isteyen işleri araman normaldir verygood

aeon

(11-04-2010 10:45 PM)Mavisahram Yazılan: [ -> ]Ben de bunu ögrenmek istiyordum... Bu aralar eczaciliga ilgi duymaya basladim ama ne kadar basarili olurum bilemiyorum... ya da ilac mümessilligi gibi...

benimde 10. evimi boga kesiyor... yöneticisi venüs basak burcunda 1. evde yer almakta merkür yakininda... Ayrica 10. evimde siron ver ikizlerde...

Ben de ne uygun olacagini artik düsünemiyorum...hic bir seye hevesim kalmadi...Sanirim ay kovalikta bir sorun var :(

haritanı koysaydın , daha net şeyler söylenebilirdi.
kiron 10.evindeyse , eczacılık sektörünün düşünmen faydalı olur.kiron ilaçlarla ilgili bir gezegen.

onun dışında 10.ev yöneticisi venüs , başakta düşük konumda .ancak, merkürde başaktaysa ve kavuşumdaysalar ,venüs biraz iyi konuma geliyordu diye hatırlıyorum.

ancak , hem başak, hem de kiron etkisi bir araya gelince , eczacılık ve ilaç mümessilliği için iyi göstergeler olabilir.eczacılık, ilaçlar, sağlık ,başkasına faydalı olabileceğin meslekler veya hizmet sektörü ...
evet sanirim o yüzden ilgi duymaya basladim ama ne kadar basarili olabilirim bilmiyorum ... kimya vs gerekliymis kismen... kimya dersimin notlarini hatirlamiyorum bile... merkür venüsle kavusum sayilirmi bilmiyorum ama aralarinda 10 orb var... ikisi de basak da...
(11-04-2010 09:20 PM)misnur Yazılan: [ -> ]Hangi mesleğe ilgi duyup çalışmaya niyet etsem hep bir şekilde engellendim.10 . evimi ikizler kesiyor,hiç bir gezegen yerleşimi de yok.Yönetici merkür 4. evde ve satürne kare açısı var,sanırım bu açı sözkonusu engellenmelerin bir nişanesi.Açıkçası ikizlerle ilintili mesleklere de (el sanatı,yazarlık,iletişim vs)zerre kadar alakam yok.İşletme okudum,hangi alanda veya sektörde çalışabileceğim konusunda artık epeyce kararsızım.Sizce hangi alanlar uygun olabilir?
Sanatsal yaratıcılığını ortaya çıkartabileceğin bir konuyla ilgilenebilirsin veya çocuklarla birarada olabileceğin bir iş seçebilirsin.Sosyal yardım kuruluşları insanlığa hizmet eden oganizasyonlar da senin için ideal.Çok konuşkan biri değilsin belki ama halkla ilişkiler konusunda başarılı olabilirsin.
Haritandaki en beğendiğim konum olan 5. evinde Kovadaki Ay-Venüs birleşimine göre yaptım tüm yorumları.
(11-05-2010 02:10 PM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]Hayır Tuğçe tabiki bu güne kadar bir mesleğim var canım yoksa aç kalırdımgülücük
Bilgisyar sektörü ama çok sıkıldım kendimi değiştirmek istiyorum çünkü mutlu etmiyor sanki başka bir iş yapmalıyım

selam kıvılcım gülücük

yükselen yön. ay 10. evde oldugu için ünvan ve toplumsal rol edinmek, bir iş, bir meslek icra etmek senin için önemlidir.
kariyerin ve toplumsal rolünle öne çıkmak istersin. dolayısıyla mutlaka bir şeyler yapacaksın, ama ne ? gülücük

ay, toplum önünde anaç bir rolle öne çıkmak isteyecektir. ay, dişi enerjidir.
koruyup kollayacağın, insanların duygularına inip anaç bir rol üstleneceğin meslekler,
boğa burcunda oldugu için estetik, sanatsal yönü olan uğraşlar, yemek sektörü, bahçe-toprak-mülk işleri; 10. evinde şiron da oldugu için insanlara faydalı olabileceğin, hizmet, danışmanlık sunabileceğin alanlar sana uygun olabilir.
ay, duygusal tarafımızdır. sonuçta, sen yaptıgın işten salt para değil manevi bir tatmin duymak istersin. duyarlılık gerektiren mesleklerde başarılı olabilirsin gibi geldi verygood
(11-11-2010 01:31 AM)feynmann_m Yazılan: [ -> ]10.evimde jüpiter ve oğlak var sadece. jüpiter 9.evin yöneticisi bildiğim kadarıyla o zaman benim kariyerim yüksek öğrenim konularında mı olcak yani akademik kariyer düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=j...&rs=0&ast=

Akademik Kariyer yapmaya uygun bir potansiyelle dünyaya gelmişsiniz diyebilirim. Bunu nasıl kullanacağınız size kalmış.
Uranüs kariyerimiz ve toplumdaki yerimizi temsil eden 10.evde ise emin olun bizi düzenli para getiren, kurumsal bir iş yerindeki işten vazgeçirtene kadar uğraşacaktır. İstersek bütün hayatımız boyunca sağlam bir işin peşinde koşalım ya bilinçaltımız ya çevremiz bunu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Bu konumda çok derinlerde “normal”, “kabül gören” bir işte çalışmayı imkansız kılan bir potansiyel vardır.

Uranüs, 10. evde olduğu için bu arketipsel güç, anne veya annenin geçmişinden gelebilir. Anne, bu Uranüs ruhunu taşımıyor olabilir ve Uranüs’ünü dengesiz hareketlerle ifade etmiş olabilir fakat annemiz, toplumun normal kabul ettiği işlerle veya otorite ile olan problemizden tabiki sorumlu değildir.

10. evdeki Uranüs’ün getirdigi klasik iş hayatı zorlukları kader değildir, bizi farklı ve daha özgür olmaya sürükleyen içimizdeki asi ruhun yansımalarıdır. Ancak bu asi ruhun getirdiği herşeyi bizim için olumlu olarak kabul etmemeliyiz, anti-norm demek her zaman daha iyi, özgür, orjinal demek değildir.

Pelin Hattatoğlu => http://pelinhattatoglu.com/turkish/artic...uranus.htm
placidusa göre uranüs 10. evimde, mc ve kadla kavuşşum.. ve yukarda yazanlar bana çok uyuyor...
(11-12-2010 04:13 PM)feynmann_m Yazılan: [ -> ]yıldırım çok teşekkürler yorum için ama bi sorum daha olacak kariyerim hakkında fikir sahibi olabilmek için jüpiterin açılarıda mı önemli?

Jüpiter ve Satürn ikilisinin kariyerle en doğrudan alakalı 2 gezegen olduğunu düşünüyorum.

Jüpiter ; kolay yoldan başaracağımız ve kendimizi geliştireceğimiz alanları

Satürn ise zamanla ve çabayla ( biraz zahmetle ) başaracağımız ( kariyer tanımına benziyor ) alanları ifade ediyor fikrindeyim.
(11-12-2010 04:29 PM)feynmann_m Yazılan: [ -> ]http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=j...&rs=0&ast=
yeni ilgilenmeye başladığım için biraz acemice sorular soruyor olabilirim kusura bakma yıldırım haritama bakıp kariyerimi yorumlayabilrsen çok memnun olurum zira pek anlamıyorumgülücük

takıldıgınız yerlerde ufak tefek yönlendirmeler ve yorumlar kapsamında, siz paylaşımda bulundukça yorumcularımız yardımcı olacaktır.

ancak kendiniz de öğrenebilirsiniz. örneğin 10. evinizde neptün ve jüpiter var. bu gezegenlerin 10. eve etkilerini araştırabilirsiniz. forumumuzda oldukça detaylı bilgiler var.

ya da şu linke de göz atabilirsiniz ;

http://www.astrosohbet.com/showthread.php?tid=3519
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans Adresler